|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 10:33:29   
pesjanarka
No, upam, da mi tokrat ne zbriše vsega!!!!

Otrdevanje
A ve čutite otrokove gibe med otrdevanjem? Jaz jih namreč ne in če gre za bolj konkretno otrdevanje, jih potem ne čutim tudi po več ur.

Med vsako fizično aktivnostjo mi namreč vse začne fuul otrdevati. Tudi med preprostimi sprehodi. Včeraj sem šla na primer okrog Blejskega jezera, hodila počasi, pa sem imela trebuh ko kamen. To me sicer ne bi motillo, če ne bi mogla potem po sprehodu več kot 4h čakat na prvi gib. Saj predvidevam, da mala vseeno brca in upam, da ji je fajn, sam to večurno čakanje je pa fuul mučno user posted image .

Kako je z vami?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 10:36:28   
Majchi
Pri meni tudi ob otrdevanju obmiruje kot kamen. Ampak potem začne migat, če je buden. Če pa ni, ga pa čakam. Se pa res tako nežno premika, da me včasih skrbi.

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 10:46:34   
sara pia
Aluap - čestitke za Mojco in Ambroža user posted image user posted image user posted image

Pesjanarka - med otrdevanjem trebuha tudi jaz ne čutim user posted image , potem pa ga včasih ja, včasih ne, čeprav našemu user posted image  se začne bolj zvečer dogajat ko je treba spat user posted image

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 11:01:30   
naša beba
Meni se pa zdi, da user posted image ves čas muva okol, trebuh imam pa tud ves čas trd, ampak res trd, tako da ko se pritisnem na trebuh zgleda tako kot da bi pritiskala na Schwarzenegerjeve mišice...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 11:03:06   
simonmojca
alup ČESTITKE za dvojno veselje,
Mojco in Ambroža
 
 

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 11:07:26   
simonmojca
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

Meni se pa zdi, da user posted image ves čas muva okol, trebuh imam pa tud ves čas trd, ampak res trd, tako da ko se pritisnem na trebuh zgleda tako kot da bi pritiskala na Schwarzenegerjeve mišice...user posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: sara pia

Pesjanarka - med otrdevanjem trebuha tudi jaz ne čutim user posted image , potem pa ga včasih ja, včasih ne, čeprav našemu user posted image  se začne bolj zvečer dogajat ko je treba spat user posted image


vse isto user posted image  Čutim po otrdevanju čez čas, občasno pa med otrdevanjem, ker otrdeva mi zgornji del trebuha-ta je trd kot kamen, spodnji del pa ne vedno (včasih je cel trebuh trd, občasno pa samo zgorn del-spodaj pa ne) user posted image .
Sem pa opazila, da mi danes dosti bolj kot ponavadi joške puščajo user posted image

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 11:27:14   
severnica77
Čestitke Alup za user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 11:27:56   
škorpijonček_
Alaup...čestitke za dvojčka...kar lepi teži za dva.

No, jst sem še tud 2v1. Je kar pomagalo, da sem šla spat zgodaj, sem pa mojmu zabrusila, da mi mora skrit kekse, čokolado in vse zvčeer, ker potem me preveč matra. Jst mam pa v nosečnosti take user posted image  oči glede tega.

Drgače sem fino spala, celo več kot do 7ih. Pol pa se komi sestavim, ko se ustanem, moram bolj migat, ker ko se mal zasedim in uležem, me potem tako križ in spodaj vse boli, da traja ne kaj časa, da ratam normalna.
Sem bla prej tak tečna zarad tega, pa ker ne vem kaj naj počnem, da sem mojga in psa nagnala iz stanovanja, jst pa sem šla sesat, pomivat, kopalnco pucat,...tko da imam sedaj mal pavze vmes. Je kr naporno v tem časuuser posted image .

