|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januar / februar 2013
19.1.2013 10:13:55   
športnica
punce mislim na vas, vas vsake toliko pogledam in spremljam. držite se. jst pravim da bo tole 2013 zelo lepo leto. ne obupat.
sem poa slišala da gre prof. Tomaževič v penzijo že letos, ga moram poiskat in se mu zahvalit user posted image

lep vikend in uživajte, papa

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: januar / februar 2013
19.1.2013 13:01:48   
gasilka
Mihika super novičke le lepo naprej slabost bo pa itak minila.Sreča pri meni je že user posted image Jaz sem bila prvič ko sem bila noseča samo na nuhalni in sem nosila dvojčka če bi bilo kaj naobe bi tako naredila kot je rekla luna85 krvni test šele nato na amnio. Lej če ni potrebe zakaj bi tvegala najprej se prepričaj na nuhalni

jaz ševedno čakam na pregled 23. 1. pri svojem ginekologu nekamor negrejo dnevi, da vam sporočim kao in kaj je z mojimuser posted image kdaj prijoka na svet in če je še seveda vse o.k.


Punce srečno vsem !!!!

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: januar / februar 2013
19.1.2013 14:57:47   
S*
Pozdravljene!

To temo spremljam že kar nekaj let, ne redno, vendar vedno ko sem na RR pokukam še k vam. Čestitam vsem skupaj, ki vam je useplo in ste srečke user posted image , vsem ostalim pa želim veliko sreče in trdo voljo med postopki, ki jim bodo na koncu prinesli tako zaželene user posted image . Tudi sama sem stara borka, doma imam 2 letno pingvinčico.
Ja, kmalu bo 3 leta odkar sem dočakala magični user posted image in mislim da je skrajni čas da naša žabica dobi družbo.

V prvem ICSI sem pridelala 22 celic, oplodilo se jih je 11, 1 mi je Reš ustavil takoj, 10 pa zamrznil. Čeprav sem po 14 dneh nalulala en debel +, najina pikica na žalost ni preživela in na prvem UZju ni bilo srčka. Kmalu sem šla po prvi par pingvinčkov, žal neuspešno. Pri drugem paru sta obe pikici ostali pri meni, eni ni bilo usojeno, druga pa je bila prava borka in mi sedaj veselo kravžla živčke. Nekoč se je na tem forumu pisalo da so Reševi "otroci" super živahni in nabriti in sedaj lahko to iz prve roke potrdimuser posted image .

No lani sem še 2x neuspešno šla po pongvinčke, sedaj pa imamo v skrinji še zadnji par, upam, da zmagovalenuser posted image . No danes je prišla user posted image , tako da jutri štartam z estrofemom in čez 12 dni grem h Rešu na prvi UZ. Iz srca si želim, da bi vsaj ena pikica ostala pri meni in da po 3 letih zopet zagledam tisti moagični user posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: januar / februar 2013
20.1.2013 11:02:25   
tiky
Punce živjo, sporočam,da je bila punkcija uspešna,da ni preveč bolelo. Semenceca od mojga so bila pa tud verdu. Aja imam pa 9 jajčec in upamo na najboljše. V sredo imava pa transfer. Problem je pa, ker sem včeraj še jaz dobila vročino. Upam,da se do srede spravim k sebi. Jemljem lkadol in popijem veliko čaja in upam na najboljše. A je katera že imela vročino po punkciji?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: januar / februar 2013
20.1.2013 11:11:33   
Anonimen
Pozdrvaljene!

Da se še vam jaz malo javim. Sicer berem vas redno, a oglasim se bolj redko. Tudi midva sva treenutno
v 3. ICSI postopku in včeraj sem imela punkcijo. Pridelala sem 17 jajčec, sedaj pa upava, da se jih
čim več oplodi in naju jih počaka do četrtka, ko imam transfer.

Vsem, ki ste v postopku želim, da čimprej zagledate magični user posted image .

