|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 12:50:51   
marty5
Taja, kaže kaže user posted image . Samo pod svojim postom nikoli te vrstice ne vidiš - le pri drugih...vsaj tako je pri meni. Najbrž je taka nastavitev...

Grem v album pogledat user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 12:53:58   
Eviii
joj, taja. te morem prou pohvalit. kakšno luškano sobico imate pr vas doma!!!!!! ti kr zavidam. res si opravla lepo delo. tvoja pupika bo res zadovoljna in po mojem komi čaka, da se bo lahko naselila v njeno novo sobico :)

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 12:55:25   
marty5
Uuuu, taja, sobica pa je res enkratna user posted image user posted image user posted image . Pa tako velika.....

Našo moram še malček uredit (zavese ipd) pa jo tudi jaz poslikam user posted image . Je pa na rumeno.....

Samo neki, da te vprašam - bo user posted image  spala takoj v posteljci, ali jo boste od začetka imeli pri vas v sobi?

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 13:04:31   
taja27
O hvala za pohvale Eviii in marty5. To je bil najin kabinet, ki se je na srečo po treh letih končno spremenil v otroško sobico. Je pa takoj poleg najine spalnice. Sobico sem kar sama izrisala, naredu pa jo je en mlad mizar, tko da naju je pršla malo ceneje, kot če jo bi kupila (navadno belo od Lip Poljčane), pobarval pa jo je mož od moje sestrične in mu ni blo težko narediti po željah.

Na začetku bo naša pupika spala pri naju v spalnici (ne bom je upala kar same pustiti v sobici) kakšne 3-4 mesece, v košku. Posteljica je namreč kar velika (70x140) in sem nekje prebrala, da se mali otročki ne počutijo prijetno v tako velikih posteljah. Sva mela srečo, da je bil najin božiček radodaren, pa sva se odločila, da kupiva košek še dodatno.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 13:04:34   
natalia
ojej!!

bravo BagSi!! čestitke in veliko prespanih noči...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 15:38:44   
Tina76
Pozdravljene!

Najprej čestitke Bobiki in BaGsi.user posted image user posted image user posted image Kako lepe novice. Le tako naprej babnice. Je pa Bobika z MB-a, če se ne motim, kar pomeni da se je preselilo tudi na naš konec. JUPI.

Pri nas vse po starem. Še vedno aktivna in niti duha ne sluha o kakšnih popadkih, tako kot pri nekaterih od vas. Mislim da bomo mi kar do roka čakali oz. še dlje. Trebuh je še visoko, Jošt veselo miga in se premika tako da ni straha za prezgodnji porod. Hvala Bogu.

Jaz sem oddala papirje za denarno nakazilo decembra in sem dobila nakazano 15. januarja.

Zanima me nekaj ......A ste si vse nabavile sterilizatorje? Jaz ga nimam.
 
 
Lep dan še naprej!
 
Tina in JOštuser posted image


(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 17:15:21   
tinkatonka
taja27...... res lepa sobica za vajino punčko. Pomojem komaj čaka, da bo spala v njej. user posted image

Tina76......jaz sterilizatorja ne bom kupovala. Baje ga je priročno imeti v primeru, če ne boš dojila in boš morala dajati prilagojeno mleko, ampak če imaš v planu dojiti, je brezveze da ga kupuješ sedaj. To lahko tudi naknadno kupiš. To je moje mnenje. Tisto dudko, ki jo je potrebno "očistiti bakterij" lahko tudi prekuhaš. 

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 17:33:23   
ursa_p
Evo mene!

Sem bila ze prej na RR, ampak nisem imela casa nic napisat. Sva prisla od G, potem sva pa takoj sibala k veterinarju ... zgleda naju spremlja nesreca. V glavnem ena od psick ima vnetje maternice, kar naju bo kostalo se okoli 50000 SIT (sva pa ze dons dala 15 jurjev) ... jaz ne vem kaj gre lahko se narobe. Zelim si samo, da bi bilo vsaj z Galom VSE OK. Financno sva pa zdej ze res cist v riti - pa naj se slisi kakor se. user posted image

