|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

ČLANKI

PREHRANA OTROKA

Recept: Špinačni žepki s sirom

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 29.5.2023
image

Špinača vsebuje ne le veliko železa, temveč tudi veliko vitaminov A in K, folata, vlaknin in za otrokov razvoj pomembnih beljakovin. V teh žepkih jo bodo z veseljem pojedli tudi najizbirčnejši mali in veliki jedci.

AKTUALNO

3 živila za pospešitev prebave

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 11.5.2021
image

Kmalu bo poletje in počasi prihaja na vrsto čiščenje telesa, zato smo izbrali 3 živila, ki očistijo jetra in pospešijo prebavo.

DOJENJE IN PREHRANA

Mangova kašica s špinačo in hruško

Avtor: Uredništvo Ringaraja.net | 14.5.2018
image

Ko boste svojemu malčku ponudili špinačo v tej okusni sadni kombinaciji, je malo verjetnosti, da jo bo zavrnil. Zelo verjetno bo postala eden izmed njegovih najljubših obrokov.

EKO NAMIGI

Koprive za zdravje

Avtor: bodieko, www.bodieko.si | 20.6.2011
image

O njihovi zdravilnosti je znanega že veliko, so zastonj in rastejo za skoraj vsako hišo, še vedno pa se ob koprivah verjetno najprej spomnimo na to, da pekoče ‘kopanje’ v njih odganja revmo. Celo latinsko poimenovanje, Urtica, pomeni ‘skelenje’.

STRAN 1 OD 1

Izbirčen otrok: nasveti, ki delujejo
Z neješčostjo se sreča večina otrok, le da je pri nekaterih izrazitejša kot pri drugih in v teh primerih je prehranjevan...
Povišan holesterol pri otroku
Vse več je otrok, ki imajo povišane maščobe v krvi, to je povišan holesterol. Otroci, katerih vrednost ni preveč visoka,...