(odgovor članu tiky)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: januar / februar 2013
20.1.2013 16:21:04   
jona klara
športnica- čestitke za tvojo super nosečnost.Ja ti se mu kr zahvali, našega navihančka ne bi bilo brez njega in sem mu hvaležna do smrti.Ja kje si pa to slišala? jaz predvidoma grem marec, april, da mi ne uide,se mi svet podere.Upam, da bo tokrat uspešno, sedaj bom imela kratek postopek gonal.Kakšno terapijo pa si ti imela v 6. postopku?

S*- srečno v novi borbi ti želim, se večkrat spomnem nate.ŠE ENKRAT MORAMA PRITI DO PLUSA IN NOVIH NAVIHANČKOV, NAŠ ŽE POŠTENO POGREŠA DRUŽBO.

JAVI SE KAJ

_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: januar / februar 2013
20.1.2013 16:31:41   
tiana
evo, od včeraj grejem eno malo pikico in upam,da bo 9 mesecev ostala pri meni!
Dr. pravi da je zelo lepa blastocista, kot tudi vse ostale( zamrznjenčki).
Imam pa mal hiperce tko da sm še zmeraj zelo napeta in še vedno mam dost bolečin, ampak so mi rekli da v roku 14 dni bo vredu.

zdaj pa čakam in upam na čimboljši rezultat čez 14 dni. Kolk časa po et, naj bi test pokazal pravilno če sem imela transfer 5 dan?...do 2.februarja se mi zdi malo doooolga.

_____________________________

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: januar / februar 2013
20.1.2013 16:57:47   
Pommaranca
tiana user posted image user posted image , seveda da bo ostala pri tebi do konca, kako pa drugače! user posted image
Če si imela ET 5 dan, mislim, da bi ti CB user posted image ali user posted image pokazal že tam ene 8 oz. 9 dan.

Držim pesti!!!

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: januar / februar 2013
20.1.2013 18:04:32   
S*
Jona klara, tudi jaz se velikokrat spomnim nate in na tvojega navihančka. Kako ste kaj? Upam, da nama uspe čim prej in da bova zopet skupaj srečki user posted image . Kot berem greš marca v postopek, tako da že zdaj stiskam pestke.

tiky,user posted image za 9 celic, naj se jih čim več oplodi.
Anonimna user posted image user posted image user posted image za 17 celic, to pa je rezultat.
Tiana, lepo grej svojo pikico. Jaz sem test vedno delala 10 dan po transferju in je vedno prav pokazal.

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: januar / februar 2013
20.1.2013 18:28:52   
MIHIKA1
jupiiii....same lepe novičke....!
tiky..čestitke za veliko celic...ena naj bo tista ta prava..!
tiana....pridno grej pikico...in jo božaj..superca, da je hiperca, čeprav vem, da je grozno..se pa velikokrat prime , če je hiperca...tako da, držim pesti..pa da ti čimprej mine teh 14 dni..!
športnica...kako si ti .-.v katerem mesecu si sedaj ..? sedaj jepa že velik buši ne ?
jona klara. in .S....želim vama, da vama še enkrat skupaj rata....in to res čimprej..!
kako ste nosečke....gasilka, skoraj bo pregled in da vidiš kako pikica raste...?? medo.še slabosti ? oreh, valy, luna...kako ste ?
jaz sem dans imela spet nekaj malega rjavega izcedka...pa mi je rekla, da se nič ne rabim sekriat..sem v času ko bi mogla bit druga menstruacija...sedaj ga ni blo več.,.in upam, da res izgine za teh osem mesecev...ker to me pa dela živčno..!samo sem tolk pomirjena, da sem vidla pikico v četrtek in srčka..pa vem, da raste...neki grenki priokus pa mora bit..da se ja imamo kaj za sekirat ne ?

