|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 19:14:39   
Nepoznana
Hja, veliko ne bom komentirala, ker so ti ostale napisale že vse. Povem naj le, da poznam eno, ki je tudi tako trpela in upala, da ne bo kaj narobe rekla, da ne bi slučajno razjezila partnerja...

Ampak njej je kapnilo. Sicer dokaj pozno, ampak ji je. "Problem" je rešila tako, da je na občini zaprosila za socialno stanovanje (ker pač ni imela kam iti) in v roku 14 dni ga je dobila in se že vselila. Tako, da "izgovor", da nimaš kam iti ni dober.

Vprašanje je le, če si ti to res želiš....user posted image Upam, da bo tudi tebi kapnilo...če ne takoj, pa čimprej...Srečno!

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 19:17:24   
Anonimen
prva anonimna odg. mi na vprašanje:
A se ti zdi Fritzl ali kaj je že,dobra osebauser posted image

(odgovor članu Nepoznana)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 20:07:13   
detelja
čakam, čakam in čakam, kdaj se bo pojavila spet prva anonimna na forumu in komentirala naša mnenja pa je ni, ali sem pa kje spregledala??????....mogoče bo jutri več sreče, ko bo šla v službo ali pa ko bo "super oseba" šla v službo...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 20:12:15   
evi28
Ali pa nam je prva Anonimna samo vrgla kost za glodat in zdaj samo bere, kaj smo se me razpisale tu goruser posted image . No upam , da temu ni tako..

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 20:22:28   
detelja
evi28 tudi to je možno...kdo bi vedel...počakamo do jutri...mogoče pa bo imela šele jutri priliko pogledat na net...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 20:29:42   
barbaw
A ti naj še jaz napišem, da spakiraj in pojdi? user posted image  človek, ki te tepe ni dobra oseba in ne more bit. Razmisli, kaj bo naredil otroku. Kaj bo tudi otrok sam kriv, ko ga bo partner udaril?
V varni hiši si lahko eno leto in to je več kot dovolj, da si ustvariš novo življenje. Pomagali ti bodo pri iskanju službe, stanovanja in .... pa še imela boš družbo mamic, ki ti bodo kdaj pa kdaj z veseljem popazile otročka. Če imaš službo pojdi v varno hišo v svojem kraju. Na policiji lahko podaš prijavo in zahtevaš prepoved približevanja. Veliko stvari je, ki se jih da storiti, le ti se moraš odločiti sama pri sebi, da boš to sotrila in odšla ZA VEDNO. Ne smeš nikoli več nazaj, ker ko boš prvič prestopila prag se bo verjetno še bolj znesel nad teboj.
Otročku ne bo nič manjkalo, če ga boš vzgajala sama. Dosti boljše se mu bo godilo samemu s teboj, kot pa s teoj in očetom, ki pretepa mater. Pomisli in poglej to situacijo iz otroških oči. Ti in otrok si zaslužita "normalno" življenje brez zlorabe.
Vso srečo!!!!!

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 20:36:25   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

vse je igra!!!
žrtev ni 'zastonj' žrtev in povzročitelj ni 'zastonj' povzročitelj. sta kompatibilna partnerja. sliši se bolano, je pa res. ne moreta funkcionirati eden brez drugega, ker potrebujeta en drugega!!!
vzgoja,  samospoštovanje, samozavest, vsega tega primankuje obema. ne znata drugače. sta kot magnet, ki se privlači.. če bi temu tako ne bilo, bi že zdavnaj bila en drugemu nezanimiva in bi se razšla.

