|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

image

Ob 40. obletnici sprejetja Mednarodnega kodeksa o trženju nadomestkov materinega mleka Unicef in WHO opozarjata, da agresivne reklame za mlečne formule matere še vedno odvračajo od dojenja. Še posebej v času epidemije s Covidom-19.

VZGOJA IN RAZVOJ

Ljubljana - prva na svetu!

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 3.10.2019
image

Otroci v stiski bodo odslej pomoč lahko poiskali tudi na vseh avtobusih Ljubljanskega potniškega prometa, ki so postali mobilne Varne točke.

BOLEZNI IN STANJA

Zbranih več kot 147.000 cepiv proti tetanusu

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 9.8.2010
image

Pampers in UNICEF Slovenija sta v okviru globalne kampanje »1 pakiranje = 1 cepivo, ki reši življenje« zbirala sredstva za izkoreninjenje tetanusa pri materah in novorojenčkih v državah v razvoju do leta 2012. Zbrali so kar več kot 147.000 cepiv.

VZGOJA IN RAZVOJ

Intervju z Angelique Kidjo

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 4.6.2010
image

Angelique Kidjo, rojena v Beninu, je znana pevka in dobitnica Grammya, od leta 2002 pa tudi UNICEF-ova ambasadorka dobre volje. Za kampanjo je posnela pesem »You can count on me«.

image

UNICEF in Pampers v boju proti neonatalnemu tetanusu

image

V Sloveniji skupaj že 6830 UNICEF-ovih Staršev otrok sveta.

VZGOJA IN RAZVOJ

Svetovni dan vode 2009

Avtor: UNICEF | 24.1.2010
image

NEW YORK, 22. marec 2009 – Letošnji svetovni dan vode, ki ga obeležujemo v nedeljo 22. marca, poziva k skupnim prizadevanjem za reševanje problema porazdelitve in dostopa do čiste pitne vode.

ZDRAVJE IN NEGA

Varne točke za otroke

Avtor: Nika Dolenc | 24.1.2010
image

UNICEF je s pomočjo občin razvil projekt vzpostavljanja varnih točk za večjo varnost otrok.

image

Ljubljana, 21. april 2009

STRAN 1 OD 1

Koliko mleka popije dojenček?
Najpogostejše vprašanje mamic je, koliko mleka popije njihov dojenček in ali je to dovolj, preveč ali premalo. Naj bo do...
Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...