|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 9:58:34   
go_ta
Hej, punce! Kako ste? naporni tile vikendi, se vidi, ko nas nikjer niuser posted image  aprilčica, flora, napišem recept, ko bom imela 5 minutk več časa - jutr, ko bom v službiuser posted image
muca, eee35, sm vam kr fovž za šopingiranjeuser posted image  Morm svojega naštimat, da greva še enkrat gor, čeprav se bo upiral z vsemi štirimiuser posted image  Pol bom pa mami s sabo vzela. Sj cunjic mam pomoje dost, sam kaj ko ženske bi kr naprej kupovale, ane?user posted image  Sicer pa tud jst rabim te drobnarije - gel, vatko, linolin ... plenice mogoče? Mislim, da bova njih kar pozabila kupit.user posted image  Aja, pa banjo ... ma skoz je nekj. Sj včas se mi zdi, da pretiravamo s temi stvarmi, ker včas niso imel tega, sam je tko fajn zapravljatuser posted image
Spolni nagon ... Hm, ga mam še, sam moj se pa boji. Sm ga zadnjič prav mogla vprašat, a me ma še zmer raduser posted image  Pa je itak tipičen moški - strah ga je, da bi blo kj narobe. In sm mu pol prebrala, da ni nč narobe. In pol sm si vzela čas pa uredila 'zadeve' spodj - ni mi jasno, kako sem se pobrila, ker NIČ ne vidim večuser posted image  In pol je bla akcijauser posted image  he he. Ampak se ne počutim nekj privlačno, prej kot slon, ki rabi čas, da se obrne.user posted image
Muca83, jst tud delam ene kombinacije, kaj bi dala bebi gor, ko bomo šli domov, ampak ne vemuser posted image  Najbolj me begajo temperature - kako naj vem, a mu bo vroče al ga bo zeblo?? Bi bila pa jst ista kot ti, če bi vedla, kaj pričakujem - mislim, da bi bla večina cunjic v roza barviuser posted image
maša, dobrodošlauser posted image
No, dons mamo pa v družini birmo in greva na kosilo. Edina dobra stvar družinskih zadev je hranauser posted image  zadnje dva dni bi SAMO jedla!!
Lepo se imejte, babeuser posted image , pa upam, da se bo naredil lepši dan kot je bilo jutro! Pazite nase!

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 10:05:55   
Tanchy
En hladen dober dan,

evo, imam glih malo časa, da se javim.

Maša - dobrodošla in naj ti odgovorim glede Ribamed - a za katerega si spraševala. Te kapsule vsebujejo Omega 3 maščobe (ribje) in meni jih je G priporočila zato, ker je bil 1. user posted image  nekoliko lažji - 2.700g in kot dodatek za boljši "razvoj"user posted image  sedanjega user posted image , da bo imel več gramčkov. Sej tudi na navodilih bolj švoh piše kako in kaj zato sem to napisala bolj tako kot sem mojo G razumela. user posted image  v user posted image  je ok, samo kot preventiva. No, valjda jih sedaj jemljem, samo da bo mali zdrav! Pa itak je 1. čisto ok, pa še cunjice je lahko kar nekaj časa nosil, ker je bil bolj droben user posted image .

_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 10:46:16   
lara27
Pozdravljene vseuser posted image !

Dobrodošla med nami Maša

Sedaj me pa že res dolgo ni bilo vidim ,da ste že toliko napisale da vas komaj dohajam pri branju jaz sem bila zelo zaposlena sedaj z vsem tem urejanjem za otročka imam večinoma vse posteljico ,oblačila le še previjalana in jogi pa še kozmetika in zaključim pol pa še mal stanovanje tako ,da nisem imela čisto nič časa zelo me veseli ,da je Sulfinija še kar 2v1 in da je z Poopsie vse o.k držim pesti da bosta obe vreduuser posted image user posted image

Glede trebuščka sem si ga jaz tudi zmerila in je obseg 90 cm teža pa +7 kg sedaj pa gredo tako hitro kilogrami gor se mi zdi ,da se mi vsak prigrizek pozna.
V petek sem imela test za sladkor v krvi pa je blo kr za zdržat tista voda niti ni bila tak grozna v ponedeljek pa pregled pri G se že veselim mislim ,da bom sedaj tudi dobila papirje za urejanje porodniške se že veselim letanja okrog user posted image drugače se pa kar držim za enkrat razen ti krči mi gredo na živce ko me grabijo vsake tulk časa v nogah.

No punce sedaj vam pa želim lep dan še naprej in uživajte z vašimiuser posted image !

