|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 13:03:01   
škorpijončica
 Tanik v reklami je bil bon za stekleničko, ki so jih verjetno imeli samo tisti dan, kar si seveda vsi, ki so to videli šli izkat... mah ne se sekirat, saj je sam steklenička, lahko pa greš v BC, vzameš kar tam tisto reklamo, iztrgaš vn bon pa poskusiš, če boš imela srečo, boš mogoče celo kaj dobila.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 13:03:08   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Čaj iz malinovih listov to se najbrž dobi v lekarni ane... Kdaj ga boste pa začele piti?


jst sem ga začela pit prejšnji teden - 1 skodelico/dan, zdej ko sem pa že v 36 tednu, pa po 2 skodelici/dan. baje se ga da kupit v lekarni ali pa v sanolaborju (vsaj tako sem slišala)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 13:06:40   
sontschica
glede lupčkanja user posted image nimam nekega posebnega mnenja - če se gre za najbližje sorodnike, da bi ga pa kar eni, ki jih sploh ne poznam, lupčkali, mi pa ne bi bilo všeč. bom vidla, ko bom 1x mela user posted image - verjetno bom postala bolj zaščitniška, kot si zdej mislim.

da mi pa božajo trebuh, gre pa tut men grozn na živce, in to kar eni, ki te drugače glih komaj pozdravjo.user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 853
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 13:07:12   
škorpijončica

uf, ste hitre, odgovorim na vprašanje, potem pa vidim, da ste me medtem že tri prehitele z istim odg. user posted image Klepetulje... nič, morm hitr kuhno pospravit, baje je tašča že na poti sem.... se slišmo kasneje

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 854
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 13:09:37   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica


uf, ste hitre, odgovorim na vprašanje, potem pa vidim, da ste me medtem že tri prehitele z istim odg. user posted image Klepetulje...



sem glih mislila isto rečtuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 855
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 13:16:42   
Tanik
se bom ponovno naročila oz. jih kar pokličem kaj je z mojo kartico in reklamami iz BC?

sem se včlanila k tuš baby, moram še v lumpija pa v dm-ju. vsepovsod se včlanim, a je še kaj pa ne vem? kje ste vse včlanjene? no sem še v pikapolonici.


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 856
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 14:00:54   
tažana
Danes sem imela pa občutek, ko sem brala, da mi spotoma klepate nove strani. Ko sem eno prebrala je bila že nova tu user posted image .

Danes sem se že takoj zjutraj lotila pospravljanja "špajze" (tista omara, v kateri je vse... user posted image ) Koliko nepotrebnih reči sem našla. Sem pred blokom kontejnar napolnila s smetmi user posted image .

No ampak počasi se že bližam, da bom lahko sobo pospravila in nardila prostor za user posted image .

rubin: upam da najdete kakšno ugodno stanovanje in da se vam stvari čimprej vrnejo v normalne tirnice user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena pa ne vem katerauser posted image mi je svetovala za mravljinčaste roke, hvala bom poiskusila še s pogostejšo masažo. blazino med nogami že imam. tudi čez dan mi kar spijo roke in počasi vse skupaj že boli.

Sedaj grem pa še jaz malo počivat...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 857
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 14:10:12   
Erdbeere
matr punce mene pa resno skrbi, kje je jasmina in tadej???

Nič se ne oglaša več.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 858
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 14:13:17   
vila MaLiNa
Joj Rubin... naj kmalu posije sonček v vaša življenja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za take zgode in nezgode, ki se pripetajo tebi sploh nimam besed... Upam in držim pesti, da bo kmalu bolje.

Planinc lepo, da uživaš s svojo punčkouser posted image .

