|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
29.1.2007 14:41:35   
sazi
Sari in Taji vse najboljše!!!

Midva z Levom še kar smrkava in Lev je še vedno samo na mleku. No, mu bo že enkrat "čez ušesa pogledal" in se ga bo naveličal - vsaj upam.user posted image

Glede podaljšane porodniške - še vedno nobenega odgovora. Na CSD-ju pravijo, da so mnenja komisije sicer prejeli, ampak da do njih ne morejo, ker je referentka na dopustu - svašta. Tudi socialna delavka v ZD Center, kateri sem oddala dodatne papirje in bi mi vsaj neuradno lahko kaj povedala, je na dopustu. Tako bom na odgovor čakala še več kot 1 teden, ko bom že več kot 3 tedne na dopustu. Mi malo načenja živce, ker pojma nimam, kaj naj zdaj z uvajanjem, v starem podjetju mi težijo, ker ne vejo ali naj mi pišejo dopust ali porodniško in kaj od kdaj... Itak, da bom rekla, naj za januar pišejo dopust, ampak če mi potem res odobrijo podaljšanje (sem v čedalje večjih dvomih), ga odobrijo od izdaje mnenja, to je bilo pa 25.1, jaz pa naj bi za januar prejela plačo od podjetja (pač dopust). Kako bom to urejala, se mi ne sanja. Zaenkrat upam samo, da mi zares podaljšajo, ker bo drugače tale ločitev čisto preveč na hitrouser posted image .

Glede na to, da je Levovo zdravstveno stanje malo boljše od mojega, ga je danes moja mama peljala ven na sprehod. Je tako lep dan, da je kar treba iti ven.

Čestitke Evanu za prve korakeuser posted image

Lep dan še naprej, jaz pa letim kaj skuhat, če ga slučajno prime, da bi pa vseeno kaj drugega kot mleko...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
29.1.2007 15:22:12   
Bonnie_RR
Samo na hitro...

Vse najboljše SARA in TAJA za 1.ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Več pa kasneje...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
29.1.2007 15:54:02   
marty5
Sara in Taja VSE NAJBOLJŠE za 1. svečko tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko pogumnih prvih korakov ter veliko otroške vedrine user posted image . Pa seveda na darilca ne smemo pozabit user posted image .

Prvi dan v službi je za menoj. V službi vse super, vsaj zaenkrat so pokazali veliko mero razumevanja, Jernej pa je tudi brez pretresov preživel prvi dan brez mame.

Ampak, meni je kljub temu zelo hudo user posted image . Nisem si mislila, da bo teko zelo hudo. Ko sem prišla domov, sem se prav zjokala - pa to le vam povem.....Ne morem si mislit, da bo moj mali sinko preživel toliko časa brez mame in da bom zgubila vse te lepe in pomemben trenutke user posted image . Sej vem, da bo minilo, se bom navadila ipd.....ampak zdaj mi to ravno ne pomaga.
Sploh sem smotana, ker se res nimam nad čim pritoževat - Jernej je z nono, ki ga ima rada in ga crklja, meni je v službi kar ok, pa vseeno mi je hudo. V bistvu imam le jaz to ločitveno krizo user posted image

Ah, sem mogla dat iz sebe. So vsi pred menoj to doživeli in preživeli, pa bom še jaz. Samo da spet "noter padem".
Ta 4 urni delavnik je mega, samo kaj ko bo trajalo le 14 dni.

Dovolj tarnanja - upam, da ne zamerite.

Evan - čestitke za ta pomemben dogodek, ko spoznavaš svet na dveh nogah user posted image .

Vsi, ki ste še bolni, čimprejšnjo ozdravitev!

Lepo popoldan...

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
29.1.2007 17:37:11   
sazi
MArty5, želim ti, da čimprej prebrodiš krizo - mene še čaka.

Moram pohvaliti našega navihanca - po novem se zna usesti sam. Najbrž se marsikomu zdi čudno, ampak jaz sem tako vesela, da se končno sam usede. Včeraj mu je nekajkrat uspelo, danes se pa ves čas samo useda - tako zelo mu je fino, da končno zmore sam. Tudi v postelji me je danes popoldne pričakal sede. V kuhinji zleze do predalov in omar, se usede, veselo odpira in vleče ven vsemogočeuser posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
29.1.2007 18:48:32   
petra.horzi
najprej čestitke slavljenčkom in slavljenkamuser posted image