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 11:12:43   
aprilčica07
go ta: ja, kr napiši recept, da bomo provale spečt to dobroto::) jst sem pa danes sitna kot nevem kaj, najbrž zaradi vremena   ah, nikoli mi ni prav.... pa ven ne morem it, sem prej mojga nagnala v trgovino, da je prinesel domov en kup dobrot zdaj bo pa akcija.. jutri pa pregled in tehtnica.. jao meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak imam zdaj dneve ko bi SAMO JEDLA......

Nikoli ne jem rib, ampak danes so se mi zaluštale in jih zdaj delamo v pečici.. ponavadi jih peče moj na žaru, ampak jst sem imela danes tako željo po ribahuser posted image user posted image user posted image da zdaj smrdi cela vas po pečenju ribic.. he he:):)

lara: jst imam pa jutri mojo dr, pa se mi zdi, da bom dobila jutri napotke za test za sladkorno...

Grem, da se mi kosilo ne zažge:):):) se mi je že enkrat zaradi rr:):) tokrat pa moram bit malo bolj pazljiva:)

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 15:39:23   
sams
Pozdravljene drage moje,
kako ste? Jaz in moj user posted image  bolj tako-tako. ker pri nas že ful pikajo komarji, sva v petek kupila Autan in ga pošpricala po malem. In v soboto je imel vročino (jaz sem mislila, da je pač spet kaj prinesel iz vrtca) in danes tudi in kar naenkrat, v roku 1 ure so se mu na nogicah (kjer je bil najbolj pošprican) naredili ogromni izpuščaji in mehurji. Sem preverila vse otroške bolezni in sem se že ful ustrašila, saj pri nekaterih je nevarnost za okužbo ploda. In potem so se mehurji združili v en velik izpuščaj, ki je imel točno tak videz kot je bilo pošpricano. Tako da je verjetno imel kako alergično reakcijo. Božček user posted image . Ampak zdaj, ko mislimo, da vemo, kaj je narobe, se že boljše počutiva (čeprav z velikim občutkom krivde), upam, da mu tudi temperatura pade.

Drugače pa mi še nič ne nakupujemo, bomo sproti.

Kje pa je kaj opatija? Že celo večnost je ni bilo...

kerala, kako je bilo? Meni so bila srednješolska leta eno najlepših obdobij v življenju in komaj čakam naslednjo veliko žurko... Do kdaj si zdržala?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 18:42:58   
kerala
Drage moje!

Kako ste kaj danes, vas kaj zebe? Jaz že razmišljam, da bo treba spet postejnino zamenjat, če bo šlo tako naprej, ma nas to vreme zafrkava!

Jaz sem vsa utrujena, po kosilu sem celo malo zaspala, pa me je telefon prebudil, potem pa še neka čudna lakota... sem že razmišljala, da bi pecivo pekla, pa sem se HB spomnila supersladke lubanice, ki mi jo je dragi kupil predvčerajšnjem. Zdaj sem se pa tako nabasala, da niti sedet več ne moram zravnano, ampak samo fajn nazaj naslonjena... No, ampak vseeno boljše - tole se vse ven polula, tisto od peciva pa kr rado ostane...

sams, ja revček bogi tvoj pikec, se mi zdi da se ga prav vsaka stvar poloti! Ma zdaj še alergija, kriza! Jaz se že zdaj sprašujem kaj bomo poleti z našimi user posted image , sploh zadnja leta, ko je toliko komarjev. Razmišljam, kam vse bomo mreže naštimali. Živa je bila pa alergična na pike, smo imeli pravo sranje, prvič ji je tako močno oteklo, naredili so se ji mehurčki, ki so potem popokali, se vneli in je na koncu celo antibiotik pokasirala. Kasneje smo ji vsakič, ko jo je komar pičil, morali dajati tbl proti alergiji, takoj mazati s Fenistilom, pa kljub temu je bila vedno vsa otekla.
Včeraj je bilo pa prekrasno! Bili smo vsi 3 razredi, skupno skoraj 80 ljudi. Dobili smo se na Belvederju v disku, v katerega smo veselo zahajali v srednješolskih letih. Super, že nekaj časa je zaprt in nič ga niso prenovili! Res pravi plac za obujanje spominov, ki so iz tega obdobja res prekrasni! Se moram pa kar pohvaliti, da sem se dobro odrezala - zdržala sem do 2:30, plesala sem pa prav velik, no, malo se se bremzala pri skakanju in miganju z boki, tu in tam sem se morala malo spočiti, pa je kar šlo.
Je pa še ena moja sošolka iz srednje šole noseča, me je kar malo presenetilo, nekatere pa imajo še namen imeti kakega. Nekatere so res pozno začele, zdaj morajo pa kar pohiteti!

