|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Vsi kdaj ne zmoremo

Miriam Kalan, 13.11.2023
Včasih pa smo vendarle samo ljudje … včasih enostavno ne gre. Včasih ne zmoremo nasmeha in včasih solza sama spolzi po licu. Včasih naredimo stvari drugače od pričakovanj in včasih je to vse kar zmoremo.

image
Včasih ne zmoremo. (Foto: Freepik.com)
/11


Staršem in vzgojiteljem je nekaj popolnoma skupnega, da je nedopustno, da počutje ni fantastično, da si kdaj utrujen ali da enostavno ne zmoreš. Normalno je, da bo za vse poskrbljeno, da bomo nežni in sočutni, da smo nasmejani in dostopni, da bomo rešili vsako težavo ali še bolje, da v življenju vidimo samo izzive, ki se jih neizmerno veselimo. Samoumevno je razumevanje, sprejemanje in vsesplošno spoštovanje … Skratka na vsakem koraku se pričakuje nič več in nič manj kot biti vzor.

Vsekakor tudi sama od profesionalca pričakujem profesionalnost in profesija je izbran poklic. Tako od zdravnika pričakujem, da mi bo napisal prava zdravila, od avtomehanika popravilo avtomobila, od policista, da bo skrbel za varnost … in nenazadnje od vzgojitelja, da bo varen pristan otrok v času odsotnosti staršev, ki bo strokovno našel odgovore na vsa vprašanja, bo otroka spodbudil, da bo razprl krila in se bo ob tem neizmerno zabaval. In prav je tako!

 

PREBERITE TUDI: Resnična zgodba: Izgorelost - nevidni sovražnik

 

Včasih pa smo vendarle samo ljudje … včasih enostavno ne gre. Včasih ne zmoremo nasmeha in včasih solza sama spolzi po licu. Včasih naredimo stvari drugače od pričakovanj in včasih je to vse kar zmoremo … in takrat si priznajmo, da se pod nazivom skriva samo človek. In ko bomo sprejeli svojo ranljivost, bomo lahko spet človeški.

 



miriam kalan

Miriam Kalan navdušuje delo z ljudmi, še posebej z najmlajšimi. Po duši naravoslovka, ki je matematiko in fiziko zamenjala za predšolsko vzgojo. Učiteljica plavanja, animatorka in strastna potapljačica, z veseljem barva platna in obraze. Radovednost jo vodi do različnih formalnih in neformalnih znanj, ki jih z veseljem tudi deli.

Z vami diplomirana vzgojiteljica, ki poleg vseh ostalih izkušenj in interakcij, že vrsto let "hodi v vrtec" in temu pravi poslanstvo. Hkrati pa ohranja jezikavo trmoglavko, ki jo žene, da bi vsak zakaj imel svoj zato.

 



 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Afnanje z otrokovim imenom
V starih časih starši niso niti približno tako komplicirali z imenom kot sodobni starši, ki so se zaradi imena še neroje...
48
Kaj sploh dela ženska, ki ne hodi v službo?
Si tudi ti sita vse dni odgovarjati na fraze v stilu "pa kaj delaš cel dan, ker nisi v službi"? Tudi tale mamica je bi...
14
Najlepše glasbene uspavanke za dojenčka
Klasika, pravljične uspavanke, uspavanke z zvoki iz narave, uspavanke s sproščujočo frekvenco 432 Hz in Mozartove uspava...
5
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
5



Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
Ultranizkodozna kontracepcijska tabletka
photo
Novosti na področju oralnih hormonskih kontraceptivnih sredstev.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?