Jan je tud zbolel.že ponoč nisva nč spala (oz. on ja, jz pa nč), non stop se je obračal pa prekladal, mu rine zg. 4ka vn, tko da se tud dojit ni hotu
zjutri je bil čist zaspan, ponavadi rabi ene 2minuti da pride k seb, pa učke je mel mal boge, sam vročine ni mel, tko da sm ga pelala v vrtec. ob treh so me pa klical da ma vročino, ga je šol Damjan iskat, pol sta pršla pa pome.tamal je bil čist bogi, oči je mel skor zlepljene od gnoja, lička je mel čist rdeča, tko da sm rekla da gremo mkr direkt k zdravniku. pol sm ga dojila med potjo in je čist vse vn zbruhal
uglavnem, ma vnete oči in ušesa (je rekla zdr. da ma fuul rdeča ušesa), jutr morva it pa v laboratorij, ker še ni imel antibiotikov nikol in mu morajo najprej kri pogledat
baje da so mel prejšni teden v vrtcu kr dost vnetih oči, sam jan je mal zakasnil.
upam da bo čimprej bolš, sam pomoje bova ta teden kr doma

ja, pa vsi bolančki se tud čimprej pozdravite!
lp

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
29.1.2007 19:22:43   
taja27
Sara in Taja čestitke za vajin 1 rojstni dan. upam, da sta bili vajini torti zelo sladki user posted image user posted image user posted image . virtulani poljubček od Ave.

hoja user posted image user posted image user posted image  Evan za tvoje samostojne korake. mi še ne hodimo sami, se pa Ava same dvigne ob porivalčku, notr da svoje dojenčke, potem pa sama šiba po stanovanju od dnevne, prek jedilnice v kuhinjo. sama se obrne in spet nazaj. se kar nahodi, saj je v eno stran 16 m. uživa pa sto na uro. ma usta od uha do uha. upam, da mi bo kaj kmalu ratalo dat nove slike v album.

služba / vrtec Marty5 te popolnoma razumem, da imaš krizo. maš pa res srečo, da je pri noni. naša babi (moja mama) je predaleč, nona (tašča) pa ni za te hece, čeprav jo mam čist bliz. upam, da jst ne bom imela takšne krize. mene bolj skrbi, kak bo Ava tam jedla, kak bo spala ... jst sam upam, da mi ne bojo težil, da je razvajena, tko kot so moji svakinji, češ da se mu vidi da je edinc. ja naša je tud edinka, ampak jst je ne morem doma navadit, da drugi otroci dobijo prej npr. sok, hrano ... če je pa samo ona. jst se namreč res ful velik ukvarjam z njo (pa sej se vse ve tud) in res ne vem kako bo v vrtcu.

jutri pa grem s sodelavko v Graz. gremo v Ikejo nakupovati  stvari za novo kuhinjo v firmi (selimo pisarne) in bom še Avi kupla kej za oblečt v novi velikosti 80.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
29.1.2007 19:25:41   
taja27
še to sm pozabla povedat. sva ble z Avo dons na firmi, pa sm se hotla mal pohvalt, kaj zna že naša pupa in ji rečem ''Ava reči mama'' ona pa kot iz topa ''Taja''. smo se tolk nasmejal.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
29.1.2007 19:52:59   
zmajči25
Da se še jaz na brzino oglasim.
user posted image  je tečna 100/uro, skozi bi bila v naročju pa noče se sama igrat.user posted image  Danes je eden tistih dni... Bo treba pač potrpet.
Služba - jaz grem delat začetek marca in me je prav groza kako bom brez nje. Pa bo v varstvu pri nonotih in bom šla delat skrajšano za 6 ur pa mi je vseeno grozno. Sem se prav navadila najinih prebujanj in jutranjih poležavanj v postelji. Kako bom to pogešala user posted image !
Vreme - pri nas je bilo megleno pa malček sončka ampak res bolj za vzorec. Vam kar zavidam, ko je bilo drugje lepo sončno!

user posted image user posted image user posted image  Evanu za samostojne korake!

Sara in Taja vse najboljše!!! Nas pa to še čaka konec februarja!

Taja27 - če si še gor, a bi mi naredila eno veeeeeeeeliko uslugo? Glede na to, da greš jutri v Ikeo in jaz že nekaj časa iščem koga, ki bi šel do Graza? Bi rabila tisti Antilop stolček za hranjenje, ki stane baje okoli 10 EUR, saj imamo že dve Prime Pappe (ena je doma, druga pri enih nonotih) in res ne bi več zapravljala toliko denarja za stolčke, rabimo pa še enega za druge nonote. Torej, če bi bila toliko prijazna, bi ti nakazala denar preko interneta pa še za poštnino pa še kaj zraven, za uslugo? Meni je namreč iz Kopra dosti predaleč hodit v Graz zaradi enega stolčka, ki stane 10 EUR. PLIZ! Aja, pa menda se zraven dokupi še pladenj pa povšterček. Če bi se ti dalo še to kupit......Če boš pa kaj rabila iz Italije pa ti vrnem uslugo. Javi mi na ZS, če si za.

