|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 14:46:35   
mmetka
...da prekinem ta fajt...user posted image



upam, da naša nasljednja priljubljena beseda ne bo PUSTI... Lahko bi bila recima "JA MAMI"...


Misliš, da bomo dočakale to kdaj? Jaz kar dvomim...


sigurno bomo dočakale...user posted image jaz našega vstrajno treniram...user posted image ne mi jemat upanja...user posted image

A & T in bobika- user posted image bravo za vajina sončka, ki že toliko govorita! Pa že kar cele stavke...  ne morem verjet...user posted image mi smo še daleč od stavkov...

orka**- super slikice! Glede na to, da sem bolj malo prisotna, sem očitno zamudila rojstvo vašega novega člana!user posted image Pa vseeno, čestitke za krasno družinico!

Manca,Sara in Tijana so prave lepotičke!user posted image

Renan- mi je postalo kar hudo, ko sem prebrala, da boste morali oddati mucka!user posted image Pa tako sta luškana z Vladimirjem na sliki!

rija- user posted image hitro se pozdravi! Til je pa že pravi umetnik!user posted image

taši- Upam, da boste v petek našli kaj pametnega v C&A! Mi ga tudi dobimo v kratkem v Mb in se ga že ful veselim!




_____________________________

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 8101
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 15:02:45   
A & T
Rahelca - ja, prekmurka, točneje Moravske Toplice. Ti si iz Lendave, a ne.

Tudi jaz sem vesela, da Tino že toliko govori in da mi lahko pove, kdaj je lačen, žejen, kje ga boli, srbi, če je spal, a verjamete, da ve na pamet že kakšnih 5-7 pesmic? Moj mož pravi, da je pameten po njem, pa še prav ima. Poje ringaraja, jaz sem mala roža, čuk se je oženil, mojster jakob..., je pa res, da mu jaz veliko pojem.

Riji pošiljam user posted image , da bi čimprej bila fit.

Lep pozdrav vsem ostalim puncam.





(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8102
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 15:38:02   
lonja
Rija, hitr se pocajtaj, eno user posted image  zate!

Dežnike bom pa jutri dostavila tvojemu bratu, enkrat popoldne, ni šlo prej...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 8103
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 16:29:53   
rija
hvala vsem za dobre želje....res pridejo pravuser posted image  ker sem v totalnem kuuser posted image

v takem razsulu nisem bila že kakih 20 let user posted image  ne morem več ležat, čutim vsak klinčev zob, v glavi me seka....user posted image user posted image

Lonja: ni problema, itak jih zdaj ne rabimo, ker je pri nas sonček user posted image  

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 8104
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 21:12:26   
Rahelca
A&T: jaz sem ljubljančanka, starša sta pa prava prekmurca. Ampak jaz se imam vseeno za prekmurko. Veliko časa sem preživela tam. Lepo mi je bilo.

Naša sara spet ful kašlja, vročine sicer nima. Ju3 bo doma, imam varstvo zanjo. Oh, ta letni čas.

Rija: vem, da ti ni lahko. Že po karakterju ne moreš mirovat, a ne?

Sem danes videla dva otročka v zimskih jaknah. kako vi oblačite vaše sončke? že imajo žabice? Jaz ji jih še nisem dala, čeprav je danes pihal mrzel veter.

Zdaj grem pa počasi počivat, bo naporna noč. Upam, da ne bom spet zaspala pri CSI. Še dobro, da si snemam.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8105
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 21:25:09   
renan
rahelca a ti si tudi odvisnik od csi? jaz sem že celo večnost, še posebno od las vegasa..pri operilu se jaz ravnam tako, da mu ga poskušam dajati ne več kot 5 dni. pomaga tudi, če kakšno mokro plenico ponoči daš na posteljico. vladimir potem veliko lažje diha..

metka: tudi meni je žal muca, ampak zanj je bolje, da je pri ljudeh, ki so vedno doma, in da ne luta zapuščen okrog hiše, ko nas ni.

mi še ne nosimo žabic. zimsko jakno smo pa šele včeraj nabavili..

lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 8106
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 21:34:19   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Rahelca
Sem danes videla dva otročka v zimskih jaknah. kako vi oblačite vaše sončke? že imajo žabice? Jaz ji jih še nisem dala, čeprav je danes pihal mrzel veter.


