|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

ZAKONODAJA

Solidarnostni dodatek za novorojence

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 17.11.2023
image

30.ga novembra bo izplačan solidarnostni dodatek za novorojence tistim staršem, ki plačila še niso prejeli.

image

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je danes objavilo datume izplačila energetskega dodatka, ki ga bodo prejele tudi dohodkovno najranljivejše družine.

NAŠE FINANCE

Znan datum izplačila energetskega bona

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.4.2022
image

Ministrstvo je sporočilo točen datum izplačila energetskega bona (vavčerja) oziroma solidarnostnega dodatka za odpravo posledic energetske revščine, ki ga prejmete tudi prejemniki otroškega dodatka in velike družine.

image

Letos izplačila dodatka za velike družine še ni bilo, na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pojasnjujejo, da bo ta nakazan v septembru.

image

Pozanimali smo se, kako je z dodatkom za veliko družino letos, kdaj bo izplačan in kakšen znesek lahko pričakujejo družine s tremi ali več otroki.

STRAN 1 OD 1

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Astrološka napoved za starše (12. - 18. fe...
Februar bo močno zaznamovan z energijo Vodnarja, ki bo poudarjala potrebo po neodvisnosti, drugačnosti in enakosti.