To je vse, šibam user posted image  previt pa nahranit pa skopat pa uspavat..... Me še dosti dela čaka.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
29.1.2007 20:05:08   
ninaki
Hej punce,

vidim, da imamo bolj ali manj vse "spet v sluzbo" krizo!!! Jaz sem od sobote nekam depresivna in jokava in samo kregala bi se. Me ze daje "spet v sluzbo" sindrom. Tudi pri meni je enako kot pri Marty5 - Eneja bo pazila tasca, kar je super zanj, ima ga rada (sicer se mi zdi, da bom izgubila se pa se enih zivcev zaradi nedrzanja dogovorov, ampak bom ze prezivela), se fino razumeta, samo kaj, ko mi je tako hudo, da bo nekdo drug dozivljal vse novosti z mojim fantom... Tako da sploh ne vem na kaj naj mislim. Ko pomislim na sluzbo, prezenem misli stran, pol spet mislim na Eneja, pa spet prezenem misli stran. Ne upam pa o vsem hkrati razmisljati, ker pol je pa najbolje, da grem nekam v kot cvilit....

Danes sva bila zunaj zelooo dolgo. Sva se sprehajala na soncu, uzivala, mal barve dobila. Enej je spal, jaz pa uzivala. Naslednji ponedeljek bom pa ze v sluzbi.... Sej vem, da se bomo vsi navadili, samo tole leto je bilo res super!!!! In je cisto prehitro minilo.

Drugace je pa novo to, da zna Enej splezat dol s postelje. V knjigi pokaze muco, mis, opico, ziravo, pingvina, morsko zvezdo in vcasih rakovico. Non stop si vlece dol copate in nogavice (samo z leve noge) in pol hodi bos (ena noga pa v copatu) user posted image Danes sva "kuhala" kocke in zogo. Je dajal pokrovko gor in dol, jaz sem pa mesala, da se nama ne bi prizgalo user posted image Zlagava kocke, citava knjige, voziva vlak pod mostom. Hodi ze kar precej samostojno, ceprav mu se ni ratalo prehoditi cele sobe. Kako tretjino mu rata, pol ga pa zanese in gre naprej po stirih. V kuhinji mi odpira vse mozne predala in vlece stvari ven. Najbolj so mu vsec zacimbe in stekleni kozarci za vlagat, na katere natika pokrove. Ce mu slucajno prepovem karkoli od tega, je taaaaaka uzaljenost in soba, da to ni res!!! Danes mu je ratalo prizgati monitor. Vsec so mu vse take zadeve, ki niso obicajne (in seveda, ki so prepovedane). In ce mu je vsec, pol takoj zakapira in ponavlja. Ce mu pa ni, se pa samo okoli obrne in gre. Ali pa z roko odrine user posted image

S hranjenjem je cedalje tezje. Prvih par zlick gre, pol je pa treba ze ultra animirat, ce hocem, da se kaj poje. Ker on bi vse sorte delal pa gledal pa kazal, samo jedel ne.

Previjanje....no comment!!! Najprej se oborozim s kupom stvari, ki mu jih pol v roke dajem, da ga sploh lahko previjem. Ker ce ne, se v momentu obrne in kar vstane, pa red na polici dela....

Par dni nazaj...se mi zdi, kot da bi cutil, da bo naslednji teden drugace. Se me drzi za "kiklo" in me ne spusti iz vida. Ko se igra, moram sedeti zraven. Cetudi me ne smirgla, samo da zraven sedim. Ce grem slucajno v kuhinjo, ni OK. Karkoli drugega naredim, ni OK. Samo z njim moram biti. Pa kar crkljal bi se, kar se prej skoraj nikoli ni. Sej ne, da se pritozujem user posted image

Cestitke Sari in Taji za prvi rojstni dan!!!!!

Pa Evanu za samostojne korake!!!!

Sazi...bodi kar sitna in klici na CSD in socialno delavko. Glede na to, da je od te odlocitve odvisno marsikaj, sem prepricana, da vse te ljudi, ki jih trenutno ni, kdo nadomesca. Samo ne da se jim par papirjev prestaviti in ti sporociti kako in kaj. Tako da se ne kar tako dati. Kar reci, da naj ti povedo kako je, oz. naj ti dajo nekoga, ki jih nadomesca. Sem prepricana, da se bodo kmalu navelicali, ce jih bos parkrat na dan klicala. Pa cetudi se ti ne oglasijo, tisto zvonenje bodo pa morali poslusati... Pa ne se pustiti odsloviti, ces, da jih nihce ne nadomesca. Tega ne verjamem, saj delo ne more stati. Ali pa, ce bos utegnila, pojdi tja in se ne pusti odsloviti dokler ti ne povedo kako in kaj. Sicer je pa super, da ste bolje in da je sel Lev danes ze lahko malo ven!!!!