Otrdevanje trebuha.....jst imam isto, samo hodim in je kot kamen, pa grem do štacune ali na daljši sprehod. Sam meni še med to hojo mali tako ven porine nogo ali roko ali karkoli, da mi kr bule nariše na trebuhu. Je pa zadnje čase bolj miren, tudi tisti gibi samo, ko res konkretno stegne okončine in imam trebuh kot da je sestavljen iz dveh različnih trebuhovuser posted image , na eni strani je full bunka, ko rit ven tišči, na drugi pa vse nižje.
So pa gibi bolj takrat tudi, ko ležim in se umirim. Al pa če kaj tazga pojem.
Nč, dost pavze, grem bano glancat. Se še javim. Uživajte na tak sončen dan.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 11:29:05   
severnica77
Dobro jutro. Danes sem končno malo dlje spala - do pol deset__ih.

Tudi pri meni se je situacija pomirila, tako, da se bom tudi jaz sedaj skulirala in lepo mirno počakala - kdaj bo pač bo. Imam pa v ponedeljek PDP in CTG pa bomo videli, če se kaj dogaja. Ker imam v ponedeljek rok, me bodo mogoče kaj bolj pogledali ... Bomo videli. Si pa nisem mislila, da bom prišla čisto do roka, glede na to, da me je na sredini nosečnosti vse tako tiščalo navzdol, da sem bila res konkretno zaskrbljena pa še vsi so mi govorili, da se drugi rodijo prej ...

Trebuh pa tudi meni takoj otrdi, tudi če grem samo 10 m. Ni ravno najbolj prijeten občutek. Kadar mi otrdi trebuh pa mali ne brca.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 13.11.2010 11:32:04 >

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 11:43:22   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_
in imam trebuh kot da je sestavljen iz dveh različnih trebuhovuser posted image , na eni strani je full bunka, ko rit ven tišči, na drugi pa vse nižje.

Enako. Če pa še otrdi ravno takrat, ga imam pa več kot minuto kot Šmarno goro in  Grmadouser posted image .

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 11:55:22   
bibika81
Zdravo, vsem nosečkam in čestitke vsem mamicam!
No, da se še jaz malo oglasim, kolikor morem vas prebiram, ampak ste tako pridne s pisanjem, da vas sploh ne uspem vseh prebrat.
No pa da še jaz povem kaj se pri meni dogaja: včeraj sem imela pregled pri G in ker imam že nekaj časa težave z visokim pritiskom, me je G poslal v P, tam so mi naredili CTG in me pregledali (sem odprta 2 cm) CTG je pokazal popadke (samo ne še ta pravih), samo so mi zaradi pritiska rekli, da pridem v ponedeljek zjutraj v P, da me pogledajo in če ne bom dovolj odprta mi bodo dali tabletke in naj bi, če bo vse OK, rodila.
No upam da bo vse OK, dete je sicer kar aktivno, tko da mu je očitno še kar všeč v hotelu MAMI :)
Lepo se imejte

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:01:19   
tejci1981
 Dan!

Lepe sončne pozdrave iz Štajerskega konca!

Kako ste kaj danes?
Sem mislila, da bo kaj več novičk user posted image , pa še kar vztrajate doma!

Mi pa danes čakamo ene obiske, moram povedat, da so vsi zelo uvidevni, pa prej pokličejo, pa se najavijo, tak da nimamo neke gužve.

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**


Drugače pa jaz ne vem, če ne bom šla še po 10 tetra plenic, al smo pa samo mi tako potratni....danes zjutraj med previjanjem se je polulal, pa sta šli še 2 v pranje , včeraj je eno pokakal....da tako ne govorim o tistih od umivanja, za pod glavo, za kupčke....tuki pride pajackov smeško ki si puli lase


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, ja ti naši fantje so komot - radi lulajo, ko so brez plenic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se navadila, da odstranim tetra in povijalno plenico na varno, preden mu preoblačim pampersko, tako imam v primeru lulanja samo eno pleničko za pranje, tisto, ki je na podlogi od previjalne.


Čestitke Aluap in Hator!!!!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:03:41   
lottyka
Dober dan, za nekatere tudi dobro jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
No evo začnem pisat ob 8h in ndaljujem ob 12h . DO večera bom že spravla skupaj tole .

 Ja, jaz se pa čudim, ko to berem ob 16ih, kako to, da zdajle zajtrkuješ . Sem že mislila, da te Žan tok matra, da še do hrane reva ne prideš.