žal, se nemalokrat res mora zgoditi (ne)kaj hudega, da pride do spremembe. včasih plača nekdo s svojim življenjem.
kdo je kriv? oba še kar vztrajata v taki vezi in oba sta en z drugim nezadovoljna.

brez skrbi.. on ne bo odšel, ker rabi žrtev. ti pa tudi ne greš, ker ga "ljubiš".
ti nisi pomembna.
tudi za ceno otroka ne boš šla.

in tole natolcevanje tukaj, z naše strani je popolnoma nesmiselno. ne bom rekla, da se mi smiliš ali da se mi on smili. tako delujeta, ker drugače ne znata.
definitivno sta pomoči potrebna oba. vsak zase. če mu boš to omenila, se lahko zgodi, da ga bo sama ideja o pomoči razkurila in te bo namlatil.

vprašaj se, kaj je tisto, kar te še drži ob njem?
je to v hlačah 'kos mesa', ki ti nudi užitek - po možnosti samo takrat, ko se njemu zahoče?!
strah?
če ne (z)moreš iz začaranega kroga, si poišči pomoč kakega psihologa. resno!

Lepo napisano in zelo resnično. TI PA ŽELIM VSO SREČO. Ker jo boš zelo potrebovala. In groza me je ob takih debatah.

lp

< Sporočilo je popravil ZARA -- 7.12.2008 20:37:38 >


_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 21:08:07   
Anonimen
dons je blo pr 24 urah o nasilju govora pa se obrni na beli obroč in oni ti bodo sigurno znali pomagati.

drugače se pa strinjam z vsem kar so ti prej napisale. poznam primer ko je oče pil pa pretepal ženo, in tudi 2 otroka. Hčerko je zabrisal v steno da sedaj na eno uho ne sliši. A  SI TI TO ŽELIŠ DA DOŽIVI TVOJ OTROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa drugače ko je bil trezen je bil v redu sam ko se je napil je blo pa hudo pa so se mogl skrivat okol pa na mrazu pozimi spal pa tko dalje bol da ne pišem, sej je že to dost hudo.

pa če te je prej pretepal pa te sedaj ko si user posted image  ne misli da ko boš rodila kej drugače mogoče še slabše. Kaj če tud tvoj prime in vrže otroka ob zid pa da izgubi sluh ali pa bog ne daj celo življenje, a bo takrat tud dobra oseba?????????????????????????


mene bi moj sam 1 udaril spokam in pobašem mojo sončiko in še nerojenega ker sem v 2 user posted image in grem sem pa raje sama kot da bi to prenašala. sem dost vidla kak je če je nasilje v družini.

sam imam srečo imam najboljšega fanta kar jih je  vsaj zame. 

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Partner me tepe...
7.12.2008 21:28:57   
Monni
Nam, ki imamo srečo, da tega ne doživljamo je lahko reči, pusti vse in idi, to bi morala narediti ko je prvič dvignil roko nad tabo in podobno. To je vse res, ampak je osebam ki dalj časa trpijo zaradi različnih zlorab to izredno težko naredit, ker jih ponavadi partnerji s svojimi dejanji psihološko tako močno uničijo, da so prepričane, da same ne bodo zmogle, da so nezaželjene, nesposobne skrbeti zase, kaj šele za otroka. In mislim, da je to v prvi vrsti problem pri anonimni. Od tod verjetno izvira njena izjava, da saj ni slab, verjetno ga pač včasih s čem razjezi in on fizično in psihično obračuna z njo.
ANONIMNA vedno obstaja druga pot, je pa potrebno veliko moči in pomoči drugih, da ti bo to uspelo. Res ti svetujem, da se oglasiš ali v društvih za pomoč, socialni službi, varni hiši, materinskem domu. Če tudi še nisi dovolj močna da partnerja zapustiš, si vsaj poišči psihološko pomoč, ki ti bo pomagala se postavit na svoje noge, da si spraviš iz glave, da oseba ki fizično in psihično obračunava s tabo ni slaba oseba.
Žal prevelikokrat vidim v službi iste primere in najbolj žalostno od tega je, da se velikokrat ženske vrnejo k partnerjem ki jih zlorabljajo in stanje ostane nespremenjeno ali se slabša. Posledice ki jih to pušča na otrcih so grozovite, verjemi da si ne želiš videti otroka starega 4 - 5 let, ki joče, ne more držat vode in prosi naj rečemo atiju naj pusti mamico pri miru. Lahko ti tudi povem kaj se veliko krat zgodi z otroci, ki pridejo v puberteto in se mu pri 15 letih ne zdi nič spornega, če oče pretepa mamo ali pa njega, ker so pač vejretno naredili nekaj narobe.