Evo, zdaj pa spet nič plaže za nekaj časa.... pa glih dobro smo sezono otvorili, zdaj se bomo pa spet načakali...

Koliko se jaz spomnim, je Opatija na krajšem dopustu. Po moje se bo ta teden kaj oglasila.

Aprilčica, ti si kar privošči ribice, so zdrave, fajn, če ti take stvari zapašejo! Jaz sem v petek zvečer požrla kar 2 brancina, jih je sosed tako dobro spekel na žaru, da se nisem mogla upret. Ma še nikoli nisem toliko ribe naenkrat pojedla!
go_ta, ja tvoj mora bit pa res srečen, da se še kdaj spomneš na user posted image ... Pri nas je pa tut čista suša, sem že kar pozabila kako to greuser posted image

Vidim, da pridno gnezdite, nekatere ste pridne in imate gnezdece že skoraj pripralvjeno. Jaz sem nakupila oblekice, nekaj drobnarij, naročen imam voziček. Vsi večji nakupi me pa še čakajo - posteljice si še ogledujem, kaj vem, bom še malo za rabljenimi pogledala. O previjalni sva pa ravno včeraj govorila in v kopalnici nad trikotno banjo, kar sem imela v mislih, nikakor ne bo šlo skozi. Zdaj se bova pa morala sprijazniti z ogrevanjem spalnice, drugje namreč ne pride v poštev, ker kurimo na drva in ni dovolj toplo. Navajena pa sva celo leto spati pri odprtem oknu, pozimi je glih malo nad 0. Zdaj se bomo pa kuhali ponoči, ne vem kako bova to preživela! Kaj čmo, samo da bo Tarasu prijetno!

Grem spet ležat, danes sploh nič drugega ne zmorem. Pa lep večer vsem!

_____________________________

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 19:29:30   
Anonimen
ojla sotrpinke user posted image user posted image

No jst se spet pokorno javljam, ker se tok dolgo nisem oglasila user posted image Sva bla prejšnji teden na Ptuju na dopustu, pa se je dopust klavrno končal, ker sem pristala v MS v P, ker sem imela krče in otrdevanja, sem ostala na opazovanju user posted image NO zdej sem OK, le da se premikam kot upokojenec oz. kot kaka tista "prava" nosečka user posted image user posted image user posted image

No zdej bom kmalu tudi jaz začela pripravljat še finalne stvari za našega user posted image ker ko tkole enkrat notri ostaneš se ustrašiš kaj bo če te slučajno prehiti user posted image user posted image Ta teden ali pa morda naslednjega začnem prati cotke, in pa u shopping bo treba, ker nimamo še posteljnine za malčka user posted image

No toliko od mene... Kaj pa se kaj s Sulfinijo dogaja? Kera kaj ve?

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 20:18:01   
simonalokar
hoj

sms upam da bo tvoj sonček kmal dobr. in da ne bo hudega.

je pa moj zbolel kašelj in vročina grozauser posted image user posted image . čez zimo bil zdrav na poletje pa zboli. imajo klimo v vrtcu in lih nad njim je ko spi - tam ima svoj prostor. joj bom znorela moj je reku da so iimeli ful hladnoi notri . groza.
drugače smo pa vredu češenj sem se nažrla in jih z taščo 17 kozarcev vložile. jih je pa res veliko.

živa upam da bo zdaj bolje pij magnesol in sranje lih na dopustuuser posted image user posted image . ampak hvala bogu da je vreduuser posted image user posted image .

zdajle pa hlače zlikat če bo potrebno jutri mojga malčka pelat k zdravnici.

nočko simona v 31 tedu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 21:13:42   
hel32
Dober večer babnice
Ja jaz tudi komaj čakam da bom lahko našega vinčeka spet pila, ker ga zdaj ne.user posted image
Spolni nagon? Kaj je že to priznam, ga sploh nimam! Tak, da se moj kr pritožuje, ga tolažim, da bo čez par mesecev bolši.
Mi smo imeli danes kr lpo vreme, je sijal sonček, nisem delala nič, ker sva pri mami na kosilu bilauser posted image
Berem, da smo kr vse pridne z gnezdenjem, jaz imam že tudi skoraj vse doma, ene drobnarije še. Drugi teden v sredo greva na socialno, za očetovstvo, paket in porodniškouser posted image
Jao, še malo. pa bomo videle svoje male user posted image , jaz že komaj čakam!
Midva imama še tudi namen iti v Ikeo ta mesec, en gugalnik za dojenje bi si kupila,ga je katera videla?
Še ena stran pa nas bojo zbrisali, jutri.
Sams, bogi tvoj mali, alergija ni kr tako, moja mala, jih je imela kr naprej, zdaj je malo boljši, sem pa sama alergična na čebele.
Živa25 zoprno, da te na dopustu ulovi, no še dobro da je vse v redu in da tako ostane.
Maša, dobrodošla.

nočko Helena 26t 4dni

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 21:45:00   
Cavalierka
Pozdravček user posted image !