Sem že sama hotela vprašat tole!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A samo 2user posted image !? Med temi, ki jih jaz srečam jih je polovica v zimskih jaknah, volnenih kapah, v zimskih vrečah... user posted image  user posted image . Pa sej folk ni normalen! Kaj bojo nosili pozimi mi ni jasno!

Pika na i, je bila pa danes boga punčka kakih 9,10m, v žabah, debelih nogavičkah, zeeeeelo debelih mehkih copatkih, v žametni jakni (kaj je imela spodaj nisem videla - prav malo sigurno ne) in... sevede z debelo kapo na glaviuser posted image . Kako je bil "opremljen" voziček nisem videla, ker jo je imela mamica v naročju.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 8107
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 21:40:35   
ajdaN
No pa da še kaj napišem - da ne bom samo šimfalauser posted image .

Rija pozdravi se čimprej! Jaz sem bila prejšni teden "samo" prehlajena, pa sem "komaj preživela"user posted image . Res pa da sta mi dva mulčka skakala po glaviuser posted image .

Tinka - kje se skrivaš user posted image ?

Slikovne umetnine... Pri nas jih še ni, ker je vse varno spravljeno izven dosega otroških rok, kadar riše, je pa striktno v svojem stolčku za mizo! Sem pa sigurna, da tudi pri nas ne bomo ušli "freskam"user posted image .

CSI - zakonuser posted image ! Samo kaj ko je zaradi tiste user posted image  "Kmetije" tako pozno! Ampak se ne dam - kljub nočnemu žuranju večinoma kar gledam!

Slikice so vse luštneuser posted image

Taši vidim nov dvojni avataruser posted image user posted image ! Kaj se pa Jure nekaj kislo držiuser posted image ?

No tako - dost sem naklofala!


(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8108
   RE: JANUARKE 2006
11.10.2007 21:57:47   
pikica*
Ojla,

še jaz se po dolgem času malo oglašam. Za nazaj niti nisem šla brat, ker je materiala čisto prevečuser posted image .
Pri nas v bistvu ni nič posebno novega. No, Zoja je trenutno bolj revčka, ker ima že par dni drisko. Sicer se kar dobro drži, ampak se mi zdi, da jo non stop previjamo. Na srečo veliko pije, tako da vsaj ni panike glede dehidracije.

Mi smo trenutno v fazi preurejanja stanovanja. Dnevna soba je poštimana, zdaj pa "selimo" kabinet, ki bo postal Zojina soba. Potem bo pa treba it v Ikeo po pohištvo. Ampak jaz sploh več nimam energije za te zadeve. Bi kar s čarobno palčko zamahnila in bi bilo vse urejenouser posted image . Mičkeno mi manjka kakšno varstvo za Zojo, ker je ob njeni energiji kar težko kaj pametnega naredit.

Vidim, da itak nimam kaj pametnega povedatuser posted image . Grem na kavč, potem pa spat, ker sem (spet) čisto povožena.

Čau

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 8109
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 8:50:47   
KatjaD
Uf, tukaj se pa tud jaz strinjam. Otroke oblačijo že kot da je zunaj -20. Pa sej to ni normalno. Potem pa zbolijo, je pa vik in krik - pa sej ni čudno, sej so pomoje čist prešvicani spodaj.
Matic ima kakšen teden tanke žabice, ampak samo zato, ker so v vrtcu kakšne 2-2,5 ure zunaj, hlač pa še nima debelih ampak samo tanke za čez, da ga potem ko pridejo notri slečejo in je samo v žabah. Pa tudi jakne še ne nosi nobene. Zjutraj, ko je bolj mrzlo mu oblečem čez bodi debelejši pulover, zraven pa v nahrbtnik dam tanjšega za potem, ko grejo ven. Ko je bil bolan pa sem mu čez oblekla tanko jopico (ko sva šla za 15 minut ven, da se je malo nadihal zraka).
Naš se, če mu je vroče kar sam začne slačit, pa že tako je po meni bolj "vroč" in ne rabi veliko obleke.