ANONIMNA POGOVORI SE S STARŠI POVEJ REALNO SLIKO, V KOLIKOR TE NE BODO PODPRLI NAJ TE TO NE POTRE, SO DRUGI KI SO TI PRIPRAVLJENI POMAGAT, AMPAK ODVISNO JE SAMO OD TEBE.
POMISLI NA OTROKA DOKLER JE ŠE ČAS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 7:25:34   
pokec3609
Glej.....jst sem , ko sem bla stara pribl.20 let imela enga tipa kakšne 6 mesecev sva hodila. In pol sem enkrat po službi šla s kolegicami ven ( nč takega, vsi smo bili za mizami v enemu lokalu, prišel je tudi on, sedel za drugo mizo s svojimi prijatelji)....no, ko je blo pa dost ura pa sva skupaj odšla domov.( živela skupaj v najemniškem stanovanju)
Nakar on še ves prijazen, pa prideva  domov kr naenkrat prleti ena klofuta okrog ušes.....sploh nisem vedela zakva se gre, no nato me vrže na postlo in se usede na mene in me začne klofat ko nor in vmes vpije, da jst nima kej zuni hodit, zakaj smo se punce smejale za svojo mizo itd.itd
....no takrat sem bla kr dobr plava po obrazu, ušeso sem mela kr tko mal počeno, kot bi si zarezala vanjo, seveda ušes čist plav ( še dobr da sem mela dolge lase)......
......ok....naslednji dan.....TAKOJ NASLEDNJI DAN......sem šla na banko, vzela povečan limit in še kredit ( če tega ti ne dobiš obstajajo izposojevalnice denarja kamor prneseš le 3 plačilne liste , 3 izpiske itd in dobiš 1000 eur).......najela novo stanovanje, ko je bil v službi spakirala vse stvari in spokala stran. To sem rabla od tega dogodka pa do novga stanovanja en teden.
......potem sem pa predvidevala, da ne bo mira in je vsak dan po službi sodelavka hodila z mano do stanovanja.
Seveda me je pras** enkrat zasledoval in ko je sodelavka šla se je obesil na domofon spodaj in zvonil ko nor par ur skupaj. Telefone sem vse izklopla, gsm št. zamenjala. Toda ni vrag mu je en sosed odprl in je zvonu pol k zmešan še na vratih. Seveda nisem odprla.
No naslednji dan pred službo seveda spet sodelavka po mene in greva skupaj v službo.
Kakšne 2 meseca recimo nisem šla nikakor sama, niti v trgovino ne. Še smeti nisem nesla sama.
Potem pa je mel zgleda vsega dost, ker me n i mogu dobit in je pršu k men v službo. Tam se mu seveda nisem mogla izognit......vem, da sem mu rekla, da se nimava kaj za pogovarjat in hotla stran, pa me je parkrat tko udaru, da sem padla po mizah.....no, pol pa kr je blo to v službi in so ostali sodelavci to vidl, sem lepo poklicala policijo, ga prijavila, policija je pršla, nardila zapisnik, kasneje sem zvedela, da je pršla policija tut do njega, mu napisala kazen in  mu zagrozila, naj se mi ne približuje več.

In tko sem se ga rešla. Ena izkušnja več v mojem življenju, ki pa mislim, da mi ni pustila posledic.
Tako da vse se da če se hoče, če pa hočeš trpet in čakat na batine pol pa čaki.

Verjemi pa, da ne bo nikol boljš. Ker zdej po 14 letih sem zvedla, da ma ta moj bivši ženo, ki ima čudežne bolniške non stop in ma kar naprej nekaj polomlejen, enkrat roko, drugič rebra itd.

