|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
31.12.2007 12:53:26   
Naja30
VSEM MAJČICAM 2008 ŽELIM SREČNO NOVO LETO IN VELIKO LEPEGA V LETU, KO BOMO DOBILE SVOJE TOPLE IN LEPE ŠTRUČKICE V SVOJE ROKE. Lepo praznujte in srečno!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
   RE: Majčice '08
31.12.2007 13:55:43   
špelin@
Hehe, sem še vedno (že spet) tu user posted image user posted image  Ker je moj user posted image  danes v službi, stanovanje pospravljeno, kruh se peče, punci pa trenutno zelo pridni, si lahko vzamem čas user posted image
 
sesil, G imam v Zagorju, poimensko res nisem pisala, je pa edini tu, zato niti ni treba user posted image
 
In kakšna bo vaša silvestrska večerja? Mi se bomo poigrali s fondijem, kot je pri nas v navadi že nekaj let user posted image
 
Skye, sem šla tudi jaz takoj pogledat slikice - user posted image user posted image  za tvoji srčkani princeski user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
   RE: Majčice '08
31.12.2007 14:01:37   
.muki.
Čestitke, vsem majčicam za dobro opravljene preglede. Tudi jaz sem že imela morfologijo pri svoji G, ki pa mi je napisala še napotnico za morfologijo v Ljubljani. Po novem letu moram poklicat in se dogovorit za termin. To bo potekalo v ljubljanski porodnišnici, pa sploh nimam pojma kje to je.
Drugače je moja G rekla, da je videti vse OK, srček, glavica, mehur želodček... med nogicami pa nekako ni bilo dobro videti kaj bo. Tako da mi ni mogla zagotovo povedati kaj pričakujemo. Doma že imamo enega fantka tako da želje so user posted image , sinko pa si želi user posted image .
Tudi jaz že čutim kar krepke brcike in to skoraj vedno  na levi strani v predelu jajčnikov, včeraj pa zgleda da je otroček nekaj telovadil in se obračal ker sem čutila premike na desni strani in nenormalno hodila na WC vsakih20 min.
Vsak pregled pri G je grozljivka, ko je treba stopiti na tehtnico, do sedaj sem pridelala + 6,7 kg. ker pa sem majhne rasti se počutim že prava brenta in me posebno zvečer trebuh že malo ovira pri sklanjanju. Je še katera , ki že ima podobne težave?

Za statistiko, naslednji pregled imam 31.1.2008. Bo pa treba po novem letu v laboratorij, dati kri in na sladkorni test ( piti tisto cukrano vodo - bljak).


(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
   RE: Majčice '08
31.12.2007 14:07:47   
špelin@
.muki.: user posted image  za pregled in user posted image  za brcike user posted image
 
Ja, sem vam pozabila povedati, da so zdajle v parih dneh postale brcike že zelo močne in sem se danes ponoči celo zbudila, ker je detece tako divjalo po trebuščku user posted image  Ko takole sedim pred računalnikom, me vsake toliko nekaj butne notri - prejle je celo velika pika položila roko na trebuh in začutila brcike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
   RE: Majčice '08
31.12.2007 14:12:20   
Taula
Moja princeska je zadnje dneve tudi divja. Ponoči me je zbudila ob 4h, ko je veselo igrala nogomet. Očitno ne ve da se ponoči spi.user posted image  Muki. čestitke za morfo.user posted image  Lj porodnišnice pa ni težko najti, če rabiš pomoč sporoči.

Eno vprašanje..se ne mudi, ker danes vse feštate. Imate kaj izkušenj z gugalniki/ležalniki?

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
   RE: Majčice '08
31.12.2007 14:13:53   
MARTINA25
DRAGE MAJČIČE!!
 
Prihodnost naj rožnata se Vam odpre,
naj srečno obdobje se za Vas začne,
naj leto prihodnje ljubezni Vam da,
naj cvenka nasuje v vrečo brez dna!
Vse to Vam privoščim iz vsega srca.
SREČNO 2008!

