katy83
|
ojla babike. No, v glavnem, mi imamo že vse cotike lepo zložene in pripravljene v omarah , samo posteljnino in pleničke še operem in zlikam, pa smo na konju. Danes sve bila z dragim na CSD-ju, da sem zrihtala za paket (denar), pa za starševski dodatek, očetovstvo nama je rekla naj prideva podpisat po rojstvu, ko prideva rihtat za očetovski dopust. Pa v vrtec sva šla vprašat kako je z vpisom, pa nama je full prijazna tetka vse razložila kako pa kaj. Skratka rekla je, da naj prideva drugo leto nekje januarja, pa če bo prosto, bomo aprila že v vrtcu, če ne pa skoraj ziher septembra. Je rekla, da do zdaj se je samo parkrat zgodilo, da otrok ni dobil vrtca. Je pa blizu še ena enota, ki pa ima bolj prosto in da lahko tudi tja damo, če tu ne bi bilo fraj. Meni osebno so to full vzpodbudne besede in sem res dobre volje. Milena2222 - upam, da si že kaj bolje. Emibu - pa ta voziček je pa res full lep. Meni sicer 3-kolesniki niso všeč, ampak ta je pa . Pa še cena je dobra. j.b. - da ste avto popravli. Jaz sem vse razumela. Moj bo sicer zraven pri porodu, ampak sem mnenja, da če je tak tip, da ne prenaša krvi, je bolje, da zunaj počaka. Drugače imajo še z njim delo. Moj je tudi malo skeptičen glede prereza popkovnice. Je rekel, da se bo tam odločil. aja, zatekanje - zadnje čase sicer nekaj na malo opažam, ampak ni sile. Se mi pa full dogaja, da ko se zjutraj zbudim, me noge bolijo, kot da bi bla na Triglavu. Prav v bedrih me boli. Kaj bi to lahko bilo . Sicer pa kdo ve kaj jaz vse ponoči delam, glede na to, da sem zadnjič brala, da nosečnice v zadnjem trimesečju veliko sanjajo o . Ja, pri meni bo kar držalo. Punce (Zivepo, Angel_Tian, Emibu, j.b., še katera ) hvala vam za vzpodbudne besede glede izpita. Bom pa junija. Teja K- mogoče pa tebi rata izpit. Držim pesti. Meni ziher ne bo. Angel_Tian- ja res je pasal petkov večer in razvajanje v kopeli. Še več takih večerov si želim. Pa seveda tudi kateri izmed vas. nič, lepo se imejte, Katy
|