Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 10:15:43
Vijoličarka
Hvala za tole zgodbo, mika. Sicer je res usoda podjetja negotova, ampak vsaj ne boš izgubila službe zato, da bi jo neki čvekač obdržal. Držimo zdaj pesti še za podjetje, pa za vse nas.
Tvoj primer vnaša vsaj eno malo iskrico upanja, da so podjetja, kjer se ljudi ocenjuje tako, kot je treba.
Super. Res sem vesela, da vem vsaj za eno pozitivno zgodbo.
Drži se.
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 10:48:55
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Hvala za tole zgodbo, mika. Sicer je res usoda podjetja negotova, ampak vsaj ne boš izgubila službe zato, da bi jo neki čvekač obdržal. Držimo zdaj pesti še za podjetje, pa za vse nas.
Tvoj primer vnaša vsaj eno malo iskrico upanja, da so podjetja, kjer se ljudi ocenjuje tako, kot je treba.
Super. Res sem vesela, da vem vsaj za eno pozitivno zgodbo.
Drži se.
Ja, tud ostalim v podjetju je vlilo upanje in vero v direktorja. Čeprav vsi vemo, da je človek na mestu, ampak v takšni situaciji vsakega stisne, kako bodo šefi odreagirali. Sej Lahk rečem tud za ostale šefe da so dobri, sploh en je res tak, da 100 % stoji za svojimi podrejenimi, ampak žal bo ravno on izgubil največ zaposlenih. So pa tudi seveda izjeme in verjamem, da bo direktor naredil čistko med temi.
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 10:52:19
mika
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: mika
mika , zdaj pa bo pestro pri vas sploh , če bo mož računal obresti . Bravo.
Veš, da jih bo.... ajme meni
Nič ajme meni, dolg je dolg. In če je bilo pol rr- ja znerviranega si predstavljam mister mika . Se pravi, če te zdaj par dni ne bo na rr-ju, te ni položila gripa
pa hin bom ...moram dat možu za prebrat
uškinamama, joj do tebe imam tud en dolg . Našo psičko sem slikala samo zate, ampak še zdaj nisem dala na računalnik....zdaj pa res obljubim, da bom...častna Titova
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 11:39:03
uškinamama
mika , zdaj pa bo pestro pri vas sploh , če bo mož računal obresti . Bravo.
Veš, da jih bo.... ajme meni
Nič ajme meni, dolg je dolg. In če je bilo pol rr- ja znerviranega si predstavljam mister mika . Se pravi, če te zdaj par dni ne bo na rr-ju, te ni položila gripa
pa hin bom ...moram dat možu za prebrat
uškinamama, joj do tebe imam tud en dolg . Našo psičko sem slikala samo zate, ampak še zdaj nisem dala na računalnik....zdaj pa res obljubim, da bom...častna Titova
Ponižno čakam. Samo upam, da ne bo mistermika čakal tako dolgo...ker potem bomo imeli na dipotu ...Jutri je zame odločilen dan
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 11:58:08
Pija76
Bravo Mika, ves čas sem verjela da ti bo uspelo. Še je pravica!!! Ampak o novi službi bi pa jaz vseeno začela premišljevat....lepo je da verjameš v podjetje, ampak verjetno v takšni nesigurnosti iz meseca v mesec težko živiš. Upam, da nisi kak zelo specifičen foh in da je kaj razpisov sedaj....
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 15:20:32
Lolek in Bolek
No Mika kaj sem ti napisala na 4 strani? Točno to. Če si pravi, greš v taki situaciji pogledat kdo ti odtehta več, kdo pa je samo dodana vrednost Vesela sem zate
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 15:49:24
gita10
Super, da se je končalo tako kot si si želela.Če ima podjetje več takšnih ljudi, ki verjamejo podjetje bo podjetje kmalu splavalo nazaj. Sicer pa so vsa podjetja v krizi in bo verjetno še kar nekaj ljudi odšlo- ampak če bodo vsi direktorji kot tvoj se nam nekaterim ni treba bati za službe. Je pa res,da bi ti lahko prej javili ne pa da so čakali do zadnjega da ti povejo.
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 17:55:41
mika
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Ko je kriza mutivode odpadejo ponavad.
Kalbo, tvoje besede iz prvega posta so mi odmevale v mislih cel čas in sem upala, da bo res tako.
Gita, resnično želim vsem, da bi se direktorji odločali tako kot se je naš. Ampak naša panoga je najbolj na udaru in bodo odpadli oz. šli na čakanje tudi zelo dobri delavci. dir. je rekel, da jih ne želi izgubit in bo naredil vse, da se vrnejo nazaj.
RE: Jutri je zame odločilen dan:( 1.12.2009 17:58:28
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek
No Mika kaj sem ti napisala na 4 strani? Točno to. Če si pravi, greš v taki situaciji pogledat kdo ti odtehta več, kdo pa je samo dodana vrednost Vesela sem zate
sam hudič je, ko ne poznaš še ozadja in samo upaš, da si ti tisti, ki odtehta več