|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
28.12.2007 19:38:15   
eole
oj,
tudi mene ful ful mika plavanje. aki so res vsi slo bazeni tako umazani user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
   RE: Majčice '08
28.12.2007 19:59:54   
sesil
jaz bi tudi plavala, ma se tudi bojim teh umazanij po bazenih. najhujše so tiste nevidne očesu, ma me je enkrat prav šokiralo, ko sem plavala žabico in sem dala glavo iz vode, pa na gladini sama odmrla koža , lasje, ma bi bili delavci v bazenu lahko bolj vestni pri menjavanju vode. fuj. zdej ko sem noseča pa sploh ne grem.ni za raskirat, čeprav obožujem plavanje.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
   RE: Majčice '08
28.12.2007 20:14:35   
aurora28
Dober večer! user posted image

Jaz sem pa že razmišljala kam ste se skrile vse user posted image , pa vidim, da teče debata o bazenih. Kaj pa vem, sama se že ne bi šla kopati v bazen zdaj ko sem noseča, si bom raje potem ko bom rodila in bo korenjak naš že vsaj tri mesece star privoščila z mojim user posted image sauno in kopanje.



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
   RE: Majčice '08
28.12.2007 21:07:26   
katy82
Čer user posted image ,kako kej?

Vidm,da teče debata okrog bazenov,hja zna bit kr delikatno.Sama imam dostikrat vnetja,sedaj v nosečnosti pa sploh,že 4x,je zlo zoprn.user posted image Aja mi je pa ginekologinja svetovala,da če se res ne morm upret bazenu naj me pa lubi pelje v pokrit bazen z morsko vodouser posted image user posted image user posted image ,sam tud tm po moje ni glih 100%.

No zdej pa mene neki zanima;kolk od vas user posted image bo šlo ali pa že hod nakupovat v Italijo al pa Avstrijo pa kolk je računica,da se splača.Jst sm z dolenjske,ja se morm pohvalt,da smo mal vinogradnikov,pa mam v bistvu isto km do Italije al pa do Avstrije,to je okol 250 km,pa se mi že zarad benza ne splača,če gledam pa še na to,da nikjer ne vem niti kje kaka štacuna je,pa še bolj obcagamuser posted image user posted image Prosila bi vas,da mi poveste,če je res tolk cenovno ugodneje za vse stvari al sam za posamezno,k lupinco pa avtosedež sva dobila od moje tete,tak večji nakup nama je pa še voziček pa previjalna komoda+ostale drobnarije.

Hvala lepa za odgovore pa lepo se mejte pa bušije božite




(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
   RE: Majčice '08
29.12.2007 8:05:35   
aurora28
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

Katy82
žal ti jaz ne znam svetovati, ker sama ravno ne hodim nakupovati v tujino. Midva z mojim user posted image bova nakupiva vse potrebno kar v Baby centru in Pikapolonici.

Danes me pa čaka delovna sobota, je treba vso stanovanje počistiti, oblačila oprati, likati, kuhati, mogoče celo peči.... skratka pestro bo pri nas doma. user posted image



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
   RE: Majčice '08
29.12.2007 9:00:32   
Estrella*
Jutro!
 
Jojo, kako smo se polenile med prazniki. Mene ni bilo doma, ker sem bila na hiški, kjer polagamo keramiko.
 
Katy82: Jaz dostikrat hodim po nakupih v tujino(Avstrija, Nenčija). V Nemčiji imajo okoli 30% nižje cene otroških pripomočkov, vendar je žal dalečuser posted image . Mi smo gor živeli in gremo vsake toliko na obisk, takrat si privoščim šoping. Drugače pa v Avstriji, v Bekljaku je neka trgovina, kjer se baje dobi ugodno vožičke in podobne reči. Moram vprašat kolegico, kje točno.
 
Glede brcik. Mene je tudi že začelo skrbeti, ker jih v 99% čutim na levi strani pri jajčniku. Zelo čudno se mi zdi, da še vedno tako nizko. Vsake kvatre začutim nalo višje....... Vidim, da nisem edina in sem se že malo potolažila.
 
