sazi
|
Gal, vse najboljše Itak, da vsako sporočilo začnem z "midva še kar smrkava" - no in tudi danes ni nič drugače. Smo pa začeli živeti po starem. Greva ven, celo nekaj žličk hrane je že pojedel in ni več odvisem samo od mleka. Kakšno olajšanje. Sva bila pa danes 1. pri frizeju (no, Lev je bil 1., jaz pa s tako zapuščeno frizuro, kot da tudi še nikoli nisem bila). In zdaj sva oba najlepša (no, meni barva manjka, ampak to je bil maksimum, da je Lev zdržal v frizerskem salonu. Sem mislila, da bom uspela samo njega zrihtat, pa se je v bližini pojavila moja sestra in priskočila na pomoč. Še dobro, da je njena mala tako nezahtevna, da se je večino časa lahko posvetila Levu, pa še en babji čvek smo imele, ko je frizerka ravno sestrina sošolka...). Prve besede - pri nas je zaenkrat bolj samo mama, pa še to včasih nisem gotova, če res mene misli, ker kar naprej nekaj mam-mmaaa, ampak me je pa tudi že kdaj pogledal in lepo rekel mama, tako da najbrž ve. Je pa pri družini, kjer sem bila varuška imel mali hecno zaporednje naučenih besed. Najprej se je naučil ati (no, verjetno ata, kaj pa ve, je že dolgo tega), potem pa traktor, potem je obvladal vso gradbeno mehanizacijo (pa doma niso gradbenili, tako kot pri nas), šele potem je prišla na vrsto MAMA. Še dobro, da ima 5 otrok in je pri drugih prej slišala tako zaželjeno besedo. Varstvo. Jutri dopoldne greva malo k varuški, ampak samega ga pa verjetno še ne bom pustila. Mogoče malo v četrtek, v petek imava pa fizioterapijo. Pa polno opravkov imam. Moram ta teden še v službo (kjer sem dala odpoved), da uredim vse glede delovne knjižice, pa "razdolžiti" se moram - to bo enega dela in letanja po firmi, ki je razpotegnjena na vsaj pol kilometra - grrr in to verjetno z Levom. No, bom že uredila. V novi službi se kmalu začnemo seliti in bo še tu ene organizacije, pakiranja, skladiščenja, prevažanja, nove postavitve in navajanja na novo okolico. Sem mislila, da bom pa končno le v LJ v službi, pa bomo padli pod občino Trzin (saj nima veze, malo za hec, ker so me vsi hecali, zakaj ljubljančanka hodi delat na dolenjsko, če je Lj tako velika) - no, uradno bom 2 tedna v LJ, potem pa Trzin. Službe se sicer veselim, ampak z začetkom se mi res na glavo zvrne toliko enih obveznosti, ki jih kar prelagam. Bo treba opraviti vse obveznosti za pridobitev dveh licenc, hkrati pa ne smem preveč odlašat z magisterijem, ker imamo tudi roke, do kdaj je treb aprijavit nalogo in jo končat (so mi ta rok že enkrat podaljšali, tako da se ne morem preveč hecat). Hrana - pri nas je treba tudi animirat. Petra81, če bi le bilo tako enostavno glede hranjenja. Pri nas je borba za vsako žlico. Tudi nimamo igrač na mizi, ampak vrti se v stolu kot vrtavka, glavo obrača stran - ne vem, zakaj je vedno obrnjen stran od mene, ko je in potem včasih kar v prazno odpira usta in se čudi, da nič noter ne pride, jaz pa ust sploh ne vidim. Se pa ne sekira, če ne dobi za jest, ker NI JEDEC. Zaključek je tak, da sem zeloooo vesela, da sploh kaj poje, zato tak cirkus okoli njega. On pač ne bi jedel. Bi bil lačen in siten in vse, ampak jedel pa vseeno ne bi. Da ne govorim o tem, kako je suh in kam bi to pripeljalo. Sestrina mala je tudi taaaaaka dobra jedka - vse poje in usta odpira non-stop in se pritožuje, če je prepočasna. Kako so si različni. Vozički - bomo ostali kar pri Speediju. Bi verjetno prav prišlo kaj manjšega, ker se da lažje in hitreje spakirat, ampak v Bohinju (in podobnih rovtah) so taki hudi makedami, da mislim, da vozički z malimi kolesi ne bi prišli v poštev. Mi je pa Zapp všeč, amapk ga verjetno ne bomo imeli. Sarazan - sem se nasmejala zgodbici in si skušala zraven predstavljati mojega moža (ne vem, zakaj mi dodatni smeškoti ne delajo) - bi bilo verjetno zelo podobno. tinkatonka - lepo, da sta bila v vrtcu. Se bo že počasi vklopil. SPomni se, kako je sarazan pisala, kako Sara začne jokat, če jo izgubi iz vidnega polja, pa se je lepo vpeljala. Vam fino solim pamet, mene bo pa naslednjo teden stiskalo... zmajči25 - glede Ikee si lahko malo pogledaš na ikea.it kako so kaj opremeljeni. Ne znam italjansko, zato ne najdem, če imajo večino stvari kot v Gradcu. sneg - kaj je to? Sem ga videla samo skozi okno Grem kaj skuhat, preden se Lev zbudi. Lep dan.
|