Bety hvala za informacijo o abdominalni dekompresiji. Ampak se mi na žalost ne da drenati v Ljubljani, še posebaj na zaloški, kjer je vedno gužva in nikjer za parkirati razen v najdražji parkirni hiši. Si bom pa privoščila masažo za nosečnice in naslednji teden tudi ročno limfno drenažo. Če bi to izvaljai še kje drugje kot ljubljanski porodnišnici bi odpeketala. Aja... pa se strinjam s tabo glede naravnih nesreč - kje so strokovnjaki takrat, ko je treba? Denar poberejo nič pa ne naredijo zato!

Hofer - kar koli je v akciji itak vedno takoj vse zmanjka. Meni se ne da.... Čeprav moram priznati, da te pleničke prav luštno zgledajo. Bom pa prišla tja pa se bo sigurno kakšna stara mama z mano tepla za zadnji paketek teh pleničk, ki jih bo kupila samo zato, ker so v akcijiuser posted image

Lupčkanje...kar koli je otrok okoli mene so vsi naučeni, da lupčkajo na usta, čeprav jih hočem jz na lička. To so seveda otroci od prijateljic in svakinje.

Umivanje rok - vedno si jih umivam, samo priznam, da nazadnje ko sem bila pri kolegici in sem pestovala tamalega si jih nič nisem šla umiti. Sedaj me je pa sramuser posted image . In zagotovo ne bi bila nič huda, če bi rekla, če si grem lahko prej roke umiti...

Zadnji teden pregledujem zavarovalne produkte različnih zavarovalnic, da bi se z možem zavarovala (nesreče itak nikoli ne počivajo in da bi bil otrok preskrbljen) in varčevala za starost, pa je tooooliko zavarovalnic z različnimi produkti, da se ti kar zmeša.user posted image . Kako pa imate ve zavarovanje urejeno? Kaj razmišljate o tem? Ali pa če imate kakšne predloge kater zavarovalni produkt je vredu.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 859
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 14:14:37   
vila MaLiNa
Mogoče bo pa dobila svojo štruco v rokeuser posted image .

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 860
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 14:22:33   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Čaj iz malinovih listov to se najbrž dobi v lekarni ane... Kdaj ga boste pa začele piti?


jst sem ga začela pit prejšnji teden - 1 skodelico/dan, zdej ko sem pa že v 36 tednu, pa po 2 skodelici/dan. baje se ga da kupit v lekarni ali pa v sanolaborju (vsaj tako sem slišala)




Meni je G rekla, naj pred 36. tednom, ne bi začela.


Evo, jaz sem torto končala, se že kako uro hladi v hladilnikuuser posted image Čez slabo urico pa začnem še kosilo kuhat. Danes bo goveja juha z rezanci, pečena piščančja bedra in pire krompir+solata. user posted image Potem nas pa čaka praznovanje preostanek popoldneva.

Sem pa pravkar z wc-ja. Sem hladila rituser posted image Jao, vse zvezde vidim, tako me boli. Sem pa ugotovila, da imam notranje+zunanje hemeroideuser posted image Zunanji je največji, napet kot struna in boliiiii, malo tudi krvaviuser posted image user posted image user posted image Zdej sem ga spet namazala s kremo in upam, da kaj popustiuser posted image Sploh ne vem vem, kaj naj še naredim. Kje naj kupim hrastovo lubje?

