|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

OČKA BOM!

Očetov stres vpliva na razvijajočega otroka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 12.3.2024
image

Ena od študij o pomenu očetovega mentalnega zdravje pred rojstvom otroka je pokazala, da lahko tudi stres očeta v obdobju nosečnosti vpliva na otroka. Zato je pomembno, da tudi očetje poskrbite za svoje duševno zdravje že v času nosečnosti.

ŽIVLJENJE NOSEČNICE

Stres v nosečnosti lahko škoduje otroku

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.3.2024
image

Rezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na nerojenega otroka, in sicer lahko stres dojenčku škoduje na naslednja dva načina.

VSE O NOSEČNOSTI

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 10.1.2024
image

Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

BOLEZNI IN TEŽAVE

Ektopična (zunajmaternična) nosečnost

Avtor: Mihaela Slemnik, absolventka medicine | 29.11.2023
image

Ektopične nosečnosti predstavljajo visoko tveganje za maternalno umrljivost, nosečnost pa je razen v redkih izjemah prekinjena.

UMETNA OPLODITEV

Kako se obnašati po prenosu zarodkov?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 27.11.2023
image

Poskrbite za pretok krvi z gibanjem in svežim zrakom. Hoja zagotovo razbremeni stres. Bolj kot bo zanimiv vaš dan, hitreje bo tudi čas za test.

VSE O NOSEČNOSTI

Ali dojenčki v trebuhu res tudi jokajo?

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 23.8.2023
image

Pogosto na ultrazvoku posnamejo dojenčka v trebuhu, ko sesa palec, ko zeha ... Pa ste vedeli, da dojenček v trebuhu tudi joka?

image

Vsak teden nosečnosti je nekaj posebnega. Poglejte si fantastičen video, ki prikazuje razvoj otroka v trebuščku od oplojene celice do malega bitja, ki vas bo tako zelo osrečilo.

AKTUALNO

Podnebne spremembe vplivajo na spol zarodka

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 1.3.2023
image

Znanstveniki so odkrili presenetljiv pojav, in sicer da so zarodki moškega spola občutljivi na stresne dejavnike, ki so posledica podnebnih sprememb, medtem ko so zarodki ženskega spola za te manj dovzetni in jih zato več preživi.

image

Poglejte si dejanski posnetek razvoja zarodka v trebuhu po zanositvi in vse do poroda. Posnetek dokazuje, kako neverjetno je dejansko žensko telo in njen celoten sistem za reprodukcijo.

BOLEZNI IN TEŽAVE

Koronavirus se prenaša tudi na plod

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 21.7.2020
image

Po najnovejših ugotovitvah francoskih znanstvenikov obstaja pri okužbi s koronavirusom nevarnost, da se virus prek posteljice prenese tudi na plod.

STRAN 1 OD 2

Nosečnost: Najpogostejši moški strahovi
Tako kot nosečke poleg veselega pričakovanja dojenčka bremenijo tudi različni strahovi, tudi bodoči očetje v sebi skriva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...