No, da povem kako je bilo na pregledu. V bistvu sem imela le CTG, kjer je bilo vse ok, ko pa je bil cas za konec, so se pa zaceli popadki (enega so celo ujeli na CTG). Spet je prisel do stevilke 50, s tem da je bil ta kar dolg ... pomoje vsaj 3 minute. Potem pa nic miru .. ves cas nekaj. Ampak kot nalasc je brcal ves cas CTG-ja. Pa se potem do prej, ko sva prisla domov (do okoli treh). Tako dobro in tako veliko ga nisem cutila ze lep cas - vsaj kak mesec. Res noro. Pa sem se tolk pritozevala kako je neaktiven. No, G je rekla, da so to ne vem kaki popadki (sem pozabila kako ime imajo). Pac pripravljanje na porod in da je to cisto normalno. Tudi otrdevanje trebuha v zgornjem delu je cisto normalno. UZ nisem imela, samo pogovor sva imeli. Dobila sem le izvide hepatitisa in toksoplazmoze ... oboje smo negativni. Naslednji pregled bi moral biti cez 1 teden, se pravi v petek, ampak sem ga zaradi Maticeve sluzbe prestavila na ponedeljek, da bo to popoldne. Sem pa dobila tudi list za premike in ce se ne bo kaj dosti premikal moram pa takoj na CTG. Pa se to mi je rekla glede gibov, da je vazno, da je kak premor vmes, ne glede na to, ce traja samo 5 minut .. tko da jaz zdej ne vem vec, kdo ima bolj prav - vsak po svoje.
Upam, da sem povedala vse.
Vidim, da ze padajo stave in da sem zgleda res naslednja na vrsti. Ja, bomo videli ... jaz sem glih dons Maticu rekla, da bova po moje vsak cas pestvala, ker me res kar dobro zvija. Ampak glede na to, da je danes tako zelo aktiven, bomo verjetno se nekaj casa cakali. Najbolj bi bilo naslednji (ne ta) ponedeljek ali torek ... da pridem domov na cetrtek ali petek (ce bo vse ok, seveda), pa da bova dobila ze izvide od psicke, ce ima kako nevarno zadevo (to dobiva naslednji ponedeljek), pa da bo Matic cez vikend z nama, ker si dopusta pa sedaj zaradi financ na zalost ne more privosciti. user posted image  No, pa se 37 tednov dopolnemo v cetrtek. Bomo videli ... ocitno bo vodnar - danes prav gotovo ne bomo rodili.

Drugace pa cestitke za Bagsi in njeno ornk punco (res je velika) ... ne morem verjeti, da se vse med januarcice "tlacite" ... no, na koncu bom pa se jaz. Ampak ne skrbite .. mogoce se vam se katera marcica pridruzi februarja.

Katjandraz ... tvoja puncka je pa res ze zelo velika. Ce rodis sedaj bo ravno tako velika kot najin Gal - ocitno. Upam, da mi naslednjic naredi kak UZ, da bom vsaj videla kako velik je ... je pa zgleda kar majhen. In komej cakam, da zacnemo hoditi na sprehode ... sem prepricana, da se bomo potem veckrat srecali .. samo se lepo vreme pocakamo in se sigurno kaj dobimo.

Taja27 ... sobica je prekrasna. Moram pa povedat, da imas enako lucko kot midva - tisto stojeco, samo da midva na zalost nimava tiste male lucke za branje zraven - moj dragi Maticek ni niti pogledal kaj je vzel - sva sele doma videla, da ni cisto ta prava ... hotela sva namrec tocno tako, kot imata vidva ... kupila sva jo pa v Ikei. Pa soncek na stropu se mi zdi, da je tudi z Ikee, ne?

Uzivajte v preostanku dneva ... jaz moram se kuzam skuhat za jest, pa se nama kaj za vecerjo, potem je pa ze zadnji cas, da se pospravim v posteljo. Danes so vsaj dobri filmi po TV. Jutri je pa na sreco sobota, tako da bo Matic vsaj nekaj casa doma (za popoldne si je pa eno kratko - ta hitro sluzbo nasel - ua 3 urce).

Ursa

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 17:48:16   
malamisha
BaGsi - iskrene čestitke za korenjakinjo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim da vse upamo na tako hiter porod...

