Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

mislim, da manj kot včeraj.
...tako, da imam bolj probleme z utrujenostjo... drugače me pa joški bolijo, noge, na bušiju ne morem več spat...apetita tudi še nimam neki full...pa dopoldan nimam glih prijetnega občutka v želodcu, bruham pa zaenkrat ne.... komaj že čakam prvi pregled, sploh, ker je to moja prva nosečnost :)
uporabljala in nimam ene same strije na trebuhu, je pa res velk odvisno od dednosti, če si nagnjen k strijam jih boš dobu pa če daš sebe nevem kaj
, dan zaključim s sladoledom
vmes pade še kak jogurt, za kosilo je pašta na hiter način, ali solata in zrezek. Trudim se, da bi zdaj bolj zdravo jedla. Verjetno s hrano ne dobim dovolj vitaminov, mineralov zato jemljem Elevit.
. Očitno pri meni vse pride malo kasneje
Dobila sem 14 dni počitka
.