|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Ne malo staršev se sooča s težavo imenovano ljubosumje na mlajšega bratca ali sestrico. Da bi se izognili tej težavi, je prav, da svojega starejšega otroka pred rojstvom pripravite na prihod bratca/sestrice ter ga vključite v priprave.

OTROKOV RAZVOJ

5 znakov, da otrok ni pripravljen na sorojenca

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 7.11.2022
image

Svojega urnika načrtovanja družine ne moremo popolnoma prilagoditi navideznim malčkovim kapricam, vendar je vredno ugotoviti, kakšno je stališče otroka glede te zamisli, preden pride naslednji otrok. Kateri so znaki, da otrok še ni pripravljen?

ODNOSI V DRUŽINI

Ganljiva fotografija sestre in bolnega brata

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.6.2022
image

Mamica štiriletnega Backetta, ki so mu diagnosticirali levkemijo je delila fotografijo, zaradi katere je ganjen vse svet. Poglejte si ta ganljiv posnetek, ki vam bo segel v srce.

ODNOSI V DRUŽINI

VIDEO: Bratec poje svoje sestrici dojenčici

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.7.2018
image

Ljubezen med sorojenci je tako iskrena in pristna, da se ob njej vedno znova raznežimo. Poglejte si posnetek, ko bratec poje svoji sestrici znan napev You are so beautiful (Ti si tako lepa). Sladko do konca!

ODNOSI V DRUŽINI

Dobil boš bratca

Avtor: Dr. Petja Kovačevič, Zavod Igrivi svet | 27.4.2017
image

Kako in kdaj otroku razložiti, da bo dobil bratca oziroma sestrico? Kako se soočiti z njegovimi občutki, pričakovanji in strahovi?

STRAN 1 OD 1

Tudi S-P.-ji imajo plačan očetovski dopust
Očetovski dopust za nego in varstvo otroka v najzgodnejšem obdobju, pripada tudi očetom, ki si plačujejo prispevke kot s...
9 ljudskih napovedi spola otroka
Nekoč so verjeli, da lahko določene stvari kažejo, kakšnega spola je otrok, ki ga nosimo. Predstavljamo vam devet takšni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?