Marčevka2010
|
Pozdravljene punce! Sploh vas ne dohitevam z branjem, kaj šele s pisanjem. Včeraj smo imeli pregled, vse vredu z našo punco, le meni je malo hemoglobin padel, mi je predpisal sirup. Ampak ga moram še it iskat, ne znam pa teh čačk na receptu prebrat. Samo molim, da ni kakšnega nagravžnega okusa. Ne vem zakaj kar tablet ne predpišejo, pogoltneš z vodo in to je to. Podatki za seznam: do sedaj imam 8,5 kg več (glede na konzumiranje hrane sem prav presenečena), še g. je pohvalil, da je to vredu. Naslednji pregled je 6.7., torej čez 3 tedne. Sem se bala, da bo kasneje, ker sedaj sem imela enkrat na 5, enkrat pa na 6 tednov. Sedaj bo očitno bolj pogosto, saj sem v 31. tednu. Glede napotnice za rešilca: jaz sem dobila za porodnišnico in 2x potrdilo o PDP, že v maju, za rešilca pa ne. Baje, da se nekje to ne dobi več. V šoli za starše je tudi povedala, da če kličeš za rešilca oni ocenijo kater primer je nujen (ala kakšne prometne nesreče, infarkti, td.) in tebe lahko izpustijo, če ni dovolj vozil. In se ni za zanašat na to. Če voda odteče je treba v avtu čim bolj poležt sedež, si verjetno prej v porodnišnici, seveda odvisno kako daleč si. Čeprav meni je to mimo. Saj je tudi to nujno. Glede plačila pa ne vem, ali plačaš, če ni napotnice. Čeprav pri nas nikoli ne veš, šparajo na nas nosečnicah, banda. Glede Dinatal gela: babica v ŠS je povedala prejšnji teden, da so imeli tudi eno prvorodko pri testiranju tega gela, imela je velikega in težkega otroka, rodila brez težav, nič bila rezana (pa je bil res velik otrok), zaenkrat so imeli vredu izkušnje. Ne veš pa 100% ali je res ta gel pomagal. Jaz bi ga sprobala, če le kaj znižajo ceno bi bilo super. Ker me kar skrbi kakšno rezanje presredka. Claudia99 dobrodošla. Kdaj začnejo pa CTG delat, v katerem tednu? Žabica22, res moraš menjati g., ta ni normalna. Pa upam, da so se sedaj popadki umirili za nekaj tednov. Sama sreča za dež, da se je malo shladilo, je pa soparno postalo, HB, da sva letos klimo nabavila. Prej ga nisem prepričala. Drugače pa sem danes prvi dan dopusta do nastopa porodniške čez malo več kot en mesec, jupi. Tudi midva ne greva na morje, že tako slabo prenašam vročino, letos pa še bolj. Greva pa naslednji vikend malo na oddih na Gorenjsko, komaj čakam. Pa še vroče je malo manj gor. Držte se punce!
|