|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
19.1.2006 23:05:58   
ninaki
Se info za neporocene. Midva sva bila danes v 2 min fertik. Sla sva na UE, moj dragi rekel, da je on oce, jaz rekla, da se s tem strinjam, priimek sva vpisala, imena za ziher ne (kaj pa, ce bo na koncu puncka???!!!!), dobila papir in to je bilo to.

Pred tem bila pri zdravniku, kjer sem prvic v nosecnosti prisla bolje skozi - vzeli me preko vrste. Sicer bila notri kake 3 min, a vseeno. Glede na to, da nisem imela datuma, je bilo to super. Pa se izkazalo se je, da je sprejemna sestra sestra moje sodelavke.... Mogoce je tudi to pomagalo. Pol sem si pa privoscila se tiramisu in kakav v slascicarni na Trubarjevi. Skratka, popoln zacetek dneva user posted image

Zdaj grem pa res v posteljo. Se beremo,

Nina


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 6:47:31   
Eviii
jutro, spet sm prva danes tle... sm popolnoma vzhičena (ma kje sm le našla to besedo v tem trenutku user posted image ), ker imamo danes kontrolo in komi čakam, da vidim, kaj se dogaja z nami. sm pokonci že od petih in kr neki muvam in ne dam miru. sm si vzela računalnik v kuhno, da ne motim po hiši in kr neki delam. čez eno urco bom pa uničena in bom hotla samo še postlo user posted image .
drugače pa, bravo bobika user posted image user posted image user posted image . no, pa je še ena manj... zdej se je pa začelo čisto zares, se mi zdi. pr nas že pobirajo stave, kdaj se bo user posted image  odločil-a pokukat na svet. moja sestra stavi na 7. februar, moja kolegica na 8., moj mož na 14. jst sm še neodločena, vrjetno okoli 22.-23. bomo vidli, kdo bo zadel user posted image .
zdi se mi, da se je naš-a user posted image  kr precej umiril-a zadnje cajte. brcike niso več tko močne, čeprou čutim miganje in premikanje čez cel dan. o kaki brci v rebra, ki me je še do nedavnega kr zlomla na pol, ni več govora. čutim bolj kot premikanje po bušiju gor in dol. drugače je pa ponoči priden-a in pusti mamico spat, dokler se mamica sama ne zbudi. pol pa se začne tudi user posted image  prebujat. sva prou usklajena-i. upajmo, da bo tako tudi potem (sej veste, kaj pravijo: upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image ).
lep dan vam želim in se beremo kasneje, ko pridem s pregleda, da poročam, kaj so nam povedali. vi pa medtem pridno božajte bušije.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 6:49:30   
ninaki
Pozdravljene,

jaz sem ze 1h pokonci. Ne vem kaj je danes, od 3 sploh nisem mogla spati. Prej so me pa dajale more. Cisto sem povozena, glava me boli, zgleda, da sem se nek prehlad staknila, nos imam zamasen. Mali se pa muva kot obseden. Pred parimi dnevi sem zacela steti gibe, ker se mi je zdelo, da ga skoraj nic ne cutim. Ponoci in danes zjutraj pa rogovili kot obseden. Ne vem, a mi bo ven pobegnil al kaj. Upam, da ne, naj se pocaka en mesec, pol pa lahko.

Dobro jutro vam zelim in se beremo,

Nina


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 8:01:39   
ursa_p
Dobro jutro tudi od mene!

Mene ze celo noc zvija. Pa niti ne popadki, ampak kot bi imela menstroacijo. Krci oziroma trd trebuh so pa non stop prisotni. Ze drugo noc zapored sem se zbudila vsa presvicana - ze ponoci enkrat, pa sploh nevem zakaj - ker nimamo glih vroce pri nas. No, se dobro da imam danes pregled - me res zanima, ce je vse v redu. Se javim po pregledu.

Lp, Ursa

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 8:05:25   
marty5
Dobro jutro,

danes pa sem tudi jaz zgodnja user posted image .

Ninaki - hvala za info o UE. Bova skočila drugi teden, da še to urediva. Hm, bom pa za vsak slučaj tudi jaz pustila ime prazno user posted image  - če slučajno luli odpade, ampak ne verjamem. Zame je že moj Nejči, kot ga kličem user posted image .

Eviii - srečno na pregledu. Čakamo seveda na poročilo user posted image .

