|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
20.5.2009 9:28:35   
Anonimen
Naša punca pa danes praznuje svoj 0,5. rojstni dan!!!

Vse najboljše Neži!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
Anmp ... koleno ja za 1% bolje ... sedaj ga lahko že skoraj stegnem, na berglagh sem pa še vedno in mi je prav hudo, ko ne morem za tamičkeno skrbet, tako kot bi mogla ... in mi jo zdaj v.d. tašča in sestra od mojega na sprehod vozita, moja mami in pa moja sestra (al pa oči, se še niso dogovorili) jo bosta pa danes na plavanje peljali. Joj kolk sem jezna in žalostna obenem. No saj v petek grem na magnetno resonanco potem pa spet na travmatološko v LJ pol bomo pa videli na čem smo ... ker tole ni več normalno ... kako bom tamalo dohajala, če se bom bala da mi vsak naslednji gib blokira koleno user posted image


< Sporočilo je popravil Otika -- 20.5.2009 9:34:30 >

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
20.5.2009 9:32:55   
Čebel@
anmp........hvala za čestitke.........vse najboljše tvoji nečakinjiuser posted image user posted image user posted image
otika......vse najboljše tudi Nežiki za mini RDuser posted image user posted image user posted image .........upam da bo koleno kmalu ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
20.5.2009 13:33:46   
Jana28
anmp-vsi armafleksi so bli polni, tako da dvomim, da bi nas bilo lahko še kaj več. tudi vroče je precej, če je veliko ljudi, tako da upam, da nas več kot toliko ne bo.zato se mi tudi zdijo pametne prijave oz. odjave iz ure, da vejo planirat koliko ljudi bo prišlo. jaz našo še lahko dvigujem (ima 7 kg), mal me včasih res križ usekne, ampak nič hujšega (mam pol vsaj izgovor, da grem na masažo:) itak pa midve še nisva mogle delat tistih hudih dvigov, obračanj itd, ker morava počasi začet. kolk je bil že luka star ko sta začela hodit?

če si mislila kako je bla vadba za mene osebno-za mamice smo naredile edino nekaj vaj, vse skupaj nič. ampak mene to ne moti, ker se mi zdi, da smo tam za naše malčke, zase grem jaz že na aerobiko. itak pa se trudim jest, da se že kar mal silim, saj sem zdaj nazaj na svoji predporodni teži, pa še kar gre dol, čeprav ful jem:(

Otika- hvala za nasvet glede vozička. tudi jaz sem jo danes dala kar v športni del in ker je blo tako vroče, je nisem nič podlagala, je pa res mal hecno zgledalo, ker je še majhna:) ampak vsaj vroče ji ni blo. zdaj mi marelca dela probleme, ker je nikakor ne morem dobr naštimat, tako da se vse bolj ogrevam za un univerzalni "podaljšek" strehice (Pepelny al nekaj takega) k ga majo v baby centru za 20 eur. jih kar nekaj poznam ki ga majo, pa so zadovoljne. aja, a veš da odkar je bil voziček na servisu se mi res spet brez problemov zloži...čeprav škripa pa še kar, ampak to ni tok esencialna zadeva. bom pa mojega tud en dan prepričala, naj ga razšraufa in se mal poigra da bo nehal škripat.

naša pupika se pa po novem obrne iz trebuha na hrbet, edino glava je očitno še tako težka, da mal ostane zadaj, predvsem kadar je utrujena. ko je spočita grejo pa vsi deli skupaj z njo okol:)

Otika ali anmp-a mi lahko ena napiše link za tole plavanje k vidve hodita? pri kakšni starosti sta začeli?

< Sporočilo je popravil Jana28 -- 20.5.2009 13:37:54 >

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
20.5.2009 14:05:20   
Anonimen
Link od plavanja: http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/
anmp je sicer zadnjič rekla, da ji ni tolk všeč ... no pa saj ti bo sama povedala, meni je pa ful všeč ... kaj pa vem za kaj ... mogoče za to, ko se samanikol nebi spravila 1x na teden v bazen user posted image .

Glede dežnička pa tole ... dokler je bila mala v lupinici, košari ali športnem delu obrnjenim proti meni, je bila marelica čisto kul ... zdaj ko jo imam pa stran od sebe obrnjeno je pa čisto neuporabna, tak da sem tut jaz pepenyja kupila in je res fin.

A tvoja je že 7 kg težka ... čak a ni tamk okoli 4 mesece stara? Naša ima danes 6 mesecev pa mislim, da bo zdaj enkrat končno na 7kg prilezla user posted image . Joj, kolk so si naši čmrlji različni user posted image .