Rija - upam, da boš čim prej spet pri sebi. Vem kako ti je, meni se zmeša, če moram bit notri zaradi bolezni, kaj šele, če te še vse boli zraven...

AjdaN - se strinjam glede CSI in blesave Kmetije. Se mi kakšen dan zgodi, da padem v komo preden dočakam user posted image .

Slikovne umetnije - vam moram ob priliki pripopat sliko naše ograje na dvorišču, ki jo je Matic okrasil s kredami - še dobro, da jih dež spere user posted image . Za stene pa itak ni panike, bomo pa prebelili, ko bo preveč počečkana. Trenutno ima rahlo pavzo, pa nam stene ne trpijo preveč.

Vrtec - nimamo nobenih težav. Danes je že drugič šel kar samo noter, brez da se obrne, ko ga pokličem samo še maha pa-pa, jokca nič več, cel dan se pridno igra, sodeluje, zaspi v pol minute, spi uro in pol - v glavnem krasno. Me je malo skrbelo kako bo po 14 dneh doma, pa ni bilo čisto nobene panike, vse moje skrbi odveč!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8110
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 9:16:10   
tinkamiška
Hojla

Malo sem poniknila, ker sem čakala in upala, da ne bo France, je en dan zamujala, pa je upanje kar naraščalo. Danes pa se je prikazala packa in me zbila na tla. Ampak bo že enkrat ratalo, do takrat, pa se bomo cartalai za Iziko, no sej potem tudi, še 1x boljuser posted image

Debatirate o oblačenju. Iza ima debelejšo jakno, jo je nosila lani pozimi, ampak spodaj še flis, zdej ima pa samo body. Včeraj smo bili na rajanju(zdravo življenje) in ni bila ta jakna ničkaj odveč, ker je pihal mrzel veter, Iza je imela na glavi tudi flisasto kapo, pa tudi ta ni bila odveč, še jst bi jo mela, če bi jo imela s sabouser posted image Pa dokolenke ima pod podloženimi žametnimi hlačami. Res je bilo mrzlo, pa smo tekali in plesali, izdelovali razne igračke,...
Kaj bo pa imela pozimi, še bolj debelo bundo in spodaj kak debel pulover še bolj debelo kapo pa rokavice, pa žabeuser posted image Kaj čem, mi smo bolj zmrzljive sorteuser posted image user posted image user posted image

Rija, upam, da boš kmalu boljše. Prijateljica ima tudi težave s sinusi in pravi, da je to res hudo, pa antibiotik ji ni ničkaj pomagal, ga je pa jedla tri tedneuser posted image Ti želim, da boš pa ti hitro dobra in na starih tirih.

Pikica, te razumem glede preurejanja stanovanja, meni bi bilo super, če bi imeli več denarja in ne bi bilo tako stresno preračunavnaje ali nam bo šlo skozi ali ne, pa bi imel kaj drugega pa ni dosegljivo in da skoraj vse delava sama, ker se s tem pač veliko prišpara..Bi tudi jst mela kakšno čarobno palčkouser posted image

Slikovne umetnije. Malo imamo porisano po tleh, ampak odkar je Iza v vrtcu riše na papir, če se ji ponesreči pa še malo drugjeuser posted image ampak namenoma pa ne riše drugje ko po papirju, Zato je prišel čas za flumastre, moram kupit takšne, ki se spirajo iz cotk...

Vrtec. Sem tako vesela, ker seje Iza navadila nanj in gre rada tja. Komaj čaka, da ji obujem copatke in lahko steče v igralnico. Dobim še poljubček, potem je pa že ni večuser posted image Danes sem še pokukala skozi okno in jo vidla kako je sama zlezla na solček in čakala na zajtrk. Taka lušna pikica jeuser posted image

Spremembe. So selo opazne odkar hodi v vrtec. Včeraj naprimer je sama tekala od ene dod druge delavnice, ko smo bili na rajanju. Tako samostojna je postala. Še vedno priteče k meni, kadar ji je neprijetno, ampak se igra sama. Pije iz kozarčka, je z priborom, pove kdaj lula in kaka, veliko govori...

