Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Saj res, nisem pa še vprašala, če so ti kaj rekli, kako je s tem delom po porodniški. Imajo kaj v mislih, da bi jim tudi potem prav prišla tako zavzeta delavka?
...
evo tuki jih mate neki od mene zamoje nadalne postee ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
očitno nisi edina, ker jaz bi kar se ulegala na mizo in zaspala... pa ne bo nič iz tega, ker grem prej iz službe, pol pa doma pridno za knjige..., ... Joj spet ta statistika, od kar študiram v LJ imam takšno nesrečo, vedno na prvih rokih 5 dobim in moram vsak izpit 2x delat
... v MB sem pa vedno med 8 in 10 se sprehajala... in ni mi jasno kako to... no razen tega, da imam manj časa sedaj za učenje, da imam slabše pogoje za učenje (ker trenutno bivam v kletnih prostorih, z malo pisalno mizo, z malo kuhinjsko mizo, kjer tašča gretje špara, mene pa zebe ko hudiča
in dokazno slikico
!
, od kod jim cene za majice oz. tunike 100€
... mene je skoraj kap ko sem to videla...
me je preimenovala
.
Sploh pa zdaj ne, ko vas že komaj čakam
. jaz imam morfologijo v četrtek pa se mi tooook vleče
bom pa takrat v 21t1d.