lep dan še naprej, torej sedaj držimo pestke za tiano in tiky ....sem katero pozabla v tem času ?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: januar / februar 2013
21.1.2013 7:45:58   
luna85
evo mene user posted image jst sm načeloma ok, kaki dan mi je cev dan slabo, kaki dan sm pa kt rožca user posted image Mihika ne govor, vsakič k grem na wc pogledam a je kaki izcedek, kaka kaplicakrvi...karkol k bi nakazval da kej ni ok. in pol k ni nč, pobožam bušija pa pikici rečem da je pridna k uboga mamico, kadar mi je pa slabo ji pa rečem, da mi ne sme nagajat, da bo lahko polet atiju pa babici user posted image če dle časa sedim za računalnikom, me pa boli sp. del trebuha-to baje zato kermam še zmeri povečane jajčnike s cistami od hiprce. ampak bom prežvela kar hočeš, sam da bo biba zdrava.

tiana jst sm delala test BC 4. dan (minus),7 dan BC (rahel plus), 9.dan BC močnejši plus, 10 dan CB lep plusek, čeprov ne tko zelo močan, ampak enake širine črtic, 11 dan sm mela pa beto 240. tko da ti svetujem da kupš BC v lekarni, 2lističa, 3€, pa še manj hormona zazna, zato sm jst delala skoz, ker nism vrjela oz. sm hotla vidt močnejši plusek oz. drugo črtico. pa čestitke za pikico user posted image

medo, valy kje se skrivata? upam da ne z glavo v wc školjki user posted image
Punce bote fajn, pa držim pesti za vsako posebej.
lp

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: januar / februar 2013
21.1.2013 9:43:25   
Anonimen
tiana, a ni bolje čakati teh 14 dni kot pa da te user posted image preseneti prej? Vsaj po moje. Pri meni je tudi ena lepa blastocista. Me je pa med ET zdravnica držala za roko kot kakega malega otroka, sem imela krompir, da sem v operacijski naletela na svojo. Če sem do zdaj mislila, da smo več ali manj samo številke, je takoj vedela, da sem njena in kaj sva dali skozi lansko leto.

(odgovor članu tiana)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: januar / februar 2013
21.1.2013 12:11:55   
Alina31
Pozdravljene punce,
tudi sama sem imela ET v soboto in sicer grejem dve pikici.Muči me to, ko sem prišla do sestre pravi super vse je uredu sta 2 blastocisti.ok, pridem v operacijsko in biologinja reče da sicer sta 2 blastocisti a ne top kvalitete in da bojo vstavili dve, da mogoče pa kaj bo(ampak v njenem tonu zaznam da bolj ne).Od tistega trenutka mi je vse dol padlo, razmišljam samo še o tem, ubistvu sploh nimam nekega upanja več in se psihično v glavi že pripravljam na 2.postopek.
Je katera bila bila v podobni situaciji, pa je vseeno uspelo? Res uspe samo z res lepimi blastocistami ali ni nobenega pravila?
Vem, da bi mogla bit bolj pozitivna...no kar je je.

Čestitke vsem nosečkam, ostale pa da čimprej zagledate user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: januar / februar 2013
21.1.2013 19:18:23   
Adelle
Pozdravljene punce.. evo, to je zadnji moj post na tej temi. Danes sem bila pri Rešu, in nimam dobrih novic. Najprej je bilo itak prvo vprašanje: kolk ste shujšala? Pa sm rekla da 2-3 kile na kar mi je reku da on ne bi zdej šel v postopek, da mal počakava... in potem me je pregledu, najdu 4 cm veliko vodno cisto in mi je definitivno reku da postopek odpade. Na to je sledil pogovor da naj shujšam, pa kaj se grem pa tko naprej... Na koncu mi je reku da se vidimo čez 3 mesece, da naj do takrat shujšam najmanj 10 kil in če ne bova spet odložila postopek... ne morem vam opisat kok sm jokala... komi sm čakala ta postopek, pa zdej to user posted image Svet se mi je sesul danes...