Vas prebiram in se prov zabavam poleg, ker vidim, da imamo očitno res vse podobne težave. user posted image

V glavnem, ker se tud jaz nič več ne vidim tam spodaj, sem jutri naročena na brazilsko depilacijo. Sicer mi je ginekologinja začasno prepovedala user posted image , ampak močno upam, da mi bo v petek, ko imam pregled, umaknila prepoved, ker jaz pa bi, pa ne smem... user posted image

Kar se tiče gnezdenja, tudi jaz nisem še nič začela nabavljat, imam pa že 2 meseca naročen voziček (Bugaboo bee), ki naj bi celo prišel v tem tednu. Drugač pa posteljice, vzmetnice, previjalne ipd. še nimam, ker se mi zdi, da je zdaj prvič, da imam že tri dni iste ideje oz. želje o tem, kaj in kako bi jaz sploh imela za mojega malega user posted image . Če zdržijo te zamisli o opremi vsaj še kakšne tri dni, bom pa šla v akcijo user posted image  (najbrž kr v Avstrijo, če si spet ne premislim).

Drugače sem dobila kar nekaj oblekic za user posted image  od prijateljice, ki ima zdaj 6 mesečnega lepotca. Zase pa sem kupila 3 nosečniške hlače (ene elegantne črne v Popku, ene kavbojke in ene poletne bele hlače v Kepici), majčke pa zaenkrat kar ta stare raztegujem oz. si kupim kkšno "normalno" večje velikosti. In ne mislim več kupovati nosečniških oblačil, ker mislim kar to ponosit, kar imam.

Sem bila par dni nazaj na testu za nosečniško sladkorno (test s 50 g glukoze) in je bil rezultat pozitiven (9,6 user posted image ), tako da imam v prihajajočem tednu tista bolj podrobna testiranja. Upam, da ne bom pozitivna. Se mi zdi, da se ful zdravo prehranjujem, pa gibljem, pa jem domačo hrano... ampak itak ne vem, od česa ta NS sploh pride. Mogoče od stresa, ker tega mam pa v službi kr nekaj...

V glavnem punce, ostanite pozitivne (jaz mam zadnje čase veliko nihanje v razpoloženju; npr. z lahkoto začnem jokat, kar prej nikol nisem user posted image ), zdrave in zabavne še naprej. Pa-pa

< Sporočilo je popravil Cavalierka -- 31.5.2009 21:47:37 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 22:20:28   
masa006
Tanchy hvala za odgovor sprasujem zato ker je bila moja hci tudi bolj mala ko se je rodila 2570g,res pa je,da sem tudi jaz bolj drobna ampak meni so v prvi nosecnosti marsikaj govorili eni zastoj rasti ploda,drugi da je to zato,ker sem sama bolj drobna, zdaj pa nic imam G v Avstriji in v Celju in ta v Avstriji mi je predpisal Magnesolv,Zelezo in priporocil Elevit do konca pa ne zaradi tega ker je bila hci mala ampak ker sem bila slabokrvna in krci v trebuhu do cim G v Celju mi je pa rekla,da ona mi ne bi predpisala zeleza,da magnesolv je pa samo za tiste,ki imajo mocne krce,zanimivo ne?bi pa probala ta RIBAMED,ce seveda ni pozno sem v 31t6d mislim´,da ni ali je kaj doloceno kdaj bi ga naj nosecnice jemale?bom pa tudi G vprasala,ceprav mislim,da bo rekla,da ni potrebe.lp

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Avgustovke 2009
31.5.2009 23:00:37   
zima07
Evo, punce, se še jaz pokorno javljam v tem prvem delu našega čveka user posted image ...

Berem vas redno in prav zanimivo je, kako podobne težave imamo...
No, jaz sem sedaj na bolniški-imam tako delo, da je kar veliko letanja in priznati moram, da mi je bilo na koncu že kar težko-kolegice so me sicer na polno čuvale, ampak nisem človek, ki bi v službi počival in se vlekel naokoli user posted image ...Torej, sedaj sem doma, je res veliko lažje, ker je Brina v vrtcu in imam čas zadihat in se malo usest, pa uležt...Popoldan z njo zdaj zares veliko lažje mine...

