pipika 13
|
Pozdravljene! Končno prebrala vse in moram priznat, da me je zaskrbelo za BeeBeee in njeno bebico. Upam, da bo ali je vse v redu. Krči: Prejšnji teden je tudi meni otrdel trebuh, za kar nekaj časa. Oziroma otrdeval mi je večkrat na dan. na splošno sem se slabo počutila. V trebuhu sem imela bolečine, podobne menstrualnim krčem. Zvečer in čez noč je minilo. Je pa moj kar paniko začel zganjat. Mislim, da je šlo za tiste HB krče, ko se maternica pripravlja. Ni pa prijetno. Ma je kar strah postalo, vendar nisem hotela pokazat, ker moj včasih malce pretirava, kar se tiče zdravja mene in moje bebice. Od takrat je vse ok, otroka čutim vsak dan po večkrat, zvečer najbolj in zjutraj, zadnje čase pa se zaradi njegovih brc tudi zbujam. Materinsko šolo smo dali čez že v septembru, zdaj hodim enkrat na teden na nosečniško vadbo (aerobika, vaja na blazinah, učenje pravilnega sedenja, gibanja, keglove vaje, dihanje in meditacija) Mi paše, se malce razmigat. Spanje: Do sedaj sem spala ok. Zdaj pa ugotavljam, da težje diham med spanjem, da menjavam položaje, da mi je vzglavnik prenizek. Očitno me pritiska na želodec in pljuča. Iščem višje vzglavje, pa prej nikoli ni bilo tako. Zatekanje: Zanekrat še ni hudo, ker se v službi kar precej gibam. Moja učiteljska služba zahteva gibanje po razredu, drugo uro malce posedim itd. Prehlad: Pri nas smo vsi prehlajeni. Očitno sem jaz to prinesla od otrok iz šole. Že od četrtka. V četrtek in petek sem tudi zvečer in zjutraj jemala Lekadol, da sem lahko kaj naredila v službi. Zdaj se je preneslo iz nosa in glavobola še na grlo. Torej sem hripava in težko bo ta teden učit otroke, ko pa moram toliko govorit in pet. K zdravniku nisem šla, ker nisem imela neke fejst povišane temperature, tudi v službo hodim. Upam, da bom zmogla, če pa se stanje poslabša, grem k zdravniku in če bo treba tudi na bolniško. Okužila sem tudi , ki pa mislim, da ga je ta prehlad še bolj trofil kot mene. Pa toliko dela ima, s službo in z najino spalnico in otroško sobo. No, upam, da bo bolje. Nakupovanje: prejšnji teden sem malce zapravljala v BC. Kupila en lep rumen kompletek za iz bonice. (jopica, hlačke, kapica in copatki), potem še 2 pajacka iz pliša v nevtralnih barvah, 2 bodija, eno kapico za spodaj in 3 žabice. (vse v živih sončnih, nevtralnih barvah). Sta bili sestra in nečakinja na obisku ta vikend in ko sem jima vse kar sem do sedaj kupila pokazala - čisto sta se raznežili in sta začeli načrtovat, kaj vse bosta onidve kupili, samo da zvesta za spol. hehe Spol pa ne bo znan, dokler se ne rodi, ta naša žabica. Tako sva se odločila. Moj otročku pravi žabica, ker tako plava in brca v mojem trebuščku, da ko se k njemu stistnem ponoči, zvečer ali zjutraj še on čuti brce. Pazite nase, izogibajte se prehlajenih, da ne boste tako boge kot jaz Počasi se bo teba prištimat za v službo. Danes sem popoldne. Glasbena šola namreč. papa