|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

BREZPLAČNO: Psihološko svetovanje za nosečnice in starše

Uredništvo Ringaraja.net, 19.3.2020
Zaradi izrednih razmer čutite stisko, strah, anksioznost in kdaj tudi paniko, iz katere se težko sami iztrgate? Pomagajte si z brezplačnim psihološkim svetovanjem prek telefona ali spletne klepetalnice, ki ga ponuja Lunina vila.

image
Brezplačen psihološki nasvet lahko dobite tudi prek spleta.
/11


Trenutne krizne razmere zaradi koronavirusa tudi pri marsikaterem paru, nosečnici ali staršu sprožajo stisko, različne strahove, aksioznost, paniko, preobremenjenost in težave v medosebnih odnosih. 

Zato smo v uredništvu Ringaraja.net veseli vseh takšnih izrednih akcij, kot so jo uvedli v inštitutu za zaščito otrok Lunina vila.

"Ker želimo pomagati, smo se odločili, da v času karantene tudi v Lunini vili ponudimo brezplačno psihološko svetovanje ali podporo, namenjeno vsem, ki čutite stisko, strah, paniko, vas skrbi in podobno."

 

PREBERITE TUDI: Strah me je poroda ...

 

Prek telefona ali spletne klepetalnice vse dni v tednu!

Svetovanje je možno prek telefona ali spletne klepetalnice v naslednjih terminih:

1) Od ponedeljka do četrtka od 10. do 12. ure na telefonski številki 051 411 995 in od 15. do 17. ure na telefonski številki 031 564 967.

2) Ob petkih od 9. do 11. ure na telefonski številki 041 283 742 in od 15. do 17. ure na telefonski številki 031 564 967.

3) Ob sobotah med 9. in 11. uro na telefonski številki 041 283 742.

4) Ob nedeljah med 9. in 11. uro na telefonski številki 031 218 863.


Kot so povedali v Lunini vili, lahko v primeru hujše stiske pokličete kadarkoli oziroma 24 ur na dan na telefonsko številko 031 665 266 ali jim pišete na e-naslov svetovanje@luninavila.si.

 

Ostanite zdravi in mirni ... ker ljubezen to zmore! Le včasih potrebuje malo pomoči. 


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....
11
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...
4
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
3
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
3



Koriščenje letnega dopusta po starševskem ...
Ko se bliža konec starševskega dopusta, večino mamic zanima, kdaj in kako lahko porabijo še svoj letni dopust, da ta ne ...
Krvavitev po seksu v nosečnosti
Ko po strastnem ljubljenju s partnerjem ugotoviš, da krvaviš, te vedno nekoliko zaskrbi, še bolj pa te to prestraši, če ...