|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
4.2.2007 19:51:51   
taja27
bravo za babi servis user posted image user posted image user posted image

sarazan čestitke za novo teto in malo punčko Lauro, da bo pridno jedlauser posted image user posted image

ninaki Nina držim pesti, da boš dobro prestala prvi dan v službi in da bo tvoj sonček zadovoljen pri tašči. pa user posted image user posted image user posted image  za tvojo taščo. vidim, da lepo skrbi za Eneja in zate (da se ne sekiraš).

igrače Ava je zadnje dni čisto nora na svoja dva dojenčka. eden se smeje, drugi se smeje, joče, reče mama in ata.  potem še ona ponovi mama in ata. sama jih naloži na voziček in jih prevaža po stanovanju. z njima se pogovarja, jima rine dudo in kekse v usta, se stisne k njima. ko je pa jezna pa kriči na jih in jih grize v glavo. pa knjige so še vedno zakon. po moje bo dobila prvo bralno značko že pred vrtcem user posted image

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
4.2.2007 20:11:00   
Bonnie_RR
Ojla, punce!user posted image

Moj dedi je danes praznoval RD in smo bili tam na kosilu. Je bilo res lepo. user posted image

pametni kuža... Midva sva ga naročila prek sončka in ga bo dobil kasneje. Ga nismo še nič pregledali, Nik ga pa tud še ni videl. Upam pa, da mu bo všeč in mu bo zanimiv...

sarazan... Čestitke za malo nečakinjo Lauro, tetka! user posted image user posted image user posted image

ninaki...
Želim ti uspešen začetek v službi. user posted image

No, zdej me pa dragi že res dolgo na kavču čaka in postaja tečen...user posted image Morem it...user posted image

Uspešen začetek tedna vsem!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
4.2.2007 21:23:56   
Kami
Čao punce na novih straneh. Jep, niso več jenčiji, zdaj so že malčki!

Čestitke vsem novim slavljenčkom! Me spomninja tole malo na prejšnje leto, ko se je Evan rodil med prvimi, pa so potem ostali prihajali za njim. user posted image  Zdaj je podobno - samo da prihajajo prve svečke, ne pa dojenčki (no, eni tud, očitno user posted image )

Bolančki... sem se preveč hvalila, očitno. V petek je zakuhal Liam. Sva šla v soboto k zdravniku in so mu diagnosticirali rahlo vneto uho in prehlad. Bris iz grla je pokazal negativno. Danes mu je še huje, vročino ima ves čas med 38 in 39. Glede na zadah, ki ga je imel danes iz ust, je pomoje angina. Zjutraj greva ponovno k zdravniku. user posted image
Evanu pa je udarilo na prebavila. Od petka do sobote je driskal in bruhal non stop. Ampak res non stop. Ni minila ura, da ne bi bilo  kaj. Sicer pa brez vročine in ultra dobre volje (kot običajno user posted image ). Sračkal 10x v 12ih urah. Groza. Zdaj je na strogi dieti. Tudi mleka ne. Samo riževa sluz, čaj in pasirana jabka in mal banane. Driska se mu je ustavila (samo enkrat čez dan ga je zvilo). Bruhal pa je vseeno 2x. Tud riž mi je vrgel ven (sicer bi ga pa jaz tudi, ker to je res ogabno). Jabolka in banane mi ni zbruhal. Lahk si samo mislite, kakšna noč je spet pred mano. Po moje je lačen ful, ampak mu ne upam dat kaj drugega do jutri.

Previjanje.... glavno opravilo mojega moža, ko je doma. Tudi ko je driskal ga je v glavnem on previjal. user posted image  Vsekakor raje previja kot kuha, tako da ga tud prašam ne a bi a ne bi. Sicer je pa ful priden kar se tega tiče. V glavnem se sam spomni, da ga je treba previt (al ga pa zavoha) user posted image

Šola... še dobro, da mi je ta vikend odpadla, ker je zbolela predavateljca. Bi bila kriza ob dveh bolančkih it od doma. user posted image  Sicer sem pa končno začela migat za diplomsko. Sem se zmenila jutri za govorilne na katere seveda ne morem it. Tako da začasno spet stojim s tem. Ma valjda jo bom do jeseni skvačkala skupaj... Bi res rada čimveč (po možnosti pa vse, seveda) naredila do službe...

