|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 8:38:47   
nejka000
jutro user posted image

se vam spet malo javim! ste pa res pridne, smo že na drugem delu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz mam zadnje cajte tak malo časa in vas ne utegnem sledit. Si pa vzamem en dan v tednu da vas vse prečekiram pa kaj načvekam.


Včeri sem oddala vloge na CSD. Sem lih otroške gor nosla pa sem še za porodniško pa zavitek oddala. Sem sicer bla en teden prehitra pa ni noben kompliciral. Tak da zaj samo odločbo počakam. Začnem pa s porodniško 10.10.

Me je pa v zadnjem tednu spet zgrapla shopping mrzlica in skoz neki kupujem. V glavnem same drobnarije (flaške, dude,.....) tak da mislim da imamo zaj vse. Počakam samo še na voziček in avtosedež. To pa ma moj čez, tak da mislim da bomo čakali do zadnje minute.

No, naša baba ma čedalje manj prostora v tem mojem malem trebuhu, ker jaz še komaj diham. Vse mam tak nizko da me tolk dol pritiska pa da ne govorim o neznosnih bolečinah v križu in krčih. Komaj čakam da bo torek da grem na pregled, ker je zaj že 5 tednov od zadnjega in sem že nestrpna.

Sicer pa še dva meseca do konca in če sem iskrena jaz sem že naveličana vsega. To ležanje in počivanje že celo nosečnost. Vse me boli in sama sebi sem v napoto. 

Malo sem vam pojamrala, zaj pa grem še malo našim doma težit, pol pa mamo piknik (rojstni dan) samo ne vem kako bo to v tem vremenu.
Pa lep dan vsem










_____________________________

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 8:48:43   
nejka000
htela sem še to rečt, okrog oblačil;

Mala neli to je res malo in zadostuje za cca en dan-največ dva.

Pr nas je blo tak da je tamali imel refluks in smo skoz bruhali in se preoblačli po vsakem hranjenju in to kar si napisala ti smo mi porabli v pol dneva.

Sicer pa kar se oblačenja tiče je  najbolje oblačenje v plasteh. Pozimi notri kurimo ponavadi ko je dojenček še malo bolj in je kr precej vroče. Najbolje se je orientirat da otroka oz. dojenčka oblečeš tako kot sebe + ena majčka več. Mi smo prakticirali (še široko povijanja v začetku) tetra majčka in spodnji body(žabice) pa zgornja majčka in hlačke ali pa pajacek. In to je bilo to. Če mu je bilo vroče pa sem mu zgornja oblačila slekla in je bil v spodnjih žabicah. 
Ko smo pa šli ven pa sem ga oblekla isto pa čez še zimski pajac za ven in odejico v voziček pa čez voziček še vrečo.

Res pa je da ga je treba skor vedno neki preoblačit, pa se polula, pa se pokaka, pa pobruha in je fajn met kak pajacek več v rezervi.




_____________________________

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 9:09:47   
lottyka
Dobro jutro,

malaneli jaz sem tudi ravno včeraj gledala koliko česa imam pa imam že sedaj več kot imaš ti na listu in mislim da sem na pol poti pa ravno tako planiram iti po nakupih kmalu po rojstvu. Ne vem no, mani se tudi za 14 dni zdi malo 4 bodiji in pa 2 kompleta. Če bi bile naše poletne bebice bi rekla še o.k. za pozimi ga pa baje rabiš kar obleči in rabiš tako bombažne stvari kot tudi toplejše pliš, pletenine,... Ne vem res nimam izkušenj ampak tud jaz nimam 24 ur gor eno cunjo, se vsaj 2x na dan preoblečem, če ne drugače spat grem vedno v drugih cunjah kot sem čez dan user posted image , tako da razen če ne planiraš prati po 1 bodi in 1 hlačke naenkrat s tem ne boš prišla čez 14 dni. Na tvojem seznamu pogrešam te cele enodelne pajacke za spat. Ampak res je tudi, da lahko tudi pošlješ še potem enega da ti pač dokupi ampak jaz vem, da raje sama kupujem. Ravno zadnjič ko sem bila v BC sta prišle dve mami (sedaj babice user posted image ) dokupovati manjše št. Koliko pa boš dobila v bolnico pa ne vem. Pri nas je v navadi da v bolnico pridejo samo mož in starši, no sedaj v LJ niti starši ne morejo, je dovoljeno samo za moža, ko si doma pa tudi poleg staršev in bratov ter sester ostali ne hodijo takoj ampak šele po 3 tednih in več.