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
20.5.2009 15:06:04   
Jana28
ja, saj jo moram res obrnit zdaj za začetek proti sebi, pa mogoče bo bolje. ne vem kolk točno ma, ampak par dni nazaj sem se postavila na elektronsko tehtnico brez nje in potem z njo in sva meli 7kg več. sicer je bla oblečena, pa vseeno mislim, da smo tam tam. ja, ful so različni. je pa naša debeluška, saj si jo videla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
20.5.2009 22:24:28   
anmp2601
Ojla punce,

evo mi smo malprej prišli domov z rojstnodnevne zabave. Smo pihali svečke. Je blo lušno. Torta uspela...Ne vem če je kakšen košček ostal.user posted image user posted image

Otika...Iiiiiiiii Nežika vse najboljše ob polletnici!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Koleno pa upam da boš kmal popedenala.

Jana28.... Ja zanjč je bla tud taka gužva za pop.... Pa smo anastasiji predlagale, da bi nardila 2 skupine-za tiste mamice ki že obvladajo in pa za začetnice. Je rekla da bo razmislila. Komi smo dihale v tisti sobi. V petek prideš? Jutri pa tečaj oživljanja. Prideš? Otika, a 21 EUR je na osebo treba plačat, al za oba skupi? Jah, plavanje...Pa sej je kul, sam k je vsaka ura ista. Pa se mi zdi, da to kar tam počnemo, bi lahk sama v bazenu z otrokom počela. Sem mislila da bo bolj pestro. Je pa res kokr je rekla Otika, vprašanje, če bi se spravla enkrat na teden v bazen z Lukcem. A tvoja je že 7kg? To pa je kr orng punca. Sej mi mamo neki čez 8kg. Začeli smo pri 5,5 mescih z vadbo. Ful prepozno. Ampak se je hitr ulaufu. In mi je fuuul žal ker morva nehat. Sej doma ga še kr mečem v zrak. In se tok reži. Skratka uživa.

Majchy hvala za čestitke.

Pa pa

_____________________________

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Jana28)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
20.5.2009 22:26:50   
Anonimen
anmp, ja 21€ je na osebo.

Koleno je pa danes za spoznanje bolje ... stegnit ga še zdaj ne morem, samo lahko vsaj stopim na nogo.

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
21.5.2009 8:29:40   
tasa.m
Midve hodive plavat v Atlantis, pa sem ful zadovoljna, vsaka vaja je drugačna npr. prejšnjič smo plavali z tistimi "kačami" (ne vem glih kako se tisti okrogli peni reče), eno vajo se bomo tunkali, spuščali po tobuganih, zadnja pa bo z rokavčki), tako da ful uživamo, če pa Lara potem zaspi, si pa še jaz privoščim malo plavanja, si lahko dve ure notri.

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
21.5.2009 8:36:06   
Čebel@
tasa.m......koliko pa je Lara stara da se že po toboganu vozita?

punce gremo na kakšen sprehodek?midve greva okoli 10.00 ven na sončkauser posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
21.5.2009 8:43:56   
tasa.m
Se še ne vozimo, to bo šele deveta vaja, danes imamo peto. Zgledal bo pa tako, da bomo mi imeli dojenčke v naročju in se bomo spuščali. Bi znala Tila kaj več povedat o tem, ko je že plavanje dala čez. Stari smo pa 5 mesecev in 14 dni. Začeli smo pri 4 mesecih. Drugače tečaj poteka v termalnem delu, samo eno vajo bomo pa imeli v svet doživetje.

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
21.5.2009 8:49:20   
Čebel@
o to pa otroci po moje full uživajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz imam še en mesec cajta da se odločim kam bi hodili na  plavanjeuser posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
21.5.2009 11:14:42   
Jana28
anmp-danes grem na tečaj ob 17h, tako da se vidimo tam, jutri pa tudi na telovadbo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
22.5.2009 20:17:33   
Anonimen
Pride jutri katera na Hitov direndaj?

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
22.5.2009 21:54:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Pride jutri katera na Hitov direndaj?
kam?kdaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
22.5.2009 22:18:02   
Anonimen
Pardon Dnevi mladih so in ne Hitov direndaj user posted image  ... http://www.hutko.si/projekti.html

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
24.5.2009 18:57:05   
anmp2601
Oj,

otika, mi smo bli včeri v športnem parku-Dnevi mladih, tam okoli 19h, ko se je začela predstavitev kickboksa...Kr neki. Čez dan pa nismo šli nikamor ker je bla taka vročina. Za znoret. Pa še ene obiske smo dobil. Kdaj ste bli vi?

Punce, a se jutri dobimo al ne? Kako je zdej s temi zmenki? No če se bomo še kej dobival, bi jst predlagala, da uro prestavimo tam okoli 9:30 ali pa ob 10h. Zaradi vročine. Kaj pravite?

