|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PREHRANA NOSEČNICE

Si lahko nosečnica privošči gobe in kostanj?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.10.2023
image

V nosečnosti je treba prehrano prilagoditi. Z vsakim letnim časom pridejo dobrote, katere si zaželimo, jeseni so to gobe in kostanj. Pa jih nosečnica lahko je?

O ŽIVILIH

Okusni kostanj

Avtor: Helena Mlakar | 8.10.2014
image

Pečen ali kuhan kostanj gre v slast vsakemu! Naberite ga v bližnjem gozdu in se nadihajte svežega zraka, nato pa si privoščite okusen in zdrav obrok.

ODNOSI V DRUŽINI

Regina: Ne maram jeseni!

Avtor: Helena Mlakar | 23.9.2010
image

Pevka Irena Jalšovec, bolj znana pod umetniškim imenom Regina, je mamica Aleksandra. Povedala nam je, kako je preživela poletje in zakaj ne mara jeseni. Zaupala nam je tudi odličen recept za pripravo jabolčnega zavitka.

STRAN 1 OD 1

Okusna in "drugačna" govedina iz juhe
Marsikatera gospodinja se sprašuje, kako naj porabi kuhano govedino iz juhe. Za vas smo zbrali nekaj praktičnih nasvetov...
Sir s plesnijo v nosečnosti - da ali ne?
Vsepovsod lahko preberemo razne prepovedi, da sirov s plesnijo v nosečnosti ne smemo uživati. Pa je to res ali je le ena...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?