|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Spoznajte kozmetiko Earth Friendly Baby

BIOTOPIC d.o.o., www.earthfriendlybaby.si, 1.6.2010
Kozmetika Earth Friendly Baby zajema visoko kakovostne, naravne izdelke, ki so zdravi za dojenčke in otroke, njihove starše in tudi za naš planet.

image
/61


Izdelki kozmetike Earth Friendly Baby – robčki, kreme, milo, šamponi in geli – vsebujejo do 98 odstotkov certificiranih organskih sestavin, ki nudijo zdravilne, blažilne, pomirjujoče in aromatične učinke, denimo zdravilna organska kamilica, ognjič, ki deluje proti plesni, rdeča detelja, ki deluje protivnetno, sivka, ki odpravlja posledice stresa in depresij, naravni čebelji vosek in rastlinska olja.

Izdelki ne vsebujejo umetnih barvil, sintetičnih dišav, alkohola, parabenov (konzervansov, ki lahko povzročijo preobčutljivostne reakcije) in natrijevih lavril/lavret sulfatov (ki v kombinaciji z drugimi kemikalijami lahko postanejo kancerogeni).
Sestavine izdelkov Earth Friendly Baby in Earth Friendly Kids so pridobljene večinoma iz rastlin, biološko razgradljive – torej okolju neškodljive – in primerne tako za najnežnejšo kožo dojenčka kot tudi za kožo odraslih. Številni izdelki niso odišavljeni, kar zmanjšuje tveganje preobčutljivostnih reakcij. Izdelki niso testirani na živalih.

Vsi izdelki so primerni za vegetarijance pa tudi za vegane (za slednje niso primerne le kreme, ker vsebujejo čebelji vosek).

Izdelki se ponašajo tudi z domiselno, učinkovito in uporabno embalažo, zasnovano tako, da je prijazna do staršev, ki v eni roki držijo otroka, z drugo pa posegajo po, denimo, šamponu – stekleničko lahko odpremo z eno roko; pokrovčki na stekleničkah z olji so narebreni, da je odpiranje lažje – ne drsi.

Eko otroški robčki za ritko vsebujejo blažilno biološko kamilico in ognjič. So neodišavljeni, brez alkohola in biološko razgradljivi.

Biološka ognjičeva dnevna negovalna krema kožo nežno vlaži, ščiti pred mokroto in infekcijami, primerna pa je za dojenčke in tudi za vse, ki imajo suho kožo.

Biološka negovalna krema za ritko vsebuje rdečo deteljo, ki deluje protivnetno, in pomaga tako pri pleničnem izpuščaju kot pri drugih vrstah vzdraženosti kože.

Naravno sivkino milo v kosu z oljem sivke doseže pomirjujoč in aromatični učinek, ki blaži posledice stresa, depresije in številnih spremljevalnih simptomov.

Naravno neodišavljeno otroško masažno olje vsebuje karitejevo maslo, ki ima izjemne vlažilne učinke.

Biološka šampon in gel za tuširanje sta osnovana na kamilici, na voljo pa sta v treh različnih vonjih (sivka, mandarina in kamilica).

Biološki losjon za telo, ki je prav tako na voljo v treh različnih vonjih, vsebuje zdravilne in koži blagodejne sestavine, kot so ognjič, angelika, rdeča detelja, cvetovi bezga ali pasijonke. Vsebnost karitejevega masla z vitamini pa zagotavlja dodatno kakovost tega losjona.

Organsko biološko otroško masažno olje iz oreščka kukui s Havajev pomirja kožo in skupaj z ognjičem in kamilico pripomore k zdravilnemu učinku.

Biološka kopalna pena v treh vonjih nudi bogato peno in učinkovito čiščenje obenem ter pripomore k mehki koži.

Izdelki Earth Friendly Baby so prejeli številne mednarodne nagrade oziroma zavzeli prvo mesto tovrstnih tekmovanj – nagrada za najbolj okoljski izdelek (2008), nagrada za najboljše robčke za ritko (2007/08), nagrada za najboljši izdelek v kategoriji neživil (2006), nagrada za najbolj eko prijazen izdelek idr.

Organski in biološko razgradljivi izdelki, ki čistijo, zdravijo, blažijo in pomirjajo!

Izdelke je možno kupiti v trgovinah Sanolabor, izbranih Hipermarketih Mercator in v specializiranih prodajalnah, v prihajajočih dneh pa tudi v DM poslovalnicah.


Več informacij najdete na POVEZAVI.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ideje za praznovanje dneva Zemlje z otroki
22. aprila praznujemo svetovni dan Zemlje, planeta, ki ga starši zapuščamo otrokom in njihovim otrokom. Preverite nekaj ...
6
Na BIO kmetiji je lepo!
Ringarajevci smo se s HiPP-om odpravili na potep na Bio kmetijo Ljubica. Preberite si in poglejte video, kako smo užival...
4
10 eko družinskih nasvetov
Predstavljamo vam nekaj preprostih, vendar pomembnih napotkov iz vsakdanjega življenja, ki bi jih morali upoštevati vsi.
3
Svetlobno onesnaženje
Svetlobno onesnaževanje opazimo kot, žarenje neba v smeri mest, ki ga lahko opazimo na desetine kilometrov daleč. Najbol...
3



Jadrnice iz orehovih lupin
photo
Poletni prosti čas izkoristimo tudi za ustvarjanje. Priredimo pravo regato!
Projekt 5-ka
photo
Projekt 5-ka za zdravje je namenjen osnovnošolcem iz občin Brežice, Krško, Sevnica, Kostanjevica na Krki, Bistrica ob So...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?