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 14:36:24   
vila MaLiNa
Kepica zakaj pa ne greš k osebni zdravnici? Hrastovo lubje se pa kupi v lekarni. Če ga ne porabiš vsega pa laho delaš kopel za dojenčka, ker pomaga pri miritvi kože (če seveda rabi). Drugače sem pa prejšni teden v prilogi Dnevnika - Zdravje, brala, da so borovnice naravni diuretik in da naj bi pri hemerodih pomagale v obliki skuhanega kompota, ki ne sme zavreti, vse skupaj pustiš nato pokrito dve uri in to spiješ 100 g pred vsakim obrokom. Če najdem prilogo bom bolj natančno opisala recept. Drugače pa upam, da bodo zginili pred rojstvomuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 862
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 14:50:40   
kepica
Vila MaLiNa hvala za nasvet, ampak borovnice zapirajo. Prebavo imam sedaj ok in če začnem z borovnicami, se mi lahko prebava poslabša in bom imela še več težav s hemeroidiuser posted image To je začaran krog. Svojo zdravnico sem pa klicala, pa je na dopustu. Sedaj brskam po netu, kje bi še kaj našla. Mogoče katera ve za kakšnega privat zdravnika, ki se okvarja s hemeroidi?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 14:55:53   
chebelica21
Mi imamo pa danes za kosilo kumarčno omako pire in hrenovke,... Mmmmm,....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 864
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 15:02:28   
vila MaLiNa
Kepica tu pišejo o enem mazilu, ki naj bi pomagal http://www.ringaraja.net/forum/m_627161/mpage_1/key_/tm.htm, kupi se pa lahko samo v Avstriji. Drugače se po kuhane borovnice diuretik. Medtem, ko se posušene uporablja proti driski. Zanimivo... No, vsaj prebavo imaš sedaj urejenouser posted image . Za zdravnika pa žal nevem.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 865
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 15:04:00   
baby blue
Tisti kupončki so v reklamah ki jo dobiš na dom... Jst sem si ga izrezala ven ampak še nisem utegnila iskat zdej pa že dvomim da še imajo... Bom šla pogledat saj akcija je do 19.8 se mi zdi user posted image

Midva sva imela za kosilo pa pečen mlad krompirček z papriko in paradižnikom vred... Pa moj si je potem še meso zraven spekel ker ne zdrži brez mesa...


< Sporočilo je popravil baby blue -- 6.8.2009 15:05:15 >

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 866
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 15:20:11   
JaLuca
Končno mir, po doooooooolgem času sem popoldne malo sama, ene tri ure, ati se že boljše počuti, in je mali odpelal.
Sem imela zdaj veeeeeeeeeliko za prebrati.
Sploh ne vem kaj naj komentiram.

Eno je zanimalo PP in košara, če lahko še kako pomagam, naj javi.

Zapackane majce, če mislite, da po porodu to izgine se motite, mimogrede zapackane od mleka, pa od bluvanja user posted image . Pa mislite, da ste čiste, grete vozičkat, na sredi sprehoda opazite zapackano majico, pa ste jo ravno preoblekle preden ste šle ven user posted image

Lupčkanje user posted image , ni dovoljeno drugim osebam(tudi sorodnikom)

Higiena rok, vedno imam nastavljeno razkužilo na "javnem mestu", tako da jim kar pade v oke, če ne pa lepo prosim, sploh na začetku.

Za user posted image  imam že vse pripravljeno, razen pamperske, J in L imata tudi vse pripravljeno za jesen, stanovanje je bila generalka, ampak se več ne pozna, sploh okne so take od neurja, pa se mi ne da več čistiti, edino avto bo še imel jutri generalko, sem si za avto kupila nove prevleke, tak da bo še naslednjih 10 let "lep"user posted image

Hvala za mnenja o imenu, še nisem čisto prepričana, sem si v izbor še dala Nives in Valerija, user posted image  spet se bom odločala zadnji trenutek.

Še nekaj, tistim ki je pokazal UZ user posted image , imate črtico na trebuščku? No pri meni, v 19t naj bi se videl fantek, in po nekaterih prepričanjih, če bi bil fantek, tale črtica naj je ne bi bilo oz. bi bila čisto malo izrazita.

 

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 867
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 15:23:26   
tažana
črtico imam jaz čez cel trebuh. Pod in nad popkom. Kaj imam v trebuhu ti pa septembra povem,ker sedaj ne vem. user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 868
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 15:26:55   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Midva sva imela za kosilo pa pečen mlad krompirček z papriko in paradižnikom vred... Pa moj si je potem še meso zraven spekel ker ne zdrži brez mesa...



