Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je pa res, da mam že od nekdaj kr hitro prebavo in sm že od skos drobna, pa še mejhna sm (163 cm) tko da vsaj mal trebušček pride do izraza-pa čeprov od vseh ki imate slikce gor in k sm jih pogledala se mi zdi da mam najmanšega.
in tko tut kaže v tem horoskopu. Sm pa preverla in vpisala roj. datum moje mami pa svoj roj. datum, pa pride
, no pa se mi zdi da se je zmotil
. Pa kaj čmo
pa se sploh ni hotel tko lepo nastavit, prav skrival se je za rokami pa še lega je tut takšna, tko, da žal nismo dobil tko lepih slikc/posnetkov.
k v pondelk se faks začne... drgač pa dons zvečer pride moj
nazaj
.
??? častim
in sedaj tudi mi otrdeva že od 17. tedna. občutek je tak, da se ti zdi, kot da imaš kamen notri, težek, neprijeten občutek. trebuh pa rata trd in čudne oblike. to se mi zgodi, če me fejst tišči na wc, kadar sem preutrujena, če tamlai notri ful skače...ni pa baje nič nevarno, če se ne začne to v intervalih redno, takrat pod mus v porodnišnico. men so se na enak način začeli tud tapravi popadki. lahko pa to otrdevanje umiriš s kakšno tableto, men je G predpisala Buscopan (sem prav napisala???) vendar jih ne jemljen, če bi pa res bila kriza pa seveda bi.
, pa še sneg spet
Vem, da je ena omenjala, da bo vprašala pri G na naslednjem pregledu, a že imamo kak ''strokoven'' odgovor?
), saj imam čez dobra 2 tedna že pregled (do takrat pa menda ja ne bo nič ven padlo
).