Pa ja.....tut on je bil drgač dober ko krug, delal mi je kosila, vešerje, me razvajal, nosil po rokah......

Tolk....upam, da spokaš in da se naslednji teden javiš in poveš, da si na drugmu koncu slovenije in veselo čakaš na prihod novega leta.....sama z bebico.

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 9:07:53   
sabina1345
A dejte no verjet tej ženski, da kar prenaša, da jo tepe. Najbrž samo provocira, ne verjamem, da je v današnjih časih kakšna tako trapasta, da se da enmu tipu takole pretepat....... če pa se da, potem rabi ona psihiatra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 9:15:15   
os*
jaz lahko povem, da sem živela v takšni družini....
oče je pretepal mamo in mene...
mama se je z njim v mojem otroštvu ločevala najmanj 5x in
vsakič je obljubil, da se bo spremenil in podobne bale....
takšni ljudje se brez pomoči ne spremenijo NIKOLI!!!!!
ko sem bila strara 12 let je moj oče preminil.....
povem po resnici, da je bilo to zame ene vrste olajšanje, ker
itak bolečine od batin človek ne čuti več (postaneš odporen)
apak z njegovo smrtjo se je zame končalo življenje
v večnem strahu....
danes ko imam 28 let in se pogovarjava z mamo o preteklosti
(pa moram povdarit, da je moja mati krasna ženska!!!)
prznava, da ji je žal, da jo je strah držal toliko let pri takšnem človeku
in najhuje je, ker si očita za moje tropljenje (čeprav ji jaz ne)
Mi smo to dali skozi ampak, draga moja ANONIMNA ne naredi tega
svojemu otroku, da si ne boš celo življenje očitala svojo
neumnost in nepogum!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 9:16:08   
Anonimen
Sabina, zgleda da se premalo zavedaš problema. Še tebe, ki samo govoriš v prazno in te ne poznam, bi te ne rada videla v taki situaciji. Če se imaš ti super v vezi ali  zakonu, še ne pomeni, da se imajo tudi vse druge.

Zgleda, da si premalo osveščena ali pa si zatiskaš oči pred Slovenskim in svetovnim problemov maltretiranja v družini!!!! Žalostno s tvoje strani.user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda, da je možno, da se anonimna samo dela norca iz nas....a dvimim.

(odgovor članu sabina1345)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 9:21:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sabina1345

A dejte no verjet tej ženski, da kar prenaša, da jo tepe. Najbrž samo provocira, ne verjamem, da je v današnjih časih kakšna tako trapasta, da se da enmu tipu takole pretepat....... če pa se da, potem rabi ona psihiatra.


Si zelo nerazgledana, ali pa tako zelo zaverovana v svojo zlato kletko, da ne vidiš nič kaj se dogaja v tvoji okolici.Svetujem ti, da se ozreš naokoli, ni vse tako rožnato kot vidiš ti.
Pa čeprav je morda to provokacija, je vseeno žalostna resnica.
Niso zastojn svetoni dnevi boja proti nasilju nad ženskami in otroci.
Resno ti svetujem, daj pozanimaj se.

(odgovor članu sabina1345)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:17:12   
sabina1345
aH punce, kakšna zlata kletka neki. Samo ni mi jasno, zakaj bi nekomu pustila, da me tepe ali drugač maltetira. Ne vem, zakaj bi takega tipa prenašala, če pa grem lahko stran???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:23:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sabina1345

aH punce, kakšna zlata kletka neki. Samo ni mi jasno, zakaj bi nekomu pustila, da me tepe ali drugač maltetira. Ne vem, zakaj bi takega tipa prenašala, če pa grem lahko stran???


Zakaj je tolko nasilja, če so vse take kot si ti, Sabina1345!

No comment!

