|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
2.1.2008 12:47:48   
Estrella*
Hojla punce!
 
Najprej čestitke Špelin@,.muki., majanagaja za uspešno optavljene GPuser posted image
 
Špelin@: Sem zelo vesela,da si uspela pri pridobitvi MK. Očitno si bila dovolj vstrajna in so uvideli, da s teboj ni šale. Ko bi le pri vseh bilo tako.
Bravo za brcikeuser posted image .  Enako MARTINI25.
 
majanagaja: Obsega meni G ni nikoli meril, le kilceuser posted image . Začel pa mi je v 17t z meritvijo razdalje fundus- simfiza (sramna kost-vrh maternice). Si mogoče mislila na to?
 
Skye: luštkani vesoljki imaš na obisku! Sem šla gledat mojega vesoljčka na 3D posnetku....so si kar vsi podobniuser posted image  
 
Aurora: Jaz si do konca aprila ne bom mogla še nič rihtat, saj se bomo šele takrat selili v hišo. Upam, da me ne bo kaj prehitelo in bom ob vselitvi še "uhtela" porihtat otroško sobico za našo bebico.
 
Drgače smo ravno pririnili nazaj. Sem upala, da bomo ostali do večera, pa se je dragemu neskončno mudilo domov, ker gre jutri delat. Jaz sem do 7.1. na dopustu....
 
Bilo je zelo lepo....sončka v izobilju in še malo sem se pregrešila s kopanjem v bazenu.
Kužika je imela veliko prostora za laufanje in je prav uživala ob takšni količini hrane. Vsak ji je kaj prešvercal...user posted image
Skratka moje kilce so šle na +5kg!!!!!!!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
   RE: Majčice '08
2.1.2008 13:03:17   
Taula
Zdravo user posted image

Mene že dva dni glava boli, kot bi imela mačka. Mogoče od soka.user posted image user posted image  Midva bova sobico uredila marca/aprila. Omare že imava, rabiva še posteljo. Previjalke ne bova kupovala, imava eno fajn mizo in bova gor dala previjalno podlago. Kupila bova verjetno zadeve že prej pa bodo čakale v kleti. Sedaj bom počasi kupovale cunjice, pa lupinico, banjico, pripomočke..vsak mesec nekaj, da denarnico ne bo kapuser posted image  Aprila upam da bova imela večino že, samo še kako malenkost bo manjkala. Če nas user posted image  preseneti prej morava biti pripravljena. Do sedaj sva kupila komaj košaro, voz, nekaj cunjic, Angel Care ki bo služil tudi kot varuška.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
   RE: Majčice '08
2.1.2008 13:18:10   
Estrella*
Taula: saj mi je kar malo nerodno, pa vseeno bom vprašala- kaj je Angel Care. Nekaj sem gledala: dihalna blazina z varuško????A mi lahko napišeš kaj več....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
   RE: Majčice '08
2.1.2008 13:19:26   
kodrana
dan punce.

kok ste pridne s pisanjem.
najper vam želim srečno in zdravo leto 2008.. to leto bo za vse nas nejkaj posebnega. kajne? maja dobimo zdrave in živahne štručke v naročje.

mene nekaj zanima. glede teh paketov ob rojstvu. namreč, kaj ve kaj menite? se ga splača vzet? če nimaš še skoraj nič za otročka? jaz sem nekaj gledala in sedaj res ne vem!?
kaj pa je s to potovalno posteljico? je to isto oz. podobno, kot stajica? namreč deluje mi istouser posted image
ah, saj imava še čas, pa vseeno, ne vem kaj se bolj splača in kaj sploh izbrat? koliko rabiš teh tetra plenic? pa bodije in kapice... ene imate že veliko izkušenj s tem, pa lahko kaj svetujete.

mene tudi že vsak dan nekaj butne v trebušno steno. in gotovo je to to, kaj ne? še vedno nisme čisto sigurnauser posted image . verjetno bom šele čist ziher, ko me bo že fajn zbrcala user posted image vsak danuser posted image .

kar se tiče prsi, me bolijo za znoret. posebaj bradavice. desna me zelo peče. pa opazila sem na pižami, da mi že malo mlekca iztekauser posted image . je to že zgodaj, kajne? sem že rekla mojemu, da bo moral dokler user posted image ne pride on mlekeca popituser posted image user posted image .