No, tako da jaz grem iz te teme stran zaenkrat... upam da mi bo ratal shujšat, čeprav ne vem še kako user posted image

(odgovor članu Alina31)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: januar / februar 2013
21.1.2013 19:55:56   
medo2013
Čer punce....kako ste kaj, danes ko je tako turobno in depresivno vreme, vsaj v naših koncih?
Mihika, glede na to, da so ti večinoma punce že svetovala in bo odločitev itak takšna kot se boš ti odločila, še podajam jst svoje mnenje. Če bi bila na tvojem položaju, bi jst naredila enako kot ti je svetovala Luna. Najprej nuhalna pa mogoče še kar krvni test šele nato bi se na podlagi rezultatov odločila za amnio. Je pa tko, moje tri kolegice so bile, pa so vse donosile in rodile zdravo dete, % možnih zapletov zaradi amnio je zlo majhen, je pa res da obstaja. A to ste punce kje zasledile, da naši otroci spočeti po postopku ICSI imajo več možnosti za kromosomske nepravilnosti? Meni je to moja ginekologinja tako med vrsticami omenila in mi hkrati poleg nuhanlne predlagala še dodaten odvzem krvi....nočem noben strašit, res ne, samo povem kar sem čula, ker me zanima če je katera to tudi zasledila kje. Luna, meni je tudi moja ginekologinja na pregledu povedala, da je potrebo zmanjševati število tablet dabrostona, meni je sicer rekla da 14dni naj jem po dve, in potem zadnji teden vsak dan po eno. Sicer malce drugače kot pravi Pušenjak, pa se bom ravnala kar tako kot mi je rekla, verjetno že ve. Drugače sem pa vesela zate, da si boljše, da lahko delaš, koliko ti pač telo dopušča, samo da si znebila antibiotikov. Ojoj,....tale mozolj pri vama Luna in Oreh, pa ni nič prijetna stvar. Naj čim prej mine.
Gasilka, naj ti dnevi čim hitreje minejo do tvojega pregleda, še malo pa boš videla svojo pikico, to je res nekaj nalepšega.
No pri meni so še vedno prisotne občasne slabosti, Luna, tale tvoja izjava "z glavo v wc školjki" me je prav nasmejala, na srečo ni tako hudo user posted image . Sem pa tudi sama opazila v službi če dosti sedim še posebej če stojim veliko me začne boleti spodaj včasih prav krči zagrabijo da se moram vsesti. je pa zanimivo tudi to, ker sem imela zadnje dni zelo stresno v službi, me je takrat dosti bolj bolelo kot pa potem doma ko vse skupaj odmisliš. Že sedaj me pikica opozarja da se nima smisla obremenjevati s službo.
Alina, tudi meni so vstavili dve zelo zelo slabi blastocisti, celo dejal mi je da sta res bogi in naj ne pričakujem preveč, pa sem dočakala user posted image in vem da ju boš tudi ti, kar pogumno. Tele naše pikice so prave borke, dosti puncam s slabimi zarodki je uspelo. Držim pesti zate.
Adelle, zelo mi je hudo zate, jst bi na tvojem mestu razmislila o menjavi zdravnika. že res da je cista problem, ampak kilogrami.... sej ne gredo v postopke same suhice. Bodi močna.
Aja punce, še eno vprašanje, kako dolgo je potrebno jemati folno? pravijo do 12.tedna ne? jst mam femibion1, pa potem priporočajo še femibion2, kaj pravite ve?
Lep večeruser posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: januar / februar 2013
21.1.2013 20:17:22   
dekca
Alina31, pa kaj če ravno niso 4AA in kajšejazvemkaj zraven, na te stopnje se itak ne spoznam, samo to se spomnim, da je ena navajala, da je kao super... Naše so, rade jih imamo in jih ne bomo kar tako dale stran. Ene pridejo v petih dneh samo do morule ali pa že prej propadejo. Sicer pa naj bi se notri razvijale naprej, torej smo že pri 4xAAuser posted image