Voziček smo po hudih mukah izbrali (MC Mura3), dobili željeno barvo in ga že imamo doma, samo še košaro čakamo-upam, da pred avgustom prispe pošiljka...Ostalo opremo imamo še od Brine, v tem tednu se moram le še lotit pregledovanja in razvrščanja oblekic, da vidim, kaj manjka, kaj dokupiti-pa seveda kozmetiko in plenice bo še treba nabaviti...upam, da nam do avgusta uspe Brino spravit "v gatke"-smo na dobri poti, tako da verjamem, da nam bo uspelo...

Aja, še eno vprašanje: Vem, da ste že veliko govorile o dopustih, pa vendar: "Si bo katera junija še privoščila kako dopustovanje malo dlje, npr. v Dalmaciji?"- Jaz bi šla rada na Hvar, 5 tednov pred pdp bi bila nazaj, pa vendar se srečujem z različnimi odzivi okolice...Kaj mislite ve?

No, toliko zaenkrat, grem spat, že komaj čakam..user posted image

Mirno noč in lep začetek tedna!

< Sporočilo je popravil zima07 -- 31.5.2009 23:02:58 >

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 7:37:19   
sams
ojla drage moje,

kerala, to moram komentirati...malo sem ti nevoščljiva (v dobrem smislu, da se razumemo), ker si plesala. Kaj si MOGOČE izpolnila moje fantazije o Dirty dancing plesu in tistem prijemu na koncu user posted image user posted image user posted image ??? Če si, pa sem ti res nevoščljiva!!! Sicer pa super, da si se imela dobro, prav privoščim ti.

Jaz sem šla delat (danes, potem bom vzela dopust), mali je še bolan, samo se je moj user posted image  žrtvoval in danes bo z njim. Bomo videli, kaj bo rekel zdravnik.

Zdej pa malica...user posted image .


(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 7:43:03   
levček1
Dobro jutro user posted image

Najprej ena user posted image
Po ležernemu vikendu na morju, se moram zopet navaditi na domače stene! Jaz morje samo da vidim in da poslušam njegovo šumenje,...user posted image
Joj bi šla kar nazaj, kar malo zavidam vam primorskim nosečkam!user posted image
V glavnem vreme je bilo kar vredu, sem lahko izkoristila za dolge sprehode ob obali, pa še pretirano vroče mi ni bilo.
Vidim da debatirate o cotkah in opremi,jaz imam nekaj sposojenih cotk doma kakšen mesec ali dva, vendar zdaj bo pa že lahko nastopil čas za pranje, pa sortiranje, pa zlaganjeuser posted image . Nisem hotla prehitevati dogodkov!

V glavnem želim vam lep sončen dan, aja nekaj slikic sem naložila v album!




_____________________________

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 8:19:25   
eee35
Cavalierka: uuuuu si pogumna, meni je brazilska depilacija kar hud podvig! Upam, da boš lahko šlauser posted image .
Včeraj sem spet preveč jedla, ne hodim več na te družinske piknike, ker je nenormalno veliko hrane, familija od mojegauser posted image nima občutka za količino. In jaz nimam nobene zdrave mere, sem ugotovila, domači kruh, pa piščančja obara, pa tudi domači borovničev zavitek (da drugega peciva ne omenjim), vse to je bila prevelika skušnjava!user posted image user posted image user posted image . Še moja mami je šla doma na tehtnico, pa je rekla, da katastrofa, odkod je prišla k meni se je zredila za skoraj 2 kg...Pa tudi bi morala dieto držat zaradi ledvic.
Danes sem ostala doma, malo bomo šli s starši po Ljubljani, ker pol bom jaz imela skoz do konca junija gužvo. Ne da se mi danes hodit nekam daleč, tako, da po moje bomo malo tržnico obiskali, sadje pa zelenjavo bom kupila, do konca tedna bom kot zajc glodala...
Aha - ker smo o tem pisale o tem enkrat, potiskane pleničke sem kupila v Ikei, zelo so mi lepe, stanejo pa 3,50 za 3 kose, če katero zanima.

(odgovor članu levček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 8:43:08   
Flora2
Jutro punce,

vikend je bil pester in ni bilo časa za javljanje, zdaj pa spet v službi pa bo mal lažje.
Sicer nisem še vsega prebrala, zato ne bom prav veliko prekomentirala, videla sem da smo dobile novo članico,
Masa006 dobrodošla, vidim da imava na isti dan rokuser posted image .

Voziček sva šla iskat v soboto in je res lep in super za vozit,( kolikor se to doma da), Kerala vzela sva košaro v Team White barvi, športni del v Team Lime in je lep za dol pastuser posted image , footmuff tudi v Lime barvi in dodatno še nakupovalno košaro. Zdaj pa počakamo še na uporabnicouser posted image .
Glede tvoje mame oz. njenih prijateljev na kratki rok pa raje ne bom komentirala, super je samo to, da se ljudje predno si ustvarijo mnenje prepričajo.


