|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

NAGRADNA IGRA: knjiga o Meghan in Harryju

Uredništvo Ringaraja.net, 14.3.2021
V času, ko ves svet govori o intervjuju, ki sta ga Harry in Meghan imela z Oprah Winfrey, je pri založbi Učila izšla knjiga o vojvodi in vojvodinji Susseških, v kateri je najslavnejši par na svetu podal celotno ozadje zgodbe.

image
Izšla je knjiga V iskanju svobode.
/11


Celoten svet v tem trenutku premleva prvi uradni intervju Harryja in Meghan, potem ko sta se odločila zapustiti življenje v kraljevi družini. Trenutno pričakujeta drugega otroka, v intervjuju pa sta spregovorila o rasizmu, poroki pred poroko in o tem, zakaj je Meghan na poroki jokala.

 

Spomnimo

Meghan je razkrila, da se je borila s samomorilnimi mislimi, saj naj bi monarhijo skrbelo, da bo Archie temnopolt in tako ne bo zaščiten kot ostali člani družine. Povedala je, da sta se sprli s svakinjo Kate zaradi oblek družic na njeni poroki in zaupala Oprah, da sta se s Harryjem poročila že 3 dni pred poroko, ki jo je spremljal svet. Harry je še podžagl ogenj z izjavo, da sta njegov oče in brat ujetnika v življenju kraljevine in da mu oče Charles ne vrača klicev.

 

Knjiga V iskanju svobode

Vse to je pretreslo javnost, mnenja se krešejo. In ravno v tem trenutku je pri založbi Učila izšla knjiga V iskanju svobode. Gre za razkritje, zakaj sta se Harry in Meghan odločila za samostojnejšo pot, pojasnjuje pa tudi vzroke za njuno edinstveno odločitev, da ne bosta več dejavna člana kraljeve družine.

 

knjiga v iskanju svobode

Izšla je knjiga V iskanju svobode.

 

O čem knjiga govori?

Ko se je razvedelo za obetavno ljubezensko zvezo med priljubljenim angleškim princem in ameriško igralko, je zgodba pritegnila pozornost sveta in zanetila mednarodno medijsko mrzlico. Medtem ko sta se vojvoda in vojvodinja Susseška vedno znova pojavljala na naslovnicah – ob zaroki, poroki in rojstvu njunega sina Archieja kot tudi ob njuni nezaslišani odločitvi, da ne bosta več opravljala kraljevih dolžnosti –, samo peščica ljudi pozna resnično zgodbo o Harryju in Meghan.

V iskanju svobode je pripoved, ki presega domet naslovnic in razkriva neznane podrobnosti o skupnem življenju Harryja in Meghan, pri tem pa ovrže številne govorice in zmote, ki pestijo par na obeh straneh velike luže. Knjiga ponuja zanimiv vpogled v zakulisje delovanja monarhije.

 

Avtorja

Avtorja Omid Scobie in Carolyn Durand sta člana izbrane skupine novinarjev, ki poročajo o britanski kraljevi družini in njenih dejavnostih, ter spremljata življenje mladega para kot le redkokdo zunaj kraljeve družine. Zaradi enkratnega dostopa do kraljevega para pa tudi zato, ker sta avtorja sodelovala s tistimi, ki so mu najbližje, je knjiga iskren, oseben in privlačen portret samozavestnega, vplivnega in naprednega para, ki se ne boji pretrgati spon tradicije in je odločen ustvariti novo pot, proč od soja žarometov, obenem pa je predan oblikovanju človekoljubne dediščine, ki bo znatno oplemenila svet.

 

 

RINGARAJINA NAGRADNA IGRA

Na Ringarajini Facebook strani in Instagramu preverite, kako lahko sodelujete v odlični nagradni igri, v kateri prejmete knjigo V iskanju svobode. 

 

 

Knjiga je izšla pri založbi Učila in jo lahko kupite v Knjigarnah Felix in v spletni knjigarni Felix.si.

 

PREBERITE TUDI: Najlepše ime za fantka je ... (2. krog)

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Obolenja dihal
V Sekciji za preventivno medicino pri Slovenskem zdravniškem društvu (SPM) opozarjajo, da v obdobju po hitri ohladitvi v...
5
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
4
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
4
Malček gre na morje
Pa smo ga le dočakali, dolgo pričakovani dopust. Težko pričakovane vodne aktivnosti, morje, sonce, poletje … juhu, to bo...
4



BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?