(odgovor članu medo2013)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: januar / februar 2013
21.1.2013 21:22:47   
luna85
Adelle dej menjejta dohterja. mi2 sva bla pr Rešu, in brez izvidov al pa česarkol je reku da sm jst problem ker sm predebela, ker sm pričakvala njegov očitek, sm mu rekla, da če je to problem, zakaj so pol v čakalnici tut suhice, če je problem sam pr kilah? nekej je zamomlav pol ga je pa že moj prekinu, pa je reku da s takim odnosom pa tole ne bo šlo. Punca moja, sama veš kolk vagaš. Sama veš, da so kile problem, in ne razumem zakaj ti jih more en prov nesramn naprej metat. men v Mb noben ni nč reku zarad kil, pa jih mam precej viška. Eno je če maš PCO, so kile res pomembne, sam šezmeri ne tolk, da bi se pa kr vse mogl končat. moja soseda ma konkretno čez 120kil, pa je 14dni nazaj rodila zdravo punčko. ne rečem da je to zdravo zanjo, tut moj višk kil ni zdrav zame, sam sej se hudiča trudm. sej ne ležim pa jamram kok sm težka pa kolk morm shujšat. pa prosm te, ne mi v kako depresijo padat, al pa še hujš v kake prehranske bolezni (anoreksijo al pa bulimijo). pa da niti ne pomislš 10kil v 3 mescih. veš kaki šok za tole je to??? Punca postopki so naporni, tko psihično kot fizično, in da ti en stalno neki utruja, kok si ti kriva za vse, itak ne pomaga. pa itak noben postopek ni sprehod po parku. Matr sm jezna na tega reša. še 1x-menjejta center.

Medo, men je moja G povedala da majo naši ICSI-jevči večje možnosti za nepravilnosti. sej če tko gledaš je to čist logičn. dohterji to v laboratoriju nardijo na silo, po naravni poti do spojitve sploh pršl ne bi. pač naravna selekcija, al kok bi temu rekl. glede tabletk, jih jemli kot ti je rekla G, jst sm se posvetvala tut z mojo, pa mi je isto predlagala kt Pušenjak, sam da nej za kaki dan al pa 2 vsako fazo rajš potegnem. pa sm že vaginalno mazol free, se mi pa zdej dela lih pod nosom. madonca pr 15 nism bla mazolasta, zdej pr skorej 28 pa kr cvetim.

Alina, lohka rata al pa ne pa če maš super al pa slabe celice, če si pila maco al pa ne, če si suha al pa debela, če si mela hiprco al pa ne, itd... sej razumeš kaj ti hočem rečt? res ni pravila. vse kar lahko nardiš, se brcneš v rit, in upaš na najbolš hkrati pa pričakuješ najslabše. da pol nisi preveč razočarana če ne uspe. in to je vse. na žalost. vem da ni neka lepa tolažba, sam jbg, tko je.

Punce, mal sm jezna na vas. no, ne na vse, na tiste k mi mislte obupat pa sm, in to zelo. ja lubice moje, če obupaš, v našem primeru ni otroka. zdej lahko se gremo, v jok pa na drevo pa vse igrače sabo, pa nikol več dol, al pa stisnemo zobe, dohterje pošlemo v 3PM, pa si rečemo, da gremo naprej. zdej pa glavo pokonc, pa gremo naprej!!!!!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: januar / februar 2013
21.1.2013 21:24:09   
ninocka26
Glede blastocist, meni so 2011 vstavili dve in nama je dr. rekla ah ti sta pa bolj švoh. Z možem nama je obema dol padlo in nisva pričakovala popolnoma nič (predtem so bile vedno super blastociste). Čez 12 dni pa popolen šok, ker je test pokazal dve črtici, delala sem ga bolj za šalo, saj sem bila prepričana, da ni uspelo. No, s te slabše blastociste se je razvil čudovit fantek, ki je sedaj star že skoraj 8 mesecev. Tudi s slabšimi blastocistami uspe!

Glede Reša in kg je pa moje mnenje tako, da se on malo preveč obeša na te kg. Mene je spopadel zaradi teh kg in kako mi ne bo nikoli uspelo, če ne bom shujšala, no pa mi je v MB uspelo (res je, da sem spremenila prehrano, samo shujšala pa kljub temu nisem - še celo št. celic sem imela točno tako, kot pri Rešu).