Prazniki... smo mislili it kam smučat za tele 4 dneve, ki bojo frej, ampak slabo kaže glede na zdravje otrok. Mogoče se odpraviva samo z Liamom za kako urco. Mi je bilo dans silno hudo gledat tole sonce zunaj, jaz pa zabarikadirana med 4 stene. Kriza! user posted image

Internet... danes sem reskirala prvo investicijo v otroške igrice in plačala 1 EURO za en mesec poskusnih strani na www.toggolino.de za Liama. A sem čist odtrgana?! Ta mali namreč pri svojih 4 letih pa pol dobro obvladuje računalnik. Midva mu sicer pustiva bit za kompjuterjem največ 1x tedensko, če ne bi ga verjetno obvladal še bolje od mene. In vsakič znorim, ko iščem igrice zanj po netu, takšne primerne za njegovo starost in da jih šteka in da se hitro naložijo. No, tele na toggolino.de so super! Je pa sicer mesečna naročnina fula draga (5,75 EURO). A slučajno katera pozna kakšne SLOVENSKE igrice, ki se jih da dobit na netu brez nore investicije časa, da zadeva laufa?user posted image

Pozdravčke vsem bolančkom, novim slavljencem in prvim padcem! In uspešno v nov (za ene že delovni) teden!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
4.2.2007 21:45:48   
sazi
Čer,
no, pa so nas pravkar prestavili. Tudi prav. V bistvu je vseeno. Jaz samo upam, da kdaj dobimo naša "zbrana dela".
Najprej z malo zamude čestitke Klemnu in Evi Zaliuser posted image user posted image user posted image  za 1. svečko in Dejanu za 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image .
Danes je bil čudovit dan. Preživeli smo ga v Planici. Leva sva prevažala na sankah in veliko smo se spuščali ob smučišču - sva nabavila take zložljive sanke, ki ne zavzamejo veliko prostora in so res super. Edini minus današnjega dne je bila dooooolga vožnja nazaj. Smo se vozili 2 uri in pol. Kakšna gužva.

Sarazan - čestitke! Želim Lauri, da kmalu ujame svoje vrstnike. Ledva ni bilo dosti več skupaj, pa je vse zelo kmalu ujel (vsaj po cm, če že ne po kg).

Ninaki - želim ti čim manj stresno vrnitev v službo, Enej pa se (kot se bere) ima z babico lepo.

Kahlica - je še nimamo in bomo počakali - še kar dolgo, verjetno. Vsaj da pokaže, da čuti, kdaj se kaj dogaja z njim. Do leta in pol bomo zagotovo počakali, potem bom pa videla, kako naprej.

Eva Zala je pa že kar zgovorna. Lev še nima nekega besednjaka, ampak kar naprej nekaj žlobudra. Danes se je celo pot v avtu pogovarjal z živalicami iz knjigice.

petra.horzi - res se že dolgo pogovarjamo in tudi v LJ smo se zelo pogosto dobile, hodile skupaj na plavanje in se nekatere res dobro poznamo med sabo. Veliko nas je tudi, ki smo dodobra spoznale primorski del februarčic. Se imam namen poleti spet kaj oglasiti v Izoli, pa se moramo spet kaj dobiti. Če imaš čas, da se redno priklopiš in vse prebereš, nas boš hitro spoznala. Sicer pa se bojim, da bo tega javljanja čedalje manj. Nekaj februarčic že kar pogrešam, ampak popolnoma razumem, da ne utegnejo.

