|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Beremo: Otroške bolezni

Uredništvo Ringaraja.net, 29.8.2017
V novem priročniku za starše Otroške bolezni, ki je izšel pri Mladinski knjigi, preverite, kako lahko otroške bolezni od rojstva do 16. leta starosti uspešno preprečimo, prepoznamo in zdravimo.

image
Ko smo starši umirjeni, otroci lažje prenašajo bolezen.
/21


Ena izmed največjih starševskih skrbi in strahov je otrokovo zdravje. Zato z veseljem pozdravljamo nov priročnik za starše Otroške bolezni, ki sta ga napisala zdravnik Jörg Nase in Beate Nase ter je izšel pri Mladinski knjigi.


Vse bolezni in prva pomoč

V priročniku boste poleg nasvetov, kako poskrbeti, da bodo otroci čim bolj zdravi, našli aktualne informacije o vseh pogostih boleznih, za katerimi zbolevajo dojenčki, otroci in mladostniki, od običajnega prehlada do kroničnih bolezni in alergij. Pri njihovem prepoznavanju vam bodo v pomoč preglednice in slike, sicer so pa bolezni razvrščene po telesnih sistemih, da bo iskanje odgovorov na vprašanja, kot so Kaj muči mojega otroka?, Kaj lahko naredim oz. kako lahko otroku sam pomagam? ter Kdaj je treba k zdravniku in kako bo ukrepal?, še lažje.

Na koncu priročnika boste našli tudi nepogrešljivo poglavje o ukrepanju v nujnih primerih, ki si ga je dobro vsake toliko ponovno prebrati in osvežiti znanje prve pomoči, ko je otroku treba nemudoma pomagati in ga pripraviti na nujno zdravniško oskrbo.

V priročniku so pri blažjih in obvladljivih težavah navedena tudi številna preverjena zdravila iz domače lekarne - od zeliščnih čajev do povitkov in kopeli. Pa ne pozabite na "čudežen" mamin in očkov poljubček :).

 

Več o praktčnem priročniku najdete tukaj.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
11
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6
VIDEO: Kako pomagati otroku, če se duši?
Bi znali ukrepati, če bi se vaš otrok začel dušiti, ker se mu je zataknil košček hrane ali je v usta dal majhne predmet?...
4
5 mitov o uvajanju goste hrane
Ali res drži, da moramo dojenčku gosto hrano uvajati s kašicami? In to takrat, ko pokaže zanimanje za hrano? Ter se obve...
4



3 najpogostejša vprašanja: Vročina pri doj...
Pri kakšni temperaturi lahko pri otroku govorimo o vročini? Kdaj otroka z vročino peljati k zdravniku? Kaj narediti ob p...
Zamašen nosek pri dojenčkih
Nos je pomemben del dihalnega sistema in zato ni nenavadno, da nam in še posebej otrokom zamašen nos povzroča precej pre...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?