|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Otrok potrebuje starše in ne dragih igrač

Helena Mlakar, 15.9.2011
Svetovna humanitarna organizacija Unicef meni, da starši otrokom posvečajo premalo svojega časa in jih preveč zasipajo z dragimi darili in igračami.

image
/11


Unicefova raziskava, ki so jo opravili v Veliki Britaniji, Švedski in Španiji je prinesla rezultate, da starši ne posvečajo dovolj svojega časa otrokom. Ko so otroke vprašali, kaj jim je najljubše, so ti v veliki večini odgovorili, da jim je najlepše takrat, ko so skupaj s svojimi starši. To jim predstavlja največje zadovoljstvo.

Starši pa, v današnjem času, večina svojega dneva preživijo v službi, domov se vračajo pozno popoldan z občutkom slabe vesti, ker premalo časa posvetijo otrokom. Da bi jih razveselili, pa jim kupujejo drage igrače, meni Unicef.

Otroci si želijo ob sebi svoje starše, starši pa želijo otroku nuditi vse. To pa zmorejo le tako, da se več kot otroku, posvečajo službi.

 

Kako je pri nas? Posvečate dovolj časa otrokom ali vam služba vzame vso energijo? Svoje mnenje zapišite TUKAJ.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
7
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
5
Priraščen jezik lahko pripelje do zdravstv...
Kako lahko priraščen jezik pri dojenčkih pripelje do različnih zdravstvenih težav ter kako to rešuje kranio-sakralna ter...
3
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
3



Materinski dan: Popolno darilo za mamo
Očki, v članku preverite odlične ideje, kako lahko skupaj z otroki presenetite in razveselite najboljšo mamo na svetu.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?