Punce, kaj ko bi še mene dale na spisek? Sicer ne želim med januarčice, ampak prvi dnevi februarja pa bi še bili tapraviuser posted image user posted image user posted image



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 17:51:12   
malamisha
ursa_p - upam, da bo s tvojimi puncami vse ok! Tudi mi smo našo zadnjič peljali k živinozdravniku. Si je poškodovala tačko, ampak je hitro pozabila na bolečino, ko je dobilo injekcijo. Ko sma jo prinesla v ordinacijo na eno nogo sploh ni stopila iz ordinacije je veselo bežala po vseh štirih. Pravi mali user posted image
Držim pesti za tvoje punce!!!
Pa hvala za nasvete!

lp



_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 19:04:04   
Kami
Katjandraž, kar se pogovora pri anasteziologu tiče je tako, da se ni treba nič naročit. Lahko prideš vsak dan med tednom od 8.00 do 8.30 v staro porodnišnico. Vprašaš receptorja kam je treba it. Mene so poslali v sobo v pritličju, prva soba na levi, piše gor "anasteziologi". Sicer pa, ko sem prišla rodit in sem povedala, da sem se nekaj za EA dogovarjala, me niso kaj dosti šmirglali, ker je šlo tako zelo hitro. Pa tudi nočna babica ni bila pripravljena se pogovarjat o tem, potem je bilo pa tako prepozno, ker se se ful hitro odpirala (moraš bit odprt od 3 do 5 cm). Aha, pa bojda je enega anasteziologa v Lj. ki to zna dajat zadel srčni infarkt, tako da moraš imeti res srečo, da dobiš koga ki to zna in je prost.
Taja 27: soba je super, sam še prebivalca dasta notri!user posted image

Jutri se vračata moja fanta! Komi čakam. Se mi zdi, da me mal daje poporodna otožnost, ne bi rekla glih depresija, od čudnega položaja ponoči me je vsekalo še v hrbtu, da se premikam kt 3t ladja. Pa mleka mi očitno zmanjkuje, ker mali tako malo vleče.... Jao jao, se že začenja. Fajn, da mal veste, kaj vas, čaka, ne?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 19:16:53   
taja27
ursa_p upam, da bo s tvojo psičko vse uredu. Vem kok noro dnarja se da za veterinarja. Našega Maxa je enkrat raztrgal sosedov pes, ker ima tako nežno kožo, pa nas je vse skupaj z operacijo in raznimi kremami in injekcijami prišlo čez 80 tisoč. Amak če imaš živalco rad... Je pa kruta, da vas je vse to doletelo na enkrat. Upam, da si bosta kmalu opomogla. Ti bodi samo mirna, da bo Gal čim dlje v tvojem trebuščku.
Lučka je res zelo podobna, kot tista v Ikei, ki je brez bralne lučke. To sva našla v Kiki, je pa bila samo 17 EUR. Sonček na stropu, rožica na steni in rožica na nočni omarici pa so vse iz Ikeje, dajo pa bolj malo svetlobe (so bolj za ambient) tako, da sva rabila eno stoječo lučko, da bo v sobici dovolj svetlo.

Vse ki imate težave vam želim, da čimprej minejo in počakajte na naš februar!!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
20.1.2006 23:26:58   
pika-poka
pozdravljene!

najprej čestitke novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image !
midva sva danes malce reskirala in šla v Lj....in sem celo popoldne šđe hodila okoli in kupovala stvari za našega user posted image !..še titso kar nam je manjkalo..in se lahko pohvalim da smo kupili tudi voziček....končno!!!!!!!sem že hotela obupat!
me pa je ena prodajalka v Arielu tako prestrašila...me je vprašala da kdaj imam rok pa ji rečem ..čez dobra dva tedna..in pravi ona "a pa še kar okoli hodite?"..."ste pa korajžna!"..kaj pa naj delam..doma sedim in čakam?da se mi zmeša!!!mislim....v glavnem pol je še ugotovila da nisem iz Lj. in je pravi "..a tako daleč si upate?"..pa ji rečem da že spet ni tako daleč...pa reče ona..ah..sej je porodnišnica v Lj. tudi v reduuser posted image ...sem ostala pa res malo zmedena in sem se ustrašla!ampak kar vas berem tukaj na RR-ju ste tudi druge precej aktivne a ne!?!...
vidim da vse več februarčic postajajo januarčice...pa sem se že resno pripravila na odhod v porodnišnico...rok je že kar blizu...sem pa rekla da moram definitvno počakat do ponedeljka..do MŠ..da vidiva kako sploh poteka porod in se naučim dihanja..user posted image user posted image ...

