Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Danes sem se še jaz naročila na prvi pregled in so mi dali datum 20.6.13...to bo šlo pa kar hitro mimo
Drugače pa sem začela zelo slabo spati, zbudim se tudi že zelo zgodaj, ker moram it lulat...in sem napihnjena. 
So se mi že povečale vsaj za 1 cifro in grozno občutljive imam. Pa zjutraj me je ena bolela. Prav tak pritisk čutim v njih. Kar malo scary.
Pa skregam se skoraj za vsako malenkost. Pomoje bom ful tečna nosečka.
sem šla na sprehod,pa spila Mg tableto pa je zdej
in me je strah da na pregledu ne bi bil srček itd.
predlagam ti da ne hodis pred najmanj 7 tednom ker lahko je nosecnost manja in se se takrat nebi dosti videlo oziroma nebi slisal srcek in potem te samo se zmede,..
nič ne spomnem, da bi me kaj špikalo, zdaj pa me malo. AMpak po Mg neha. Koliko pa je star tvoj sinček? Moja bo julija 2 leti, pa mi tole dvigovanje res dela preglavice (zjutraj v sedež na kolesu, potem na previjalno, pa še v stolček za hranjenje) Sem patronažno vprašala kako je s tem, mi je rekla, da če ni nekih problemov, lahko tudi dvigujem, samo naj jo čisto k sebi stisnem pa potem vstanem. Tako,da upam, da ne bo problemov...