Še slikice pohvalim! Super souser posted image

Taši
pridite!user posted image

Zdej grem pa malo ležat, me Franca ornk zdelujeuser posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 8111
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 10:34:24   
bobika
Pozdrvljene!
Tinka: joj, tebe pa ta franca res user posted image zabava. Pa kaj te ne misli zginit za kakšno leto ali več! Naj se čimprej pobere!!!!user posted image
Sem vesela, da Iza tako uživa v vrtcu, je kar lažje ne.
Umetnije: tudi pri nas ni nekaj ekstra porisano kje druge kot po zvezku. Sem jo kar vedno opominjala, da se riše po listih in zaenkrat se še tega drži. Le enkrat je poskusila, ko je videla strica, ko si je na steno zarisoval točke za vrtanjeuser posted image
Oblačenje: Manca je že tudi parkrat popoldan imela oblečene žabe. Pri nas se popoldan kar ohladi in ji ni nič preveč, če sva zunaj. Na vrh ji pa oblečem trenerko in čez jaknico. Sem pa že razmišljala, da ji bom tudi bundico že oblekla, ker je predvčerajšnjem imela kljub vsemu, kar je imela na sebi tako mrzle roke. Danes pa je sonček pa je malo majn oblečenauser posted image Meni je Manco zelo težko oblačiti, ker mene vedno zebe, pa sem lahko nevem kako oblečena, Manca je pa bolj vroče sorte po atiju.
Pikica: tudi pri nas je tako, kot je napisala Tinka. Te poplnoma razumem. In tudi sama si želim takšno čarobno palčko, če jo kje najdeš mi javi user posted image
Kako pa se ti počutiš? Pa nosečnost poteka vredu?

Tudi jaz zelo rada gledam csi. ampak sedaj ponavadi prepim, sem pol tako jezna. Tako je bilo tudi včeraj, cel csi sem prespala. Potem sem pa gledala lost in pol zaspati nisem moglauser posted image
Rahelca: kako je z vama? je Sara že kaj boljše?user posted image Saro so pa same očke na sliki user posted image . Luškana punca!
Tudi Tijana je prava lepotička. Zgleda kot iz reklame user posted image
Rija: tudi zate user posted image Kako se počutiš?
Tašonka: sem pogledala avatar in na njem sta si tvoja sončka tako zelo podobnauser posted image user posted image

sedaj pa greva malo na sončka!
lepo bodite



(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8112
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 11:04:44   
A & T
Sem že mislila, da sem jaz edina, ki malo bolj oblači otroka, pa je hvalabogu tudi tinkamiška  taka. Tino gre z varuško že zelo zgodaj (pol devetih, devetih) na sprehod in sta zunaj do dvanajstih, zato ima pod hlačami žabice, če je popoldan toplo,  mu jih po spanju ne oblečemo. Jaknico ima ali tanko, ali pa brezrokavnik, pa tudi tanko bombažno kapo mu ob vetru nadenemo in na moje veselje, jo hoče imeti.

tinkamiška - presneta user posted image , držim pesti, da vam čimprej uspe, vem, kakšno je razočaranje, ko pride, upanje pa odide.

user posted image za Matica in Izo, ki sta se lepo navadila na vrtec.

pikica - mi smo lani kupili Marlesovo hišo in vem, kaj je preurejanje oz. izbira pohištva. Ikea je pa zakon, vsaj zdaj, ko so otroci še majhni in se zato ne dereš na njih, ko se kaj zgodi. Jaz recimo rada grem v Ikeo, v njihovo restavracijo še bolj, a ti izberem pohištvo jaz?

rahelca - naj se Sara čimprej pozdravi. Lepo, da je polno prekmurk, ostale ste tudi zakon, me smo pa tudi fajn.

CSI - je pa itak zakon. Če ne zaspim, gledava oba z možem, drugače pa on sam.

Lep sončen dan vsem in pazite nase in na svoje sončke.

Aja, pa en hura za petek! Ljubim petke, ko delam samo do treh, potem pa smo dva dni doma.

Pa-pa.