Ne vem kaj je mene zagrabilo, noro mi paše sadje, prej sem se silila da sem jedla vsaj 1x na dan sadje, zdaj pa cel vikend samo sadje sadje melona, jagode, marelice še danes v službo sem vzela samo to, sicer sem vesela da je tako ampak kaj bo naslednja obsesijauser posted image , sigurno nič zdravega.

Toliko za zdaj, vas grem prebrat da vidim kaj dogaja

(odgovor članu levček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 9:12:42   
go_ta
No, da še jaz malo pokomentiram, preden se odpravim v službo ...
Vidim, da ste uživale! Jst sm bla včer na družinskem kosilu, smo praznoval in sem se najedla ko user posted image ! eee35, tako da vem o čem govoriš, je blo tud pri nas ogromno hrane pa tok dobrega peciva! Mjami! Sigurno sem dobila še 2 kile sam včerj!user posted image  Tko da se morm mal pazit, so me še tete strašile, da v zadnjih dveh mesecih so se pa one FUL zredile. Jupiii, ane. So mi pa vsi rekli, da sem ful luštnauser posted image  Bebika je pa včer najdla nov kraj za brcanje - želodec pa rebra - uf, to ni blo nič prijetno!
Zima07, jst grem 15.6. na Pag za 8 dni, in to bo ravno 6 tednov pred PDP-jem. Sicer je tud mene mal strah, ker zdj sm že za dve slišala, ki sta prej rodile, ampak sj dol imajo tud porodnišnice, bo pa kraj rojstva Zadaruser posted image  Ker že toliko časa sanjam o morju, da bom pomoje kr dons začela pakirat za dol ha ha. Moj je pa reku, da bova še lupinco s sabo vzela. Ja, in kaj nj rečeva na meji carinikom?user posted image
Flora2, men že ves čas paše sadje, jst se v trgovini na oddelku s sadjem zadržim 100 let. Nažalost mi pa paše tud vse ostalo, vsa nezdrava hranauser posted image
Cavalierka, jp, tud mene mučijo nihanja v razpoloženju, sam probam tako, da ne nadiram user posted image  preveč he he. če sm pa žalostna, pa poskusim to preživet, ker vem, da to sam hormoni delajo, da noben nič ni krivuser posted image
zdaj pa še mal posrfat pol pa delat ... še ta mesecuser posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 9:19:57   
Sanikaa
Živijo punce :))
Go-ta  Spolnost kaj pa je to!?user posted image user posted image  Zdi se mi ko sem nosila fanta da me je mal testosteron tresel, pa moj ni bil za akcijo, zdaj v 2. nosečnosti je on kar zainteresiran pa mene apsolutno nič ne zanima user posted image  Se vidi da bo puncauser posted image user posted image . Samo bi da me objameuser posted image in pusti pri miruuser posted image .

Zanima me če tetra plenice iz Mullerja imajo obdelan rob. Mal sem preštela tetraplenice od Vida in sem ih pol že zgubila , ali ne vem kam zataknila.. Bom jih kar 20 novih poiskala pa me zanima če je katera kje dobila z obdelanim robom. Ker če so tiste neobrobljene je kriza!! Polni pralni stroj in sušilec in naj ne govorim stanovanje polno belih nitk!!user posted image

Včeraj smo doma z user posted image  imela ogenj v strehi in sem čist ven padla. In mi je rekel da me v zadnje čase kar psihoza trese... Danes se grozno počutim ker sem kričala na njega pred otrokom in na koncu me je trebuh bolel da sem se kar krivo počutila. Sovražim, ko se take situacije zgodijo, ampak me je čist iz tira vrgel, ko je začel otroško sobo razmontiravat, brez da je mene karkoli vprašal. Imamo nov parket vse poštimano od lanjske jeseni on pa gre pulit iz stene letvice okrog parketa in luknje povsod po stenah od šrafov..kar tema mi je padla na očiuser posted image ...user posted image  reče:saj bo itak omara tam ..pa postelja... Pravim vam tema mi je padla na očiuser posted image  Na koncu (ko sem se izborila za letvico) sem jo sama  nazaj prišraufala na steno. saj totalna neumost za kreganje , ampak ko sem vidla steno in luknje od šrafov..a komaj smo se znebili mojstrov mi je kar slabo ratalouser posted image !!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 9:43:03   
Flora2
go_ta meni pa do sedaj sadje ni preveč dišalo, sem ga jedla ker sem se prisilila, zdaj se pa ustavit ne moremuser posted image .