Taja, fajn shoppingirajte!!!! Mi gremo tudi kmalu. Komaj ze cakam user posted image

Pa vsem tabolanim februarckom posiljam veliko energije in da bi cim prej ozdraveli.
Bobika, lepo, da si se oglasila!!

Punce, uzivajte. Grem se par stvari uredit, pol pa kmalu spat, da se navadim za naslednji teden, ko bomo vstajali s kurami in vaskimi petelini.

Nina

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
29.1.2007 21:56:25   
tinkatonka
Živjo punce...

Evo sem mislila, da sem se že skulirala glede vrtca, pa sem se krepko zmotila. Ravno sem se umila, pripravila za spat, copatki za v vrtec so pripravljeni, vse je prištimano, mene pa tišči. Tišči v srcu, ker ga obdaja neznosna bolečina ob dejstvu, da mi sinko tako hitro odrašča, da se končuje najlepše leto mojega življenja, da je konec najinih dopoldnevov, poležavanja v postelji. Zdaj ne bo razmetal kocke v minuti po celi hiši, ne bo plazil za mano in govoril ma-ma, ko bo hotel v naročje, ne bo se stisnil k meni, ko bo dobil buško, ne bo,..., zato ker me ne bo ob njemuser posted image .....Oh ja. Hudo mi je. Priznam.user posted image user posted image  

Hvala Bogu za vas, da vam lahko malo pojamram.

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
29.1.2007 22:09:01   
sazi
Tinkatonka - ti kar pojamraj. Saj vse razmišljamo podobno. AMpak ne bodi tako črnogleda. Še vedno se bo plazil za tabo in klical ma-ma, razmetaval kocke in vse ostalo. Bosta nadoknadila popoldne, ko bosta drug drugega še toliko bolj vesela.

Hvala ninaki - itak, da vsem težim, pa bom še malo, čeprav so me res povsod odpikali. Ko pokličem že vejo kdo je in kaj hoče... Me je danes sprševala, da kdaj mi je pa porodniška potekla in kdaj sem poslala za podaljšanje. Ko sem povedala, da je bilo to na isti dan mi je začela soliti pamet, da kaj si pa mislim... Sem ji takoj povedala, da bi itak raje, da bi bil mali super in da ne bi potrebovala podaljšanja, pa je takoj utihnila. Res sem se malo pozno spomnil ana podaljšanje, ampak do treh dni prej nisem imela niti enega papirja, nobenega izvida - skratka NIČ, kar bi kazalo na to, da Lev potrebuje kakršnokoli pomoč. To je bil pa spet mnogih okoliščin, ki je vsaka zase precej banalna, ko jih daš pa 15 na kup, se pa pozna učinek. No, sem spet malo ven stresla - kot da se vam da to brat. Bom nehala s tem podaljšanjem, dokler ne dobim kake zanesljive informacije.

Drugače je pa pri nas tudi tako, da odkar Lev puza po tleh, zjutraj najprej zašiba v spalnico k moževemu računalniku in ga prižge in v največje veselje mi je pritiskanje tipke "reset". Moram prav gledat, da je razdelilec izklopljen, drugače bo računalnik kmalu začel kazati mentalne težave.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
29.1.2007 22:09:36   
sarazan
viroza ... po enem tednu je Sara toliko okrevala, da sem danes lahko šla v službo, Sara pa v vrtec. Mi nismo imeli 6. bolezni.
Sara še malo pokašljuje in smrka, ampak vse v mejah normale. Grlo ni več vneto, vročine pa tudi nima več od srede.

1. delovni dan ... po enotedenski bolniški mi je bilo tako fino začet, da vam povedat ne morem. Kar zacvetela sem, ker sem lahko šla v službo. Saj vem, da se grdo sliši, ampak jaz sem res rabila spremembo,... sem bila že čist zamorjena s tem, da sem cel dan samo mama. Seveda sem pogrešala Sarico in veliko mislila nanjo. Še moža sem parkrat poklicala, če so ga že kaj klicali iz vrtca (je šel danes malo prej po njo).

RD zabave ... 3 so že za nami. Ena nas še čaka v soboto. Sari se itak ne sanja, kaj se dogaja, ji pa blazno paše, ker je v središču pozornosti user posted image . Dobila je tako lepa darila, da se bi še jaz igrala s temi igračkami. Najbolj je navdušena nad vlakcem, ki sam vozi po tirih (Tomy kolekcija) in Noetovo barko z živalicami (v leseni verziji). Tricikel ji še ni čist jasen, obleke jo pa tudi niso ravno fascinirale. Midva sva ji kupila plastično kuhinjo in posodice, pa zdaj veselo pomaga mamici pri kuhanju kavice user posted image . In še in še stvari, ki jih ne bom naštevala, ker vam bo preveč dolgčas.
Seveda najlepša hvala za vse lepe želje, ki ste jih zaželele.