Bazeni...jaz se kar redno kopam. Zaenkrat nisem imela nikoli problemov z glivicami in upam, da jih ne dobim v bodoče. Kopam pa se v Bohinju in par dni nazaj v Dolenjskih toplicah.
 
Aurora: Pozabila sem dodati GP. Bom dodala. Mene tudi čaka cleaning day, ker sem se prejšnje dni preveč potepalauser posted image  , sedaj pa imam za vse nazaj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
   RE: Majčice '08
29.12.2007 11:29:15   
Naty*
Ojla bejbe! Kar se nakupovanja tiče, bova tud midva verjetno večinoma kupovala v Sloveniji, tko da Katy82, ti ne znam pametno svetovat. Sicer od tu Italija res ni tko daleč, ampak mam nekak rajš tisto udobnost, da lahko po slovensko vprašam, če me kaj zanima user posted image . Pa še če bi blo kaj narobe je lažje zaradi menjave. Po drugi strani mi pa trenutno niti ni do kakih daljših izletov.

A še katero špika po trebuhu? Mene je od začetka (prve dva meseca) malo, pol se je umirilo, včeri me je pa spet tolk zabolelo, da sploh nisem mogla hodit. Isto danes zjutraj. Brcike sem pa danes čutila sploh nizko...čist na dnu trebuha, občutek je bil skor kot da bi blo v nožnici user posted image . Se tolažim, da se je obrnu z glavico navzgor, tko da ma verjetno nogice čist na dnu. Ker opažam, da se moj mali očitno ful premetava po trebuhu. Enkrat me brca na levi, pol na desni, bl zgoraj....zdej je pa očitno v navpičnem položaju user posted image . Sam tale špikanje oz. rezanje....a bi me moglo skrbet?

Moj lubi je tud hotu, da bi šla ta vikend v kake toplice, ampak sva se pol odločla, da je verjetno bl varno, da ne greva in gremo drugo leto vsi trije skupajuser posted image .

aurora super za rezultate, pa da ste uspeli ugotovit, da boste tud vi mel fantka user posted image user posted image . Pa očitno je že v pozi in čaka na maj ane user posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
   RE: Majčice '08
29.12.2007 12:08:30   
Anitka
Oj!

Pa smo tudi mi doma. No sva bila že včeraj, a se nisem imela časa oglasiti. Imela sva se lepo, kljub temu, da si pač nisem privoščila savne in bazena. Bomo to izkoristili drugo leto kot trojicauser posted image user posted image

Sesil ti si menda spraševala po masaži ki sem si jo privoščila. Jaz sem šla kar na navadno masažo celega telesa in sicer 30-minutno. Sem si jo rezervirala že kar prej po telefonu preden sva bila tam. Je bolje tako, ker so sedaj tam gužve in bodo tarajale baje vse tja do polovice januarja. Pa sem jih še povprašala za nasvet in mi je prijazna gospa svetovala to masažo. Maserka je bila zelo fajnuser posted image user posted image Naslednji dan pa sem šla še na globinsko nego obraza in sem bila tudi zelo zadovoljna. Neprijetno mi je bilo le enourno ležanje na hrbtu - bolečnine v križu. DRugače pa jih moram vse po vrsti pohvaliti.

Bom izkoristila še priliko in čestitala vsem za opravljeno morfo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz že tudi komaj čakam, da pride 15.1., da morda končno izvemo za spol, pa da bomo začeli malce konkretneje nabavljati za našega brcača.user posted image user posted image

Mene tudi danes čaka še malce čiščenja, pa namakanje orhidej, pa likanje, zvečer pa malce zabave.

IMejte se lepo, pobožajte bušije, nasmeške na obraze in se beremo.

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
   RE: Majčice '08
29.12.2007 12:36:02   
Naja30
Ojla punce.

Žal se ne morem pogosteje javljat, ker me zaposluje moja punčka.Pa tudi kaj pametnega nimam za povedat.user posted image  Vas pa berem.

Plavanje v bazenu - še preden sem sploh kdaj zanosila, sem enkrat v enih termah fasala glivice, katerih sem se težko znebila. Tako da v user posted image  niti najmanj ne bom tvegala, tale vnetja so že tako prepogosta. Čeprav bi pasalo plavanje, ko me tako križ boli na trenutke. Odkar spim z blazino med nogami in me dragi zmasira, je že bolje, pa vseeno...