 
Martina

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
   RE: Majčice '08
31.12.2007 15:20:02   
Čmrlika
Drage moje...
Tempo je hud, in da me novo leto ne prehiti, vam samo na hitro zaželim lepo silvestrovanje, rokice seveda na bušijih met, pa najprej svojim user posted image  lupčka dat...user posted image user posted image user posted image  Naj atiji pomagajo!user posted image
Srečno 2008 vam iz user posted image  želi
Nataša-Čmrlika

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
   RE: Majčice '08
31.12.2007 17:00:45   
katy82
SREČNGA,ZDRAVGA,VESELGA PA DNARJA DEBELGA.
ŠE NAJBOLJ PA VELIK LJUBEZNI Z VAŠIMIuser posted image IN ZDRAVE PA PRIDNEuser posted image .


ZDEJ PA MORAM IT K GREM POMAGAT TAŠČI KUHAT,UPAM DA NAMA BO ŠLOuser posted image

LEPO SILVESTRUJTE

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
   RE: Majčice '08
31.12.2007 17:18:26   
aurora28
Skye tvoji dve user posted image sta pa ta pravi vesoljčici user posted image , čas hitro beži, še malo pa bosta izgledali kot človečka user posted image .

Taula žal nimam nobenih izkušenj z gugalniki, če se ne motim si ti to kupuješ, da se boš z user posted image v naročju gungala in ga uspavala. Kako lepo user posted image .

Moram povedati, da sem danes prvič čutila brcike v notranji strani pri rebrih, bile so tolk nežne, ampak so se parkrat ponovile user posted image . Drugače pa moj sinček občasno ponoči zabrca, včasih čez dan ...kakor mu paše, še posebej pa ko se najem čokolade, potem pa je ves vesel. user posted image user posted image user posted image Sem pa že opazila, da me ponoči ko se prevrnem na drugo stran malo brcne v levem jajčniku.
Da ne bo moj otroček zamenjal noč in dan, ker potem bo mamica hodila po svetu kot zombi. user posted image user posted image user posted image



Skratka vse majčice:

IZ VSEGA SRCA VAM ŽELIM,
DA BI V LETU 2008 MIR IMELI,
SREČO DOŽIVELI,
DA VAM ZDRAVJE BI SLUŽILO
IN RAZUMEVANJE NE ZAPUSTILO.

VSEM NAM ŽELIM ZDRAVE IN LEPE OTROČKE, KI BODO OBOGATELI IN RAZVESELILI NAŠE ŽIVLJENJE. user posted image

SREČNO 2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
   RE: Majčice '08
1.1.2008 9:33:31   
Naty*
Dobro jutro v novem letu user posted image ! Upam, da ste lepo silvestrovale, midva sva šla na večerjo k njegovim, pol pred televizijo, ob polnoči smo šli pa na ulico, kot vsi sosedi, da smo si voščili in gledali ognjemete user posted image . Čist luštno skromno silvestrovanje. Čeprav se  je moja user posted image  skoz skrivala zarad pokanja user posted image , pa mali me je med ognjemetom čist zbrcu (očitno tud njemu ni blo všeč pokanje) sem bla v krogu svojih treh najljubših (user posted image , user posted image v bušiju,  user posted image ) in to je neki najlepšega user posted image .

.muki. js sm tud majhna z že velikim trebuhom in mam mal problemov s sklanjanjem, sploh če si je treba vezalke zavezat, pa da ni kake stopnice v bližini user posted image . Pa čestitke za morfo user posted image !

Pa še voščilo za vse moje majčice:
Novo leto naj bo priložnost za cekine,
take taprave iz papirja in kovine,
pa tiste iz smeha in tišine,
predvsem pa iz ljubezni in bližine.
 
Srečno 2008 in najpomembnejše od vsega...maja želim vsem lahek porod in zdravega otročička!

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
   RE: Majčice '08
1.1.2008 10:53:37   
.muki.
Punce, hvala za čestitke. Naty*, me veseli, da nisem edina ki že ima probleme z obuvanjem čevljev. Mi je ravno oči včeraj rekel, joj tebe bo pa ja razneslo do konca, če si že zdaj tako okrogla.user posted image .  Taula, če bom rabila zemljevid  do porodnišnice se bom res obrnila nate. Sprašuješ o ležalnikih. Imela sem tistega ABC svetlo modre barve - firma ? in moram rečt, da mi je zelo zelo prav prišel. Ker je bil naš mali prava jokica, če je mami kam šla  sem ga namontirala v ležalko in ga npr. nesla zraven v kopalnico , da sem se lahko stuširala, ker drugače zaradi njegovih glasnih protestov to ni bilo mogoče. Tudi če smo šli na kakšen obisk ki je trajal malo več časa, sem jo vlačila s sabo. Tako, da ležalko - gugalnik toplo priporočam. Če seveda misliva isto stvar.