_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
   RE: Majčice '08
2.1.2008 13:49:33   
Estrella*
Kodrana: -izcedek iz prsi: je kolostrum in se lahko pojavi že zelo zgodaj. Jaz ga imam že  več kot mesec. V prvi nosečnosti se mi je pojavil v 5 mesecu, samo jaz sem mislila, da se vedno zaflekam z marmeladouser posted image . Ja, nisem vedla kaj za user posted image  so flekci na pidžami.
 
Paketki za bebo: so menda prenovljeni, zato ne vem kaj je notri. Pred 5 leti so bili dokaj skromni in dosti stvari je bilo vsaj zame nič kaj uporabnih. Zato sem raje vzela denar in sedaj bom ravno tako, ker imam skoraj vse doma.
 
Tetra plenice: v prvo sem jih imela kar prece mislim, da okoli 40 kom. Nisem jih nič rabila za široko povijane, samo za podiranje kupčkov in umivanje. Bilo jih je kar preveč. Mislim, da za 20 se da normalno gurat.
 
Body-ji. Na začetku se bolj prakticirala benkice, ker so lažje za oblačit. Ker je bil dojko tako majhen, sam se bala, da mu ne bi kaj naredila.user posted image Fajn je imeti kar nekaj teh stvari, ker se zna zgodit, da ga preoblačiš po večkrat na dan / se ti pokaka, polula, pobruha  itd-...vseh mogočih pripetij)
Sama jih imam še okoli 50kom do 3 meseca, potem pa bodyje....
 
KOdrana, ne se obremenjevati toliko s številom. Probaj si kaj sposodit, nekaj pa kupi. Rodile bomo, ko bo toplo in ne bo problema s sušenjem.....

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
   RE: Majčice '08
2.1.2008 14:10:34   
špelin@
Hojla user posted image
 
Ste bile precej pridne s pisanjem, si moram prav vzeti čas, da preberem user posted image
 
Taula, jaz sem imela ležalnik pri obeh pikah in se mislila, kako bo prav prišel - ampak naši dve frajli sta ga sovražili iz dna duše user posted image  Tuljenju ni bilo konca... user posted image  Potem sta ga pa itak prerasli. Praktično nerabljenega sem nato prodala, zdaj pa si ga bom verjetno poskušala izposoditi, kupovala ga več ne bom user posted image  
Medtem ko se kolegica pohvali, da je njena punči prav uživala v ležalniku in ga je ogromno uporabljala.
 
MARTINA25, user posted image  za brcike user posted image
 
majanagaja, glavno, da je z user posted image  vse ok user posted image  Obsega trebuha pri G ne merijo, si ga pa kar same - ne morem pozabiti Čmrlikinega (saj je bila ona, ne? user posted image ) "taščinega" metra user posted image  Merijo pa razdaljo od fundusa do simfize (v bistvu velikost oz. "dolžino" maternice).
 
aurora28, mmmmmm, slastno se sliši tale kavica od tvojega user posted image  user posted image
 
Mi imamo v bistvu vse za prihajajočo kepico že na "stand-by" še od prejšnje in ne potrebujem kaj dosti priprav user posted image  Edino, kar bomo uredili, je pograd za veliko in malo piko, ki bo izdelan nekje konec januarja, ter konkretna pisalna miza za 3, otroška posteljica bo pa kar ostala, kjer je - za prihajajočega člana user posted image  Edino lupinico moramo še dobiti nazaj, ker smo jo posodili.
 
Estrella*, tole je bil pri vas pravi mali dopust user posted image
 
kodrana: to je TOOOOOOOOOO user posted image user posted image
 
Naj bo začetek novega leta predvsem pozitiven in optimističen user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
   RE: Majčice '08
2.1.2008 14:25:16   
Estrella*
Kodrana: Imam potovalno postljico in je super zadeva. Kamorkoli smo šli sem jo vzela s seboj, sploh ko je mali prespal pri sestri, na morju.... Lahko jo pa uporabiš za stajco.
Skratka jaz sem bila z njo zelo zadovoljna. Imam jo od Hauk-a, kupila pa sem jo na razprodaji......

