|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

HRANA ZA DOJEČO MAMICO

Ali pivo res povečuje količino mleka?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 30.1.2024
image

Ali drži, da lahko s pomočjo piva povečamo količino mleka pri dojenju? Če to drži, kako dobro je sploh pitje piva za doječo mater in kako vpliva na otroka? Preverite, kaj pravijo strokovnjaki.

TEŽAVE IN POSEBNOSTI

Vzroki za težave z laktacijo

Avtor: Helena Primic | 2.4.2023
image

Za spodbujanje laktacije so bolj kot farmakološka sredstva pomembni pogosto pristavljanje na dojki, sproščen odnos do dojenja, spodbuda partnerja in okolice ter podobno.

DOJENJE IN PREHRANA

Dojenje: S pomočjo začimb do več mleka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.4.2022
image

Preverite, katere so tiste začimbe, ki na povsem naraven in znanstveno dokazano učinkovit način spodbujajo tvorbo materinega mleka.

VSE O DOJENJU

Beremo: Za vse pomaga ziza (oziroma dojenje)

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.10.2020
image

Prelistali smo novo knjižico o dojenju, ki sta jo napisala dojenčka Črt & Pika. No, v resnici sta jo napisala prijatelja, ki sta se rodila ob isti uri, minuti in sekundi, le da v dveh različnih porodnišnicah.

STRAN 1 OD 1

3 ideje za prvo zelenjavno kašico
Zelenjava je odličen izbor za prve dojenčkove kašice, s katerimi lahko na nežen način začnemo razvijati otrokove brbonči...
Kravje mleko za dojenčka: da ali ne?
Čeprav je bilo že veliko povedanega in zapisanega, a še vedno tema o kravjem mleku za dojenčke odpira marsikatere polemi...