(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 9:34:10   
nejka000
lottyka jaz se čist strinjam s tabo! Pa tud pol po 14 dneh dvomim da ima katera mamica ki je pravkar rodila voljo do nakupovanja. Da pa bi pošiljala nekoga drugega v nabavo pa tud mislim da ni fajn.
Bolje je nabavit zaj to kar je potrebno pol pa stvari samo dokupiš - kake malenkosti ki so ti prej zbežale iz glave.


_____________________________

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 9:43:51   
malajka84
Hej punce!

Pa se je spet mal shladilo...no meni prou paše. Dans greva v šoping še po malenkosti pa tk dalje...da mava pol vse prpravlen po tavečem, ker se mi kasnej ne bo dal okol hodit, učer je bla glih plača, pa je treba zapravit pou:)
Grem u Dm po torbo pa vam jo pol slikah iz vseh koncev, da boste vidle kakšna je.:)

Lepo soboto...kljub temu vremenu vam želim!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 11:00:41   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mala neli to je pa res mini seznamček. A ne bi bilo fino vsaj za kak mesec nakupit da ne bi bilo treba z malo štručko sredi zime v šoping?

Renesme iz izkušenj vem ja kako je k se ti tako pokaka da ga je treba vesga preoblečt, al pa kupček spusti, pa spet preoblačenje,... Edino veš kaj mi ni jasno zakaj dvoje dolge rokave + pajacek / kompletek? Jaz mam doma dva zimska otročka (januarček in februarček) pa sem mela pri obeh gor body z dolgimi rokavi + pajacek /kompletek za doma in seveda copatke. A si kje to slišala?



tako so nam rekli v mš
2x dolgi rokavi+ pajac z naramnicami
1x majčka in pajac z rokavi

pa imam tudi doma oktobrčka, pa nikoli ji ni bilo prevroče, je pa res da doma nismo imeli 25 stopinj ampak 22.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 11:07:10   
Urša08
Renesme hehehe sej zdej k sem prebrala kaj smatraš za dvoje roke sva v bistvu obe isto govorili.user posted image Jaz sem mislila da daš gor dva bodyja + kompletek/pajacekuser posted image user posted image user posted image (to se pravi skupaj 3 sloji dolgega rokava)

Punce men tud paše tale ohladitev user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dopoldan izkoristila za pospravljanje, pranje,... sedaj bom kosilo dala kuhat oz. pečt, bomo meli pečen krompir s papriko in smetanco + mesni sir. Po kosilu pa šibamo v šoping. Morm par stvari kupit za ta velicga za v vrtec, pa mal za avtosedeži pokukat, pa zase rabim kako majčko za v soboto tko da se bomo kr potepali. Tamaledva bosta pa pr mojih v varstvu uživala all inclusiveuser posted image user posted image user posted image .

Grem kosilo pripravit da ne bomo pozni.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 11:07:43   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

lottyka jaz se čist strinjam s tabo! Pa tud pol po 14 dneh dvomim da ima katera mamica ki je pravkar rodila voljo do nakupovanja. Da pa bi pošiljala nekoga drugega v nabavo pa tud mislim da ni fajn.
Bolje je nabavit zaj to kar je potrebno pol pa stvari samo dokupiš - kake malenkosti ki so ti prej zbežale iz glave.



jaz sem imela v prvo dovolj stvari, ampak večinoma št.62, nekaj 56, rabili smo pa 50user posted image , ja moja mami je bila kar zaposlena je morala nakupit flaške, pajacke...user posted image sej potem sem kombinirala št. 50 in 56, je pa to nosila polna 2 mesecauser posted image
Se pa lahko po zadnjem UZ orientirate o končni velikosti otroka...če vam reče, da je manjši kot za svoje tedne sigurno ne bo na začetku rabil št. 62, če je pa večji za svoje tedne pa vam res ni potrebno kupovati št.50!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 11:41:06   
november2010
MalaNeli jaz bi ti tudi svetovala kak kompletek pa body več. dojenčka res včasih preoblečeš po večkrat na dan - sploh če recimo veliko poliva, pol je še polulan, pokakan (ven iz plenice...)
Jaz imam zdele fuuuul stvari, imam od prvega, pa še nekaj sem dobila iz druge roke, pa se mi nič preveč ne zdi, je fajn da maš mal več, da ti ni treba lih vsak dan pralnega stroja vrtet za par bodijev....
Ker jaz sem že v prvo prala dojenčkove stvari ločeno od ostalih oblačil, pa tudi tokrat bom tako delala...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 11:47:27   
naša beba
Jutro punce!