Sanikaa za tetra plenice nimam pojma, sploh pomislila nisem da je boljše če imajo zarobljene robove, tko da super da si to omenila. Midva bova šla ta teden v tosamino trgovino in tam nabavila vse kar potrebujeva, tudi tetra plenice, upam da bodo prave.
To da si se tako razpištolila so sigurno hormoniuser posted image , vem da ti je danes žal pa grozno, sem se jaz tudi nekaj časa nazaj tko skregala pa mi je bilo žal kolikor imam las na glavi, zato se sedaj raje v jezik ugriznem in prediham šele potem komentiram stvar in je veliko boljše, se pa včasih ne da zadržet verjamem. Sigurno bosta uredila tako da bo dobro za oba oz. vse tri.

Vidim da je debata spet o posteljnih aktivnostih, no pri nas se je stanje izboljšalo, predvsem iz moje straniuser posted image , ni pa to to kar je bilo pred nosečnostjouser posted image .

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 9:57:09   
go_ta
Sm prebrala na drugem forumu, da Sulfiniji zdaj več ne dajejo infuzije za zaustavitev popadkov, tako da ko se mali odloči, bo prišel ven. Zdaj je izven nevarnosti, ona pa 'privezana' na posteljo.
Držim pesti, da bo fantek še malo počakal!!user posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 9:59:03   
aprilčica07
Jutro

na brznino, poročilo iz pregleda.. razen moje krvi je vse ok, v krvi imam pa spet preveč protiteles, danes sem dobila injekcijo, ker sem negativna, čez 14 dni imam kontrolo, bom dala spet kri, in vodo, pa uz mi bo naredila.. enga vmesnega, ki mi še ne pripada ampak gre moja dr na dopust pa sva se tako zmenili... kg so v mejah normalne, sem na odbrih +7 kg:):) Je pa danes samo srčka poslušala:), in je bejba zraven brcala kot nora:)

Letim, ker imam tako  gužvo, da to res ni, ampak bomo zmogle:):):)

Se oglasim kasneje oziroma zvečer, ko bom lažje dihala..


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 10:23:51   
Misty Scarlet
Živjo,
tudi jaz sem user posted image  avgustovka - pdp 29.8.2009. Pričakujem user posted image user posted image . Sem malo prebirala tale forum (samo za par dni nazaj, ker je preveč) in sem si rekla, zakaj pa tudi jaz ne bi malo sodelovala...

Vidim, da imate že večinoma ful stvari za svoje user posted image , tako da se mi zdi, da jaz kar malo zamujam... Vendar moj user posted image  v maju ni imel nič časa, da bi skupaj kaj pogledala (delal je in delal - priden) in bova zdaj začela. Pa malo bom prijateljico angažirala, ki je rodila lani septembra (tudi punčko), kaj vse mi lahko posodi. user posted image  Videla sem, da hodite tudi v Avstrijo - kam se najbolj splača it? Ikea in Toys?

Ste že imele materinsko šolo? Jaz jo imam naslednje 3 dni. Sem pa slabe volje, ker sem ravno včeraj fasala neki prehlad grozni (mi ga je moj user posted image  prinesel iz službe) in mi nič ne diši ven hodit. Tudi v službo nisem šla zaradi tega... Ampak vsaj vročine nimam in tudi angina se ni razvila, kot sem včeraj mislila, da se bo. "Samo" prehlad je. user posted image   A mislite, da lahko ta prehlad kaj vpliva na test za sladkorno, ki ga imam jutri? user posted image  Ali raje počakam par dni in grem na pregled proti koncu tedna?


Lep brcajoči pozdravček tudi s strani moje male pupike! user posted image

_____________________________

Alenka

Trd je svet - a naj! Kar že bo, kodrov zlatih razčesati si ne daj. (J.Glazer)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 10:32:23   
modrasmotka
zima07 pr nas po vsej verjetnosti ne bo nič z dopustom.sm pa mojmu učeri omenila da bi do avgusta rada za en vikend šla vsaj do slovenske obale,če me porod prehiti mam še vedno bolnico blizu.me je pa kr čudn pogledu kraj rojstva koperuser posted image .ka pa tiste ko hodijo v postojno rodit??skoraj isto.tako da glede dopusta še ne vemo.

posteljico že ma domauser posted image .sam obnovimo z barvo pa je.drgač kaj meni še manjka so samo kakšne planice,kremice,dekna,posteljnina pa dudka in steklenička.pa mamo use.čakam na uz ki ga mam v četrtek če bo naše dede pokazalo kaj skriva med nogicami da začnem v omari soltirat oblekice pa se začne pranje.tk komi čakam da prikuka na plano da bom lahko začela vse te stvari uporablat.se vid da je prviuser posted image

mene tut občasno zagrabi tak čudn krč pri jajčnikih da se učas kr ustrašim kaj je.ko pa začnem globoko pa mirno dihat pa neha.to se mi je 2x zgodil.mogoč zarad tega ko sva se z mojim nekak žgečkala pa sm kak čudn gib naredilauser posted image .
se mi pa dogaja če mal čez mejo pojem me kr trebuh boli,napenja,dol mi vse tišči.prav nič mi ne paše,pa še bolj trd se mi zdi.je to mogoč kaj narobe?se je kateri že podobno zgodil?