Ja takle mamo, delamo zdej vse po obrokih . Me je pa izučilo, tako da sedaj oddajam sproti, da res ne bom imela vsak dan zajtrka ob 16h .

Drugače smo mi vredu, malo imamo probleme s plenicami, ker sedaj imam na probi od Mulerja njihove, pa mi ne zdržijo 3 ure, brez da ne bi premočile, poleg tega sploh ne vpijajo, skoraj vse ostane na površini, tako da gre skoraj cel paket stran, ker mi zmanjkuje hlač št.56 če ga je treba komplet preobleč pri vsakem previjanju. V 62 pa še tok plava, da nama je čist nepraktično. Potem pa bo treba še v Mulerja po Pamperske št.2 za ponoč. Zdej imava št.1 pa se mi zdi da za čez dan so še, za ponoč, ko spustimo 1 previjanje pa je že premalo. Mislim da bova nazadnje pristala kar na Pamperskah, no še od DM imam za probat in pa Pamperske izven Mulerja.

nov2010 super majica, dobro si se tole spomnila.

HATOR ČESTITKE ZA MAJO

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Drugače pa jaz ne vem, če ne bom šla še po 10 tetra plenic, al smo pa samo mi tako potratni....danes zjutraj med previjanjem se je polulal, pa sta šli še 2 v pranje , včeraj je eno pokakal....da tako ne govorim o tistih od umivanja, za pod glavo, za kupčke....tuki pride pajackov smeško ki si puli lase


Mi je znano, midva ponucava vsak dan 25-35 tetra plenic, tako da se vsak dan en stroj teh plenic pere. Sem ravno zadnjič premišljevala kako pridete ene z 20 kom. čez. Jih pa uporabljava povsod, za dojenje porabim vedno 2, ena da dam Žana gor, da prestreže kar steče ven, druga za brisanje mleka ki teče iz druge dojke, za previjanje minimalno 1 večinoma 2, nama zelo rad lula in kaka po previjalni, za podlaganje, podiranje kupčkov, v posteljici za pod glavo, uglavnem povsod. Tako da sva midva tud še en paket iz skladišča dala v uporabo.

Aluap čestitam za Mojco in Ambroža

library širokega povijanja ni, ultrazvoka tud ne. Priporočajo pa pregled kolkov pri 6-8 tednov, na katerega te naj bi poslal pediater.

Vse ki vas zvija pomeni da se pripravlja. Mene je tud skoz zvijalo, pa sem prišla potem 7 cm odprta v P, tako da to niti ni slabo. Tako da upam da bo čez vikend veliko lepih novičk in novih Novemberčkov.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:04:32   
philadelphia
Midva z mojim se pa zabava z njegovim nečakom. So ga nama prvič zaupali. Star je 2,5 let. Mislim, da ga bova kakšne bedarije naučila, ker imva preveč domišljije user posted image . Bogi mali, mi deluje bolj pameten kot sva midva user posted image .

Drugače pa je res smotan občutek, ker se je tud naš otrok čist umiril in potem vse naredim, da ga zbudim (čokoladni puding, al pa lomljenje čokolade na koščke user posted image ---to je nova fora, ki sem jo ugotovila).

(odgovor članu bibika81)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:13:25   
aleksa83
Pozdravljene,
čestitke vsem,....

Opet mi je RR vse zbrisal, pa ful sem se razpisala,...user posted image user posted image

Kateri čaj je priporočate za pitje pri dojenju,
teh je kar nekaj in ne vem kako se naj odločim,... priporoča katera katerega extra?

jaz sem še vredu še vedno 2v 1 in nič ne izgleda da bo kaj drugače, ponoči vsako uro na wc, trebuh imam kot kamen,pa prsi so me začele bolet opet,....

saj bo,...

lepo mi bodite
grem malo na sončka,...


_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:15:55   
pesjanarka
Library, kaj misliš z lomljenjem čokolade na koščke?user posted image Da jo samo nalomiš (brez da bi jo pojedla) in se dete kar oglasi??

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:19:55   
škorpijonček_
Tole sem še pozabla prej prilept, nova pridobitev za malega.