taja27-sobica je res čudovita!

zaenkrat vas vse lepo pozdravljam in želim lahko noč...!pa miren spanec!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
21.1.2006 8:21:07   
tinkatonka
se javljam samo na kratko......Slabo naspana po čudni noči, ko nisem ne spala ne bila budna in zdaj sem tako utrujena. Močno pogrešam moža, ko ga slišim se mi kr solze ulijeo, pa nočem tam v telefon jokati, ampak res ga pogrešava oba z user posted image . Sicer sem se pa odločila, da nič ne bova hitel s prihodom na ta svet, ampak da bova kar počakala da oči dol opravi v Portorožu posel in da bomo spet vsi skupaj, potem bo pa tudi čas da sinko pride na svet, do takrat naj bo pa kr na toplem. Vglavnem.....ko se spočijem in ko bom malo boljše volje pa napišem kaj več.

Želim vam lep vikend v družbi vaših najdražjih.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
21.1.2006 8:39:18   
tinkatonka
Vam moram takoj napisat...upam da niste jezne...

Ravnokar me kliče mož in jaz imam že solzne oči, preden sploh dvignem telefon. Ko mu rečem živjo že sploh govort ne morem, ker mi tako solze po licu tečejo. In potem mi pove, da naju bo po vsej verjetnosti, če bo le utegnil prišel jutri zvečer pogledat v Ljubljano, pa četudi samo za 10 minut. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
21.1.2006 9:40:58   
Eviii
jutro...
no, vidiš, tinkatonka. sej portorož res ni daleč. v eni urci si v lj. moj možek je lani tudi neki cajta delal v lj in se gor vozu vsak dan. pa sva po enem mescu ugotovila, da to ni za naju in da je bolše, če tega ne počne več. pa boš vidla tudi, da ti bo teh par dni na teden minilo kot bi trznil. jst sm se že kr navadla, da gre moj možek vsake tolko na švedsko in se pol res ne moreva videt, ker je vezan na letala. zato me je pa prejšnji vikend vsak dan klical, če sm že šla rodit, ker ga je to najbolj motlo, da ne bo mogu it zravn. samo biznis je pač biznis in ni druge, kot se temu privadit. drugače moj možek dosti potuje, ker pač trenira golf in zdej gre tja, kjer je lepo vreme. in ponavadi nima vžganega telefona, ker je to v golfu skrajno neolikano. zdej je pa reku, da ga čist nič ne briga in ma non-stop telefon vžgan tudi na igrišču, da če bi blo treba, bi takoj skoču domov user posted image . pa na srečo smo se odločli, da bomo še malo počakali.
pika-poka, ne se sikirat za take izjave. jst sm bla cel december praktično nepremična in tud k dohtrjem me je mogu možek peljat. nism bla sposobna za nič. zdej pa se kr lahko usedem v avto in se kam odpeljem sama na krajše relacije. v lj res še nism šla ne sama ne z možekom in me zdej niti ne mika. glede na to, da mam manšega bušija, se ljudje niti ne sprašujejo preveč, kaj sama počnem v avtu. jih pa čujem od dohtrjev, da zakaj me mož ne vozi na preglede. pa sej tud on ne more z mano v čakalnicah čepet dve al pa tri ure. ja, kdo bo pa delal?
mi smo se danes spet lepo naspali. prou lepa mirna noč je za nami. sm prou zadovolna.
ursa, vem, da je grozno to s psički, ampak vem, kaj pomeni imet rad živalco. mi smo tudi že zapravli celo premoženje za naše ljubljenčke. imamo sicer samo enga mačkona (in skori stalno je kaka muca prisotna v naši hiši). skrbimo pa za vse muce (že od vedno): jih vozimo k veterinarjem cepit, pa če majo kako vnetje al pa zbolijo... in to stane. samo pol ko pa vidiš tiste učke, ko te gledajo in so ti hvaležne, ker si jim pomagal, je pa vse miljonkrat poplačano.
ja, jst že kr čakam na sms-je, s katerimi mi boste sporočale vesele novice. vsak dan nonstop gledam na telefon, če je pršlo kako novo sporočilce user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
21.1.2006 11:16:28   
jasnica
Ojla!

BaGsi četitam!user posted image user posted image user posted image Jaz si tud želim tako hiter porod.