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
   RE: Majčice '08
2.1.2008 14:32:33   
aurora28
Ste pridne, sem že mislila napisati, da bom danes imela svoj monolog. user posted image user posted image user posted image

Kodrana čestitke za brcike! user posted image user posted image user posted image
Estrella* vidim, da ste se krasno imeli in uživali. user posted image

Špelin@ to je pa superca, da imate že skoraj vse stvari in pripomočke za novega člana, midva bova pa zaštartala iz nule...no saj nekoč sta tudi vidva. user posted image user posted image user posted image

Midva že imava jajčko, saj mi jo posodila moja dobra prijateljica in je zelo dobro ohranjena user posted image , edino kar je, da je rdečo-roza barva user posted image user posted image user posted image , res, da je bolj primerna za punčke, ampak tudi za fanteka bo, se sploh ne pritožujeva, ker sva na tak način vsaj malo prišparala. user posted image

Kodrana mene isto bega kot tebe, sploh nevem koliko bodijev, kapic, kompletov... naj kupim in sploh kakšno številko kupiti user posted image , sem tak A je to? user posted image user posted image user posted image Ma bo že, nekaj oblačil mi je dala moja prijateljica, ki so velikosti 68, pa mislim, da bodo kar prav prišle. Sicer se pa zdaj da zelo hitro skočiti v trgovino in kupiti, oprati in dati v sušilni stroj in problem je rešen. user posted image




_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
   RE: Majčice '08
2.1.2008 14:41:41   
Estrella*
Aurora: 68 je kar velika številka za začetek.. Jaz sem imela za štart 58 in 62; v 62 in je ta prvi mesec zgledal mali kot strašilo. Vse je bilo prevelikoooo. Pol se je pa potegnil in je bilo vse premajhno v momentu. Res groza s temi številkami.
Kolegica si je nakupila št.50-52, pol se je pa mali rodil s 57 cm in je šel ves denar v nič.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
   RE: Majčice '08
2.1.2008 14:49:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Res groza s temi številkami.
Kolegica si je nakupila št.50-52, pol se je pa mali rodil s 57 cm in je šel ves denar v nič.


Pa še čisto res je! Jaz sem imela ogromno reči št. 56 in so po dveh otrocih ostale še čisto nerabljene (samo oprane), ker sta obe deklici to prerasli v dobrih 2 tednih!!! V bistvu so mi za prve tri mesece najbolj prišle prav št. 62 in potem še 68.
 
Hja, kupila sem celo pajacka in body št. 50, ki sta potem pristala na hčerkinih punčkah user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
   RE: Majčice '08
2.1.2008 15:16:26   
Taula
Estrella: Angel Care je blazinica, ki nadzoruje dihanje otroka ja. Če preneha dihati za  15 sekund se sproži alarm. Midva sva kupila takega, ki ima senzor za zazanavanje dihanja, gibanja, dve enoti za starše..da bo ena v spalnici, ena prenosna da jo bova slišala če joka oz. alarm. (tega upam da ne bo) Na začetku nisva vedela če jo kupiva, ko pa sem brala da je ena uporabnica RRja našla malo vso plavo in da ni dihala, sem rekla da ne bom tvegala. Jo bom v miru pustila pančati, pa še mene ne bo skrbelo da je kaj narobe.
Kaj pa so BENKICE? Nič ne vem.user posted image
 
Kodrana...za pakete ne vem. Midva bova verjetno vzela denar.user posted image Mleka jaz nimam nič, upam da ne pomeni to, da ga ne bom imela.user posted image
 
Za potovalno posteljico bova midva najprej uporabljala kar košaro od voza.user posted image
 
Za cunje pa....jaz sem kupila bodije primerne za 3 mesece. Ne vem koliko bo pika velika in bom male cifre kupila na koncu oz. bo šel lubi po porodu v trgovino če bo treba. Sej za prvo silo bodo dobre velike cifre.user posted image
 

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
   RE: Majčice '08
2.1.2008 16:13:11   
zalazoya
dan v novem letu

tele praznike se nisem nič javila smo bli tko leteči, vsake tolko sem na brzino počekirala kaj dogaja, tako da moram tele dni si malo več časa vzet, da se seznanim z novostmi.

Majčice v letu 2008 vam in vašim družinicam želim vse naj naj na vseh področjih življenja, predvsem pa zdrave štručke, ki pridejo v najlepšem mesecu tega leta.
 