Vsi še bolani, čimprej se pozdravite.
Slavljencem, takšnim in drugačnim, pa tudi mi želimo vse najlepše.
Taji pa vse najboljše za 1. rojstni dan. user posted image

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.1.2007 0:58:51   
petra81
       SARA IN TAJA; OBEMA ŽELIM VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN!!!

Sazi, pa ostale, vi se kar izpovejte tukaj!! Je vsaj kaj za brat, ker zadnjih par dni je bilo bolj revno na naši temi!
Aja in upam, da dobiš kmalu kak odgovor!! Pa bravo za Leva, ki se zna sam usesti!!user posted image user posted image

Hranjenje; berem, da imate nekatere probleme s tem, pa da jih morate animirat!! Jaz ji že od vsega začetka ne pustim nobene igrače pri mizi! Ko se je, se je!! Hecamo, pa igramo se prej in potem!!

ninaki; jaz moram tudi na kavču sedet, ko se ona igra!! Ne smem nič vmes naredit, ker pride za mano in toliko časa drgne, da grem z njo!!! No, ja, sej se mora tudi mamica malo odpočiti!!

zmajči25; tebi bi bilo pa kar blizu Ikea v Padovi!! Ker v Gradec ti je res predaleč!!

Tinkatonka, verjame da ti je hudo in te razumem!! Pomagat pa ne morem!! Razen, da te preberem!!

Midve sva pa danes kupili prve zaresne čeveljčke, ki so sicer od Fisher price-a, ampak zgledajo zelo v redu!!
Počasi ji rinejo na plan še zgornji dvojkici, obe hkrati, posledično kar dobi si da v usta!!
Drugače pa se zdej ne spomnim nič novega!!

Se še kej oglasim

Petra

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.1.2007 8:52:18   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Upam, da mi uspe kaj napisat dokler je Nik še "zaposlen"...user posted image

Čestitke GALU (od urse_p) za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image Lepo praznujte!user posted image

Evan... Čestitke za prve samostojne korake! user posted image

sazi... Upam, da vseeno kmalu izveš, kako se je komisija odločila...user posted image

eviii... Upam, da bo tale doktorska disertacija kmalu za tabo...user posted image

tinkatonka... Ne smeš gledat na vso stvar tako negativno! Raje misli na to, da se bo ves ta čas imel fajn, da bo v družbi otrok, da se bo naučil mnogo novih stvari ipd.

Tule je en fajn link, če si še nisi prebrala (ostale tudiuser posted image ):
prvič v vrtec

No, nadaljujem čez nekaj minut, ker morem Nika dat iz stolčka in počistit okoli njega...user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.1.2007 9:05:30   
sarazan
Vse najboljše za 1. rojstni dan želimo Galu tudi mi trije. user posted image

štorija ... ha, ha, ha, sem se prej nasmejala.
Moj mož je danes prvič zjutraj sam zrihtal Saro za vrtec in jo tja odpeljal. Imel je pa en kup težav.
Najprej je imel probleme, da se ni in ni zbudila. Je kar spala in spala, nobena luč in hrup jo ni zbudil. Potem jo je lupčkal in božal, pa mu je končno uspelo. user posted image
Brez večjih težav jo je oblekel, ji dal malo za jest (sicer še je zajtrk v vrtcu). Potem se mu je zgodil pa najbolj grozen scenarij.
Sarica se je posrala do vratu user posted image  user posted image  user posted image . Jo je moral celo slečt, dat pod tuš, pa poiskat nove cunje in jo oblečt. Za mojega moža, ki se mu ful obrača ob pogledu na kakec, je bilo čist hudo. Pa še ob previjalni ni bilo nobenih čistilnih robčkov, sveže vode v vrčku, skratka vse narobe.
Jaz se pa še zdaj smejim user posted image  user posted image  user posted image .
Zdaj je že v službi in pomoje na eni kahli kofeta, da bo k sebi prišel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.1.2007 9:13:03   
Bonnie_RR
No, da nadaljujem...user posted image

hoja... Še ne hodi samostojno. Sam sicer naredi nekaj korakov, ampak to še ni to. Počasi...user posted image

hranjenje... Pri nas ni fora v animiranju, ampak v tem, da si tamali vsak dan zmišljuje, da česa ne bi jedel.  Včasih je jedel vse po vrsti, zdaj si pa zmisli celo, da npr. ne bo jedel čokolinota, pa špinače in podobnih stvari, ki jih je imel ful rad. Ne vem, v čem je to zdaj fora?user posted image

zobki... Zgleda, da se nekaj premika v tej smeri. Sta zgoraj vidni 2 majhni beli pikici. Kdaj bosta pa zobka (jah, mi smo še pri enkicahuser posted image ) ven pogledala, je pa vprašanje. Bomo videli...user posted image

sneg... Naš tamali (zaenkratuser posted image ) obožuje sneg!user posted image Je čist srečen, če se ga lahko malo dotika, pa hodi po njem. Na sankah je pa sploh super. No, pri nas vztrajno kopni, zato se ga bo (upajmo) lahko malo bolj naužil v Italiji čez slabe 3 tedne...

bolančki... Lepo, da ste nekateri že bolje. user posted image

No, zdej bo treba it pa še kaj naredit...

