Bonnie_RR
|
Dober dan! Mi imamo pa sneeeeg! Smo prej šli malo avta sčistit, pa Nika malo s sankami peljat gor pa dol, pa malo smo po snegu hodili, pa snežinke gledali... Super! Končno malo zime... Sem že včeraj začela nekaj pisat, pa mi Nik nikakor ni dovolil pisat in stalno k meni silil, zato sem rajši kar nehala. Zdej je pa v počivalniku, ker je ful utrujen, zato lažje kaj napišem. No, zdejle se je ravno pokakal... Ga samo previt skočim, potem pa nadaljujem. Tako, smo uredili... marty... Oglasi se še kaj, ko boš našla par minutk časa. Drugače vam pa želim vse dobro... viroze... Na srečo smo vsi zdravi. Trkam, da bi tako tud ostalo... preživljanje dneva, ko ne moreš ven... Jah, midva z Nikom prelagava kocke, gledava knjigice, Nik me vodi po stanovanju, igra se s posodicami (pravimi), premetavava se po taveliki postelji, pojeva... Pač počneva, kar nama pade na pamet, da se ne dolgočasiva. kaj že znamo... V zadnjem času je ful napredoval v tem pogledu. Zna splezat iz postelje/kavča, z roko pokaže kakšno stvar, v knjigi poišče kužka in muco, če ga npr. vprašaš, kje je pikapolonica (plišasta igrača), ti jo prinese, kocke daje v ustrezne odprtine (različne oblike), če rečem, da bova pospravila igrače, začne igrače metat v škatlo, kocke zlaga drugo na drugo... Pa verjetno še kaj, pa se ne spomnem ta trenutek. Je pa res viden napredek. beseda ne... Je potala glasna beseda AJS in točno ve, da tega ne sme. Včasih se začne dret (par sekund, da vidi odziv), včasih ga je treba fizično odstranit, ker besede ne zaležejo, včasih pa kar lepo sam gre stran. spanje... Je vredu. Ponoči se zbudi samo, če se kam zaplete, ali pa če kaj groznega sanja. hranjenje... Ne vem, ali postaja zbirčen ali kaj. Zadnje dni si ful zmišljuje in recimo sploh noče jest stvari, ki jih je vedno jedel. Npr. včeraj ni pojedel niti žlice riža s puranjem mesom in omako (pa je imel to vedno ful rad), prejšnji večer mu ni pasal gres ( si ga je ven iz ust jemal in metal po tleh! ), pa sem mu dala navaden jogurt s kruhom, pa tud jogurta ni hotel, pa še in še takih neumnosti. Edino pri sadju si še ne zmišljuje in ga ful poje. zobki... Mogoče so ga začeli kaj matrat, ker si skoz nekaj po ustih žuli (kot bi ga srbelo). Pa ful siten je bil tud kakšen dan nazaj. Bomo videli, če bo kaj iz tega... previjanje... No, mi se pa previjemo 4-5x na dan. Če pa več kaka, pa še kdaj vmes. Nimamo nobenih problemov z ritko. hoja... Čestitke vsem, ki ste shodili! Nik se pa nekaj pripravlja na to, ampak še nismo tako daleč. Prehodi sam par korakov, ampak potem pa hitro gre dol na ritko in po 4 naprej. Pride ful hitreje na cilj! Je pa čist navdušen, če te lahko vodi (da ga držiš za eno roko) po stanovanju ali zunaj. Takrat pa že skoraj teče zraven, tako se mu mudi... Čestitke vsem mesečkom in tudi tistim, ki v bližnji prihodnosti praznujete 1 leto! Želim vam lep dan!