Drugče pa sam jemo tele praznike nas sam futrajo na telih obiskih, tako da mi vaga danes kaže +7 od začetka nosečnosti ampak po mojem laže user posted image .
 
Čestitke vsem za opravljene preglede in morfologije. user posted image  user posted image  user posted image . In brcike seveda, to je res noooro. Mi smo bolj nočni.
 
Mi nismo še kej dost nabavljali za user posted image , par stvari smo že dobili, počasi bomo začeli sobico rihtat user posted image , v glavnem uživamo v user posted image  in telih praznikih.
 
Pa še vprašanje, kdaj je naj primernejši čas za šolo za starše, jaz sem razmišlaja v marcu, kaj pravte, kdaj boste ve šle?
 
V glavnem uživajte. user posted image


(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
   RE: Majčice '08
2.1.2008 16:57:52   
Estrella*
Taula: hvala za odgovor. Nisem vedela, da to tudi obstajauser posted image . Ja, človek res vsega ne ve in se vseskozi uči.
Benkice so bombažne majčke, ki imajo na hrbtni ali ob strani trakce, da se jih zaveže. Na začetku so bile vsaj zame bolj praktične kot body(za oblačit), drugače pa so bodyji zakon.
 
zalazoya: materinska šola : pojdi takrat ko imaš čas. Priporočajo začetek v 7 mesecu (marec08). V prvi nosečnosti sem hodila oktrobra, PDP sem imela decembra in se je obneslo. Marsikatero obiskovalko je porod prehitel, ker so šle prepozno....  Zato mislim, da bo marec kar pravi mesec.
Je pa res, da 90% stvari, ki sem jih izvedela mi žal niso prišle bohve kaj prav. Mogoče nisem naletela na pravo predavteljicouser posted image

Ko vas berem kako rihtate sobice za bebice tudi mene prime....žal nimam kaj rihtatuser posted image . Za sortiranje in pranje cotic je še prezgodaj,.....
 
Ste že kaj razmišljale katera bo "ta prva"??? Jaz stavim na filipinkouser posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
   RE: Majčice '08
2.1.2008 18:52:44   
Skye
Prvi pozdravček v letu 2008 tud od mene....pa je prišlo naše leto...še malo pa bo tukaj tud naš mesec user posted image user posted image user posted image


Upam, da ste prestop v novo leto preživele čim lepše. A si morte misliti, naslednje novo leto bo že z našimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Jaz sem v zadnjih dneh toliko jedla, da si sploh ne upam stopiti na tehtnico...še dobro da imam naslednji G pregled šele žez dva tednauser posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
mene nekaj zanima. glede teh paketov ob rojstvu. namreč, kaj ve kaj menite? se ga splača vzet? če nimaš še skoraj nič za otročka? jaz sem nekaj gledala in sedaj res ne vem!


Jaz bom vzela kar denar......sem slišala da si pri dvojčkih upravičen do dveh paketov, to se bo pa že mal poznalouser posted image
Kdaj si pa urediš to glede teh paketov...po porodu, ali prej user posted image
Sem glede te birokracije še čisto v temi, zato sorry punce, če je vprašanje butastouser posted image


Joj kako je fajn, da že čutimo brce naših user posted image a ne.....najlepše mi pa je, ko princeski čutim tud na dotik. Eno tik pod popkom, eno pa levo nad sramno kostjouser posted image user posted image



Moje prsi...posebej bradavice so tud extra občutlljive.....ko se stuširam moram prav paziti, kako si jih obrišem...se mi je že zgodilo da sem si jih preveč drgnila in so me potem pekle, tako da sem si jih morala hladitiuser posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Ste že kaj razmišljale katera bo "ta prva"??? Jaz stavim na filipinko


Jaz tud user posted image





_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
   RE: Majčice '08
2.1.2008 19:11:01   
Taula
Jaz stavim na Filipinko in Skye.user posted image Dvojčki so ponavadi bolj zgodnji.

Hvala za razlago o benkicah. Res so verjetno bolj praktični. Bom pogledala za njih v trgovini.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
   RE: Majčice '08
2.1.2008 19:30:55   
.muki.
Punce, ker se naše prsi že pripravljajo na zahtevno nalogo sem nekaj izbrskala iz knjige. Morda kateri prav pride.