Danes sem spet neprespana, ker sem ponoči na pol ure na wc hodila. Zdej bom šla pa malo na sonček hodit, ker imam trenutno mir s krči in bolečinami, tako da bom iskoristila dobro počutje. Šla bi v kakšno trgovino, ampak bi verjetno kakšno nepotrebno stvar kupila ker imam že vse, tako da je bolje če ne grem.

Sončen pozdravček!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
21.1.2006 14:46:11   
Eviii
sm vam prej pozabla napisat, da sm včiri spet dobila sms od bagsi. vam ga kr prepišem:
pozdrav vsem na rr. doživela sem čisto naraven porod brez analgetikov, klistirja, rezanja presredka, šivov,... po 10 min v porodni sobi. vsa pohvala tudi babici. vsem želim enako lušne porode! anja se 4 ure po porodu že pridno doji, čakamo pa na reakcijo velikega bratca, ki bo nedvomno navdušen nad dojenčico. lp, vsem.
seveda sm ji odgovorila, da jo vse prou lepo pozdravljamo in da tle že sprejemamo stave, kdaj in kira bo naslednja na vrsti user posted image . danes vas je nekaj malo tle gor. pa ne, da vse že rojevate user posted image . boste mene samo pustile? res, da more tajnica (tko kot kapetan) zadnja zapustit ladjo...
jst sm zdej malo delala moj puzzle (pariz). mi je ostalo samo še nebo (cca pol slike), ki je vse iste barve. in se mi že kr začne rolat po neki cajta, ko tam sedim in nepremično zrem v kose in upam, da se bo kak že sam najdu user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
21.1.2006 15:37:07   
tinkatonka
No tako...malo sem odspala, predtem pojedla dobro kosilo in sem že boljše volje.

Včeraj zvečer sem bila na enem luštnem klepetu s sošolko iz gimnazije in s takratno profesorico geografije prav tako iz gimnazije. Smo se tako dobro razumele, da smo tudi po gimnaziji obdržale stike, sicer pa profosorice že nisem videle kake 4 leta in se je bilo treba veliko za nazaj naklepetat. Vglavnem bil je lep večer. Danes sem po jutranjem  user posted image , dobila obisk prijateljice, je prinesla rogljičke in banane pa sva spili kavo in pojedli zajtrk in seveda klepetali. Hvala bogu, da se imam vsaj s čim za zamotiti. No potem ko je odšla pa je bil že čas da naredim kosilo, da pomijem posodo, potem pa obvezen počitek in dve urci spanja na kavču iz katerega se prebudim, ker sem vsa prepotena. No popoldne bom preživela ob likalniku. Imam kr veliko za likat, potem bom pa spet počivala. Čeprav je zunaj zdele tako lepo vreme, da se bom pomojem odpravila na krajši obisk k starim tetam, ki so tu le slab 1 km stran.

Dojenček je danes zelo miren, pa sej ponavadi potem zvečer nabrca za ves dan. Ali ve tudi opažate, da so user posted image  pri vas aktivni ob določenih urah dneva. No moj je vedno aktiven zvečer. Tam okrog 18h se začne in potem skoraj do spanja skoz brca. Tko da če kdaj čez dan ne naštejem 10 gibov, jih potem zvečer 30. No danes bom mogoče še spremenila oz. osvežila svojo barvo las. Strižt se pa najbrž ne bom šla, ker sem trenutno na kritični dolžini las in če se bom samo malo postrigla, las ne bom mogla dat več v moj mini čop. Rada bi imela daljše lase, pa tud ko bo bebika mislim da bo enostavneje narediti čop, pripeti špango, kot pa imeti lase tako kratke da ne moreš narediti nobene frizure in ti švigajo sem ter tja po obrazu. Grrrrrr....No sicr sem pa o tej kritični dolžini las spraševala tudi na forumu Nas Vsakdan in sem videla da nisem edina, ki trenutno trpi s svojo frizuro. user posted image

No kot vidite, sem malo boljše volje. Hvala Bogu a ne. Da ne boste poslušale samo jamranja od mene.user posted image

Evii...pozdravi Bagsi, če ji boš še kaj pisala seveda. Ja take porode kot sta jih imele Kami in Bagsi si lahko samo želimo. Ampak vsak porod je zgodba zase. Na koncu pa vsaka od nas dobi svojo nagrado. Joj jaz res komaj čakam. In obljubim, da ne bom prehitevalauser posted image . Sicer se bom mogoče uspela prepričati polni luni 13.februarja, ampak težko verjetno.