Jaz se tudi strinjam, da je treba imet kar zalogo pri ta malih, kar nekaj več kot pa 20 pleničk, saj jih ne rabiš samo prvi mesec, pol se pa itak kaj pofleka al pa kaj takega in nimaš lih v prvem planu da to za bebiko uporabiš. Poleg tega, MalaNeli, tud js sem Korošica in najbrž obe veva, da zime tu ne pomenijo tam okol 10 stopinj plusa, ampak ko se shladi je kr bolj minus ves čas...

Drugače pa danes kar malo grdo gledam... se zbudim, pogledam na uro ... kk fajn, končno smo spali celo noč in samo enkrat šli na wc ... grem in mojga lubija tk fajn po starem zbudim ...user posted image user posted image user posted image kk paše...
...in pol kakor potegnema prvo roleto gor, že tka in zvoni na vratih... ni treba it gledat kdo je, ker se mi zdi, da tašča hodi okol bloka in gleda kdaj dvignemo prvo roleto,... pa enkrat ji bom res gola odprla vrata, da se mau zamisli...

No, zdaj bo pa že treba razmislit kaj za kosilo... za idejo, včeraj smo imeli juhico, piščančje zreske v smetanovi omaki (+ogromno bazilike) s testeninami ter solato paradižnik in paprika.

< Sporočilo je popravil naša beba -- 28.8.2010 11:48:16 >

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 11:49:03   
Renesme**
Meni tudi paše ohladitev, me je pa začelo grlo nekaj žgečkatiuser posted image ...

Meni so od kolegov samo eni prinesli pajacek za oblečt, drugi pa vsi igrače, vrtiljak, nočno lučko....

Sem pa v C&A videla poceni in lepe kompletke, ampak material mi je pa bolj všeč iz H&Ma...jaz imam tudi že skoraj vse, no posteljico čakamo (to bosta tako mojedva kupila) in upam da bo septembrauser posted image , banjico moram še kupit, pa vrtiljak za na posteljico, pa mal čakam, če se bo kdo ponudiluser posted image , ampak ni še nič na vidiku...cunjice so več ali manj vse, zimski pajac rabim, samo tukaj pa res ne vem katero št. bi 62 ali 68user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 11:55:39   
Valentina85
Živjo punce!

Danes sem si privoščila malo daljši spanec, potem sem imela še kolegico na kavi, posodila mi bo zibelko, kasneje pa bova dodala še posteljico 140 * 70, ki ji lahko odstraniš stranice in jo ima lahko dlje časa, glede na to da živiva v stanovanju se mi zdi malo butasto da bi imela npr. v dnevni zibko v sobi posteljico... Al kako ve planirate?
Ko ste ravno pri cunjicah za naše user posted image ... grem včeraj do mame in je nabavla oblekc za eno veliko vrečo, od bodijev, 6 pajackov- nekaj manjših, nekaj št. 62 in več, tak lep bolj podložen in debel kompeltek za iz porodnišnice, hlačke, in čez majčka s kapuco - na kapuci pa ušeska.... Tako lepe stvari, da sem jih šla danes že 2x pogledat... čist sem noter padla user posted image .
Moj danes dela in bom sama, zdej malo pospravim potem pa do trgovine in kolegice.


Lep dan!

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 12:18:50   
Valentina85
user posted image



(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 12:23:22   
Valentina85
user posted image

Ta mi je pa najljubši :)

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 12:36:20   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina85

Živjo punce!