Jaz imam morfologijo takoj po novem letu in bolj kot letnico 2008 čakam datum 4.1. user posted image  Mislim, da bova tokrat tudi midva vprašala za spol, čeprav se je veliko lepše pustiti presenetiti. V prvi user posted image  so mi vsi govorili, da bo user posted image  in ko se je rodila hčerka, je bilo veselje in sreča nepopisna, ker si je moj dragi potiho želel hčerkico. Ampak zdaj bi čisto iz praktičnih razlogov vprašala, samo zato da bom vedela kupovat že za starejšo. Če bo še ena punčka, bo verjetno še naprej prevladovala roza barva user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
   RE: Majčice '08
29.12.2007 15:21:17   
aurora28
Pozdravljene!

Čistilna akcija zaključena user posted image user posted image . Malo vas še preberem, potem pa grem spat in kasneje greva z mojim še na rojstni dan. user posted image

Tolk mi je fino, da gredo ti prazniki mimo in da raztalava vsa darila, ker pol kar takoj bolje dihava. user posted image

Jaz zaenkrat čutim brce bolj na levi strani, sem pa v četrtek na UZ videla, da najin user posted image leži levo. Mi je pa tudi G sam rekel, da je bolje spati na levem boku, sicer pa sem že sama opazila, da mi več ne paše ležati na hrbtu. user posted image

Estrella* ne se sekirati za tako nizke brcike, kaj pa veš kako leži tvoj user posted image . Mene že nekaj časa brca nežno v predelu levega jajčnika, malo bolj poudarjene brcike pa so v predelu popka, to pa zato ker leži z glavo obrnjen navzdol in me njegove rokice brcajo v predel jajčnikov, nogice pa višje. user posted image

Zanima me na kaj moram vse biti pozorna ob nakupu vozička in kaj sploh zraven vozička potrebujem??? Z mojim bova februarja šla v nakup vozička in po pravici povedano, se mi sploh ne sanja na kaj vse moram paziti in kaj kupiti.
Prosim za nasvete, nasveti, nasveti.... user posted image





_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
   RE: Majčice '08
29.12.2007 15:32:31   
Estrella*
Aurora: saj ne,da bi se skirala, samo ko bereš kako brcajo druge user posted image , se malo zamisliš.
 
Sicer pa danes ni bil ravno moj dan. S sinom sva se peljala v LJ in bummm : zaletela sem se enemu v ritko. Hvala bogu, da nama ni bilo nič, avto pa je le stolčen. Najbolj me jezi, da ga ne morem dati popraviti do 3.1......user posted image jeznaaaaa
 
Ste opazile, da se je odprla že tema Septembrovke 08. Sploh ne dojamem, da čas beži, me pa že na poloviciuser posted image .
 
Lepo se imejte še naprej
LP
Nina

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
   RE: Majčice '08
29.12.2007 15:37:07   
Estrella*
Aurora: sem pozabila...glede vozička. Boi pozorna na to, da se ga da tako zložit, da paše v vajin avto. Če je prevelik zna biti sila neugodno. Zelo fajn je, da ni pretežak.
Če imaš veliko makedama, glej da bodo kolesa velika in gibljiva.
 
Sama res nisem imela kakšnega vrhunskega vozička, vendar kombinirani ravo niso najboljši(vsaj tisti starejši modeli, za nove ne vem). Jaz sem uporabljala enega (ležečo varianto) do 6meseca, potem pa kar marelo, ki se mi je najbolje obnesla.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
   RE: Majčice '08
29.12.2007 15:50:02   
Estrella*
user posted image PREGLEDI DO KONCA LETA 2007user posted image    
     

31.12.2007: Špelin@ (GP)

 
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image

 
04.01.2008: Najča(M), Naja(M), Narava (GP)
 
07.01.2008: Aria81(M), Taula (M), Estrella*(M), TamaraJ (M), Kaja08 (GP)
 
08.01.2008: Katina (M), Kastanjeta(M), Zalazoya (M)
 
10.01.2008: Petrahh (GP), 80Kaja (M)
 
11.01.2008: Čmrlika (GP)
 