(odgovor članu sabina1345)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:24:54   
zmajaz
Tudi jaz si ne predstavljam, zakaj bi katera koli ženska prenašala kaj takega - jaz vem, da ne bi. Je pa dejstvo, da je kljub vsemu v resnici veliko žensk, ki so dejansko v takem položaju in ne gredo stran. Nam, ki nismo v takem položaju, je to nekaj nepojmljivega in sploh ne moremo razumeti, zakaj ostajajo. Samo preberi še zgodbe tistih v tej temi, ki so tudi bile v takem položaju, pa so rabile več let, da so se odločile oditi. Ene pa ne gredo nikoli in vedno znova nasedajo obljubam partnerja, da se bo poboljšal. Ne moremo si zatiskati oči - take situacije se v resnici dogajajo okoli nas.

(odgovor članu sabina1345)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:32:37   
CatJa
 
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Nam, ki nismo v takem položaju, je to nekaj nepojmljivega in sploh ne moremo razumeti, zakaj ostajajo.



Se strinjam.
Čeprav ob takih zgodbah vedno pomislim, da če bi si mene kdaj drznil udarit, bi verjetno isti hip dobil nazaj trikratno porcijo, ne glede na posledice. Resnično ne verjamem, da bi bila sposobna nemočno obstat in nič ne naredit. In tiho prenašat nasilje še naprej user posted image

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:41:33   
Anonimen
Treba je bit v takem položaju in potem odgovorit in komentirat (no, jst sigurno ne bi trpela, jst bi sigurno odšla,....).

Ne pa imet vse doma kot v škatlici in to govorit.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:43:30   
detelja
jaz čisto verjamem, da se kaj takega dogaja v mnogih slovenskih družinah...čudi me samo to, da če iščeš pomoč na forumu kako to, da se nikoli ne pojaviš in na prebrano ne komentiraš...da bi vsaj eni dala odgovor...saj je pa itak lahko anonimna...v končni fazi smo pa lahko še mnogim drugim nosečnicam, mamicam... pomagale z našim razmišljanjem, mnenji itd...a ne???

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:53:19   
os*
še nekaj bi rada dodala....
verjele ali ne poznam (poleg svoje družine)na žalost
še par primerv nasilja v družini..... in te ženske so enkrat ko
se osvobodijo zelo močne in nezlomljive, nažalost
pa tukaj vsi ki niste doživeli nasilja komentirate kako
je v tem primeru anonimna "neumna", ker še ni šla...
vrjemite, da če nisi nikoli probal nasilja in fizično je vedno
povezano z psihičnim, da ste lahko blazno pametne, kaj bi naredile
pa tega ne morete vedet!!!!!!!!

ANONIMNA - želim ti čim več poguma, da se lahko izvlečeš
iz nažalost krute resničnosti.
Vedi pa, da vse njegove obtožbe, da si za njegova dejanja
kriva ti prihajajo iz njegove bolane glave!!!!!!!!
Za njegova dejanja si kriva pravtoliko kot za lakoto v Afriki!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:54:56   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Treba je bit v takem položaju in potem odgovorit in komentirat (no, jst sigurno ne bi trpela, jst bi sigurno odšla,....).

Ne pa imet vse doma kot v škatlici in to govorit.