Danes sem si privoščila malo daljši spanec, potem sem imela še kolegico na kavi, posodila mi bo zibelko, kasneje pa bova dodala še posteljico 140 * 70, ki ji lahko odstraniš stranice in jo ima lahko dlje časa, glede na to da živiva v stanovanju se mi zdi malo butasto da bi imela npr. v dnevni zibko v sobi posteljico... Al kako ve planirate?

v sobi posteljica 140X70, za v posteljo imam pa eno tako obloženo mini zadevo z jogijem- imajo v BC razstavljeno, da je mal pregrajeno, v dnevni bom imela pa košaro od vozička in ležalnik
Ko ste ravno pri cunjicah za naše user posted image ... grem včeraj do mame in je nabavla oblekc za eno veliko vrečo, od bodijev, 6 pajackov- nekaj manjših, nekaj št. 62 in več, tak lep bolj podložen in debel kompeltek za iz porodnišnice, hlačke, in čez majčka s kapuco - na kapuci pa ušeska.... Tako lepe stvari, da sem jih šla danes že 2x pogledat... čist sem noter padla user posted image .
Moj danes dela in bom sama, zdej malo pospravim potem pa do trgovine in kolegice.

user posted image  za tvojo mami, moja tud obožuje nakupovanje za user posted image

Lep dan!


(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 13:18:20   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Renesme hehehe sej zdej k sem prebrala kaj smatraš za dvoje roke sva v bistvu obe isto govorili.user posted image Jaz sem mislila da daš gor dva bodyja + kompletek/pajacekuser posted image user posted image user posted image (to se pravi skupaj 3 sloji dolgega rokava)




user posted image a to resno pridejo 3 sloji dolgih rokavov? Pa to mora biti prav neudobno, pa kako to sploh oblečeš? Jaz sem mislila pač body, pa žabice pol pa zgoraj ali kompletek ali pajac. Pač če je bolj mrzlo pliš, drugače bombaž. Ampak 3 sloji? To si pa ne predstavljam kako ga sploh oblačiš pol.


Drugače sem pa happy danes, previjalna je doma. Dobila ugodno 170 EUR, 4 predali, in 100 cm previjalne širine, velika kot sem si jo želela. Bom pripela slikco. Moj je tud videl ni prej user posted image , mu ni zneslo. Je šel danes predno je šel delat dvignit denar in bom šla sama vse nakupit. Čeprav si je moj tok želel da bi šel in on sam plačal ter da bi skupaj nabavila ampak enostavno v mesecu in pol ni bilo enega popoldneva da bi lahko šla in ga še 1 mesec ne bo (razen če naročava v Kopru user posted image ). Ne moreva pa več odlašati. Tko da danes previjalna, v ponedeljek grem pa po voziček, lupinico in košaro potem pa še drobnarije.

Evo slikco, ta je isti model, sam da je moja bela in ima predale zelene in oranžne.

user posted image

Naj vam še povem eno zgodbico kaj se je danes mojmu zgodilo, jaz sem še zdele ogorčena. Moj pride že na objekt ko ga kliče bivši sodelavec (zdaj tudi že bodoči user posted image ) če bi ga lahko zapeljal na očesno kliniko. Včeraj mu je nekaj padlo v oko, je šel k zdravniku in so mu vzeli ven drobec in danes ob 4h zjutraj se revež zbudi v močnih bolečinah in do sedaj še ni popustila. Zjutraj je prosil očeta če ga lahko pelje v Zdravstveni dom k dežurnemu (sam se ne more ker ne vidi več dobro) in od tam so ga samo napotili naprej, ampak ga oče ni mogel peljati zato je prosil mojega user posted image . Moj pride domov spraznit avto, da ne vozi vsega orodja s sabo in gre po njega in pazi to. Njegova punca s katero že več let živita skupaj in imata tudi 1 otroka leži na kavču in gleda nadaljevanke. Punca ima avto, izpit in vozi ampak ne, on je moral čakat do jutra da je lahko poklical očeta da je prišel po njega in ga peljal v zdravstvenega in potem mojega da ga je peljal na očesno v Ljubljano ona pa leži doma na kavču in gleda TV user posted image . Baje ne gre nikamor, bo doma. Ne morem verjet da take ženske sploh obstajajo. Če bi se mojmu to naredil, ma jaz ga ob 4h vozim v LJ na urgenco, ne pa da se on matra in čaka in ureja prevoze ona pa doma leži in noge v luft. Moj je bil čist zgrožen nad njo in to upravičeno. Moj se ne vidi ven iz dela, še na dopust ne moreva v 1 kosu, ne more niti z mano it nakupit stvari za bebiko, pa je šel od dela da ga zapelje, gospodična pa doma gleda nadaljevanke, medtem ko moj še zdele z njim čaka na očesni kliniki. Svašta.