15.01.2008: Naty (M), Anitka (M) 
 
16.01.2008: GoYa (M), Nataša34 (M)
 
17.01.2008: Narava (M), Kodrana (M), MARTINA 25 (M)
 
18.01.2008: Aria81 (3D), Sesil (M), eole (M), Sončnica Sandra***(GP)  
 
22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), BOJANC (M), Anitka (GP) 
 
25.01.2008: Aurora28 (GP)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
   RE: Majčice '08
29.12.2007 16:10:55   
Estrella*
MAJČICE 2008 

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , MB
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

 01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   
 
02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image  
(O:XXcm, +5kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje
( O:107cm, +6,5Kg )
user posted image   Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image user posted image : user posted image
, KR  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita ,
1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +4,5Kg)   

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:
  
(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image

user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, +1kg )


12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava user posted image :user posted image
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image ,
user posted image :user posted image  , MORFO:
(O:XXcm, +1kg) 
  
user posted image sankica (75´), , 1.user posted image    
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image  

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image  , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 


18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+9 cm; +4,5kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO: 
(O:XX cm, -2kg) 
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image ,
(O:XX cm, +6kg)
 
20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +6,5kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) NS:user posted image , MORFO: , Postojna
(O:XXcm, +4kg)
user posted image  najča (82´), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:
O:XX cm, +3kg)
user posted image  Zalazoya (79`), 1.user posted image , NS:user posted image , Ljubljana
(O:XXcm, +5kg)
22.Maj 2008
user posted image   Estrella*/Medvode/ (74´), 3., NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 96cm, +3kg )
   
24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    
 
25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +1kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image , NS:user posted image , MORFO:   ,MS
(O: 81cm /+11cm/; +4kg )          
     
user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006,            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg) 
user posted image  BOJANC (68´), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
NS:user posted image , MORFO:
(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+5,5kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka
 
30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO: ,NM

(O:XXcm, +3kg) 
user posted image  martina 25 (82´), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +2kg)


31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +1kg )   
user posted image  Kaja08
(78´), 1.user posted image , NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  
user posted image  Winnie 017
SKUPAJ NAS JE 65 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

 
Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image


RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 7Xuser posted image ,user posted image : 7Xuser posted image  in user posted image :51X user posted image  

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
   RE: Majčice '08
29.12.2007 16:13:54   
Putka
Živjo!

Se mi je že parkrat zgodilo, da sem vašo temo odprla, ko sem hotela na Majčice 2007 kliknituser posted image .

No, samo nekaj besed o bazenih - še par dni pred porodom sem bila z RR-jevko na vodni aerobiki za nosečke na DIF-u. Dan oz. nekaj ur pred porodom pa sva se s starejšo hčerko namakali v Dolenjskih toplicah. In je neverjetno pasalo, ker sem lahko malo pozabila na težek trebuh in boleč hrbet.

Lepo, da se razvajate, čez par mesecev bo bolj malo časa za touser posted image . Srečno in užuvajte v nošečnosti. Sploh zadnjih par mesecih.

Še to - moji sodelavki bosta tudi Majčici 2008! Rok imata teden dni narazen, mogoče je katera celo ena izmed vas..

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
   RE: Majčice '08
29.12.2007 16:20:33   
Estrella*
Zgleda, da bom popisala celo stranuser posted image Kje pa se skrivate??
Po pregledu seznama sem ugotovila, da se je kar nekaj majčic (23) izgubilouser posted image  Res škoda......
 
BOJANC. .muki. Skaye........upam, da je bilo na pregledih vse OK in javite kakšno podrobnostuser posted image . Skye je 3D uspel?
 
Aurora: Seznam popravljen
 
Letos držimo pesti le še za Špelin@!!!!!!!!!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
   RE: Majčice '08
29.12.2007 16:25:34   
Estrella*
Kje ste vse? Zgleda, da bom popisala celo stran kar samauser posted image .
Pri pregledu seznama sem ugotovila, da je kar nekaj majčic izginilo brez sleduuser posted image  Res škoda.....
 
Letos držimo peste le še za Špelino!!!!! Punca faj opravi in srečno.
 