(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8113
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 11:16:24   
rija
ojla....

danes sem malo boljša, hvalabogu...mogoče pa je začel AB prijemat user posted image

oblačenje: naš mali ni kaj posebej fejst oblečen, ker potem zakuha user posted image  zdajle ima body z dolgimi rokavi, čez pa flis jakno, pa trenirko, brez žabic pa sandale user posted image  ker ni hotel drugih čevljev...not pa debele zokne user posted image  za trak pa se ni strinjal in je pač brez.....edino ko mu dam gor jopico z kapuco, hoče meti vedno kapuco gor....pravi: pako user posted image user posted image

tinka: upam, da tega user posted image  drugi mesec več ne bo na obisk....

pikica: jaz pa sem imela glih zaradi opremljanja stanovanja zadnja dva meseca nosečnosti prečudovita: to me je navdajalo z neko nadzemeljsko energijo in počutila sem se odlično. še zadnjih nekaj ur pred porodom sem skakala po Ikei in pomagala mojemu dragemu nakladati pohištvo....mogoče pa sem zato šla malo prej rodit user posted image

csi: men ipa so že malo tečni.....no, ne gledam jih več s takim navdušenjem kot v začetku, ko je bil še samo oni iz las vegasa.....in miami....tale iz n.y. mi pa sploh ne klikne.....so mi že igralci vsi nekak mimo.....user posted image

vrtec: super da so se vam tak navadili. midva pa sva se odločila, da naš pred 4 letom ne bo šel več v vrtec in ko bom zdrava, ga grem izpisat, da bo nekdo drugi srečen, da bo dobil plac.
niti se mali ni dobro počutil v tej skupini niti ne mislim biti vsak teden doma ali bog ne daj v bolnici, ker bo vedno znova nekaj fasal....se bomo pač nekak z babico pokrpali.
in tudi se ne bojim glede socializacije: P je rekla, da je ne rabi do 3,5 let....potem pa srečam eno sosedo, ki je vzgojiteljica, ta pa mi pravi, da jo rabi in da naj pazim, da ne postane preveč egoističen.user posted image

in potem bodi pameten....

sicer pa tudi naše generacije večinoma niso šle prej v vrtec kot pred 5.6 letom, pa mislim, da nismo pretirani egoistiuser posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 8114
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 11:23:05   
fiona apple
Živjo,
po dolgem času se še jaz malo oglasim. V službi imamo toliko dela, da mi enostavno ne znese še tukaj kaj napisat.
Tudi pri nas je vrtec prinesel veliko sprememb. Ela se mi zdi, da je čez noč postala drugi otrok. Pred vrtcem ni komunicirala z nikomer, razen z domačimi, sedaj pa se mi zdi, da se veliko bolje vklopi v družbo otrok, sodeluje pri igricah na veliko debatira ( lepo izgovarja že večino besed, če pa hoče povedat daljši stavek pa so vmes med "pravimi" besedami še šaublšaubl al nekaj tazga. Jaz iz teh njenih pripovedi ponavadi uspem izlučiti bistvo).

Oblačila pa so tudi pri nas problem. Zjutraj, ko gremo v vrtec se mi zdi mrzlo, v vrtcu pa je tako toplo, da jo pustim v bodiju in tankih hlačah, žabic pod hlače ji še ne oblačim, pa tudi pozimi jih bom verjetno dala s sabo, da jo bodo vzgojitelce oblekle za ven, ker notri je res pretoplo.

Pa še malo slikic. Slikice vaših malčkov sem pregledala (tudi tiste nekaj strani nazaj) in so res čudovite. Vse imate zlate otročke.


user posted image

user posted image  

 




user posted image  




lp/peta

Slike so bile prevelike.


< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 13.10.2007 20:56:10 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8115
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 12:00:44   
Anonimen
Oblačenje - Kakšni res že preveč oblačijo svoje otročke in se tudi jaz sprašujem, kaj hudiča jim bojo navlekli gor pozimi, ampak to govorim za res kakšne ekstreme. Jaz Špelo oblečem zgoraj v bodi z dolgimi rokavi, čez kako jopico ali pulover, pa brezrokavnik a la bunda, samo brez rokavov, toliko, da ji greje trup. Žabic ji še ne dam, pa kape tud ne. Če mrzlo piha, ji dam trak za ušesa. Jureta malo bolj oblečem, ker on pač smo leži in ne ogreva sam sebe dodatno z gibanjem, pokrijem ga tudi vedno v vozičku, ga pa oblečem v bodi z dolgimi rokavi, tanko jopico s kapuco, flis, pa kapuco mu dam na glavo, spodaj pa podložene hlače in nogavičke ali pa žabice in čez tanke hlače, pa ene copatke malo toplejše smo mu za ven kupli. Pa tanka dekica čez. Za v lupinico ga pa brez flisa dam in kapuce nima na glavi, ker v lupinici je ful toplo.

CSI tudi jaz zelo rada gledam, še raje pa Lost in sem včeraj bila ful vesela, da sem končno dočakala novo sezono user posted image , pa čeprav je ful pozno. Pa TV gledam, namesto, da visim tu na RR.user posted image Slednjega poštimam med reklamami.

ajdaN
, Jure je imel pa Špele že poln kufer, ko se je obešala po njem, zato se tako kislo drži.user posted image Samo je to najboljša fotka, ki jo imam, da sta takole skupaj, pa sem to dala v avatar.

pikica*, sem glih včeraj mislila nate, kje se skrivaš, pa sem ti že hotla pisat, če je vse ok s tabo. Pa vidim, da imate ful gužvo.user posted image No, sej ti bom pisala mal, enkrat do konca tedna bom že našla čas tudi za to.user posted image

Katja in Tinka, super za vrtec!user posted image

Tinka, moje sožalje za Franco.user posted image Držim pesti, da gre že naslednji mesec na zimovanje.user posted image Drugače pa pridemo.user posted image

Bobika, res sta si ful podobna Špela in Jure. Sploh, ko primerjaš fotke istih starosti. Imamo nekaj takega kot ajdaN, ko sta si tamaladva podobnakot jajce jajcu.user posted image

A&T, Prekmurke ste res fajn punce!user posted image

Rija, ne sekiraj se glede socializacije. Če bo šel v vrtec, ne bo nič prepozno pri 4 letih. Jaz sem imela probleme samo zato, ker nisem bila v vrtcu sploh in so se v šoli vsi že iz vrtca poznali, jaz sem bila pa tam peto kolo in nevajena socialnih stikov, pa sem ful šepala s tem večino otroštva. Ampak jaz sem bila že tako zaprta vase, Til je pa tak vesel otroček, družaben in se bo v vrtcu in potem v šoli ziher hitro vklopil.user posted image
Fiona, lepo, da si se spet malo oglasila! Ela je prelepa punčka!user posted image Samo ti bojo brisali prevelike slike, veš. Sem vesela, da sem prišla pravočasno, da sem še videla vse.

A mi zna katera povedat, kakšne so številke cotk iz C&A v primerjavi s H&M? Večje, manjše, enake? Da vem izbirat dans, ko bomo tam.

(odgovor članu fiona apple)
  Neposredna povezava do sporočila: 8116
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 12:06:37   
pikica*
Saj načeloma mi je opremljanje v veselje, ampak zadnje čase mi zmanjkuje energije. Ko si še brez otrok, ni problema. Ko imaš pa poleg sebe še enega skoraj dvoletnika, polnega energije, je pa zgodba malce drugačnauser posted image . Pa tudi to bi še šlo, ampak predstavlja dodatno "coklo" še trebuh. Pa ne, da je tako zelo velik, ampak je vseeno v napoto. Pri izbiri pohištva so pa problem dimenzije. Sobica je bolj majhna in je nočem zabasat s pohištvom, po drugi strani pa mora imet dovolj prostora za vse Zojine obleke, igrače itd. Nakupi za našega prihajajočega člana pa sploh še niso prišli na vrsto.  Če bom šla po orkinih stopinjah, zna bit precej pestrouser posted image .