Sicer pa punce jaz že malo firbcam po trgovinah in gledam cotike, čeprav kupila še nisem čisto nič, ker nekako nočem in se mi zdi prezgodaj. Sem se pa že vprašala, kaj mora imeti oblečeno dojenček, za odhod iz porodnišnice, glede na vreme in temperature ki so maja meseca.  Prvega sem rodila konec septembra, ko je bilo že kar hladno.

Čisto za konec pa vsem Majčicam in vašim pikicam v trbuščku, veliko zdravja, sreče in veselja v letu 2008!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
   RE: Majčice '08
1.1.2008 11:13:52   
aurora28
Dobro jutro vsem! user posted image

Z današnjim dnem lahko že rečemo, da bomo letos vse varvale. user posted image user posted image user posted image
Joj kolk se to lepo sliši. user posted image Mi smo Silvestrovo preživeli kar doma. Tudi jaz sem bila v družbi najljubih user posted image , ki jih imam zelo rada. Ob večeru sva malo gledala tv, jedla, okrog 8. ure zvečer pa smo vsi odšli v avto in se odpeljali stran od pokanja in norenja, ker je morala najina user posted image opraviti potrebo. Ker kadar poka se sploh ne upa iti iz stanovanja in jo je strah, zato se raje odpeljemo nekam stran, v bolj mirno okolico. user posted image   Moj korenjaček je mene tudi veselo bincal vso noč in skupaj z nami dočakal novo leto user posted image user posted image user posted image .

Kako že pravijo, da kar se ti dogaja na staro leto, se ti bo dogajalo vso novo leto.....če to velja, potem bova midva imela vso leto 2008 obiske,  urejeno stanovanje, dobro hrano user posted image ...skratka lepo nam bo in v to sploh ne dvomim.
Zdaj pa grem z mojim user posted image na sarmo k mojim staršem. Lep dan vam želim. user posted image



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
   RE: Majčice '08
1.1.2008 12:35:29   
MARTINA25
DRAGE MAJČICE!!

NAj Vam še jst opišem moje silvestrovanje....malo tu, malo tam, vesela družbica, prijetni klepetki, kozarček Traminca....ob 22.30 pa ko sva z mojimuser posted image  počivala na sedežni v najinem prijetnem domeku...naju je najina mala pikica v trebuščku prijetno presenetila z PRVIMI NEŽNIMI BRCIKAMI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Obema so se orosile učke, tako da je to bilo za oba sigurno najlepše silvestrovo v življenju!!!!
Punce velik zdravja vsem in veliko lepih trenutkov z vašimi najbližjimi pa čim lepše in zdrave majske otročičke vam želim!!!!
Martina

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
   RE: Majčice '08
1.1.2008 14:53:03   
Anitka
       Vsako kutro malo SMEHA,
       vsak dan kanček SREČE in USPEHA
       ter vse leto ZDRAVJA in VESELJA,
       da se izpolni vsak dan ENA
       pa čeprav mala SKRITA ŽELJA.

           SREČNO 2008 vsem vam!

Drage moje majčice pa nam je uspelo priti v dan, ko si lahko rečemo, da bomo še letos držale v naročjih naše težko pričakovane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve brcike. A ni so fantastičen občutek.user posted image Verjamem, da sta za atijem dobila solzne očke. Res lepo darilo za Silvestrovo.

Mi smo se imeli tudi fino. Sva bila povabljena k sosedom (sorodnikom) in smo se imeli fino. Pa fino smo tudi jedliuser posted image user posted image Še dobro, da nimam v naslednjih dneh kakega GPuser posted image user posted image user posted image in tehtanja.
Pa seveda je naše detece tudi bedelo kar nekaj časa in zgleda, da čakalo novo leto skupaj z mamico.Je kar pridno telovadil-a.