Želim vam lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.1.2007 10:41:42   
zmajči25
Da se tudi jaz oglasim samo na kratko...
Petra81 - a si ti že bila v Padovi? Menda imajo manj izbire kot v Grazu... Taja27 zaenkrat ne bo šla do Ikeje, ker je Ava zbolela, tako da že razmišljam, da bi se kar sama odpravila do tam. Dej mi napiši, če ti ni pretežko, kje je Ikea v Padovi pa kako je z izbiro. Mogoče pa uspem prepričat dragega, da gremo na izlet user posted image
Tinkatonka - te popolnoma razumem, saj se tudi meni iste misli podijo po glavi, ko bom morala mojo user posted image  pustit v varstvu. Se mi zdi, da bo meni dosti težje kot Scarlet. Verjetno boste tudi mene morale marca isto poslušat, ko bom jamrala.

Uživajte v lepem vremenu in se oglasim kaj kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.1.2007 11:51:09   
tinkatonka
Hojla punce!

Najprej GAL-u VSE NAJBOLJSE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No tako midva sva doma iz vrtca. Sva bila tam skoraj eno uro. In kako je bilo…oh ja. Sem pričakovala, da bo bolj navdušen nad otroci, ampak se me je držal za »kiklo«, zvedavo gledal naokoli, če je kdo pojokal je še on začel. No potem se je le malo razživel, ampak ko se je malo zaigral in me pogledal je prec želel k meni in mam-mmm-mam—ma. Jutri bom igralnico zapustila za cca 10 min. bomo videli kako bo. Samo mi ni jasno kdaj bom »ušla« ven, če se me pa skoz za »kiklo« drži. Zdaj spančka, upam da bo potegnil tam do 13h. Aja pa še to. Otroci v vrtcu so tako bolni. Vsi neki kašljajo, smrkajo, imajo vnete oči. Vzgojiteljice ima non-stop skipano zg.del okna, da se igralnica zrači.

Hvala punce za spodbudne besede glede uvajanja Aneja v vrtec.  

Sarazan….to sem se nasmejala ko si opisala dogodivščino tvojega moža s Saro.  

Voziček....že imam kupca za zdajšnjega in kupujem Zappa. Nekaj za mojo dušo.

Šibam še kaj naredit preden se zbudi.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
30.1.2007 13:37:39   
trdozimc
user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE ENOLETNIKI!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem jih že kar nekaj spustila, ker me spet dolgo ni bilo. Saj ne, da vas ne berem, ampak pisat pa res zelo malokrat utegnem.

Služba: začela sem že kake 14 dni nazaj, čeprav imam zdaj kar precejkrat dopust, ker imam popldne še predavanje do 19. in bi bila celodnevna odsotnost za vse le preveč.

Jana čuva mami, ki je zdaj pri nas na študentskem življenju, čez vikend pa hodi domov, atija porihtat. Pa pravi, da ji kar paše, nam pa tudi!

Ločitev od malčka ni bila težka (si pa ne predstavljam, da bi ga kam dugam peljala v varstvo) in po pravici povedano sem tudi jaz že komaj čakala, da grem v službo in da imam spet malo SVOJEGA življenja.

Jan se kar dobro drži (glede na vse prebrano o zdravju februarčkov) in nima večjih težav - že trkam po mizi.

Aja, da ne pozebim. Janova prva zavestna (mislim videno, povedano) beseda v slovenskem jeziku: avto!!!!!!!user posted image  (kaj se je zgodilo z mama, ata.... ne vem).

Bolančki, hitro se pozdravite, mamice pa čimlažje in čimprej prebrodite težave!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
30.1.2007 14:15:54   
sazi
Gal, vse najboljšeuser posted image

Itak, da vsako sporočilo začnem z "midva še kar smrkava" - no in tudi danes ni nič drugače. Smo pa začeli živeti po starem. Greva ven, celo nekaj žličk hrane je že pojedel in ni več odvisem samo od mleka. Kakšno olajšanje.
Sva bila pa danes 1. pri frizeju (no, Lev je bil 1., jaz pa s tako zapuščeno frizuro, kot da tudi še nikoli nisem bila). In zdaj sva oba  najlepša (no, meni barva manjka, ampak to je bil maksimum, da je Lev zdržal v frizerskem salonu. Sem mislila, da bom uspela samo njega zrihtat, pa se je v bližini pojavila moja sestra in priskočila na pomoč. Še dobro, da je njena mala tako nezahtevna, da se je večino časa lahko posvetila Levu, pa še en babji čvek smo imele, ko je frizerka ravno sestrina sošolka...).