Ja nič.....grem mal stanovanje v red spravit.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8117
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 13:02:09   
renan
pikica tolaži se s tem, da bo čez nekaj časa še težje.user posted image

kaj pa naj jaz povem, ko smo se v vladimirjevem kratkem življenju že 2 krat selili in baje se nam v kratkem spet obeta selitev v drugo državo...čez nekaj let bomo pa koze gojili na goričkem...user posted image

tašonka: številke v c&a so malenkost manjše od onih v h&m.

lp, renan

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8118
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 13:10:19   
Anonimen
Renan, hvala za info!user posted image Sem se že bala, da ne bom pravočasno izvedela, ker se bomo kmalu odpravili od doma.
Kam se boste spet selili? Samo te selitve so res grozno naporne. Jaz si sploh ne predstavljam, kako ti je. Meni je bil obup že brez otroka se selit in niti približno ne na take razdalje kot ti.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8119
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 14:00:26   
ajdaN
Taši C&A ima za moje pojme realne cifre. HM se mi zdi, da je malo velik - Lovru še zmeraj dobim gor kakšen bodi št 86, pa sem ga zadnjič merila in je imel že blizu 95cmuser posted image .

PA fajn zapravljejuser posted image !

Pikica* uživaj dokler si samo z enim in trebuhom, potem bo konec hecauser posted image . Ne resno! Meni je bilo zadnje dva meseca biiiiiisvetno manj naporno, kot potem prva 2 meseca po porodu! Ampak to itak šele potem vidiš, ko rodišuser posted image .

Oblačenje - zastopim, da so mulci bolj napravljeni zgodaj zjutraj, pa pozno popoldne, ko res zahladi. Ampak danes ob 13h je bilo na soncu ene 20 stopinj! A ni user posted image  sem videla mamico z mulčkom v vozičku v debeli jakni, debeli kapi, pa zimski vrečiuser posted image ?!?!?

V glavnem med 10 in 16 je za kakršnekoli debelejše jakne, kape ipd, za moje pojme absolutno preveč! Lovro je danes malo čez 10 skakal po soncu v bodiju brez rokavov in tanki majčki! Pa je imel čez glavo! Mrzle roke pa pri nas niso pokazatelj, da jih zebe.

Na kape sem pa itak "alergična". In kar pike dobim, ko me kdo pri 10 stopinjah sprašuje kje ima Ana kapo?! Haloooooo?! Je nima, pa je še lep čas ne bo imela!

Tinka držim pesti, da se kmalu oglasiš z lepo novičko!

Rija - ne vem če drži, da nismo šli v vrtec pred 5,6 letomuser posted image ! Kakor se jaz spomnim, je bila moja generacija že zeeeeelooooo zgodaj v vrtcu! Jaz vem, da še pred enim letom! Če pa imate za poštukat pa itak izkoristitem če vidiš da malemu ne odgovarja!

Tako se grem basaz s sladoledom, dokler je mularija še pri miruuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8120
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 15:16:18   
fiona apple
Pikica : Samo še dva meseca, pa boste dobili novega člana. A že kaj NA GLAS razmišjlaš o imenih, al bomo zvedle, ko rodiš? Ti pa verjamem, da je kar naporno uskladit nosečnost, Zojo in še opremo stanovanja. Pa če nisi finančno omejen, potem še nekako gre, če pa ti še denarja zmanjkuje, potem je pa vse skupaj za živce orenk napor. Nas tut še čaka opremljanje zgornjega štuka hiše oz. spalnic- bi ful rada, da dobi Ela svojo sobo. ampak finace nam tega zaenkrat ne dopuščajo.

CSI in podobne forenzične serije jaz sploh več ne gledam, ker imajo tooolk odbite primere. Sama delam v medicini in vem, da z gledanjem pod mikroskop ne moreš določiti vrste bakterij, al pa v katero stran so tekle podgane na podlagi tega, kako so obrnjene dlake, ki so jim odpadle...- sploh so pri n.y. čist divji.

