Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

,
Upam d je vse okej!
PDP-ja mi gin.še ni izračunala, ampak po mojih izračunih naj bi bil nekje 22.12., ker je včeraj bil velik za nekje 8t2d. Se že veselim čvekanja z vami, po možnosti v skupinici na FB, ker mi je dosti lažje
No, bomo videli, kako se bo dojenček odločil
Ampak na tem pregledu sedaj je ginekologinja rekla, da bomo za pdp upoštevali sedaj 28. 11. - to je sicer tudi pdp glede na zadnjo menstruacijo, vendar je na prvem uz kazalo, da bo 4. 12. Tokrat pa je rekla, da je bilo takrat še malo težje izmeriti, ker je bilo še dokaj zgodaj, in da sedaj kaže na to, da bo kar držal pdp 28. 11.
Upam, da me ne boste vrgle it klepeta
Novembrke so namreč tukaj na forumu že zdavnaj potihnile, FB skupini pa se še ne bi pridružila pred nuhalno
Sem pa na pregledu videla možgane, rokice, delno že prstke, obraz ... Srček pridno bije
Sem bila čisto iz sebe!!!
Tako da komaj čakava nuhalno :D :D Danes sem tudi šla na odzvem krvi za DHT. Kar naenkrat vse postaja vedno bolj resnično