Prve besede - pri nas je zaenkrat bolj samo mama, pa še to včasih nisem gotova, če res mene misli, ker kar naprej nekaj mam-mmaaa, ampak me je pa tudi že kdaj pogledal in lepo rekel mama, tako da najbrž ve. Je pa pri družini, kjer sem bila varuška imel mali hecno zaporednje naučenih besed. Najprej se je naučil ati (no, verjetno ata, kaj pa ve, je že dolgo tega), potem pa traktor, potem je obvladal vso gradbeno mehanizacijo (pa doma niso gradbenili, tako kot pri nas), šele potem je prišla na vrsto MAMA. Še dobro, da ima 5 otrok in je pri drugih prej slišala tako zaželjeno besedo.

Varstvo. Jutri dopoldne greva malo k varuški, ampak samega ga pa verjetno še ne bom pustila. Mogoče malo v četrtek, v petek imava pa fizioterapijo.

Pa polno opravkov imam. Moram ta teden še v službo (kjer sem dala odpoved), da uredim vse glede delovne knjižice, pa "razdolžiti" se moram - to bo enega dela in letanja po firmi, ki je razpotegnjena na vsaj pol kilometra - grrr in to verjetno z Levom. No, bom že uredila.

V novi službi se kmalu začnemo seliti in bo še tu ene organizacije, pakiranja, skladiščenja, prevažanja, nove postavitve in navajanja na novo okolico. Sem mislila, da bom pa končno le v LJ v službi, pa bomo padli pod občino Trzin (saj nima veze, malo za hec, ker so me vsi hecali, zakaj ljubljančanka hodi delat na dolenjsko, če je Lj tako velika) - no, uradno bom 2 tedna v LJ, potem pa Trzin. Službe se sicer veselim, ampak z začetkom se mi res na glavo zvrne toliko enih obveznosti, ki jih kar prelagam. Bo treba opraviti vse obveznosti za pridobitev dveh licenc, hkrati pa ne smem preveč odlašat z magisterijem, ker imamo tudi roke, do kdaj je treb aprijavit nalogo in jo končat (so mi ta rok že enkrat podaljšali, tako da se ne morem preveč hecat).

Hrana - pri nas je treba tudi animirat. Petra81, če bi le bilo tako enostavno glede hranjenja. Pri nas je borba za vsako žlico. Tudi nimamo igrač na mizi, ampak vrti se v stolu kot vrtavka, glavo obrača stran - ne vem, zakaj je vedno obrnjen stran od mene, ko jeuser posted image  in potem včasih kar v prazno odpira usta in se čudi, da nič noter ne pride, jaz pa ust sploh ne vidim. Se pa ne sekira, če ne dobi za jest, ker NI JEDEC. Zaključek je tak, da sem zeloooo vesela, da sploh kaj poje, zato tak cirkus okoli njega. On pač ne bi jedel. Bi bil lačen in siten in vse, ampak jedel pa vseeno ne bi. Da ne govorim o tem, kako je suh in kam bi to pripeljalo. Sestrina mala je tudi taaaaaka dobra jedka - vse poje in usta odpira non-stop in se pritožuje, če je prepočasna. Kako so si različni.

Vozički - bomo ostali kar pri Speediju. Bi verjetno prav prišlo kaj manjšega, ker se da lažje in hitreje spakirat, ampak v Bohinju (in podobnih rovtah) so taki hudi makedami, da mislim, da vozički z malimi kolesi ne bi prišli v poštev. Mi je pa Zapp všeč, amapk ga verjetno ne bomo imeli.

Sarazan - sem se nasmejala zgodbici in si skušala zraven predstavljati mojega moža (ne vem, zakaj mi dodatni smeškoti ne delajo) - bi bilo verjetno zelo podobno.

tinkatonka - lepo, da sta bila v vrtcu. Se bo že počasi vklopil. SPomni se, kako je sarazan pisala, kako Sara začne jokat, če jo izgubi iz vidnega polja, pa se je lepo vpeljala.

Vam fino solim pamet, mene bo pa naslednjo teden stiskalo...

zmajči25 - glede Ikee si lahko malo pogledaš na ikea.it kako so kaj opremeljeni. Ne znam italjansko, zato ne najdem, če imajo večino stvari kot v Gradcu.

sneg - kaj je to? Sem ga videla samo skozi oknouser posted image

Grem kaj skuhat, preden se Lev zbudi. Lep dan.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
30.1.2007 15:58:47   
Valentina76
Pozdravljene februarčice in februarčki! Najprej vsem, ki praznujete

VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEE!!!

