|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Preko telesa vplivamo na možgane ter tako spreminjamo čutenje in vedenje. Preverite vaje, ki vam bodo v pomoč ob razbijanju srca, strahu, paniki in podobnih neprijetnih stanjih. Te telesne vaje lahko izvajate skupaj z otrokom vedno in povsod.

BLOGERJI

BLOG: Slovo od življenja pred koronavirusom

Avtor: Helena Primic, urednica Ringaraja.net | 31.3.2020
image

Občutek imam, da se je ob trenutni pandemiji koronavirusa veliko ljudi zataknilo v drugi fazi žalovanja za življenjem pred koronavirusom. Zato je okrog nas toliko jeze in strahu.

image

Preverite, na kaj morate biti pri pogovoru z otrokom o koronavirusu, pandemiji in vsemu, kar paše zraven, posebej pozorni!

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

BREZPLAČNO: Psihološko svetovanje

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 19.3.2020
image

Zaradi izrednih razmer čutite stisko, strah, anksioznost in kdaj tudi paniko, iz katere se težko sami iztrgate? Pomagajte si z brezplačnim psihološkim svetovanjem prek telefona ali spletne klepetalnice, ki ga ponuja Lunina vila.

image

Jemljite varnostna opozorila tako v službi, kot v trgovinah in drugih javnih prostorih ter doma resno ter otroku z zgledom pokažite pravo družbeno odgovornost. In ne pozabite pomiriti otroka, ki je morda tudi prestrašen.

VZGOJA IN RAZVOJ

Ko se otrok boji vode ...

Avtor: Helena Primic | 13.7.2019
image

Da se bo otrok nekoč lahko sproščeno podal v vodo in se naučil plavati ter morda celo potapljati, je ključno, da je v vodi čim bolj sproščen.

VZGOJA IN RAZVOJ

Depresija pri otroku

Avtor: Laura Tratnik | 14.9.2012
image

Depresija je pogosta duševna motnja, ki ni omejena glede na starost in zavzema pomembno mesto tudi v otroški psihopatologiji.

STRAN 1 OD 1

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...