Kar se vrtca tiče pri nas je zaenkrat pozitivno vplival na Elo. Je pa res, da sta od dveh sodelavk fantka enake starosti kot noč in dan: tisti ki ne hodi v vrtec je mnogo bolj olikan od drugega, ki je že od prvega leta v vrtcu. Ta, ki hodi v vrtec ima izrazoslovje na nivoju podivjanega najstnika- nimam te rad, ubil se bom, našel si bom drugo mamo... Prijatelji v vrtcu imajo neke želve z sabljami in noži in on hoče tut imet take igrače. Men je to prav grozljivo. Res je, da sta si ta dva  fanta tudi po karakterju že od rojstva zelo različna, ampak vrstniki iz vrtca pa še potencirajo to agresivno vedenje. Pa kakšne so to igrače- želve z noži??
V vsakem vrtcu boš našel tudi otroke staršev, ki jim zdi smešno, če otrok kolne in se jim nasilne igrače pa se ne zdijo sporne. No sej hotela sem samo to povedat, da če je otrok doma, ima to lahko tudi svoje prednosti. Samo vsi na žalost nimamo še babic v penziji, da bi nam otroke čuvale...

Tinka: jaz tudi upam, da boš kmalu spet zagledala + in da bo tokrat šlo vse kot je treba.

Sem pa usput ujela, da bosta dve januarki ponovno mamici- ČESTITKE. Čestitke pa tudi Orki za dojenčka.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 8121
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 21:34:58   
renan
fiona sem pozabila komentirat, da imas zelo luštno punčko z lepimi okicami!

punce, jaz sem se pa danes spravila hladilnik čistit. to je eno izmed del, ki jih res ne maram. še malo pa bo končano...

tašonka: tudi na selitve se navadiš, a vseeno imava v planu, da se ustalimo, ko bo vladimir začel hoditi v šolo. trenutno nimamo izbire, ker smo odvisni od možekove službe.  ste kupili kaj lepega v c&a?

lp, renan

(odgovor članu fiona apple)
Neposredna povezava do sporočila: 8122
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 21:42:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fiona apple

CSI in podobne forenzične serije jaz sploh več ne gledam, ker imajo tooolk odbite primere. Sama delam v medicini in vem, da z gledanjem pod mikroskop ne moreš določiti vrste bakterij, al pa v katero stran so tekle podgane na podlagi tega, kako so obrnjene dlake, ki so jim odpadle...- sploh so pri n.y. čist divji.

A si mi morala vse iluzije podret!user posted image user posted image user posted image Hecam se...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: fiona apple

Pa kakšne so to igrače- želve z noži??

Pomoje da ninja želve. Sklepam.user posted image

No, mi smo šli v Celju na kosilo in v C&A pogledat, pa sem bila kar razočarana nad ponudbo. Sicer smo vseeno nekaj nabavili. Za Špelo trenirko, ene podložene kavbojke in pulover, za Jureta pa trenirko. Cena kar ugodna, samo sem vseeno mislila, da se bom malo težje odločila, kaj vzet, pa sem komaj našla kaj, kar se mi je zdelo vredno vzet.

(odgovor članu fiona apple)
  Neposredna povezava do sporočila: 8123
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 22:04:21   
rija
Kaj pa vem Taši, meni stvari v CA nekak ne kliknejo....user posted image
Je pa res, da maš v Grazu verjetno veliko večjo izbiro kot v Celjuuser posted image

Če tak pomislim, mi je HM še nekak najbolj odpičen, samo me jezi, da ima potem vsak drugi otrok isto jakno.

Se veselim, ker se seli moja prijateljica v Ameriko, pa bomo izropali spletni GAP user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8124
   RE: JANUARKE 2006
12.10.2007 22:06:45   
srečica
Hallo punce

da se vam na hitro javim, da me ne boste pozabile. Nisem še utegnila prebrat z a nazaj. Sem pogledala samo slikice in so super.

V novi službi je super. Res. Full sem zadovoljna.

Naš anže pa je včeraj fasal buško. Je padel iz stola zunaj na beton. Skoraj me je kap. Pa ni bilo na srečo nič hijšega. Samo en novi okrasek.

evo dokaz:
user posted image

Drugače pa pri nas nič kaj novega. Anže je mali nagajivček...

Bom jutri še prilepila neke slikice...

lepo se imejte in čudovite pozdravčke od mene.

Darja


(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  323 324 [325] 326 327   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?