Aurora. seznam popravljen
 
Čmrlika: Kakšen trebušček...res je velik. Tvoja pupa pridno raste...
 
Iščemo tudi novičke od Skye, .muki. in BOJANC-a. Upam, da ste uspešno opravile preglede in ste videle svoje nagajivčke.
 
No sedaj bom pa res nehala težit...do večera

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
   RE: Majčice '08
29.12.2007 16:52:53   
aurora28
Hvala Estrella* za nasvet, ampak me kljub temu zanima kaj je smiselno kupiti pri vozičku. Videla sem, da nekateri vozički vsebujejo poleg klasičnega sedala tudi takšno torbo, da lahko še majhnega otročka spraviš v torbo in mu je toplo, ampak nevem kako je s temi kombinacijami. Potem je pa tu še čisto odprt voziček...eh sploh se ne spoznam na vojzeke user posted image .

Taula
kakšnega sta že vidva kupila?



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
   RE: Majčice '08
29.12.2007 17:05:51   
kodrana
čer.

se nisem nič javila, ker sem bila kar zaposlena. pa tudi kar nisem vedela, kaj naj napišem..
sem zadnje dni nekaj čudne voljeuser posted image .
za božič je bilo lepo. smo bili pri mojih starših. za novo leto pa bomo pri nas.

vsem čestitke za dobro opravljeno morfouser posted image . aurora čestitke za user posted image . to si si potiho želela, kajne?user posted image
če se ne motim pa bo katy dobila user posted image . user posted image


mi2 se tudi zelo veseliva morfologije. želim si, da bo vse ok. pa da izveva za spol..

ko poslušam z AS utrip srca, slišim srček precej nizkouser posted image .

z mojim dargim sva bila kar pridna te dni. sva položila laminat pri nama. pri naših smo vse zbelili. malo sva si šla pogledat okrašeno ljubljano in pofirbcat cunjice v h&m za bodočega člana..

ogledala sva si tudi vozičke in so nama svetovali v Beby centru.. bebe confort voziček, ki je res lahek in hitro zložljiv voziček, samo je pa kar drag.. ne vem, verjetno bova ostala akr pri najinemu qunniju..

za brcike še vedno nisem sigurna. ali so brce ali je samo intenzivna prebava.. ko bom sigurna..




_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
   RE: Majčice '08
29.12.2007 17:44:18   
buccka
Še enkrat vsem čestitke za opravljene preglede. Sem pozabila sporočit, naslednji pregled imam 24.1, bo pa sigurn brez uz, ker mi je rekel, da bo naslednji v 30tednu. Kje je še to........
Bom pa šla na 3d v Postojno tko da bom še kaj videla svojega otročka.

Brcike.....joj men se zdi da mi bo bebika kar ven padla, me skoz brca nekam ful spodaj. Ne vem če v mehur ali še nižje. Je prava/i nogometaš. Sploh pa ko sem v sedečem položaju.


_____________________________

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
   RE: Majčice '08
29.12.2007 19:09:36   
Estrella*
user posted image PREGLEDI DO KONCA LETA 2007user posted image    
     

31.12.2007: Špelin@ (GP)

 
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image

 
04.01.2008: Najča(M), Naja(M), Narava (GP)
 
07.01.2008: Aria81(M), Taula (M), Estrella*(M), TamaraJ (M), Kaja08 (GP)
 
08.01.2008: Katina (M), Kastanjeta(M), Zalazoya (M)
 
10.01.2008: Petrahh (GP), 80Kaja (M)
 
11.01.2008: Čmrlika (GP)
 
15.01.2008: Naty (M), Anitka (M) 
 
16.01.2008: GoYa (M), Nataša34 (M)
 
17.01.2008: Narava (M), Kodrana (M), MARTINA 25 (M)
 
18.01.2008: Aria81 (3D), Sesil (M), eole (M), Sončnica Sandra***(GP)  
 
22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), BOJANC (M), Anitka
(GP) 

24.01.2008: buccka (GP)
 
25.01.2008: Aurora28 (GP)

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
   RE: Majčice '08
29.12.2007 20:26:09   
Skye
Izgubljena se javljauser posted image