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: januar / februar 2013
22.1.2013 8:20:37   
MIHIKA1
alina...kaj je zdaj to....oprosti, greješ dve pikici...in takole slabo misliš, res si za kregat..a veš kolk otrok dans nagajivih leta okrog s slabimi morulami...punca, glavo gor..imaš dve blastocisti....sedaj je tudi od tebe odvisno, kaj bosta pikici naredile....zato samo pozitivno, nič negativnih misli ne sme bit zravn..,pa ne da te kregam..ja kregam te...ker se brez veze psihiraš....obljubi , da se boš porihtala in boš vsak dan božala pikici in jim govorila, naj ostaneta pri tebi...obljubiš ???

adelle....ta vaš Reš je pa res za znoret....res ga menjaj....ok..če je vodna cista je treba počakat..kaj te pa tolk psihira glede kil pismo..saj pa nismo stroji, če bi se lahko programirale in pritisnile gumb -20 kg..pa bi to0 tak šlo..bi vse to nardile, a ni tako ? ponavadi, ko smo pod tako psiho, in smo prisiljeni neki nardit...sploh ne gre..tako pač je..nič se ne sekiraj...jaz nisem imela nobene diete...jedla vse razen sladkarij in kruhi sem zamenjala za pirinega, pa mi je šlo v enem mesecu 8 kg....pa jelda skoz večer..mogoče en namig...brez sladkarij in domači pirin kruh...pa ne obubaj, ok ?


medo hvala>..tud jaz sem se včeraj naročla na nuhalno 11.02.2013 me čaka....!

vsem želim en lep dan....pa pridne bodite nosečke...želim vam čim manj glav v wc školjki....hihiih...si me nasmejala s to izjavo..sem skoraj dol padla..!!!!!

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: januar / februar 2013
22.1.2013 11:14:47   
oreh
Adelle, ne morem verjeti! se čist strinjam s puncami, da je pametno razmisliti o menjavi. Reš je sicer čist fajn dečko, midva sva se vedno dobro razumela, full me je spodbujal tudi, če je rekel kako v stilu, da mogoče ne bom mogla imeti otrok, ker imam zanič jajčnike, me je potem vedno potolažil, pač, da on želi biti le realen. sem drugač izredno občutljiva, a nikoli me pa ni prizadel.
Kolikor pa sem prebirala forume in tudi s kako govorila, je občutljiv na težo in starost. Kolegica je 41, pa je rekla, da ta njegov pristop ne vodi nikamor in sta šla v MB.
Verjetno si se morala res grozno počutiti in se še danes, zato je res bolje, da menjata. Če se spomnim sebe sem imela v čakalnici vedno tremo, pa ne tolk zaradi tega kaj bo vidno na UZ, ampak kako mi bo kej zabrusil. Pa tudi, če mi ni nikoli nič takega rekel. Postopek pa sam po sebi ni mačji kašelj in pol, da se še sekiraš zaradi vajinega odnosa, je pa kar mal preveč. Zdravnik ti mora stati ob strani in te spodbujati.
Pa še se mi zdi, da si vsako na postopku ful zapomni, ni niti lista ven vzel pa je že vedel, ko sva srček iskala, kako je šlo vse slabo v obeh postopkih in pomoje bi se te vsakič bolj privoščil.
Ponavljam pa, da meni osebno je bil krasen v postopku in ga ne bi nikoli zamenjala. Tebi Adelle pa želim srečno in da se čimprej začne kaj odvijati.

Alina jaz sem imela tudi 2 bl., sicer lepi, a ko sem prebirala forume, je bilo točno tako kot so punce rekle. Lahko je ena B šolski primer, pa se ne prime, lahko je pa slaba pa se prime. Loterija, kej čmo. Kar pogumno in pozitivno, tudi teh nekaj dni do testa pa bo nekoč minilo in potem boš zagledalauser posted image .

Mihika a veš, da imava na isti dan NS?!

Glede folne pa mi je rekel do NS, torej 12. tedna, ja.

