vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: maliprinc2 Upam, da še sprejemate ˝zakasnele˝ članice... Sicer komaj še spadam k vam, saj imam rok 31.5. ojla in dobrodošla med nami. ej, saj konec koncev ne vemo, ali bo katera rodila prej, ali katera z zamudo, ampak čvekamo pa lahko - in po količini sodeč - rade skup ej, ne sekiraj se. če te kaj zanima, kar vprašaj, pa ti bomo povedale. brez problema dada - čestitke za fantka, pa upam, da bo naslednjič vse ok. elizabeth - po občutku. itak prvi mesec kar v dolge rokave, po potrebi še kaj čez, potem pa tudi že kratke rokave in kratke hlačke, edin nogavičke sem jaz imela kar ves čas gor. pa mal tanjše poleti. je pa tako - lahko da boste rabile cotke na rok, lahko pa tud kaj prej. od sodelavca žena je rodila več kot mesec prej, tako da je on mal letal po trgovinah še. jaz bom v glavnem za 1. maj imela kar vse pripravljeno, oprano in zlikano. ojoj, anonimna. hudo. pa saj bo hitro maj tukaj. naj ti hitro mine... pa le pazi se no, jaz se bolj poredko javljam, ker imam norišnico v službi in komaj dohajam. komaj čakam konec aprila... da bom frej!!! bom dopust kar prišparala za potem, se ga pri nas lahko prenese celega naprej
|