Grem pospravit malo in se počasi pripravit na spanje. Se veselim prihajajočega tedna, ker bo (za moža in posledično tudi za naju z Levom) zelo kratek in za 4 dni odhajamo v Bohinj. Upam, da bo kaj lepega vremena, da bomo lahko uživali na snegu.
Lahko noč

še dodatek: Kami, sem videla, da si pisala istočasno - škoda, da ste zboleli. Upam, da sta fanta že bolje in da boste lahko uživali v prihajajočem podaljšanem vikendu.

< Sporočilo je popravil sazi -- 4.2.2007 21:48:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2104
4.2.2007 22:27:03   
wallery
Oj
Eva Zala vse naj naj za 1.svečkouser posted image user posted image

Previjnje: živ obup  brca in se obrača na vse strani da ji komaj plenico dam gor obleči jo moram pa tako da mi sedi v naročju ali da stoji.

Igrače pri nas sta in pametni kuža in krava ko jo stisneš ali udariš za nos začne mukati in se tresti oddaja glasbo.Taja pa vsa navdušena pleše zraven.

nova osvojitev:zadnje nekaj dni se Taja stisne k tebi glavo položi na mojo ramo in se me z rokami oprime okrog vratu če ji rečem moja moja ali radi radi

Danes se je med tuširanjem tako smejala,res se rada tušira pa voda jo nič ne moti če ji umivaš glavo in ji teče po obrazu ,je živo nasprotje starejši ki šele pri 3,5 letu ne joka če ji pereš glavo.
spanje:sedaj že nekaj dni od cca21.00-7.30user posted image user posted image  (moram potrkati po lesu da ne bo zopet po starem)
papa

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
4.2.2007 22:48:17   
natalia
hvala punce za lepe želje, bom jutri naložila slikice...

men je bilo danes malo hudo, ker sem se spomnila, da je eno leto že stara moja punca, ko pa je bila še včeraj mala štručka...user posted image tako hitro gre čas...

se beremo, lepo spimo.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
4.2.2007 22:59:37   
lolipop
Nič vas ne bom zdajle brala. Si vas bom prišparala za jutri. Sem prišla, da čestitam Evi Zali za 1. RD! user posted image

Lahko noč.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
4.2.2007 23:48:24   
zmajči25
Da se tudi jaz na brzino oglasim, čeprav sem vas iskala še med dojenčki. Uf, kako gre cajt hitro! Čeprav ima moja med zadnjimi roj.dan (praznujemo 25.02) bo tudi ona kmalu malček in ne več dojenček. 
Bolančki - Mi smo že drugič preboleli 6.bolezen user posted image , smo pač eni izmed redkih, ker pravijo, da se redko pojavlja dvakrat (ali večkrat). Je bilo ene sitnobe za cel vagon in smo jo že težko prenašali, ko je skozi nekaj jokcala, sitnarla, skozi bi se nosila, nič ji ni bilo prav... Pa smo le dali tudi to skozi, čeprav je bila danes zvečer še vedno ultra sitna.
Previjanje - to je moja domena. Tati se temu na široko ogne, če se le da. Še posebej, če je pokakana. Jamra, da mu smrdi, da je ne more lepo obrisat,.... Rajši, kot da ga poslušam, naredim sama. Pa sej mi niti ni tako težko. Med previjanjem pa je user posted image  ultra aktivna... brca, se obrača, ustaja in jo je težko držat pri miru. Me prav zanima, kako jo bodo previjali nonoti, ko bo pri njih v varstvu.
Voziček - včeraj smo bili v LJ in smo v BC kupili voziček-marelo za v trgovino in za varstvo pri nonotih. Na koncu smo se odločili za voziček Britax Romer Verve, ki je podobna Zappu, samo da ima naslon za roke, mini nakupovalno košarico spodaj in naklon se da za malenkost znižat. To so tudi glavni razlogi, zakaj nismo kupili Zappa, čeprav mi je lepši pa še za 5 jurjev bivših tolarjev je Zapp cenejši. Smo pa Verve-ja takoj sprobali in šiba kot nor (je full okreten pa lahek za peljat), moja user posted image  pa je že včeraj v njem oddremala eno rundo.
Igrače - moja user posted image  ima zelo rada Little people od Fisher Price, pa se jih težko dobi. Ali mogoče katera ve, kje jih prodajajo?
Kahlica - mi je še nismo kupili, bomo počakali do poletja, ko bo bolj nagica pa bomo videli, kako bo reagirala. Je pa ne mislim nič silit.