Berem, da imamo z žlahto - predvsem mame in tašče - vse podobne izkušnje. Jaz se tudi pomoči ne bom branila, ampak ko bom sama prosila za to. Saj jih razumem, da so vsi vzhičeni (da uporabim Eviii-in izraz user posted image ), da bo dojenček v družini, ampak tokrat bomo kr malo egoisti in ga bomo nekaj časa imeli popolnoma zase user posted image . Sploh pa obiski in žlahta user posted image . Bodo kr počakali....Si mislite - božec user posted image  pride na svet, še tako je to travma za njega, ko pa je 9 mesecev lepo užival na toplem in tišini, pol pa 100 ljudi, ki pase firbec na njem....

Jaz se prav bojim, da bom preveč zaščitniška in ga ne bom hotela puščat nobenemu user posted image ....

Danes me ful boli križ - najbrž sem preveč sedela v teh dneh, ker se delala za fax....Včeraj ste ene omenjale, kako vas ljudje čudno gledajo, ker še vozite ipd. No, mene tudi zelo čudno gledajo, ko pridem s trebuhom na izpit - prav bulijo vame user posted image . Zakaj pa ne bi? Zdaj imam enkratno priliko za učenje, seveda pa je drug problem - misli uhajajo drugam....kuser posted image . Avto sicer vozim, ampak sem čedalje bolj okretna, tako da na kako daljšo relacijo vzamem spremstvo ali pa si celo voznika priskrbim....Ni mi za izzivat usode.

Grem še malo ležat - je še zgodaj, pa križ me boli. Lep začetek dneva user posted image

< Sporočilo je popravil marty5 -- 20.1.2006 8:08:03 >


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 8:45:51   
tinkatonka
Dobro jutro!
Ja res se je začelo!!!!user posted image user posted image  user posted image

No jaz sem včeraj kupila čaj iz malininih listov in ga spila že dve skodelici. Sem rekla, da bom to pila dvakrat na dan, enkrat okrog poldneva in potem okrog 5h popoldan. Čaj mi je dobr, si ga malo posladkam, da je boljšega okusa, ampak mi ga ni problem spit.

Včeraj popoldne je k meni na obisk prišla še sošolka iz faksa in je že po telefonu spraševala, če bo lahk kej trebuščka pobožala, ko bo brcal, pa sem ji mogla na žalost odgovorit, da ne brca na komando, ampak ravno takrat ko čakaš in čakaš da bo brcnil, se on potuhne. No potem pa sediva za mizo in klepetava, ko se mi je začel trebuh premikati sem ter tja in je user posted image  čisto nekaj ponorel. Valda je bila kolegica čsito navdušena, da je brcal, pol se mu je pa za piko na i še kolcati začelo, tko da je bila vsa raznežena. Ja tale moj fantek je že zdaj pravi osvajalec. user posted image  

Včeraj je bil res živahen, in jaz to pripisujem temu, da pogreša očitov glas pa očitovo roko, ki ga je vsakdan ko je prišel iz službe pobožala. Pa seveda očitovi lupčki za lahko noč. To tudi mami pogreša.user posted image user posted image  je bila postelja tako prazna ko sem šla spat. user posted image  No sej bo!! Hvala bogu imam vsaj ta RR da lahko jamram tukaj gor kolikor mi paše.  

Glede staršev.....ja glede nato da živim doma, v skupnem gospodinjstvu s starši se žal vseh "pametnih" nasvetov že ne bom mogla ogniti. Sicer pa sta moja starša oba taka, da se ne vtikujeta v naju in nama, ko že kaj rečeta, ponavadi res mislita samo dobro in dajeta res pametne nasvete. No vseeno sem včeraj svoji mami v pogovoru rekla, da v vsej evforiji, ki bo ob rojstvu user posted image , da naj pustita mojemu možu, da bo sam pripravil vse potrebno za prihod domov. Naj mu sicer pomagata če bo kaj zbegan ali pa če bo pomoč potreboval, ali pa da če kaj ne bo vedel, ampak drugače naj pa sam pripravi za svojega sinka (npr. postilje posteljico). No seveda je mami rekla, da ja, da se ona ne bo vtikala....Jaz ji verjamem, ker jo dobro poznam, kakšna bo pa situacija potem, ko user posted image pride na svet bomo pa vidli. user posted image

Vse tiste, ki imate danes pregled, dobro opravite in seveda poročajte. No jaz ga imam šele v torek in sem že vsa nestrpna.