Opažam, da nisem edina, ki se že malce težje obuje. No sicer še gre, le da jaz včasih navlečem plašč ali bundo na sebe, pa se seveda fino zapnem in se potem spravljat obuvat. Takrat včasih kar dragega malce izkoristim za pomoč.user posted image user posted image





< Sporočilo je popravil Anitka -- 1.1.2008 15:04:51 >


_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
   RE: Majčice '08
1.1.2008 14:58:01   
Anitka


 
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image

 
04.01.2008: Najča(M), Naja(M), Narava (GP)
 
07.01.2008: Aria81(M), Taula (M), Estrella*(M), TamaraJ (M), Kaja08 (GP)
 
08.01.2008: Katina (M), Kastanjeta(M), Zalazoya (M)
 
10.01.2008: Petrahh (GP), 80Kaja (M)
 
11.01.2008: Čmrlika (GP)

14.01.2008: MARTINA25 (GP) 

15.01.2008: Naty (M), Anitka (M), Skye (GP) 
 
16.01.2008: GoYa (M), Nataša34 (M)
 
17.01.2008: Narava (M), Kodrana (M), MARTINA 25 (M)
 
18.01.2008: Aria81 (3D), Sesil (M), eole (M), Sončnica Sandra***(GP)

21.01.2008:špelin@ (M)
 
22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), BOJANC (M), Anitka
(GP) 

24.01.2008: buccka (GP)
 
25.01.2008: Aurora28 (GP)

31.01.2008: .muki. (GP)




_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
   RE: Majčice '08
1.1.2008 15:02:36   
Anitka


MAJČICE 2008 

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , MB
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

 01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   
 
02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image  
(O:XXcm, +5kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), NS:user posted image   
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje
( O:107cm, +7,5Kg )
user posted image   Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image user posted image : user posted image
, KR  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita ,
1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +4,5Kg)   

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:
  
(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image

(+6,7kg)
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, +1kg )


12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava user posted image :user posted image
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image ,
user posted image :user posted image  , MORFO:
(O:XXcm, +1kg) 
  
user posted image sankica (75´), , 1.user posted image    
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image  

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image  , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 


18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+9 cm; +4,5kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO: 
(O:XX cm, -2kg) 
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image ,
(O:XX cm, +6kg)
 
20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +6,5kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) NS:user posted image , MORFO: , Postojna
(O:XXcm, +4kg)
user posted image  najča (82´), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:
O:XX cm, +3kg)
user posted image  Zalazoya (79`), 1.user posted image , NS:user posted image , Ljubljana
(O:XXcm, +5kg)
22.Maj 2008
user posted image   Estrella*/Medvode/ (74´), 3., NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 96cm, +3kg )
   
24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    
 
25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +1kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image , NS:user posted image , MORFO:   ,MS
(O: 81cm /+11cm/; +4kg )          
     
user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006,            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg) 
user posted image  BOJANC (68´), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
NS:user posted image , MORFO:
(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image  user posted image  
(O:74 cm /+3 cm/;+7kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka
 
30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO: ,NM

(O:XXcm, +3kg) 
user posted image  martina 25 (82´), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +2kg)


31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +1,5kg )   
user posted image  Kaja08
(78´), 1.user posted image , NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  
user posted image  Winnie 017
SKUPAJ NAS JE 65 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

 
Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image


RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 7Xuser posted image ,user posted image : 9Xuser posted image  in user posted image :50X user posted image



_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
   RE: Majčice '08
1.1.2008 17:30:01   
majanagaja
Ojlm
Vsem želim veliko uspehov v 2008.
Tudi jaz sem uspešno prestala morfologijo. Povedal mi je bolj malo user posted image , ker je bila zraven študentka in je bolj njej govoril kot nama. Spola se ni videlo. Obrnjen je bil na glavo, nogice je imel pred glavo. Bil je v U položaju. ALi si obseg merite same ali vam ga ginekolog? Ker meni ga še ni nikoli.
Naslednji GP imam 16.1.2008, ultrazvok pa v 32 tednu. Zredila sem se za cca. 7 kg. Ta teden nisem bila na tehtnici. Po moje bo malo več, ker tako rada jem med prazniki user posted image .  Pozdravček vsem


_____________________________

Prvič pobrcal 18 tednov 5 dni

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
   RE: Majčice '08
1.1.2008 18:23:30   
Taula
Pozdravljene

Upam da ste lepo praznovale. Mi smo bili doma, nato sva šla na ognjemet v center. Danes smo se spokali na morje, stran od megle v Ljubljani. Je bilo lepo, sonček, sva bila kot martinčka.user posted image

Majanagaja..meni obsega G še ni merila.
Martina25: čestitam za brcike. Je lep občutek.user posted image
 
,Muki. ta ležalnik mislim ja. Je imel tvoj trdo hrbtišče?