Čestitke vsem slavljenčkom, pa ninaki uspešen povratek v službo, Kami, da čimprej "zrihtaš" diplomsko, sarazan za nečakinjo (nič ne skrbet zanjo, je pa velika, glede na to, da se je rodila mesec dni prezgodaj. Moja je rojena 10 dni pred rokom pa je bila težka 2,940g in 51 cm, sedaj pri 11. mesecih pa 71 cm in  10,2 kg - je vse ujela za nazaj), če sem koga pozabila naj mi ne zameri....user posted image

Lepo se imejte in fajn pančkajte!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
5.2.2007 7:26:08   
sarazan
Tako, jaz sem že pol ure v službi, pol ure na RR s šalco kave v roki (doma ni časa sploh user posted image ) in sem vas vsaj približno prebrala.
En kup novih tem, en kup novih dosežkov in dojenčkov, ki se levijo v malčke.

Pri nas je Sara tik pred tem, da shodi. Sicer jo prav nič ne spodbujam, ker mi kar paše, da je še ni treba loviti po stanovanju. So mi prijatelji rekli v soboto na Sarinem RD praznovanju, da je "talušten let" za nami user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj se pa začnejo vragolije, male poškodbice in škoda v stanovanju. Skratka, bolela nas bo glava user posted image .
Tudi Sara se že zavestno odziva na moja vprašanja - ve, kaj pomeni ne, ja, še. Tako mi je olajšano prehranjevanje, saj mi sama pove, kdaj ji je kaj všeč in kaj ne. Sicer je pridna jedka. Poje vse - ni nič izbirčna. Zelo se trudi uporabljati žlico, vendar je še kar nespretna. Mislim, da je to ena dobra stran vrtca, ki otroke (ne)hote spodbuja k samostojnosti.
Sara je sicer prava klepetulja, ampak nimam narejenega tečaja dojenščine in jo nič ne štekam user posted image .

Pametni kuža je zdaj tudi pri nas doma. So ga podarili Sarini prijateljčki. Sara ga kar obrajta, še bolj pa je nad njim navdušene triletna nečakinja. Meni je tudi luškan, ampak ga bom kmalu imela polna ušesa user posted image .

Sistematski pregled imamo v sredo. Sara naj bi bila tudi cepljena (OMR), ampak bomo pomoje prestavili, ker še vedno malo kašlja in smrka. Me prav zanima, koliko je težka. Naša vaga je premalo natančna, da bi imela verodostojen podatek.
Upam, da smo že na 9 kg, ker zdaj smo lupinco dali moji sestri za malo Lauro.
Ja, še v petek sem našo bejbo vozila v lupini in ji ni bila še nič premajhna.... Imamo tak mali drobižek doma user posted image  user posted image  user posted image .

Kahlice še nimamo in se nam še ne mudi z njo. Pomoje sploh še ne bi dojemala, čemu služi. Da se bo pa igrala z njo, se mi pa ne zdi ok, ker potem mi bo pa čez eno leto polno kahlo na glavo obrnila. user posted image

Voziček ... ostajamo na Speediju SX. Vedno manj ga uporabljamo, ker Sara noče biti več v njem. Zdaj bomo kupili nahrbtnik in upamo, da ji bo všeč, sicer ne vem, kaj bomo. Jaz imam roke že do kolen, ko jo nosim na sprehodih (pri očku se pa noče nosit user posted image ).

