Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 jutro punce! js še vedno tu... nikol si nism misla, da bom čez rok, zdj pa glih to je počas že bolj nestrpen k pa js... za vsak, ko me pošteno užge (beri: se upre v moj trebuh, rebra, itd) in js mal javknem, me vpraša če so popadki in akcija sinoči je 10 min govoril s trebuščkom in razlagal, da se je najemna pogodba iztekla, da sma oba pripravljena na njegov prihod in da nj že enkrat pride na ta svet, da mu ( ) ne bo treba skoz v pripravljenosti čakat in s strahom spat, kdaj ga bom zbudila js sm ravno prej študirala, ka si nj pripravim za oblečt, za pol k bom šla iz P domov, da mi dragi prinese, pa sm ugotovila, da ne vem kolk bom kj kg dol vzela in kaj mi bo prav... najbolj ziher bo trenirka, sam tist mi pa ni najbolj všeč... za vse ki dihate Ja, le pazi, jaz sem imela nosečniške hlače, pa sem jih skoraj držat mogla, da mi niso dol padle. Dobro, da je blizu parkiral, drugače bi imela neprostovoljni striptiz. Patrisha, sem poslušala še nekaj njegovih, ja. Fajn je.
|