LP Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 8:56:27   
jasnica
Dobro jutro!
Danes je bila pri meni končno ena mirna noč in se nisem nič zbujala.Počutim pa se tudi ok,če odmislim hrbet ker je tako verjetno pri večini boleč.
Žlahta...nimam besed, sploh po fantovi strani mi niso všeč, ker so se mal preveč hotli v naju utikvat (ko sta fantova starša umrla) tko da sem takrat vsem svoje povedala in imam mir. Me pa mal skrbi kako bo z njegovo sestro, ki živi z nama (prizadeta pri 28 letih na stopnji pubertetnice). Sem včer ugotovila da jo spet ljubosumje napada, ker je dala komentar da se je z vzgojiteljico pogovarjala in ji je povedala da ne bo več najbolj pomambna doma! Ne vem zakaj ji mora to govort, ko smo se pa o tem že pogovorili in je komaj čakala user posted image , zdej pa spet user posted image ! No počasi se bom mogla navadit da pač ne bom imela nikoli normalne družine, ampak bo vedno ONA zraven, celo življenje kot da je moj otrok, čeprav sem mlajša od nje!
Mogla sem svoja čustva zliti na tipkopvnico.

Lepo se imejte in božajte svoje user posted image v trebuščkih!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 9:13:18   
tinkatonka
Sem pozabila nekaj vprašat.....

Včeraj sem dobila odločbo iz CSD-ja, da mi je odobren enkratni denarni prispevek kot pomoč ob rojstvu otroka (namesto paketa) v vrednosti 57 tisoč, zdaj me pa zanima, kdaj bo ta denar nakazan???? Al bo nakazan šele 15.februarja al zdej kdaj kmalu??? Piše namreč v odločbi, da zdaj poteka 15 dnevni rok za pritožbo. Ko ta rok mine, pa najbrž nakažejo a ne?????

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 9:23:25   
ninaki
Tinkatonka, meni je rekla, da ga dobim februarja. Res pa je, da datuma ni povedala, mogoce res 15, ker imajo takrat izplacila.

Pa se za ostale. Preverite, ali so vam vredu izracunali bruto nadomestila. Meni se namrec moji izracuni ne ujemajo z njihovimi....

Nina


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 10:04:59   
natalia
čestitke Bobiki, punce - zdaj pa se je res začelo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem dala na socialno za paket oz. denar konec decembra, dobila pa 15. januarja. po mojem boš dobila 15.februarja.

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 10:25:49   
malamisha
Tudi jaz sem včeraj dobila odločbo in na CSD je povedala, da bo nakazilo 15. februarja.

Ponoči se kar naprej zbujam. In ko končno zaspim, zazvoni telefon! user posted image user posted image

Peglanje je v polnem zamahu. Oh to veseljeuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 10:49:51   
Eviii
punce, še ena februarčica nas je zapustila... ob 9.32 sm dobila naslednji sms:

ku-ku, sem že tu! ime mi je anja, težka sem 3450 g in velika 51 cm. rodila pa sem se po rekordnih 50 min po maminem sprejemu v porodnišnico. vsi smo super!
in to mi je poslala naša bagsi.
čestitamo!!!!!!