Ninaki ... tudi pri nas se je pojavila crkljivost, cmeravost in "ne vem, kaj bi rada" takoj, ko sem jo začela puščati samo v vrtcu. Pa spi tudi več kot pol noči pri nama. Ko jo hočem prestaviti v njeno posteljo, se takoj prebudi user posted image . Ne vem, kako bomo tole zrihtal. Kakšen mesec bom še počakala (da ji pride vrtec malo bolj v kri), potem jo bo pa treba spet navaditi na njeno posteljo.

Previjanje ... no comment!

Laura ... moram še enkrat načet to temo user posted image . Sem bila včeraj v porodnišnici pri sestri in videla to malo bitjece. Saj je nikjer nič ni. Tako je majhna, da se je nisem upala niti prijet. Sestra pa izgleda po tretjem porodu, kot da je šla tja na kavo. Rodila je v 46. minutah. Še dobro, da živi čisto zraven.

Zdaj je pa še pol ure mimo in bi bilo dobro, da res začnem kaj delat user posted image  user posted image  user posted image . Se beremo...

Pa vsem slavljenčkom vse najboljše!!!

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
5.2.2007 8:22:04   
marty5
Jutro user posted image

Tudi jaz sem že v službi, prav tako z veliko dozo kave pred seboj...Jernej je danes spet imel žurko od 3eh dalje. Te 4ice silijo ven in je čisto bogec. Sicer pa nam podari tudi kakšno noč, ko prespi 11 ur skupaj. Hvalabogu, če ne bi bilo res težko.

Sarazan - čestitke ob rojstvu nečakinje user posted image user posted image user posted image .

Zadnjič sem pozabila voščit Klemnu za 1. svečko - dvojne čestitke, da se odkupim user posted image

Babi servis - pri nas je bil zelo v uporabo, zdaj pa sploh, saj imam Jerneja pri tašči v varstvu. Ne vem, kako bi brez non - hvalabogu zanje user posted image

Spanje čez dan - mi počasi ukinjamo jutranje spanje. Zdaj je že nekaj dni šel spat ob 13ih in spal kaki 2 uri. No, so še izjeme (kot bo danes, ker se je tako zgodaj zbudil), ampak načeloma smo tam. Mi tudi bolj odgovarja tako.

Voziček in nošenje - mi ga sploh en uporabljamo več. Nikoli ga ni maral, zdaj pa začne tulit samo, da nakažem, da ga bom noter posedla. Na sprehode hodimo tako, da ga mož nosi na ramenih.....drugače itak ni nič od sprehoda.

Zdaj pa moram it - sem dobila eno deklico za uvajat.....sploh mi ni jasno, zakaj jaz, ko pa rabim še precej updat-a od preteklega leta user posted image

Lep dan!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
5.2.2007 8:41:23   
sazi
Čestitke Ajli za 1. svečkouser posted image user posted image user posted image .

Letim na CDS vse uštimat, pa prej še po potrdilo novega delodaajalca, pa še po kaj. Je pa dobro to, da ker se mi je iztekla pogodba v prejšnjem podjetju lahko izbiram od kdaj naprej mi podaljšajo porodniško - od danes torej. Super.

Lep dan vsem, bolančki pa naj se čimprej ozdravijo.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
5.2.2007 9:06:51   
Bonnie_RR
Dobro jutro!user posted image

Ste bile pa pridne, sem potrebovala pol ure, da sem vse prebrala...user posted image

Nik še spi, js sem že pojedla zajtrk, zdej pa malo brskam po rr. Danes bova cel dan sama, ker ima Jure poleg službe še en kup opravkov, ampak bova poskrbela, da nama ne bo dolgčas. Popoldne bova šla pa mojim na kosilo.