Takoj v začetku nosečnostui se začnejo dojke pripravljti na dojenje. Predvsem se povečajo, včasih izločajo mazivo(kolostrum). Že med nosečnostjo smo dolžne storiti vse, da bi pozneje lahko dojile.

Za nego dojk potrebujemo  predvsem umovanje in utrjevanje bradavic. Vsak dan si jih umivamo z mrzlo vodo in milom. To opravimo med kopanjem, če pa si dojke umivamo ob drugem času, si predtem temeljito umijemo roke. Dojke si umivamo v krožnih zavojih, najprej bradavico, nato kolobar, nato še preostali del dojke. Obrišemo jih s frotirko, z njo nekaj časa drgnemo bradavice in jih s tem utrjujemo. Po umivanju si bradavice namažemo z mastno kremo ali oljem..... povzeto po  Hermini Klun NOSEČNOST IN POROD

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
   RE: Majčice '08
2.1.2008 19:34:56   
aurora28
Hvala Špelin@ in Estella* za obrazložitev glede nakupa oblačil za user posted image . Bom jaz kar kupila št. 62 in bomo potem videli. user posted image

Glede prvih finalistk pa jaz tudi stavim na Skye in Filipinko. user posted image user posted image user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
   RE: Majčice '08
3.1.2008 7:35:23   
Taula
Jutro.

Danes sem pa prva. Sem klicala že v službo...madona so bili sitni. Kot da sem jaz kriva, da je konec dopusta.user posted image  Drugi teden naj bi šla nazaj delati, ravno ko imam morfo. Sedaj urejajo če mi dajo dopust oz. še sami ne vedo kaj naj naredijo. user posted image Najraje bi videli da me ni nazaj, ampak na njihovo smolo bom prišla nazaj. Bo super kolektiv vidim.user posted image  Tiste ure bom že preživela. Sej je samo za nekaj mesecev.

Upam da se je vam dan lepše začel.user posted image user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
   RE: Majčice '08
3.1.2008 8:07:41   
Estrella*
Jutro!
 
Kako smo kaj danes? Jaz sem se začuda zbudila šele malo po 6h. Drug teden ko bo potrebno vstati bolj zgodaj bo pa kriza....
 
Ravno sem spila en kapučinček in čakam , da se mali zaspanc zbudi.
 
Danes imam kar nekaj opravkov, kot prvo se moram zapeljati do ličarja, da mi popravijo avto. Samo upam, da se popravilo ne bo vleklo.
Se pišemo kasneje...
Lp
Nina

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
   RE: Majčice '08
3.1.2008 8:19:55   
TamaraJ
Jutro!

No, jaz spet v službi in moram priznat, da mi prav nič ne diši tukaj viset. Dela še nimam konkretnega in zato končno malo časa, da vas spet malo pozdravim. Sem pa malo računice naredila in če imam prav, bom v službi do nekje 28.marca. Če imam PDP 28.5 in grem na porodniško 1 mesec prej in imam še en mesec dopusta...user posted image user posted image  Upam, da preživim še te 3 mesece. Prav nobene volje nimam več zgodaj vstajat in tukaj hrbtenico matrat (imamo ''super'' poskrbljeno za zdravje na delovnem mestu. Se jim malo jeb... za nas. Napredna firma, ni kaj). Trenutno sedim na žogi (lastna investicija) in upam, da kaj pomaga. Križ me namreč boli za znort in se ponoči v postelji komaj premaknem.
A ima še katera tako, da ji maternica stiska trebušček? Jaz malo pojem in imam skoz do vrhauser posted image . Pa malo pojem in sem sita kot pujs, čez pol ure pa spet lačna. Sicer pa: samo, da je baby OK user posted image user posted image

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
   RE: Majčice '08
3.1.2008 8:42:20   
špelin@
Dobro jutro vsem user posted image
 
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Pa malo pojem in sem sita kot pujs, čez pol ure pa spet lačna.