Lep soparni dan še naprej!!!user posted image

_____________________________

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
24.5.2009 21:31:29   
Anonimen
anmp ... ja smo bili na teh dnevih mladih, samo dopoldne ob 10ih, ko je bila predstavitev Hudko hišk in so zgodbico otrokom brali in to ... samo smo se do 11ih že pobrali od tam, ko je bilo tako vroče.

Drugače sem pa tut jaz za prestavitev tega zmenka na zgodnejšo uro, ker počasi se bova z Nežo začeli izogibovat sprehodom po 11i uri. Samo jutri naju pa najbrž ne bo ... sicer brez bergle že hodim po stanovanju, samo tako "daleč" se pa vseeno še nebi podala, ker noge čisto še ne morem stegnit pa hitro se mi utrudi in to.

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
25.5.2009 21:18:24   
jada
Živjo

no da se vam malo oglasi, ste se danes dobile?
No naš pikec kar raste in raste, v četrtek bo star že 7 mesecev. v Sredo imamo pa 3 cepljenje in pregled. Upam da ne bo nobne reakcije, ker bi rada v petek že šibala proti morju za približno 14 dni. user posted image
Letošnjo poletje nameravam kar tale morje izkorisiti.

anmp - Če boste uro prestavile, kar bi bilo najbolj smiselno glede na to da je ob 11 že vroče, sporoči, da če bom še kak ponedeljek doma do konca poletja da se vam pridružim na čveku. Načeloma imam plan v juniju biti 1 teden doma, ostalo pa na morju, julij in avgust pa tudi. Seveda je pa vse odvisno od zdravja otrok.

alarm

lepo bodite

papa




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
1.6.2009 21:28:22   
Anonimen
Kaj je z vami punce? A se samo še okoli preganjate al kaj?

Anmp, naju v sredo ne bo na plavanje ... sem se danes spomnila, da imamo jutri 3. cepljenje.

(odgovor članu jada )
  Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
3.6.2009 10:49:29   
anmp2601
Ojla punce,

tuki pa res nobene ni več...A ste že vse na dopustu, al kaj?user posted image

Otika, škoda ker vaju z Nežiko ne bo!user posted image   No, dobr opravta, pa upam da ne bo reakcije!user posted image user posted image

Pozzzzdravček

_____________________________

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
3.6.2009 10:55:58   
Anonimen
anmp ... hb nima nobene reakcije, samo malo bolj sitkana je ... samo v bazen se pa vseeno danes ne upam z njo. Bomo šli pa v petek. Vidva prideta takrat?
Aja, greva pa čez kake pol ure na špancir do pošte ... se nama pridružita?

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
17.6.2009 12:57:30   
anmp2601
Oj,

a je sploh še kakšna doma ostala, al ste že vse zbežale na morje?user posted image user posted image user posted image

Kako smo kaj?
Otika, kako koleno?

Pozdravček

_____________________________

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
17.6.2009 21:12:01   
Jana28
hejla!

jaz bom jutri zbežala v London, ampak se vračam 23.6., tako da sprehod takrat anmp, kaj praviš-če ne boste tam okoli praznika (25.6.) tudi vi kam odšibali?

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
17.6.2009 21:35:50   
Anonimen
Alo punce ... tale tema pa kar malo zamira, kaj? Se mormo potrudit, da ne bo ... prav?!

No mene ni bilo, ker sem prejšnji teden bila brez računalnika (se je revež sesul) ... no v ponedeljek sem bila pa na operaciji kolena (sem dobila 2 luknji v koleno) in glede na to da so mi vse delali samo pod lokalno anestezijo, ni bil prav nič prijeten občutek tam eno uro in pol ležat pri miru in poslušat škrtanje v kolenu ... zdaj sem na 2h berglah, samo imam občutek, da gre rahlo na bolje ... tak da če se boste 23. res dobile na kaki pijački, upam da se vam bom lahko že pridružila ... če pa ne, pa potem čez kakih 14 dni, ker gremo 24. za 10 ni na morje ...

Razen mojega kolena je pa pri nas novega to, da je Neži že kar mobilna in se plazi po tleh na en svoj način pa sedet je začela že malo bolj stabilno ... tak da rastemo in se razvijamo s svetlobno hitrostjo ... kako ste pa ve kaj?

(odgovor članu Jana28)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: DOMŽALSKE MAMICE
18.6.2009 19:39:54   
anmp2601
Oj,

jana28, no danes sva se že slišale in zmenile za drugi teden. Upam, da boste maximaln uživali v Londonu.

Otika, itak se nama lahko pridružiš. Sej če boš v ponedeljek ready za kakšen sprehod, pa se lahk slišve. Ok?

user posted image !!!!! Podarim 450g Aptamila 2 (navaden). Še ni odprt. Nam ne odgovarja, tko da če ga katera rabi, naj me kontaktira.!!!!!user posted image

_____________________________

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?