sazi
|
Čer, glede nove teme - sem tudi jaz ZA, ampak samo, če tale nekje ostane, dokler se je ne posname dol (Eviii, sklepam, da si zeloooo zaposlena in da verjetno še nisi uspela pobrat dol našega čveka?) Namreč nekje sem prebrala, da se čvek teme brišejo - ne želim, da se izbriše, predem dobimo kopijo. Pa seveda sem za to, da počakamo vse februarčke, da postanejo malčki. Danes sem neuradno izvedela, da so mi podaljšali porodniško . Sem bila v moji (od nedelje bivši) firmi - GRRRRR, koliko birokracije, pa n-krat sem morala celo firmo prehodit (nekaj objektov in skladišč), pa neke mize in stole iskat - za znoret in mi kadrovnica reče, da so jo klicali s CSD-ja da so mi podaljšali, da pa je neka zbrka z datumi in da naj jih pokličem. No, sem jim 100 na uro težila, oni pa javijo v podjetje . To sem izvedela 5min čez 12 in klicala tja, pa ni nihče dvignil telefona (sem večkrat probala, ampak uradne ure so samo do 12-ih). Bom v ponedeljek vse uredila - upam. Lev je bil danes zelo priden. Spal je 2x v avtu (obakrat 20 min) in bil precej razdražen čez dan, tako da sem ga morala precej ujčkat in zabavat, je pa očaral vse, ki so ga danes videli. Pa itak je vsak rekel; "JOJ, mali "moj mož" - dela v isti firmi in ga vsi poznajo - mu je res zelooo podoben. Sem uredila vse s prejšnjim podjetjem (dobila delavsko knjižico - sem čisto pozabila, kako izgleda), le za domov so mi dali neko anketo o tem, zakaj odhajam. Ma ne vem, no. Vprašanja kot ali bi priporočili prijateljem, da se zaposlijo pri nas ja, NEEEEEE. Pa zakaj odhajate (naštetih je 15 stvari, pa piše, obkrožite 2 - jaz bi jih 10)... Nič ne bom izpolnjevala. So ravno tako nori, da bi potem težili možu (so tako naredili že pri nekaj parih). Spanje - danes je bil Lev kar priden, ampak jaz nisem spala skoraj nič - samo uro in pol. Sem šla spat že nekaj čez 9, pa nisem mogla zaspat, utrujena pa tako, da se mi je kar vrtelo. Sem šla na WC ob 23:30 potem pa uspela zaspat, ampak me je Lev zbudil okoli polnoči. Potem ni bilo šans, da zaspim nazaj. Še ob treh sem spet hodila naokrog, ob 4:45 pa je Lev zahteval svojo flašo in konec veselja. Seveda spet nisem zaspala nazaj in jutro je bilo tu. Sem ko zombi. Me je bilo kar srah peljat se na dolenjsko v službo, Sem skoraj zaspala v avtu. Fizioterapija - sva jo imela danes. Je kar jokal, ampak smo delali v etapah in se ga je dalo hitro pomiriti. Dali so mi nove (stare) napotke, saj ima največ težav zato, ker je tako šibek - krivi se v hrbtu, pa na roke se ne naslanja in nogice narobe obrača - vse to vem, sem pa poleg vaj, ki jih že znam dobila še nekaj novih. Upam, da bo kaj učinka. Se mi je pa zdelo, da fizioterapevtka ne bo navdušena nad njegovim načinom usedanja, ampak je rekla, ma važno je, da mu rata, ampak ga moram vseeno popravljat. Me veseli, da sta Ava in Anej bolje. Le tako naprej. Mi še malo smrkamo, ampak je opazna razlika. Prej se je samo smejal - v nedogled. To se tako redko zgodi, saj mu vedno kaj fali. Vse najboljše Galu od Čuko za 1. svečko Me veseli, da se je Sara lepo vklopila v vrtec. Pa upam, da ste uredili kaj glede plenic. Lev ima vedno Beauty Baby in tudi k varuški jih bom morala prinesti sama (sem pa v Mullerju videla, da ima nek domžalski vrtec tudi njihove plenice - so imeli rezerviranih kar nekaj zabojev). No, zdaj se grem pa spravit spat. Upam, da bo boljša noč kot včeraj. Je pa danes polna luna, tako da se bojim, da bo bolj slaba noč. Lahko noč
|