|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

UREDITE SI ŽIVLJENJE

Izgorelost: Kako se ponovno napolniti z energijo?

Avtor: Dr. Blanka Tacer (Maraton pozitivne psihologije) | 7.1.2024
image

Delo nas lahko napolni z energijo in osmisli naše življenje, lahko pa nas vznemirja in izčrpava, kar na dolgi rok lahko vodi v izgorelost. Ta izjemno močna življenjska izkušnja močno zaznamuje ritem cele družine in ne le posameznika.

DUŠEVNO ZDRAVJE

Kaj pomeni biti duševno zdrav?

Avtor: Helena Primic | 10.10.2018
image

Pomemben del duševnega zdravja je tudi t.i. duševna higiena, za katero moramo redno skrbeti prav tako kot za telesno.

PARTNERSTVO IN ODNOSI

Začnimo dan s sočutjem!

Avtor: Zavod IZRIIS | 3.11.2011
image

Pridite na dan odprtih vrat Zavoda IZRIIS in Psihoterapije SIMBALEIN. Priložnosti, da v vaših odnosih prevladata sočutje in resnica lahko najdete v pogovoru z nami. Vašim vprašanjem in vaši zgodbi bomo prisluhnili z iskrenim zanimanjem. 8. november!

PARTNERSTVO IN ODNOSI

Navezanost in neodvisnost v partnerstvu

Avtor: Anja Kovačič, spec.zakonske in družinske terapije | 6.9.2011
image

V vsakem partnerstvu gre za nenehno valovanje med dvema stanjema – biti neodvisen in samozadosten ter dovoliti si ranljivost in bližino. Je možno najti točko med bližino in samostojnostjo in jo ohraniti?

STRAN 1 OD 1

Ko odnos med odraslo hčerko in mamo boli
"Vse sem poskusila, toda mama še kar noče spregledati in je vsakič, ko začnem govoriti o svoji bolečini, ali užaljena a...
Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...