Že vidim, da bo danes spet ful lep dan (pri nas je ful sončno)... user posted image

kahlica... Je še nimamo. Mogoče bomo poskusili po rojstnem dnevu, bomo videli. Se nam pa nikamor ne mudi. Se mi zdi, da bo poleti idelani čas za to...

voziček... Jah, zarečenega kruha se največ poje in tako je tud pri tem. Sva se z Juretom 2 dni nazaj pogovarjala in se potem odločila, da bova kupila kak lažji voziček, ki zavzame manj prostora. Js sem sicer s tem ful zadovoljna, moram pa vseeno priznat, da je ogromen. Zdej pa res takšnega ne potrebujemo več (ja, Jure me je prepričaluser posted image ), zato imava zdaj v načrtu kakšnega lažjega (verjetno kakšno marelo). Moram si vzet malo časa pa prečekirat net, pa it pogledat po trgovinah... Ja, bo verjetno še trajalo...user posted image

kami... Upam, da ti bo vse uspelo, kot načrtuješ! user posted image

bolančki... Hitro se pozdravite!

No, zdej grem pa tamalega pogledat, če še diha...user posted image

Lep dan!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
5.2.2007 9:08:35   
Bonnie_RR
Pa še od nas... Ajla, čestitke za 1. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2113
5.2.2007 16:11:09   
petra81
Samo na hitro:

čestitke za prvi rojstni dan Klemnu, Ajli in Evi Zali!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
5.2.2007 17:38:44   
petra.horzi
JAN JE VČERAJ SHODIL!!user posted image user posted image user posted image
sva bla pr mojih, se je že ful spuščal prej, delal po 4,5korakov, pol pa včeri pr mojih kr naenkrat pride čez celo sobo do mene!sm bla tok vesela, jan je bil pa tud čist navdušen nad sabo. se je kr smejal od veselja
pol sm uspela tud posnet z digitalcem, ko je naredu ene 15 korakov naenkrat
pool doma je pa še očitu pokazal kaj zna!tok sva se mu smejalauser posted image user posted image
ni še čist sigurn, še pada na ritko ampak shodil pa je

drugač sm šla pa dons spet delat, Jan pa v vrtec. sm mislila da bo kej problemov k cel teden ni bil, pa je sam šel k vzgojiteljici, pol mi je pa še mahaluser posted image
ko ga je šol damjan iskat se je pa tud smejal, tko da ni blo panike

ponoči nism nč spala, ga še zmeri ti zobki matrajo in se je skoz zbujal
upam da bo dons kej bolš

trenutno sta z damjanom pri njegovih, sm mal pospravla stanovanje, zdej se pa relaksiramuser posted image  sede mal miru

voziček-v Le-clerku majo zdej eno marelo s streho, nakupovalno košaro, nastavljivim naklonom in prevleko za dež za 50eur. pomoje bova kr kupla k je ful lep. ne vem sicer kaj je za ena firma, sam pomoje se splača, pa tud drag ni. a ga kakšna že ma?

aja, čestitke vsem slavljenčkom, ki so tudi dopolnili eno leto!!user posted image user posted image

kahlici imam dve, ena je navadna, ena pa račka, prov z ročaji , glavo in kljunom ki piska, sam zaenkrat ga nobena ne zanima kaj preveč, je enkrat sicer že lulal not, sam je lih ratal. drugač noče gor sedet dlih dolg. bomo vidl čez neki časa kako bo

babi servis - je pri nas kar aktualen. skor vsako nedeljo ostane za par ur pri mojih, da sva midva mal sama. prejšnjo soboto se je pa cel dopoldne merkal pr damjanovih, k sva midva oba delala, pa je spal dopoldne skor tri ure!!pa nasploh je tok priden in pr njegovih in mojih, da so čist veseli ko je pri njih.

kopanje-nazadnje, se pravi v soboto, je tolkel po vodi in se tok smejal da se je skor prevrniluser posted image  jz sem se pa seveda njemu smejala

risanke ga sploh ne zanimajo, edin ful mu je všeč un sonček od telebajskov. tok je luškan!!

nč, grem jz še mal pospravit preden moja fanta prideta:)
lp

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
5.2.2007 20:02:11   
ninaki
Evo mene. Prezivela prvi dan user posted image Je bilo fino in hitro minilo. Pa super je, ko vem, da je za Eneja dobro poskrbljeno. Dan pa hitro mine, saj komaj cakam, da smo spet vsi skupaj doma.

