Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Vnetja sicer niso huda, občasno me malo srbi, sicer pa je pretežno le povečan izcedek, tako da bomo že..
Uf, očitno se je pri meni že začelo tisto obdobje, ko pravijo da je nosečnicam ful vroče? Kaj bo poleti, na višku naše nosečnsti???
Je tak živo zelen, v ponudbi pa je še rdeč, črn in bež. Vsa tri kolesa so velika in napihljiva.
?! Tega pa takrat nisem gledala...da se tud tako zloži košara?!
. Od oktobra do februraja smo imeli namreč takle red: teden dni v vrtcu, en do dva tedna doma in potem ponovi vajo.
).
. Ko sem bila še doma, me to sploh ni motilo, zdaj pa sem kar vesela, ko pridem v svoje "brezdlačno" stanovanje. Še posebej so me dlake motile, ko smo s tamalo hodili na obisk, ko je bila še dojenček in je roke ves čas nosila v usta zato je bilo treba skoz roke brisat, ker je bila takoj vsa dlakava. Za klope pa Advantix res pomaga, ga tud moji ga uporabljajo. Pes je celo poletje zunaj na morju in je imela prej nešteto klopov zdaj pa nič več.
.
Torej:
.. bi se najraje naselila v kak hladilnik!!