Valentina kok lepe cunjice user posted image meni so zelo všeč. Pa še en user posted image za mami.

No evo moj ravnokar klical, da kolega čaka po vsej verjetnosti operacija user posted image . Evo pa bo sedaj moral jutri it delat ker danes ne bo nič naredil, čeprav si vedno nedeljo vzame zame, ker ga že med tednom nič ni user posted image . Saj greva v četrtek na morje pa bova nadoknadila.

Smo se pa zmenile zdele z puncami in gremo mal v shoping user posted image , tko da se grem uredit pa mal ven. Upam da prinesem domov še kakšno cunjico za bebiko.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 13:42:12   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Renesme hehehe sej zdej k sem prebrala kaj smatraš za dvoje roke sva v bistvu obe isto govorili.user posted image Jaz sem mislila da daš gor dva bodyja + kompletek/pajacekuser posted image user posted image user posted image (to se pravi skupaj 3 sloji dolgega rokava)




user posted image a to resno pridejo 3 sloji dolgih rokavov? Pa to mora biti prav neudobno, pa kako to sploh oblečeš? Jaz sem mislila pač body, pa žabice pol pa zgoraj ali kompletek ali pajac. Pač če je bolj mrzlo pliš, drugače bombaž. Ampak 3 sloji? To si pa ne predstavljam kako ga sploh oblačiš pol.

Čez rokice ima vedno 2 rokava- ne 3, se pravi 2 majčki (majčka+body) + pajac brez rokavov ali majčka/body+ pajac z rokavi. Pajaci iz bombaža meni nikoli niso prišli pravuser posted image , vedno samo plišasti...ampak kot rečeno mi nimamo v stanovanju nikoli 25 stopinj...
Oblečena je bila pa prve 3 mesece takole največkrat:
2x majčka (mako/tetra ali body- samo 1 vedno, da ni 20 gumbov za zapenjat...) plenica pampers, čez pa povijalna plenica in vmes ena tetra plenica za široko povijanje, čez pajac z naramnicami ali z rokavi (odvisno od slojev prej), čez pa še copatki (pleteni ali pa tisti debeli iz H&Ma-nekaj takega).
V bombažne hlačke sem jo jaz začela oblačiti šele nekje pri 4,5 mesecih- prej ni bilo smiselno, če smo šli ven pa je spodaj imela žabice debele in ne bombažnih....


Drugače sem pa happy danes, previjalna je doma. Dobila ugodno 170 EUR, 4 predali, in 100 cm previjalne širine, velika kot sem si jo želela. Bom pripela slikco. Moj je tud videl ni prej user posted image , mu ni zneslo. Je šel danes predno je šel delat dvignit denar in bom šla sama vse nakupit. Čeprav si je moj tok želel da bi šel in on sam plačal ter da bi skupaj nabavila ampak enostavno v mesecu in pol ni bilo enega popoldneva da bi lahko šla in ga še 1 mesec ne bo (razen če naročava v Kopru user posted image ). Ne moreva pa več odlašati. Tko da danes previjalna, v ponedeljek grem pa po voziček, lupinico in košaro potem pa še drobnarije.

Evo slikco, ta je isti model, sam da je moja bela in ima predale zelene in oranžne. Točno to sem vzela jaz, samo moja ima modre in oranžne predaleuser posted image

user posted image

Naj vam še povem eno zgodbico kaj se je danes mojmu zgodilo, jaz sem še zdele ogorčena. Moj pride že na objekt ko ga kliče bivši sodelavec (zdaj tudi že bodoči user posted image ) če bi ga lahko zapeljal na očesno kliniko. Včeraj mu je nekaj padlo v oko, je šel k zdravniku in so mu vzeli ven drobec in danes ob 4h zjutraj se revež zbudi v močnih bolečinah in do sedaj še ni popustila. Zjutraj je prosil očeta če ga lahko pelje v Zdravstveni dom k dežurnemu (sam se ne more ker ne vidi več dobro) in od tam so ga samo napotili naprej, ampak ga oče ni mogel peljati zato je prosil mojega user posted image . Moj pride domov spraznit avto, da ne vozi vsega orodja s sabo in gre po njega in pazi to. Njegova punca s katero že več let živita skupaj in imata tudi 1 otroka leži na kavču in gleda nadaljevanke. Punca ima avto, izpit in vozi ampak ne, on je moral čakat do jutra da je lahko poklical očeta da je prišel po njega in ga peljal v zdravstvenega in potem mojega da ga je peljal na očesno v Ljubljano ona pa leži doma na kavču in gleda TV user posted image . Baje ne gre nikamor, bo doma. Ne morem verjet da take ženske sploh obstajajo. Če bi se mojmu to naredil, ma jaz ga ob 4h vozim v LJ na urgenco, ne pa da se on matra in čaka in ureja prevoze ona pa doma leži in noge v luft. Moj je bil čist zgrožen nad njo in to upravičeno. Moj se ne vidi ven iz dela, še na dopust ne moreva v 1 kosu, ne more niti z mano it nakupit stvari za bebiko, pa je šel od dela da ga zapelje, gospodična pa doma gleda nadaljevanke, medtem ko moj še zdele z njim čaka na očesni kliniki. Svašta.