Ti dnevi so tako pestri, da je časa za net enostavno zmanjkalo. Upam, da ste vse kar se da lepo preživele božič z svojimi najbližnjimi....jaz sem samo jeeedlaaaaa, tko da ni čudno da sem že na +7 kguser posted image


Buccka , Katy82, aurora28 čestitam za uspešno prestani pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


No pa da vam še ja poročam user posted image
V teh dveh dneh sem se pa tko nagledala svojih dveh user posted image user posted image kot že dolgo ne...prvo v petek pri svojem G in potem v soboto na 3D ultrazvoku. Oba pregleda sta trajala cca. 30 minuser posted image Preverjeno je bilo prav vse.....v bistvu že neke vrste zgodnja morfologija...srček, mehur, želodček, vse okončine, glavica, stregnenica, trebušček, hrbtenica...in vse je pri obema OKuser posted image   Težka sta cca. 290g vsak, in kar je najbolj pomembo IZVEDELA SEM SPOL OBEH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  • Dobili bomo dve user posted image user posted image

Edina smola je bila pri 3D ultrazvoku, da mi je sicer celoten pregled snemal na DVD, potem pa je tehnika nekaj zaštekala in videa ni mogel spremeniti v pravilen format, tko da sem skočila še 1x na stol in na hitro smo posneli še en kratek DVD, da sem lahko vsaj nekaj nesla domov pokazat. V kolikor bo lahko rešil prvi DVD, ga dobim po pošti....srčno upam da se to zgodi, ker je prvi video posnetek dolg cca. 25 min, tale ki ga imam pa zdaj doma pa samo 5 user posted image
Bom dala par slikic v album, ampak žal niso tko kvaliltente...v kolikor dobim 1. DVD bom dopolnila albumuser posted image

Pa še nekaj...punce jaz čutim moji dve junakinji že tudi na dotik...ko položim roko na trebušček...sicer bolj poredko, ampak vendar user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 15.01.2008

Zdaj pa grem dodati slikice v album...pa pa tačasuser posted image

Skye





(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
   RE: Majčice '08
29.12.2007 20:30:18   
špelin@
Dober večer user posted image
 
Najprej vam moram povedati, da sem včeraj na baletni predstavi takoooooooooooo uživala, da bi kar še sedela in gledala, poslušala,... user posted image user posted image user posted image
 
Poleg tega me je včeraj naša kepica počastila še s prvo pravo brciko, ki sem jo začutila tudi na roki na trebuhu user posted image
 
Prav z užitkom sem prebrala vaše poste, same lepe novičke, pozitivna naravnanost in veselje user posted image user posted image user posted image
 
Estrella*, tudi jaz mojo kepico čutim nekje v višini levega jajčnika - kolikor se spomnim, sem enako čutila tudi v pretekli nosečnosti user posted image
 
Putka, hvala za tvoje javljanje user posted image  Vse dobro tudi tebi.
 
Punce, hvala za pestke, mi je kar zoprno, ker imam pregled praktično na Silvestrovo - nočem imeti pokvarjenega večera, zato delam na psihičnih pripravah user posted image
 
Vsem pošiljam user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
   RE: Majčice '08
29.12.2007 20:32:48   
špelin@
Skye: user posted image

user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
   RE: Majčice '08
29.12.2007 20:50:42   
TamaraJ
Ojla..

Jaz sem popolnoma okupirana in sploh ne vem, če se bom lotila za nazaj brat. Ne gre in ne gre. Skoz akcijauser posted image . Prej je Timi gledal Polara Express in je tako nor na to risanko, da niti pomisliti ne smem, da bi vmes še jaz kaj pogledalauser posted image .
Zanima pa me, kako pogosto čutite brcike. meni se zdi, da je moj baby bolj lagano sportskiuser posted image . Sicer sem pa en zoprn komplikator. Kaj bi dala, da bi bila tako sproščena, kot pri Timu. Zdaj bi šla najraje kupit AS in imet to bitjece pod kontrolo... Mogoče sem tako aktivna čez dan, da niti nisem pozorna. Ahh,upam, da me mal mine to kompliciranje.

Lepo spite in se UPAM, jutri kaj beremouser posted image . Nočko majčice in le božajte trebuščke in se catrajte s svojimi sončki


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?