drgač je pa naše dede zlo zlo nagajivo.zvečer se obrača ko nek vesolček po trebuščku.mi koža tako valovi kot da hoče kak okn si ustvarit pa pokukat iz svojega zavetjauser posted image .brcike ma zlo močne da me kr strese učas...

pa še glede spanja.vse jamrate da ne morete spat.jst bi pa spala,spala.4-5 ur bedim zeham,se mi spi kot da že cel teden nisem spala.a sm se polenila toliko slučajn?

no da vam neham jamrat.pridn občudujte brcike,kmal bo uzuni.lp

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 11:16:45   
Arwen
Hojla! Uh, ste celo reč napisale med vikendom. Mi smo imeli v soboto fešto za RD od malega, v nedeljo pa še ene obiske, tako da se mi zdi kot da vikenda sploh ni bilo. Zaradi slabe vremenske napovedi smo kar v stanovanju pripravili postavitev za 30 ljudi, potem je bilo pa navsezadnje ful lepo vreme.user posted image Pa smo bili nekaj časa zunaj, da so se otroci znoreli, ko so se pa želodčki začeli oglašati, smo šli pa noter. No, ampak se je izkazalo, da se mali škratki niso dovolj utrudili zunaj, ker so še vedno tako noreli, da se je vse treslo.user posted image Še dobro, da imamo skoraj povsod po tleh ploščice, ker drugače bi bila čisto živčna. Kakorkoli že, meni je bilo ful luštno, da smo se končno spet vsi kolegi na kupu zbrali, ta mali je bil pa tudi tko vesel, ko je bilo toliko otrok na obisku. user posted image So me vsi spraševali, če sem kaj utrujena, jaz sem pa prav uživala. Saj sem bila res skoz leteča, ampak utrujena pa čisto nič bolj kakor vsak dan. Hvala bogu za tako počutje!

Sanikaa – te popolnoma razumem, da te je znerviral tvoj dragi. Mi imamo tudi še precej novo stanovanje in bi me tudi srce bolelo, če bi nekdo po svoje šaril po njem.user posted image Pa čeprav je ta nekdo user posted image .  Upam, da je po tvoji intervenciji stanje spet vsaj približno tako kot prej.user posted image
Kerala – svaka čast, da si na zabavi zdržala skoraj do jutra. Imaš tudi energije za prodajat. user posted image

Zima07 – jaz sem tudi planirala dopustovanje v Dalmaciji, ampak sem si kasneje premislila in gremo zdaj kar v Istro. Ne vem, me je očitno malo panika zagrabila.user posted image Saj če je bilo do zdaj z nosečnostjo vse v redu, je verjetno res malo možnosti, da nas kaj prehiti, pa vseeno…

Živa25- te je pa res grdo presenetilo in to na dopustu! Še dobro, da se je umirilo. Ja, take stvari tudi meni dajo misliti, da bo treba čimprej začet stvari na kup nosit. Joj, saj smo že v juniju,user posted image zdaj bo pa avgust res vsak čas tu. Kako čas beži… Jaz sem tudi včeraj slišala za eno, ki je imela rok konec avgusta, da je v soboto rodila. Očitno se bo zdaj zares začela akcija tudi pri Sulfiniji. Držimo pesti!

Misty Scarlet in Maša – dobrodošli! Zdaj pa back to work. LP, A.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: Avgustovke 2009
1.6.2009 11:22:53   
Joob
Ojla juuutro...kako ste kaj...kako kaj trebuščki? Meni se zdi enkrat da je buhi ful velik, drugič, pa da ga nič ni...oh moja glava in moje nepotrebno ustvarjene skrbi.

Skratka, končno se lahko malo pohvalim in povem, da imamo tudi mi že pripravljeno sobico za našega sončka...v petek smo bili v Ikei in nakupili corti pohištvo, dekice, rjuhice, spalno vrečo, brisačke...včeraj pa je bil moj tako priden, da je kljub poškodovani nogi, sestavil vso pohištvo...

Aja, pa se to...sem ze spet malo serasta, ker imam danes pregled in mi je to celi bau bau...kaj pa se sploh dela na pregledu v 30.t?

Pozdravčki, poljubčki...user posted image


_____________________________

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?