Grem zdaj se malo za knjige. Sem naspidirana, pa moram izkoristit user posted image

Uzivajte,

Nina

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
5.2.2007 20:03:27   
ninaki
Cestitke Klemnu in Ajli za prvo svecko!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
5.2.2007 22:53:23   
taja27
čestitke za 1 svečko Klemnu, Ajli in Evi Zali user posted image user posted image user posted image

user posted image  Jan za samostojne korake.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
5.2.2007 22:59:03   
taja27
user posted image user posted image  Nina za uspešno vrnitev v ''real life''.

kahlica je nimamo zaenkrat. mislim, da ni dobro otroka navajati na kahlico prehitro. baje se takšni otroci ponavadi kasneje naučijo kontrolirati izločanje (predvsem uriniranje). otrok naj bi šele pri dveh letih in pol razumel zakaj gre. no, so pa vedno tudi izjeme.

risanke ne prakticiramo zaenkrat. parkrat sem ji dala telebajske, pa jo kar hitro mine. so pa zakon reklame in videospoti od narodnozabavne muzike. takrat sedi kot prbita.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
6.2.2007 11:30:20   
tinkatonka
HOJ!

Ojoj punceuser posted image . Da vam prvo malce pojamram. Uvajanje nama ne gre prav dobro. Anej, ko jaz uidem ven, veliko joka.user posted image user posted image Najprej niti ne pogrunta potem pa hoče biti samo v naročju in stran od ostalih otrok. Očitno bo bolj »samotarček«. Mogoče ga pa še otroci zaradi tega ne bodo marali. user posted image user posted image  Pa še občutek imam da mi je Anej ful zameril. Se sicer potolaži pri meni. Ampak doma me pa ne šmirgla skoraj nič, če je še kdo drug zraven.Očitno se boji, da ga bom spet "zapustila".user posted image user posted image user posted image Vglavnem trga se mi srce.user posted image user posted image

ČESTITKE AJLI, EVI ZALI, KLEMENU ZA PRVO SVEČKO! user posted image

ČESTITKE Jan-u za samostojno hojo.user posted image

Sazi….ful sem vesela zate in za Leva,  da so ti podaljšali porodniško. RES SUPER! user posted image

sarazan.....čestitke za nečakinjo. user posted image

Risanke….ga še preveč ne zanimajo. Mogoče gleda kako minuto dve, potem pa se gre raje igrat.

Ninaki…super za »uspešno« vrnitev v službo in da je tudi za Eneja poskrbljeno dobro.

Služba….sem imela razgovor in ugotovila, da me čaka naporno leto in pol, predvsem zaradi tega, ker se je povečal in se še bo, obseg dela zaradi slovenskega predsedovanja EU v prvi polovici leta 2008. Imam pa možnost da se izkažem in nato upam na kakšno zaposlitev za ned.čas. Upam, res upam. user posted image

Sem kr slabe volje zaradi uvajanja, zato drugič kaj več od mene.

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 6.2.2007 11:39:40 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
6.2.2007 11:35:51   
marty5
Tinkatonka, ne vem, če bo kaj v tolažbo, ampak naj ti povem, da moj jernej tudi joka, ko grem. Pa ga tašča čuva pri nas doma, da mu čim bolj olajšamo spremembo. Meni pa se srce trga user posted image . Drugače se ful razumeta in ga hitro mine, ampak ko me vidi je konec! ko pridem domov, se me drži kot klop-takoj, ko me zgubi z vidnega polja gre v jok.

Jaz upam, da čim prej mine. Ti naši sinkoti so res "mamini sinčki". Samo se mi zdi, da me še najbolj trpimo.......

Držim pesti, da se Anej čim prej upelje user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
6.2.2007 13:35:34   
sazi
Dan,

Je bolj siv danes, si pa lahko vzamem malo več časa in spravim stanovanje v red - imamo kot bi treščila bomba.
Najprej, tinkatonka, verjamem, da ti je zelo hudo, ker Anej joka, ko odhajaš, kaj pa, ko te ni zraven? Nečak vsakič tuli, ko ga sestra odpelje v vrtec in gleda za njo in kliče MAAAAMIIIIICAAAAAA, pa pravijo vzgojiteljice, da v manj kot minuti pozabi in se ima cel dan lepo. In to počne že odkar hodi v vrtec (pol leta).