Punce lepo se imejte. Se vam javim kaj jutri.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
21.1.2006 19:43:05   
taja27
Ja vidim, da je res vikend in nas je bolj malo na forumu. Jst sem cel dan pohajala. pika-poka nikar se obremenjevat s takimi komentarji, saj je čudovito, da se počutiš dobro in lahko hodiš naokoli. Ne smemo pozabit, da smo srečke user posted image  in ne bolnice, ki moramo čepet doma in čakat... Verjemi mi tistim, ki morajo resnično počivati ni prav nič lahko.

Tinkatonka me prav veseli, da si že boljše volje. Te pa popolnoma razumem, da ti je hudo, ko si sama brez user posted image , sploh zdaj ko gre proti koncu. Solze nam user posted image  pa tako ali tako uhajajo nekontrolirano. Kar se pa aktivnosti user posted image  tiče, je pa pri meni podobno kot pri tebi. Prava razgrajačica rata tam nekje po 18 uri pa vse do 24. Saj jo čutim tud v dopoldanskem času (ko sedim v službi za računalnikom) ampak so ti občutki popolnoma drugačni, ko sem umirjena na kavču, z majico potegnjeno navzgor in opazujem kako se mi premika trebušček. To mi je vedno najlepši del dneva. Skoraj vedno se spomnim na risanko Barbapapina družina, ko so spreminjali obliko ... kot jo spreminja moj trebušček. Včasih je prav zabavno. Naša user posted image  je budna tja do polnoči ali pa še dje, tako da bo ponočnjakinja. To bo ''lušno'' po rojstvu, ko nam ne bo dala spat!!

Eviii glede na to, da tvoj možek trenira golf, bo verjetno, ko bo tudi pri nas lepo vremo, kaj igral v Mokricah. Pa se mu z dojenčkom/dojenčico pridružita in se lahko dobimo na kavi ali pa se oglasita do nas. Vabljeni!!

Zdaj pa grem gledat film Spanglish, ki ga je moj user posted image  prinesel iz videoteke.

Lep večer vsem,ki se še priklopite na forum.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
21.1.2006 23:51:09   
wallery
Čestitam obema novopečenima mamicama (bobika in bagsi)
Tudi mi smo imeli včeraj  2.CTG g je rekla da je zelo lep CTG nato me je pregledala še vaginalno in ultrazvok mi je naredila kjer sem izvedela čudovito novico user posted image  se mi je obrnila na glavicouser posted image user posted image user posted image user posted image (je pa še pripomnila da se mi lahko še enkrat obrne ker ima dovolj plodovniceuser posted image upam da bo ostala tako kot je sedaj)
G. me je še vprašala če sem prepričana da nisem zanosila prej ker da je naš-auser posted image  težka že 3500 g začetek 37 t  ter kako je velika(kaj še bo -a bomo imeli na koncu 5 kg?)(Zadnjo m. sem imela 4.5.2005 in po mojih izračunih -ogledu okroglega nosečniškega koledarčka naj bi bil PDP 8.2.2006 tako mi je tudi rekla na nuhalni ,moja g. pa mi vseskozi daje datum 11.2.2006-potem me pa sprašuje če nisem zanosila prej ne vem no kaj naj mislim )Naslednji pregled s CTG-jem imam čez en teden 27 .1.in takrat naj bi mi povedala kdaj bomo šli v rim (ker imam sladkor v noseč. me ne bodo pustili čez rok ampak prej ali najpozneje do roka bom v porodnišnici)

Glede obiskov pa sem tudi že sama možeku povedala da en mesec ne rabim nobenih obiskov (prvič mi je tašča hodila vsak teden najmanj dva meseca  v eno smer ima 70 km vožnje to zanjo ni nikakršnja ovira (nisem ji hotela reči da bi bili raje sami )-sem jo bila tako sita je cel dan soboto ali nedeljo pri nas visela jaz vsa boga  sem jo stregla,pa kosilo kuhala ona pa samo da bi ves čas imelauser posted image  po rokah in če je Nika spala je bila že užaljena da je ne bo nič videla in če samo spi  mislim haloooooooo!)Pa naj si potem misli kar hoče,tega ne bom več trpela .Pa drugače nimam nič proti njej samo to je pa že višek.
Danes sem pa zlikala se zadnje oblekice za našega-ouser posted image  sem sedaj prav utrujena
LPuser posted image

_____________________________

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
22.1.2006 7:04:40   
karin412
Jaz sem že dobro uro pokonci, še vedno v enem kosu, počutim pa se dobro.
Čestitke za Manco in Anjo!!!