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:08:24   
Eviii
evo mene. sm mogla najprej svežo novico napisat, pol sm vas šla pa brat in zdej se bom posvetla še komentiranju naših sporočil.
torej, mi smo zdej od dohtrja. je blo prou smešno. je bil full dobre volje in sva kr debatirala. pa mi je dal eno goro papirjev. napotnico za bolnico (zdej grem lahko rodit, samo je reku, da on še ni dal znaka za ok, da morem počakat še dva tedna, da bomo stari 37 tednov user posted image , ampak je napotnico vseeno napisal), pa napotnico za anesteziologa, pa napotnico za laboratorij za hepatitis, pa napotnico za navaden laboratorij. pol sm mu pa pozabla še povedat za recept za železo in sm mogla it še enkrat not. sva bla oba prou zmedena. pa vmes sm mu še izvide od urologa dala. in me je pretipal trebušno in poslušal srčka. vse ok. samo user posted image  se je obrnil-a iz leve na desno. zato zadnje cajte čutim bolj brcike z desne kot z leve. ma to ni noben problem. glavica je tam, kjer more bit. je pa reku, da se bo čez kak teden spustila še niže in takrat bo zares začel-a pritiskat na mehur. kaj pa do zdej počne user posted image . se mi zdi, da me bo vsak cajt razneslo. pa zmiru nas je. od glavice do rite smo dolgi 32 cm. kako pa kej ostale s temi merami? naslednji pregled imam čez dva tedna, tko da je reku, da morem počakat do takrat in da prej ne smem rodit user posted image . no, pol smo šli pa še v lekarno po železov sirup, pa fiziološko in kremico za bradavice. pa še v mullerju sm skočla po modrce. sm končno ugotovila številko in zdej imam kr 3 na zalogi. to vedno prou pride, ki ne vem, kako pogosto jih bom mogla prat.
včiri zvičir sm si pa že pripravla torbo za v porodnišnico. danes jo pa morem zrihtat še za user posted image . jo imam naštimano kr za vrati, pa jo bomo na hitro samo pobrali, ko bo treba.
se beremo še kej kasneje, zdej se grem malo spočit.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:09:52   
Kami
Bravo BaGsi user posted image , bravo Anja user posted image , bravo ati user posted image  in bravo bratec user posted image !
Veliko sreče in crkljanja. Se zmenimo kaj za v Tivoli, ko bo topleje. user posted image

Tole je pa prava invazija!

Očitno so se uresničile napovedi od Sarazan (saj si bila ti, ne?), samo Bobika je skočila še vmes v vrsto. Zdaj lahko naprej napoveduješ, očitno ti gre dobro tole.

Za vse nespečnice (Eviii, Ursa_p, ninaki): a lahk do mene skočte ponoč mal Evana ujčkat, da se bom jaz naspala?! user posted image user posted image user posted image  Jaz sem čist podrta, ampak kar dobre volje.

Zdaj bom šla malo pospat. Sicer so  mi ga pa danes tehtali in je pridobil samo 70g namesto 150g. Jaz sem tako sita teh standardov in normativov, samo sekiram se pa ne več zarad njih. Ok, razumem, je slab jedec, je zelo majčken in šibak. Ampak lepo je miren, panča, je ko se zbudi, ravno navdušen pa ni nad hranjenjem. In tudi ne hujša, ampak pridobiva, samo počasi. In zdaj naj cel ogenj v strehi delam zarad tega?! Joj, punce, dobro da mi tole ni prvič. Prvič sem se živa požrla zarad takšnih stvari, zdaj sem veliko bolj flegma.

Sicer me je pa uspela včeraj spraviti v solze moja mami (sem sama pri sebi rekla, da se vidi, da sem po porodu, pa sem še malo neuravnovešena). user posted image  Je vprašala, če bo moj mož doma drug teden. In sem rekla, da ne, ker ima pač takšno službo, da ne more bit več kot en teden odsoten in da gre delat. Da bom vesela, če bo lahk kakšen dan kaj prej prišel domov, drugače pa ne računam veliko nanj te dni. In je rekla, da zakaj sva se odločila za drugega otroka, če nimava časa zanj!? Me je kar gor vrglo. Sem ji kar lepo povedala, da sem sicer vesela, da mi vsak dan pride za 2 urce pomagat, da pa bi mela tega otroka, če bi bila ona tuki al pa ne. So pač časi zdaj drugačni, kot 20 let nazaj in zame je čisto normalno, da moža pred 18. uro ni domov. Čeprav bi si seveda želela, da je drugače, pač ni, ker ne gre tako. A si morte mislit?! Skor bi jo čez vrata vrgla. S tem, da je ona sama imela en drek od pomoči od svojih moških, pa mi bo pamet solila. Punce, kar ostro. Same začrtajte mejo svoje družine, če ne se vam zna odtrgat. Do tukaj, naprej bomo pa sami, jaz pravim. Bo težko, ampak bomo zmogle. Skupaj bomo mal pojamrale, pa bo šlo! user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:13:08   
tinkatonka
O punce ne morem verjet!!!


BAGSI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za korenjakinjo Anjo!


Kaj je zdej to...a bo polovica februarčic postalo januarčice???

Kdo bo pa z mano čakal tam v drugi polovici februarja na svoje dete? Marčice?



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:23:24   
sarazan
user posted image  user posted image  user posted image  Čestitke BaGSi user posted image user posted image user posted image  in mali Anji user posted image user posted image user posted image .