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: januar / februar 2013
22.1.2013 14:55:38   
MIHIKA1
u oreh....to pa bo dan D za naju...da se čist pomirima.....!!!!!!vse bo ok....!
alina...sedaj sem gledala post nazaj....res oprosti, ker sem tako divje odreagirala...ampak veš,kolk sem jaz bla včasih kregana od naših veterank....ko sem imela negativne misli....res mi je žal...če sem bila preostra....vendar se res, ampak res po nepotrebnem psihiraš, kar pa lahko vpliva na rezultat...to sem ti hotela povedat...saj vem, da je blo to sam trenutno taka psiha, zdaj si že bolje ne ?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: januar / februar 2013
23.1.2013 7:03:46   
Pommaranca
Adelle božica!!! user posted image Vsako slabo za nekaj dobrega! Poiskusi si to nekako dopovedati! Jooojjjj, res nepošteno! Pa tako si se veselila! Tudi jaz nisem ravno prešerne volje, čeprav imava čez 1 teden posvet pred user posted image , da štartamo! Upam! Sem dobila rezultat AMH, ki pa je 0,33 ng/mL, kar pa kaže na znižano plodnost user posted image In vem, spet bo rekel; to sta pa vidva, ki sta oba dva zanič user posted image Mož ima samo nekaj semenčic, jaz pa zgleda pri 28letih že v meni!
Ampak ne bom se vdala kar tako zlahka! In vem, da me bo vprašal za kile, in zgleda, če hočem it sedaj v postopek, da se bom primorana malo zlagati user posted image Shujšala bom do pregleda naslednji teden ene 7kg, ampak bom rekla, da sem jih več!

Adell, zate in za vse ostale, močno močno navijam!!!user posted image

(odgovor članu MIHIKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: januar / februar 2013
23.1.2013 9:48:07   
tiana
ojoj,zadnje dni pa nobenih lepih novičk tukaj gor.kaj je zdaj to punce?
meni dnevi ne gredo nikamor-4dan po et.zdej pa ne vem al mam vse v glavi al je posledica hormonov...u glavnem po injekcijah so me bolele prsi nakar je ponehalo,od včeraj imam pa spet na otip boleče in povne(modrček se je konkretno napolnu user posted image ) a je možno to že kakšn dobr znak? ...čeprov se men zdi tole nekam prehitro.

user posted image user posted image  za vse,ki vam je volja ušla iz rok...

aja, naj samo povem, da sem jaz že lansko leto iz prehrane izločila belo moko,krompir in testenine.Jem testenine iz pire in pa pečem pirin kruh,palačinke...in sem v pol leta izgubila 10 kg,pa moj namen ni bil hujšanje.

_____________________________

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu Pommaranca)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: januar / februar 2013
23.1.2013 10:54:39   
malipiki
Pozdravljene punce, moja ideja je da bi mogoče bilo fajn da vsaka punca napiše kaj med postopkom al pa pred je...čist tko nakratko.
Sama ko sem šla v postopek priznam nisem nič pritirano prebrala glede hrane in postopka...tudi zdravnik mi ni nikoli nič omenil .... Pol sem na forumih prebrala tisoč in eno stvar...Ampak mogoče je res na koncu najbolj pomembna psiha ... žal večina nas ima nič zaviden lifestille ... Ampak vseeno Adelle in vsa druga dekleta k se skupaj še borimo ne smemo obupat in moramo it naprej vse je za nekaj dober.

Evo eno vprašanje mogoče je imela kakšna punca podobno izkušnjo...trenutno se špikam z diphereline in čakam user posted image nje pa od nikoder...glih zdej ko jo nujno rabim zamuja ....kaj se v takih primerih naredi ??? user posted image

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: januar / februar 2013
23.1.2013 13:09:44   
gasilka
MOja nepopisna sreča se je danes končala ginekolog povedal da morva prekint nosečnost ker plodek nima utripa . Žal tko je user posted image Noseča 10 tednov plodek velik 17 mm tko zdej je konecuser posted image Ravno tega me je bilo najbol strah in to me je doletel punce držte se ne obupat

SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu malipiki)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?