Valentina kok lepe cunjice user posted image meni so zelo všeč. Pa še en user posted image za mami.

No evo moj ravnokar klical, da kolega čaka po vsej verjetnosti operacija user posted image . Evo pa bo sedaj moral jutri it delat ker danes ne bo nič naredil, čeprav si vedno nedeljo vzame zame, ker ga že med tednom nič ni user posted image . Saj greva v četrtek na morje pa bova nadoknadila.

Smo se pa zmenile zdele z puncami in gremo mal v shoping user posted image , tko da se grem uredit pa mal ven. Upam da prinesem domov še kakšno cunjico za bebiko.



< Sporočilo je popravil Renesme** -- 28.8.2010 13:43:39 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 17:35:44   
MalaNeli
Pozdrav
evo pa sem nazaj.
Je bilo kar uspešno. Razn banice za dojenčka. :( ki pa je nimajo še do oktobra. Pa še kar sem bila razočarana nad "zalogo" v avstriji, sm zadnič v Veleja parku vidla ful nekih pliš oblekic za dojenčka, ki jih gor ni blo :(. Tako da bo moj ko bo hodu iz službe mogu it mi še tja kupit. Ker neki preprosto hočem met :). Pa tut za iz 2ge roke upam da še dobim kaj. So še kolegice rekle da  bojo kaj dale. Pa tut mojmu ful zaupam kar se oblačil tiče, pa še raje hodi okrog kot jaz.

Tako vam povem. Ja res mam zelooo malo napisano. Pa saj veste da je še vedno katera stvar zraven.

Pa sedaj sem kupla neki, da bom bolj  mirna, pa da mam vsaj nekaj. Potem bomo vidli kako bo z velikostjo še. Pa saj vse veste da takoj ko lahko greš ven, greš iz hiše. Pa če je to poleti ali pa pozimi. Pa res mislim da to ni problem, greš pa lahk tut sred nov.v nakupovalni center pa kupiš. Al pa mogoče samo jaz tako mislim. Bomo vidli...
če pogruntam...dodam kakšno slikco.


(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 17:35:59   
MalaNeli
user posted image če mi kera pove kk se doda slikca lahk pokažem kaj vse sva nakupla 

< Sporočilo je popravil MalaNeli -- 28.8.2010 17:49:54 >

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 18:20:42   
MalaNeli
aja...

Osnovna oblačila za novorojenčka:
20 tetra plenic (za široko povijanje, dokler bo potrebno)
5 povijalnih plenic
5 tetra majčk
5 mako majčk
4 žabice
2 kapici (tetra ali mako)
2 kompleta – pajaca
2 para copat
paket plenic za enkratno uporabo

to je iz seznama

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/kaj-potrebujete-za-novorojencka.html

pa vse k sm jih vprašala so rekle naj ne nakupujem preveč. user posted image

je pa res da je to prvi in da ne vem. user posted image

kaj vse boste pa druge imele že doma? koliko česa?

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 18:47:53   
nadinne
Živjo.

Upam da mi uspe kaj napisat...nam že vse popoldne elektriko ven meče...zgleda zaliva nekje glavno transformatorsko postajo, ker je cela ulca brez štroma user posted image

Malaneli...tudi jaz sem bila kar začudena nad tako kratkim seznamom :) Res je da tudi sama si ne predstavljam niti v sanjah koliko kosov oblačil rabi dojenček...ampak vseeno pa mislim da rabi več kot 4 bodije. ajsz sem ravno včeraj spet dobila 3 bodije, od tega enega v komleptku iz C&A...se moja nečakinja ne more upreti, da ne bi sestre našuntala d ami kaj prineseta vsakič ko gresta kam po nakupih user posted image Upam da mi rata kaj poslikat in priletit sem gor.