Ja, moje napovedi se kar uresničujejo. Ene se sicer še malo rinejo vmes user posted image , a ne Bobika user posted image ?! Si pa ne upam več napovedovati... je kar malo grozljivo user posted image  user posted image  user posted image  ... kam le bi sebe dala na seznam user posted image ?
Sicer sem pa ful vesela, da je z vsemi mamicami vse ok in z user posted image  prav tako.

Zdaj me pa že res matra, da bi tudi jaz kar rodila. Upam, da ne bom šla čez rok, ker se mi bo zmešalo od neučakanosti, da vidim našo punčko.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:27:53   
Eviii
draga sarazan, ti kr napoveduj, da se bomo pripravle... tko da vemo, kira je na vrsti in da se malo porazporedimo. ki danes sta ble kr dve novici (oziroma danes in včiri). je treba malo datume rezervirat, da ne bo gužve pol...
kami, jst se kr javim, da bi k tebi pršla malo povadit sredi noči, ko me tko meče in ne morem spat. res sm popolnoma neučakana. danes sm kr g povedala, da hočem to bitjece čimprej vn spravit, ker ne morem več. me je samo gledal in se mi smejal, pa skori s stola dol padu s takimi izjavami.
tinkatonka, ne se bat. jst bom kr tle še debatirala. po mojem bojo še vse marčice pred mano rodile, pa še kaka aprilka user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:29:28   
tinkatonka
Evo sem še 2 user posted image  črtala iz seznama. Zdaj pa punce res nehajte prehitevat. Samo še 11 dni je do februarja, saj na ta pravi mesec počakajte no. Drugače pa vidim, da nekaj februarčic ni aktivnih, pa upam da je z njimi vseeno vse vredu in da pridno čakajo na svoj PDP.

FEBRUAR (39 user posted image )
03. bunny, Izolauser posted image
03. Kornelija, Maribor ali Murska Sobota
03. matjuška10
04. čuko, Maribor user posted image
04. nuka, Kranj user posted image
05. kimi79 user posted image
05. lenča, Ljubljana
05. radovednica_, Celje
06. niksa, Slovenj Gradec
07. andreja69, Nova Gorica
07. Ezi, Ljubljana
07. pika-poka user posted image
08. malamisha
08. Masha, Ljubljana
08. natalia , Maribor
11. AishaM, Maribor
11. wallery, Ljubljana
12. sarazan, Ljubljana user posted image
13. sazi, Ljubljana
14. rogi24
16. ursa_p, Ljubljana user posted image
17. bonnie_, Celje
17. SašaR
17. tinkatonka, Ljubljana user posted image
18. *HONEY*, Maribor
19. Tina76, Maribor user posted image
19. ursi, Postojna
19. Urska61
20. karin412, Kranj user posted image
21. tinaxx, Celje
22. jasnica, Ljubljana user posted image
22. ninaki, Ljubljana user posted image
22. taja27, Trbovlje
22. Vijolica77, Maribor
23. suky, Ljubljana
25. Eviii, Izola ali Postojna
25. marty5, Izola ali Postojna
26. MjaV, Ljubljana
27. Fia, Kranj


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:32:59   
tinkatonka
No bom jaz oddala svojo napoved. Jaz mislim, da bo naslednja rodila urša_p ali pa mogoče čuko.user posted image
 
 



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:39:15   
ninaki
Bagsi, cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mali Anji, ocitu in bratcu user posted image user posted image user posted image Super!!!!!!

Punce, ne se bat. Meni je moj pdp tako vsec (22.2.), da se ga bom kar drzala user posted image Upam, da me bo mali tudi poslusal user posted image Ceprav, po mojih izracunih bi lahko pokukal ze med 17 in 19.

Kami, ni problema! Jaz lahko vskocim vsak dan med 3 (oz. 4) uro zjutraj naprej user posted image

Uzivajte,

Nina

Jaz se grem borit z birokrati na obcini. Neke papirje moram spet izpolniti za stanovanje, pa stavbo pa kr neki. Sem jezna, ker polovico vsega ze imajo.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 11:46:23   
marty5
Ja, kaj da rečem user posted image ......Po moje se bomo februarčice razdelile v 2 tabora: tiste, ki bodo rodile januarja in tiste, ki bodo rodile marca. Očitno februarja prav ne maramo, ne? user posted image

Najprej pa ČESTITKE Bagsi in mali Anji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - seveda tudi velikemu bratcu Boru in tatiju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse najlepše povečani družinici user posted image user posted image user posted image .