Pri meni je enako - kar naprej lačna, ampak lahko pojem le nekaj grižljajev naenkrat user posted image  
 
Meni je žoga prav super za sedenje, prej sem jo malo zanemarila in sem jo začela redno uporabljati spet šele pred parimi meseci. Moram priznati, da me hrbtenica mnogo manj boli kot prej user posted image
 
Estrella*, upam, da avto ni huje poškodovan - sicer pa glavno, da niste poškodovani vi user posted image  S popravilo pa - saj veš, kako je: če se mojster zna "obrnit" in se potrudi, bo hitro urejeno, drugače se pa zna vleeeči user posted image  Upam, da bo pri tebi veljalo prvo user posted image
 
Taula, nič se sekirat: na vedno več delovnih mestih je žal tako user posted image  V takem primeru velja samo misliti nase in na dobrobit tvojega user posted image  Če ti ne boš poskrbela za vaju, delodajalec in kolektiv zagotovo ne bodo. Če se dobro počutiš in bi rada šla delat, pač pojdi. Menda se ne bomo zdaj grdo gledali, če človek rad dela, madona user posted image  Klinc gleda druge!
 
Meni iz prsi še nič ne izteka - mi tudi v predhodnih nosečnostih ni. Kolostrum se je pojavil šele nekaj ur po porodu, ker j vse skupaj spodbudila user posted image  s svojim sesanjem user posted image
 
zalazoya: jaz sem šla v 1. nosečnosti v materinsko šolo februarja (rodila sem v zač. maja) in se mi je zdelo ravno prav. Po tistem sem itak pristala na bolniški (strogo počivanje) in ne bi več šlo user posted image
 
user posted image  sem že spila, velika pika je v šoli, mala mrcvari psa, mene pa čaka kup dela user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
   RE: Majčice '08
3.1.2008 9:07:25   
aurora28
Dober juter user posted image !

Jaz pa še nisem spila user posted image . Nazajtrkovala sva se že, aja moj možek ima še dopust in gre v službo 7.1. user posted image user posted image user posted image . Sva se pa pri jutranjem sprehodu pogovarjala, da bi bilo smiselno že zdaj kupiti otroške cotke, ker so razprodaje.

Ampak žal nevem kdaj se točno začnejo, ve katera od vas kdaj je prvi dan razprodaje? Takrat bi si šla v Baby center nekaj cotk za user posted image kupiti.

Taula
veš sem svojemu user posted image povedala zanj in se mu zdi dobra ideja, da bi ga tudi midva nabavila. user posted image Me pa zanima kako deluje to? Včeraj si omenila neko blazinico, ki ima senzor in opozori, me pa zanima kakšna je ta blazinica, je to kot kakšna odejica ali kaj? Zaradi službe se pa ne sekiraj. user posted image



_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
   RE: Majčice '08
3.1.2008 9:12:04   
špelin@
aurora28, o Angelcare si lahko vse prebereš tule: http://www.angelcare.si/ Podoben produkt je tole: http://www.medicotehna.si/ponudba/artikel.php?id=68
 
Kolikor sem izvedela, se razprodaje začnejo 7.1. Začnejo pa nekateri zniževati cene že prej (miklavževi, božični, nevemkakšni popusti,...).

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
   RE: Majčice '08
3.1.2008 9:24:22   
TamaraJ
Jaz sem itak po naravi mal panik (ali mogoče bolje rečeno ziheraš) in ga bom mogoče naročila. Ima katera še izkušnje s tem? Nekaj sem brala po forumu in so večinoma zadovoljni starši. Večina pravi, da potem bolj mirno spi, predvsem ponoči. No, Timija sem neprestano kontrolirala.. Ampak nikoli ni dovolj pravijo. Kaj pa vem.. meni se zdi naložba v otrokovo varnost vedno smiselna..

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
   RE: Majčice '08
3.1.2008 9:29:16   
Taula
Razprodaje so 7.1.  Midva bova tudi šla malo v lov za oblačilci.user posted image

Midva sva Angel Care kupila preko e-baya iz ZDA. Mi ga je ena uporabnica RR-ja našla in uredila.user posted image  Tu v Slo bi dala za izbrani model 140 evrov, dobila sva ga za 96 evrov z poštnino vred. Decembra so imeli neke akcije in je bil znižani...malo preveri različne ponudbe. Verjetno bi se dalo dobiti rabljenega tudi.user posted image

Če se pa kaj spoznaš na e-bay je pa super. Jaz se žal nič.user posted image  

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?