Vse ki imate že otroke doma...se da kateri napisat koliko katerega kosa oblačil približno naj bi imele pripravljene doma? Meni bi bilo to zelo v pomoč. Jaz imam sedaj ene 5 malih bodije v in že 7 večjih, mislim da 72 številka. Pa dva kompletka, enega pliš in enega bombažnega, pa eno pižamco. Potem imam pa nekaj tetra majčk in plišastih pajackov, ki sem jih dobila...pa celo ene dva zimska pajaca za pozimi za ven...pa kup copatkov in štumfkov, pa kapic...je veliko roza, tako d ane vem a bom lahko uporabila user posted image

Ja tale ohladitev res sede user posted image Pri nas je začelo padati včeraj proti večeru...pred dežjem nama je z user posted image uspelo celo obrati slive na vrtu...škoda ker jih letos ne morem jesti...mi naredijo hudo zgago...sem prav nesrečna, ker slive naravnost obužujem.

nič grem pofotkat cotke pa jih prilepim gor...če bo elektrika seveda user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 19:18:35   
malajka84
hej...tako pa sva nabavla kremce pa....:)
Oglašam se sam tolko, d apovem, da mam v albumu slike torbe iz DM-a na 1001 način slikano:) sicer barva na slikah je boga videt..no ampak je lepa vijolčna..majo pa še belo, rjavo, črno..vsaj tu pr nas.:)

Men se zdi vredi no...

Mejte en lep večer!!

Aja...link do albuma torbe: http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=16198

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.8.2010 19:37:16   
nadinne
Evo sem poslikala zadeve...na koncu je tudi torba iz DM-a...črna in pa stvari ki jih dobiš zraven...slike niso najboljše...premalo svetlobe ampak za silo bo user posted image Držim fige da se bo naložilo user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image



(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Novemberke 2010 II. del
29.8.2010 8:02:33   
D0aisy
Helllo!

Zdaj se moram pa še jaz pohvalit z nakupom vozička, s košaro, lupinico in torbo od Peg perega Pliko P3 Switch. Res da je malo rabljen, ampak se mu sploh ne vidi. FUL sem srečna. Vse se da tudi preprati, tako da je super. Je pa v moka barvi (črn z zeleno-rjavo). Ful lep.

Drugače pa meni minevajo dnevi kot za šalo. V petek in včeraj sva samo lumpala okoli po obiskih, danes pa bo potrebno malo discipline. Bi bil že čas, da dokončam članek in gre naprej. Upam, da ga pred porodom sprejmejo in kasneje objavijo.

Želim vam lep dan.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Novemberke 2010 II. del
29.8.2010 8:39:37   
škorpijonček_
Dobro jutro,

oglašam se po kratko prespani noči. Včeraj sem imela kolegice pr seb, kao da se dobimo mal pred ohcetjo in pripravile so mi kar presenečenje, ki ga res nisem pričakovala. Bila je neke vrste dekliščina, dve polni uri igrc in heca in večer je izpadel res fino. Me pa prav zanima kaj bi šele pripravile, če ne bi bila v takšnem stanjuuser posted image . Tko, da danes imam bolj malo spanca za seboj. Sem bila pa celi večer napeta, ker mali ni nič brcal in začel se je prestavljat, ko sem se v miru ulegla v posteljo...moram rečt, da mi je blo res čudno prej, ker ponavadi so vedno ob istih urcah. Morda pa je hotel dat samo mal miru, da ni nagajal v tem večeruuser posted image .

Malajka.........super torba...jst tud v živo vidla, pa mi še moj ni pstil kupit, je rekel, da je še čas, pa lahko kasneje, da slučajn še kaj druzga ne vidim. Drugače je pa ta barva full lepa, prav tako torba, zelo praktična in uporabna.

No, danes pa še zadnji tko bolj umirjen dan za preživet pred menoj, potem pa počasi prihaja dan D. Je treba izkoristit, pa še vreme je lepo. Aja, pa v sredo bo tud sončekuser posted image .

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?