Po moje bom še danes pripravila torbo za porodnišnico user posted image , čeprav je še več kot 1 mesec do PDPja, ampak punce, ve me tako strašite s tem prehitevanjem user posted image . Jaz bi le rada, da počakamo do dopolnjenih 37 tednov, potem pa lahko prikuka na svet kadar hoče. Torej - še 2 tedna in ima zeleno luč user posted image .

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 12:34:02   
taja27
Čestike bagsiuser posted image , očiju in bratcu za malo princesko Anjouser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !! 

Joj komi čakam, da bom tud jst stisnila k sebi svojo malo punčko, ampak se strinjam z marty5 in eviii, da je treba počakat do 37 tedna na zeleno luč. Tko da tinkatonka nič se sekirat, da boš sama ostala tu gor. Ni panike!!

Kami nikakor se ne smeš obremenjevati s tem, da pač tvoj mož nima časa bit skoz doma. Hvala bogu, da imaš to razjasnjeno v svoji glavi, da ima takšno službo. Tako je dosti lažje! Pri nama je podobna situacija, saj mož le redko pride domov pred 6 ali 7 zvečer. Mogoče ga razumem tudi zato, ker sem še do kakega leta nazaj sama imela enak tempo dela, zdaj pa se malo bolj šparam in delam samo do 4 ure. No naslednji teden bom pa še to zmanjšala, saj je že čas. S tem bušijem res ni več enostavno biti v službi celih 8 ur. Imam pa srečo, da bo moj user posted image  prvih 14 dni, ko prideva s punčko domov, pri naju in mi bo pomagal. Komaj že čaka. Ne bo pa koristil očetovskega dopusta, ampak kar navaden dopust, pa še za kake 2 do 3 urce na dan bo šel v pisarno ali pa bo delal kar doma. Pač ne gre drugače.


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 12:36:05   
katjandraž
Uau, februarčice, zdaj se je pa zares začelo. Čestitke Bagsi in Bobiki!!!!user posted image user posted image user posted image  Če vas skrbi, da bo februarja rojenih premalo user posted image , jaz sem se že zdavnaj odločila, da rodim februarja, čeprav sem marčica. Če bi imela pa vodnarko, pa še toliko lepše. Pri nas smo skoraj sami vodnarji (sestra, oči in jaz), le mami ven pade. Mi je ravno včeraj rekla, da naj razmislim, kaj si želim, da z nami sploh ni enostavnouser posted image ! Glede na to, da je naša user posted image  imela že pred več kot 14 dnevi 2200g, se lahko tudi 1.2. rodi, pa mislim, da ne bo nič narobe. Pa še sestra bi bila čist vesela, če bi skupaj praznovali. Pa trebuh mi skoz otrdeva, tudi moj prvi sine je prehiteval 14 dni, tko da ...

Kami, sori, k te morim, ker vem, da si čist zaposlena, samo zanima me, kdaj moraš na pogovor z anasteziologom glede EA. A se je treba kej naročit? Sicer imam iti namen v Postojno, ker mi 1. v LJ ni uspelo dobiti EA, vendar samo po pogojem, da ne rodim prej kot 2-3 tedne pred PDP. Če bo prej, pa itak, da grem v LJ, pa bi rada imela vsaj majhno možnost, da tokrat le dobim EA.

Jaz tudi mislim, da bo naslednja ursa_p. Bomo videli. Ursa, potem pa še moja user posted image  malo prehiti in bova lahko začeli kmalu skupaj "vozičkat", kaj praviš?!

Glede na to, da se tukaj bolj poredko oglašam, čeprav vas redno berem, srečno vsem!user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 12:43:08   
taja27
se oglašam še enkrat. torat zato, ker mi je končno ratalo, da sem dala slikice od sobice v svoj album. namen sem imela že tam okoli božiča, pa mi ni ratalo, tko da me je kar sram! če katera želi pogledati slikice od sobice kar v moj album...

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 12:46:12   
taja27
halllooooo? kje sem ga spet mim pihnla, da pri mojem postu ne kaže vrstice z abumom, kontaktom ... pa sej to ni res?!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?