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu majanagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
   RE: Majčice '08
1.1.2008 19:00:45   
Katina
Za začetek želim vsem majčicam in njihovim družinam krasno leto 2008, ki vam bo za vedno ostalo v lepem spominu.

mali pingo, kljub temu, da ni bilo UZ je važno, da je z user posted image vse Ok, bo pa UZ. konec januarja toliko lepši.
buccka, katy82, aurora28, .muki., majanagaja bravo za MF user posted image
Skye bravo za dolgo uživanje na UZ in dve user posted image .
Anitka, bravo za brcike. Vidim, da si tudi ti pridna, da orhideje namakaš. Jaz pa sem povzela taktiko moje kolegice, ki se z nobeno stvarjo preveč ne ukvarja in vsak teden 1x zalijem orhideje - malo. Moram čeri, da mi lepo uspevaj in tudi po tem, ko odvržejo cvetove, jim zraste nova vejica in novi cvetovi, tako da sploh ne kompliciram več.
martina25 tuditebi čestitke za brcike - lepo novoletno darilo, ne?


TamaraJ, tudi jaz sem včasih čudna. Najraje bi videla, da bi bile vse brcike močne in za tiste rahle včasih kar dvomim, ali so ali nico. Sem smotana, vem. Tako, da si na vsakih par dni z veseljem privoščim poslušanje z AS in se tako popolnoma pomirim. Ga pa sedaj veliko težje najdem, ker se utrip sedaj sliši na vseh straneh neba in vseh mogočih točkah le po par sekund, nato pa zbeži.

kahlo, bravo za user posted image , tako sem vesela, da si se pridružila druščini user posted image . Naty tebi pa hvala za poročanje.

špelin@, bravo, tvoje vztrajanje je obrodilo sadove. pa kapo dol ob tvojih + kilcah. Če bo šlo tako naprej boš tik tak na svojih kilah.

No, mi2 sva letos sama uživala doma. Ni bilo nič posebnega, sva se pa imela zelo lepo in sem user posted image , če bo tako res celo naslednje leto, se mi ni bati. user posted image je bila pri očitu, sva jo pa malo po polnoči poklicala - je bila že kar zaspana.
Meni še vedno ob vsakem malo večjem naporu otrdeva trebuh, zato preventivno jemljem magnesol, kot mi je svetovala G. Ali ima še katera s tem probleme? zaradi tega se ne upam preveč skakat okoli, ker mi je G priporočila počivanje.



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
   RE: Majčice '08
1.1.2008 19:11:59   
Taula
Meni še vedno ob vsakem malo večjem naporu otrdeva trebuh,


Kako se to čuti? Trd trebuh, bolečina v trebuhu? user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
   RE: Majčice '08
1.1.2008 20:07:19   
.muki.
Taula, moja ležalka ni imela trdega hrbtišča.  je pa res da mali ni preživel celega dneva v ležalki. Veliko sem ga imela na postelji, največ pa seveda v vozičku, ker sva vozičkala kolikor se je le dalo in je vreme dopuščalo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
   RE: Majčice '08
1.1.2008 21:39:02   
Pepita
Tudi od nas SREČNO 2008. Končno je tu naše leto user posted image user posted image user posted image

Mi smo OK in veselo brcamo, najraje zgodaj zjutraj, ko bi mami še spaaaala. Me user posted image že zdaj navaja na (ne)spanje po njegovo user posted image .

Pa zgleda, da smo v fazi intenzivne rasti, ker me močno boli ob strani maternice - mislim, da so to vezi ali nekaj podobnega, sploh, ko dalj časa sedim na trdi, neudobni podlagi.

Pa ne morem verjeti, da je že januar, sem user posted image rekla, da po novem letu začnema resneje nabavljati stvari, sedaj se mi pa zdi še prehitro. Še dobri 4 mesece so pred nami, midva pa tako neučakana, samo ne bi rada, da me kaj preseneti. Moja sestra je rodila v 32 t in potem je bila panika, da smo ji vse zrihtali.
No saj duška sva si že dala z vozičkom in jajčko user posted image .