Se povsem strinjam. Da bi lahko razumeli, kaj, kako in zakaj, bi morali to sami izkusiti. Te ženske so taki partnerji verjetno psihično uničili, zato nimajo ne moči ne samozavesti, da bi ukrepale. Spretni manipulatorji jih znajo celo prepričat, da so ONE krive, da se to dogaja. A ni sama rekla - da, dokler se ni sama znašla v taki situaciji, je tudi bila prepričana, da nje že ne bo nihče tepel - da bi ob prvem udarcu odšla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 11:58:37   
ursuleta
Pozdravljene!
Jaz sem tudi kot otrok gledala kako oče tepe mater. Večkrat sem se kot 4-letnica postavila vmes in jih dobila še jaz.
Pri 6-ih sem mami rekla da s to vezo ne bo nikdar nič in naj ne vztraja več ker bo samo trpela. V mojem 18 letu se je ločila pobirala na noge 4 leta in si našla partnerja kateri pa jo je po dveh letih začel psihično trpinčit. Končno sem ji dopovedala da naj ga zapusti. To je seveda naredila. Vpisala se je v tečaje kateri ji pomagajo pri pridobivanju samozavesti in spoznavanju novih prijateljev...
No vglavnem vem kako zgleda biti tepen in ni lepo. Pa vendar, bo kruto slišati ampak tako je, očitno jo je premalo, če še vedno vztraja pri njem. Pri pregledovanju vaših odgovorov sem zasledila 2 njena in 50 vaših. Verjetno ni tako hudo kot je napisala. Rada bi samo pozornost katere ne dobi pri partnerju. In veste ogromno je takih žena in vse iščejo samo odgovore in ko jih dobijo nič ne ukrenejo. Zamislite se malo. Vsaka bo naredila kar je v njeni moči. Če bi bila jaz na njenem mestu bi ga linčala. Kako me to razjezi. Upam da to bere in upam da bo z otročkom vse v redu, želim ji vse najboljše, naj se zamisli da ni sama in da se v vsakem problemu najde rešitev.
Ukrepaj hitro da ne bo prepozno, morda pa je že.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 12:05:55   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: sabina1345

A dejte no verjet tej ženski, da kar prenaša, da jo tepe. Najbrž samo provocira, ne verjamem, da je v današnjih časih kakšna tako trapasta, da se da enmu tipu takole pretepat....... če pa se da, potem rabi ona psihiatra.


Ti pa si tako pametna, da bog pomagaj..ja obstajajo take.. jaz sem bila med njimi,in sem 2 leti to prenašala... Kaj, a jaz tudi provociram?? In... dosti razlogov je, zakaj ne spoka ženska takoj... no, ne razlogov, ampak "izgovorov"... pa ne kr neki pametovat, če nisi bila na tem!


_____________________________

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu sabina1345)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Partner me tepe...
8.12.2008 12:14:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

IZVIRNO SPOROČILO: sabina1345

A dejte no verjet tej ženski, da kar prenaša, da jo tepe. Najbrž samo provocira, ne verjamem, da je v današnjih časih kakšna tako trapasta, da se da enmu tipu takole pretepat....... če pa se da, potem rabi ona psihiatra.


Ti pa si tako pametna, da bog pomagaj..ja obstajajo take.. jaz sem bila med njimi,in sem 2 leti to prenašala... Kaj, a jaz tudi provociram?? In... dosti razlogov je, zakaj ne spoka ženska takoj... no, ne razlogov, ampak "izgovorov"... pa ne kr neki pametovat, če nisi bila na tem!



se strinjam s tem da če nisi bil na tem da ne moreš vedeti pa lahko ti je rečt pejd stran.

sam v moji družini tega ni bilo in imam tud super partnerja, in sem mu tud včeri to pokazala in se je prov zgrozil kaj tipi delajo ženskam. ni mogel vrjet pol sm ga za probo prašala če bi on kdaj name položil roko tud če bi ga ne vem kak producirala in mi je odgovoril da niti pod razno, da bi on take tipe ki položijo roko na ženo obesil za "jajca".

sam sej sem že v prejšnem postu napisala, da pa vem za primer druž. nasilja ko je oče hčer zabrisal v steno in zej ona ne sliši na uho. pol so se morali skrivati pred njim pa na prostem spat, pa poleti še gre sam kaj ko je blo to tud v najhujši zimi. sej so jim sosedje prijatli priskočili na pomoč da so pr nih prespal, tud pri nas. Sam kaj ko je pa pol žena ko je bil trezen pa spet z njim bla. Pa nisi mogel nič drugega pomagat kot da si jim takrat nudil streho.

(odgovor članu angel_rebelde)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?