solis
|
lumpa6 držim pesti za dober rezultat AC. kai1 Če želiš še naprej svojo posteljo zase, je najbolje, da te noči probaš vztrajat, da zaspi nazaj v svoji postelji. Moja hči je do 10. meseca ves čas spala v svoji postelji, potem sem jo pa začela ponoči, ko se je zbudila dajat k meni, ker je tako najhitreje zaspala nazaj in jaz tudi. Odkar pa sem na bolniški in je ne smem dvigovati spi celo noč pri meni. S tem so se mi sicer podrli plani, da bi jo navadila samo spat še preden se rodi sestrica, ampak sem se potem kar sprijaznila, ker ponoči lepo spi. Ko bo hodila na faks se verjetno ne bo več hotela stiskat pri meni , dokler pa je še tako majhna pa mi po pravici povedano kar paše, da se tudi ponoči crkljava . bushi dobrodošla . Kar se spanja na trebuhu tiče mislim, da nam trebuščki že tako rastejo, da je ta položaj preveč neudoben zate in za otroka. limma nam je tudi tale ura mal podrla sistem - zvečer ne zaspat, zjutraj, ko je treba v vrtec pa še tako sladko spi, da mi je kr hudo pr srcu, ko jo je treba zbudit . kužki in majhni otroci pa so res lušna kombinacija. Veselje, ki ga pokaže moja hči, ko boža psa mojih staršev ali mu da za jest ali pa ji pes, da kakšnega mokrega lupčka je nepopisno!!! Zdaj pa letim na morfologijo, pogledat kako raste moj drugi . Jupiii
|