solis
|
Pa smo le uspeli izkoristit lep vikend!!! (kljub temu, da je v petek zvečer že slabo kazalo, saj je imela hči rahlo vročino, ki pa je v soboto izginila - verjetno ji trojkice malo nagajajo, ker ravno zdaj ven lezejo). Moram se pohvalit, da je ta mala že cel mesec v vrtcu, ne da bi zbolela - že trkam na les . Od oktobra do februraja smo imeli namreč takle red: teden dni v vrtcu, en do dva tedna doma in potem ponovi vajo. V soboto in nedeljo smo bili veliko zunaj na sončku še posebej včeraj, ko smo šli domov samo na opoldanski počitek in kosilo. Dopoldan smo se potepali v Tivoliju, popoldan pa še na igrišču pred babičinim blokom. Ta mala je bila potem ko smo prišli noter tako utrujena, da je po previjanju še kar 10 minut mirno ležala na mizi in smo malo klepetali in peli. Sploh se ji ni ljubilo vstat (ponavadi jo je pa treba lovit, še preden jo previjem do konca ). Vidim, da ste med vikendom pridno klepetale. Žabica 13 moji imajo psa, ki spi na vseh posteljah in kavčih - imajo ponoči, kar vrata od spalnic odprta, da se lahko pes sprehaja iz postelje na postelje . Ko sem bila še doma, me to sploh ni motilo, zdaj pa sem kar vesela, ko pridem v svoje "brezdlačno" stanovanje. Še posebej so me dlake motile, ko smo s tamalo hodili na obisk, ko je bila še dojenček in je roke ves čas nosila v usta zato je bilo treba skoz roke brisat, ker je bila takoj vsa dlakava. Za klope pa Advantix res pomaga, ga tud moji ga uporabljajo. Pes je celo poletje zunaj na morju in je imela prej nešteto klopov zdaj pa nič več. Mamica26 upam, da se ti vnetja čim prej izboljšajo . Žal pa nimam nobenega nasveta, meni je namreč Canesten prejšnji teden takoj pomagal. Masha_M dobrodošla .
|