Marty5, sem videla, da se zanimaš za krajši delovni čas. Sem imela tudi sama ta namen, pa mi zaradi nove službe in šefov na srečo ni treba. Kolikor mi je znano, lahko večkrat spremeniš, za koliko ur bi delala, le ko skleneš aneks k pogodbi se napiše, za koliko ur in za kakšno obdobje, po preteku obdobja pa se lahko zmeniš na novo. To imaš pravico do otrokovega 3. leta in ti ne bi smeli odrekati tega tudi, če se naknadno spomniš. Žal pa se mi zdi, da ti delodajalec ni dolžan upoštevati želje glede delovnega časa.

Varstvo - no, ker so mi podaljšali porodniško nimam potrebe po stalnem varstvu, sem pa že prej in nameravam še naprej navajati Leva na varuško. Danes sem ga pustila pri njej za 1 uro (sem šla gledat eno stanovanje) in je bil ze priden, nič ni jokal in prav lepo se je imel z 2,5 letno punčko in varuško. Sem ga videla skozi okno, kako je sedel pri njej v naročju in "bral" knjigico - čisto zadovoljen. Ko sem pa stopila skozi vrata, ke pa bruhnil v taaaaak jo in stegoval rokice proti meni. Je bilo v treh minutah vse dobro. Sem zadovoljna, da se je imel lepo in vesela, da me je bil vesel, ko sem se vrnila.

Rojstni dan - z domačimi smo praznovali na 31., včeraj pa smo se še s tremi družinicami dobili kar v Koloseju, kje je igralni kotiček (ljubljančanke boste že vedele, saj smo se dobivale tudi tam). Je bilo prav fino. Nič se nisem vnaprej menila, saj je popoldne tam zelo malo ljudi. Naročili smo pijačo in vsakemu kos tortice, ki si jo je zaželel, Levu pa sem na en kos dala še svečko in smo mu zapeli. Pojedla sem pa tortico itak jaz. Sta bila zraven tudi nečak (3 leta) in še en toliko star fantek, pa sta tudi zelo uživala. Fajn prostor za tako nekomplicirano (glede organizacije) druženje.

Kaj sem že prej pisala o pospravljanju.... letim, pa še skuhat kaj.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
6.2.2007 14:19:06   
sazi
Sem tule zastavila eno vprašanje, pa bi bila vesela, če mi lahko kaj odgovorite - hvala.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1313864&mpage=1&#1313864

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
6.2.2007 15:26:30   
tinkatonka
Najprej, tinkatonka, verjamem, da ti je zelo hudo, ker Anej joka, ko odhajaš, kaj pa, ko te ni zraven? Nečak vsakič tuli, ko ga sestra odpelje v vrtec in gleda za njo in kliče MAAAAMIIIIICAAAAAA, pa pravijo vzgojiteljice, da v manj kot minuti pozabi in se ima cel dan lepo. In to počne že odkar hodi v vrtec (pol leta).

Pri nas je pa ravno obratno. Ne joka ko grem. Ampak kakih 10 min zatem, se spomni, da me ni zraven in tuli. Ne joka, ampak tuli. In se pomiri in se spet spomni da me ni in spet začne. user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
6.2.2007 16:33:58   
marty5
Sazi - glede balkona: mi ga skoraj ne uporabljamo - prav nam pride le zaradi večnamenske omare (kjer imamo sesalec ipd). Tudi poleti smo zelo malo na njem - je itak prevroče na tem betonu. Morda ga bomo več uporabljali, če in ko ga bomo zasteklili in tako pridobili dodaten prostor. Še raje pa bom videla, če se bomo preselili (tudi mi imamo to v planu v naslednjih par letih) user posted image .

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?