Te pa je tako kot moj, štikl mesa ali pa še sendvič s salamo user posted image

Meni se tako lušta sladko, pa pojem komplet kosilo, pa morem še nekaj sladkega, pa ker vem, da ne smem dosti, si vzamem še sadje, pa še morem vzeti košček sladkega, pa imam 5-6 obrokov dnevno, pa se mi lušta, pa pojem jogurt s sadjem in kosmiči, pa mi ni dovolj to za malico, si vzamem ponovno sladko.
No pa potem ni čudno, da imam sladkosnede otroke user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 869
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 15:34:37   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Še nekaj, tistim ki je pokazal UZ user posted image , imate črtico na trebuščku? No pri meni, v 19t naj bi se videl fantek, in po nekaterih prepričanjih, če bi bil fantek, tale črtica naj je ne bi bilo oz. bi bila čisto malo izrazita.


mi imamo fantka in črta na trebuhu,ta linea nigra ali kako že, jo imam že od začetka. pa raste.

nič šibam.


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 870
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 15:51:31   
altaja
JaLuca, uz pokazal fantka, celo slikco mamo doma za dokaz, črta je pa zelo dobro vidna in je tako nad kot pod popkom. No, če je čisto zares fantek pa povem v roku 3 tednov. 

_____________________________

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 871
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 16:09:48   
jasmina in tadej



Hojla user posted image !

Evo mene!

Bety11 Sem še tu!

Nisem šla na pregled v P ker so popadki minli!

Na RR pa me ni blo ker z user posted image na vlko rihtama stanovanje! Še imama full dela!!!

Danes sem bla na ctg! Se mi zdi da je ta ctg čist brez veze,ker če te že kaj zanima itak nemorš nič vprašat! Nevem mogoče sem sam jst mela tako smolo al kaj!!!

user posted image Mene zanima če mate vse full trde trebuščke user posted image

Jst mam že 3dni full trdega in to celi dan! Ju3 bom 100% poklicala G da mi pove če je to dobro al ne!!! user posted image pa tud ne čutim več tak dobro kot sem ga prej!!!

Ah ta nosečnost!!!!user posted image
Naslednji ctg mam pa 13.8.09



Rubin
  user posted image user posted image user posted image

Mejte se!!!




(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 872
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 16:30:00   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Še nekaj, tistim ki je pokazal UZ user posted image , imate črtico na trebuščku? No pri meni, v 19t naj bi se videl fantek, in po nekaterih prepričanjih, če bi bil fantek, tale črtica naj je ne bi bilo oz. bi bila čisto malo izrazita.


mi imamo fantka in črta na trebuhu,ta linea nigra ali kako že, jo imam že od začetka. pa raste.

nič šibam.



NO jaz sem imela v drugi nosečnosti tud fantka pa ni bilo nič te črtice...zdej v tretje je pa tud ni....tko da bomo vidli kaj bo user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 873
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 16:48:13   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca



Še nekaj, tistim ki je pokazal UZ user posted image , imate črtico na trebuščku? No pri meni, v 19t naj bi se videl fantek, in po nekaterih prepričanjih, če bi bil fantek, tale črtica naj je ne bi bilo oz. bi bila čisto malo izrazita.

 


a misliš lineo negro? ne, tudi pri prvem je nisem imela, pa je pubec user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 874
   RE: Septembrke 2009 - part. III
6.8.2009 16:51:57   
barika
Jasmina in Tadej,,, torej nam še nisi pobegnala user posted image jaz imam trd trebuh samo, če preveč migam,,, zadnje čase sem pa bolj na izi, pa čez dan se uležem, ko gre mali spat (dobeo uro in pol), pa se kr fajn pozna, mali pa brca cel dan in vso nočuser posted image user posted image user posted image , tavečji je pa tak cartlo postal, točno ve, da se nekaj dogaja, pa če mu dojenčka pokažem (od kolegice), se čist razneži, pa začne ful v vozek rinat, pa kr objemal bi ga user posted image user posted image
, upam, da bo do svojega brata tudi takuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?