Ne morem verjet da je leto že na okoli.  Naš Jošt je ok.Shodil je pri 10,5m in sedaj veselo mašira kjer pač pride. Danes sva bila ravno zunaj na sončku in kar peš. Ampak vsi ti kamenčki so tako zanimivi, da sva bolj malo kilimetrine naredila....bolj metrine.user posted image

Ima že 8 zob. Kar vsuli so se. Za dva sploh nisem vedela da sta zunaj.

Moja nosečnost je bolj tako tako. Sem imela napad zaradi žolčnega kamna, pa vse me srbi , pa preveč se redim kljub normalni prehrani pa.......v glavnem .....veselica.

V službo mi ni treba saj so mi podaljšali porodniško do 21. aprila nato pa kar v novo......NORO!

Berem vas in ugotavljam da se našim februarčkom res ful dogaja in tudi prav je tako.

Lepo bodite in se beremo!

V

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
30.1.2007 18:25:12   
Bonnie_RR
Punce, samo da vam sporočim novico...

Moj mali mišek je prejle popoldne shodil!!! user posted image user posted image user posted image

Najprej je nekaj poskušal, potem pa se je kar naenkrat skustil s sedežne in naredil velik krog po dnevni sobi. Js sploh nisem mogla verjet!
In potem se mu je dobesedno odprlo. Hodi po celem stanovanju gor in dol, midva pa za njim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
30.1.2007 19:27:19   
taja27
vse najboljše GAL za tvojo prvo svečko. lupčka pa danes ne dobišp, ker imamo vročino. pa drugič.

user posted image user posted image user posted image  Nik za prve korake!!!

bolančki tud Ava je pristala med bolančki, tako, da je moj šoping in Graz odpadel. včeraj ponoči je dobila vročino, dopoldan je bila po 37, zvečer pa se je spet dvignila na 39. sm ji dala svečko, upam, da bo lahko zaspala. jutri pa pokličem pediatra, da mi pove ali se pridemo pokazat oz. kaj nam je za narest.

sarazan Sara ga je pa res zagodla atiju. kar se pa kakca tiče in tuširanja, to tud mi poznamo. smo mogli Avo že parkat kar pod tuš dati, ker je imela drekeca skoraj do vratu. mojmu možeku pa nič ne smrdi. če ja Ava fejst pokakana, ponavadi kar on prevzame. user posted image user posted image user posted image  za mojega možeka.

hranjenje pr nas je tud animacija sestavni del hranjenja. zdej, ko je bolana se bolj borimo za vsako žlico, drugače pa kar gre. vedno pa sedimo v stolčku za hranjenje, ali v kuhinji ali pa za mizo v jedilnici, če jemo skupaj

vrtec me kar stiska, ko vas berem. še en mesec pa sem na vašem.

Ava joka, moram it prečekirat, zakaj ne more zaspati. možek že tako glasno prepeva, ona pa nič....

Neposredna povezava do sporočila: 2048
30.1.2007 19:37:02   
taja27
evo sm nazaj ... z Avo v naročju user posted image

besede danes je začela  Ava ponavljati svoje ime. dobro, da je tako enostavno. jo vprašam, kako je tebi ime. in reče AVA. jo vprašam še enkrat in reče AVA VA VA VA.  je tok hecna. ampak, da ne bo pomote - ne pove vedno, ko jo vprašam. samo, ko se ji da. je taka bolj komot punca.

vozićki itak se ne vozi rada v vozičku. imamo pa za sprehode Speedija, za trgovino pa Zappa. Zapp je res ful frajerski, ampak na žalost se ne da spustit naslonauser posted image .

Valentina76 želim ti čim lepšo nosečnost in čim manj težav.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
30.1.2007 21:02:21   
lolipop
Moj drugi dan službe in že sem crknjena za znoret!user posted image

Lan ima zjutraj še vedno "mama sindrom", ki pa sedaj imenuje "ati sindrom", ker ga moj pelje. In ker ni navajen na Lanov jok, se na vratih kar obotavlja, pa iz avta mu maha. Lan seveda še bolj joka, potem me kliče v službo in pravi, da se mu kar srček trga.user posted image  

Sicer pa uživata v teh jutranjih "moških" urah. Se oblečeta, igrata, malo pocartata. včasih kaj malega pojesta. Seveda ga mora tudi previti. In Lan zjutraj naredi en ogroooooooomen kup.user posted image  Previjanju se moj drugače izogiba v velikem loku. Za vikend ga ne previje niti enkrat. Po domače, dela se francoza, ne vidi, ne sliši in ne voha.user posted image   

Grem kar spat. Še prej pa čestitke Taji, Sari in Galu za prvo svečko! Čestitke tudi Niku!

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?