LP


_____________________________



(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
   RE: Majčice '08
2.1.2008 8:34:13   
aurora28
Dobro jutro! user posted image

Mi smo se naspali, nazajtrkovali in zdaj še čakava moje starše, ki prideta k nam na user posted image . Moj mož kavico naredi z alpsko smetano in povrh še posipa malo čokolade v prahu user posted image , mnjama taka kavica mi pa prav paše. Sem si odprla zavitek suhih sliv brez košic in so zelo dobre. Baje, da so dobre za železo. user posted image

Pepita sej na to tudi midva študirava, ker nikoli ne veš kdaj bo user posted image želel priti ven in takrat moraš imeti stvari pripravljene, no vsaj v večini. user posted image

Midva bova do marca uredila spalnico in dnevno, nakupila bova otroško posteljico, previjalno mizo, voziček in nekaj oblačil ter pripomočke. Posteljico pa bova dokončno uredila šele ko bom sineka pripeljala domov, saj stari običaj pravi, da ni fajn, če postiljaš posteljico prej user posted image , nevem zakaj, ampak to mi je tudi moja mami rekla in tako je tudi ona naredila pri obema s sestro.
user posted image

Kaj pa ve, si boste že vse do poroda uredile?



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
   RE: Majčice '08
2.1.2008 12:28:20   
Estrella*
 user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image

 
04.01.2008: Najča(M), Naja(M), Narava (GP)
 
07.01.2008: Aria81(M), Taula (M), Estrella*(M), TamaraJ (M), Kaja08 (GP)
 
08.01.2008: Katina (M), Kastanjeta(M), Zalazoya (M)
 
10.01.2008: Petrahh (GP), 80Kaja (M)
 
11.01.2008: Čmrlika (GP)

14.01.2008: MARTINA25 (GP) 

15.01.2008: Naty (M), Anitka (M), Skye (GP) 
 
16.01.2008: GoYa (M), Nataša34 (M), majanagaja (GP) 
 
17.01.2008: Narava (M), Kodrana (M), MARTINA 25 (M)
 
18.01.2008: Aria81 (3D), Sesil (M), eole (M), Sončnica Sandra***(GP)

21.01.2008:špelin@ (M)
 
22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), BOJANC (M), Anitka
(GP) 

24.01.2008: buccka (GP)
 
25.01.2008: Aurora28 (GP)

31.01.2008: .muki. (GP)


(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
   RE: Majčice '08
2.1.2008 12:32:40   
Estrella*
MAJČICE 2008 

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , MB
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

 01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   
 
02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj
(O:XXcm, +7kg) 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image  
(O:XXcm, +5kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), NS:user posted image   
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje
( O:107cm, +7,5Kg )
user posted image   Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image user posted image : user posted image
, KR  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita ,
1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +4,5Kg)   

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:
  
(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image  

(O;XXcm, +6,7kg)
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, +1kg )


12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava user posted image :user posted image
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image ,
user posted image :user posted image  , MORFO:
(O:XXcm, +1kg) 
  
user posted image sankica (75´), , 1.user posted image    
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image  

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image  , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 


18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+9 cm; +4,5kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO: 
(O:XX cm, -2kg) 
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image ,
(O:XX cm, +6kg)
 
20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +6,5kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) NS:user posted image , MORFO: , Postojna
(O:XXcm, +4kg)
user posted image  najča (82´), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:
O:XX cm, +3kg)
user posted image  Zalazoya (79`), 1.user posted image , NS:user posted image , Ljubljana
(O:XXcm, +5kg)
22.Maj 2008
user posted image   Estrella*/Medvode/ (74´), 3., NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 96cm, +3kg )
   
24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    
 
25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +1kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image , NS:user posted image , MORFO:   ,MS
(O: 81cm /+11cm/; +4kg )          
     
user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006,            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +1kg) 
user posted image  BOJANC (68´), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
NS:user posted image , MORFO:
(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image  user posted image  
(O:74 cm /+3 cm/;+7kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka
 
30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO: ,NM

(O:XXcm, +3kg) 
user posted image  martina 25 (82´), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +2kg)


31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +1,5kg )   
user posted image  Kaja08
(78´), 1.user posted image , NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  
user posted image  Winnie 017
SKUPAJ NAS JE 65 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

 
Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image


RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 7Xuser posted image ,user posted image : 9Xuser posted image  in user posted image :50X user posted image


(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?