Nekje sem prebrala, da če popiješ preveč čaja iz malinovih listov, spodbudijo popadke, zato tega čaja ne smejo piti tiste, ki so nagnjene k prezgodnjim porodom. Jaz bom začela zdaj piti, po 36. tednu. Presredek si pa masiram kar sama, ker lubi nima takega občutka, pa se raje sama.

Še 4 tedne, če ne bom prej rodila! Gre res hitro.
Danes sem dobro spala, se pa precej potim, user posted image se še zelo pogosto premika oz. z nogicami brca v rebra.

Jaz nisem še nič dobila s CSD, sem klicala, da bo konec meseca.
Imam pa že vse pripravljeno za v porodnišnico, pa za user posted image  sem dobila nekaj oblekic od prijateljice, predvsem bodije na preklop, ki jih nisem imela (imam majčke).

Glede tašč, mam in žlahte: midva sva v Kranju kar daleč od sorodonikov in bova bolj ali manj sama, moji sorodniki me verjetno niti obiskat ne bojo prišli, ker načrtujemo nekak piknik enkrat spomladi pri nas na Primorskem, da bojo videli user posted image . Tašča ne hodi nikamor, tako da si obetam samo en obisk, potem pa še nekaj prijateljev.


(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
22.1.2006 9:47:05   
tinkatonka
Dobro jutro!
 
Se zdele javljam samo na kratko, ker že čakajo v vrsti za računalnik.

Danes ponoči spala obupno. Sem se zjutraj zbudila bolj zmatrana kot takrat ko sem šla spat. Groza. Skoz sem se premetavala, pa še vedno me moti prazen prostor ob meni. No hvala bogu danes pride moj možek domov in očitno bo tudi prespal doma. Kok mam jaz zlatega moža, ga tako skrbi z naju pa seveda naju noro pogreša, tako da bo prišel domov naju mal pocrklat. user posted image user posted image

No drugače sem se pa zjutraj samo prestavila iz postelje na kvač, kjer sem opazovala trebušček kako miga levo in desno. Prov užitek je to gledat. Zdaj grem pa spit malinov čaj in en magnezij, da si izboljšam prebavo. Glede malinovega čaja. Jaz spijem na dan pol litra tega čaja. Mi je ful dobr, tko da bi ga še več spila, pa si ga ne upam. No vedno si ga posladkam z eno čajno žličko, da je še boljši.

Komaj čakam da bo torek, ko imam pregled pri ginekologu in CTG. user posted image user posted image  

Punce lepo se imejte. Čuvajte se in pobožajte svoje lepe trebuščke.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
22.1.2006 10:05:25   
ursa_p
Dobro jutro tudi od mene!

Ze drugo noc sem slabo spala, ker me je ves cas zvijalo. Pa tako sem bila vesela, ker nimam vec menstruacije, sedaj pa so bolecine popolnoma iste. user posted image  Drugace pa ni dneva, da se ne bi zbudila ob treh ponoci - no, bolj natancno ... deset do treh. Eviii ... ne prevec cakat SMS-jev, ker sem po vasih ocenah sedaj jaz na vrsti ... pa se ne bi sla ... se par dni. Vceraj sem imela skoraj cez cel dan popadke (otrdevanje trebuha imam tako non stop, to so bili pa popadki z bolecino), ampak nikoli niso prisli na vec kot na 10 minut. Tako da so bili v glavnem cisto neredni. Sem sla pa popoldne na en sprehod, kljub prepovedi, ampak me je soncek tako lepo vabi ven ... sem se pocutila res super.

Glede gibanja. Vceraj sem si zacela pisati gibe ... 10-ega smo ujeli sele ob 21-ih, kar je zadnja moznost - za kasneje ni vec napisanih ur. No, ampak tamal se je ravno ob devetih zbudil in ni in ni dal miru do 1-ih zjutraj - skoraj cisto brez prestanka. Sem prav vesela takih veseljacenj, pa se prav dobro je brcal in se premetaval po trebuhu. Res se ga je odlicno cutilo.
Drugace pa pravijo, da so razgrajaci v trebuscku ponavadi potem bolj pridni ... upam, da bo to drzalo.