(odgovor članu philadelphia)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:30:15   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: pesjanarka

Library, kaj misliš z lomljenjem čokolade na koščke?user posted image Da jo samo nalomiš (brez da bi jo pojedla) in se dete kar oglasi??


Ja nisem je jedla, sem lomila jedilno čokolado, da sem jo potem stopila za kokosove kocke. Je blo prav zabavno, bolj ko je počilo, bolj je user posted image  brcnil. user posted image

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:33:21   
philadelphia
Kok so lepe supergice škorpjončekuser posted image .

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:33:44   
pesjanarka


Ja nisem je jedla, sem lomila jedilno čokolado, da sem jo potem stopila za kokosove kocke. Je blo prav zabavno, bolj ko je počilo, bolj je user posted image  brcnil. user posted image


user posted image
Naša se ne preda tako poceni. Jo moram kar pojest. Boga jaz, ane? :)

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:35:40   
philadelphia
Je pa faca tale tvoja user posted image . Je treba mami že zdaj naučit kako in kaj user posted image

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:41:55   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
Mi je znano, midva ponucava vsak dan 25-35 tetra plenic, tako da se vsak dan en stroj teh plenic pere. Sem ravno zadnjič premišljevala kako pridete ene z 20 kom. čez. Jih pa uporabljava povsod, za dojenje porabim vedno 2, ena da dam Žana gor, da prestreže kar steče ven, druga za brisanje mleka ki teče iz druge dojke, za previjanje minimalno 1 večinoma 2, nama zelo rad lula in kaka po previjalni, za podlaganje, podiranje kupčkov, v posteljici za pod glavo, uglavnem povsod. Tako da sva midva tud še en paket iz skladišča dala v uporabo.

Ej, tole je bilo pri nas čist isto, ko je bila Lana dojenček. Res smo jih povsod uporabljali. Spomnim se, da sem jih imela 70 kom v obtoku, pa se je še zgodil, da je bil prazen predal in sem jih mogla iz kupa za peglanje vlečtuser posted image . Ful gre tega, pa še jaz sem likala vse. Saj še dons ne vem, a sem komplicirala s tem peglanjem al kaj. Ampak mislim, da jih bom zdaj tud skoz likala.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 12:46:14   
ječi12
ojla js pijem čaj za dojenje od HIPPA v granulah.ampak tega se lahko spije samo cca 2 skodelci na dan. tko da pijem dejansko samo dve,ostalo pa vodo,kompot.

mi mamo cca 25 tetra plenic in ja lih za glih so.predvsem zato ker jih tut tavelika uporablja za svoje punčke in grejo valda pol takoj v pranje. na dva dni damo prat. js na previjalni nimam tetra plenic ampak une od mullerja podloge za 1x uporabo in so zakon. tm se lahko polula in pokaka pa ni nobenega dela samo stran vržemo. tetra pleničke pa za kupčke,dojenje,podlagamo mu jih pod njega kjer on leži,ipd ipd. skratka se nabere tko kot ste napisale.

je pa res da lulčki so  navihani že zdj ja user posted image  je ful smešno k sm navajena lulike,pol pa tko previdno okol unih jajčk delam,za nagrado dobim pa špricko v joške,ker do obraza še ne nese user posted image user posted image  uglavnem komedija no....

ČESTITKE ZA DVOJČKA!user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 13:01:29   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
je pa res da lulčki so  navihani že zdj ja user posted image  je ful smešno k sm navajena lulike,pol pa tko previdno okol unih jajčk delam,za nagrado dobim pa špricko v joške,ker do obraza še ne nese user posted image user posted image  uglavnem komedija no....

user posted image user posted image user posted image  A tole me čaka, al kaj?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Novemberke 2010 III. del
13.11.2010 13:02:49   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
je pa res da lulčki so  navihani že zdj ja user posted image  je ful smešno k sm navajena lulike,pol pa tko previdno okol unih jajčk delam,za nagrado dobim pa špricko v joške,ker do obraza še ne nese user posted image user posted image  uglavnem komedija no....

user posted image user posted image user posted image  A tole me čaka, al kaj?!user posted image user posted image user posted image


jp,get ready user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?