Vceraj sem si izmerila trebuh in je na 102 - malo sem pa sla narazen. Kile so se vedno na +9. Sem prav zadovoljna, ceprav mi zadnje case noro pasejo sladkarije - s tem sem nalezla se Matica.user posted image user posted image user posted image

Drugace sem pa ze dobila od CSD odlocbo, da dobim paket v obliki denarnega nakazila. Samo nic ne pise kdaj ... upam, da naslednji mesec.

Kar se pa najine psicke tice ... brez problema jo peljeva k veterinarju ... problem je le to, da se nama je cisto vse nakopicilo sedaj. V torek jo peljeva v Topolsico na sterlizacijo in odstranitev analnih vreck (tiste, ki imate pse verjetno veste kaj je to), ker imamo s tem res nore probleme. Potem pa upam, da bo za nekaj casa mir pred veterinarji, ki so danes prav noro dragi. Aja, ce bom se v enem kosu, grem kar zraven. Drugace pa upam, da tale sneg kmalu gre, da si ne bo katera se tack polomila (nam jo je tale sneg pred dvemi leti s tem ze zagodel).

Taja27 ... tebi sem pa poslala zasebno sporocilo (ze 2 ali 3 dni nazaj) ... pa ga ocitno ne znas prebrati ... na levi strani ti pise ... moji albumi, moji mali oglasi, moje debate, zasebna sporocila in moj profil. Zraven Zasebnih sporocil pa imas stevilko koliko novih sporocil imas za prebrati. Klikni gor in preberi. Hvala! user posted image

No toliko zaenkrat od mene, pa upam, da me bo danes cim manj zvijalo. Naj mali pocaka se kak teden ... glede na to, da je se vedno divjak v trebuscku - obcasno, se mu zgleda ne mudi vec ven, samo si nekako nasprotujeta z mojim telesom. user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem.

Ursa

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Zadnji mesec februarčič 2006
22.1.2006 15:10:39   
suky
pozdravljene

Mene že kr mal skrbi, ker mi trebuh tok otrdeva. Ponoči je bil kot skala, zdej pa popusti za par minut in me spet prime. Pikico drugače čutim kako se premika in pomoje, da dokler jo čutim, da ni panike. Ali pač??
Ponoči čist nič ne spim, ker me vse boli pa skoz me na WC. Pol mi pa pravjo nej se naspim!! Kakouser posted image

Ene ste ful pridne pa mate že vse oprano pa zlikano zauser posted image . Js nimam še nič!! Trenutno sem pri svojih doma, ker s fantom še vedno urejava stanovanje. Ful sva odlašala, češ da mava še čas....zdej bo pa očitno pikica prej pršla na ta svet in pol smo v riti. Se bomo mogli stiskat v dosobnem stanovanju dokler najino ne bo totalka zrihtano. To me tok sprav v slabo voljo, da sem vsa depresivna. Zadnjič sem šla malo pogledat kaj delavci delajo pa sem pol tm prespala in sem se tok zjokala, ko sem šla spat. Tok me je stisnlouser posted image  Mam tacga fanta, ki sploh ne doživlja nosečnosti z mano. Včasih mam filing, da mu je ful vseeno. On ma že od prej enga fantka 6 let starega in ta je samo še en zanga. Men se pa meša od veselja. Da ne govorim kok so moji veseli, ker bo to njihova prva vnučka. Pri njegovih so pa se mi zdi že siti, ker majo tok vnukov, da glava boli. To me zlo razžalosti, ker že kr vem kaj me čaka....non stop sama z otrokom. To me ne mot ravno tok in sem v nasprotjo z nekterimi, ki se izogibate tašč in mater...js se lahko zahvalm bogu, da mam tako mami, ki je ob enem tud moja prijateljica in vem, da mi bo stala ob strani in mi ful pomagala. Škoda, da ona ne more vzet mesec dni dopusta, ker bi jo kr skoz mela zravn. No, mal sem se mogla izpovedat.
Zdej grem pa mal pred TV, ker me vse boli, če sedim nekaj časa za računalnikom.

Čav bav

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?