|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
30.1.2007 22:20:18   
tinkatonka
Samo na hitro…

A pride katera jutri v Bizovik na mal sončka in čevk??? Midva z Anejem bova tam ob cca 11h, ko se bova vračala iz vrtca. Je tako lepo vreme, da je škoda, da bova doma. No če pridete sporočite, lahko vam pošljem tud na ZS svoj GSM.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
31.1.2007 7:11:57   
sarazan
Jaz sem že dobre pol ure v službi, tako da, Tinkatonka, naju ne bo v Bizovik user posted image . Se malo hecam. Spet nismo nič spal in moje baterije so prazne, pa tresem neumnosti. user posted image   Nalivam se s kavo, čeprav name niti ne deluje na tak način, ko bi morala.

Lev, mi trije ti želimo vse najboljše za 1. rojstni dan. user posted image

vrtec ... naša bejba spi že po več kot 2 uri v vrtcu. A se ni še čist navadila. Zjutraj joka, ko jo damo vzgojiteljici v roke (kar bo verjetno še nekaj časa trajalo, je čist normalno). Potem se pa razvaja v naročju. Z otroki se še ne igra, čeprav ji nosijo igračke, dudo, čaj,... Poje pa tudi kar nekaj.

Imam pa en problem. V vrtcu uporabljajo Lumpijeve plenice in mislim, da so za našo ritko neprimerne. Pojavil se je namreč izpuščaj. Ko je bila prejšnji teden doma, je imela lepo ritko, zdaj pa je že spet rdeča.
Danes bo mož rekel, naj jo previjajo v naše Pamperske. Da vidim, če so krive plenice, sicer moram ugotoviti drug razlog.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
31.1.2007 7:40:26   
lolipop
Jaz sem tudi že pol ure v službi. Kaj pa če vprašam, ali grem lahko v Bizovik?user posted image  

Malo šale še z moje strani. Kave še nisem spila, gre zdajle tajnico eno na ogenj dat. Potem pa boljš,da prime.user posted image

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
31.1.2007 8:38:33   
karin412
Kaj bomo šle med malčke?

Jaz sem še prehlajena, Ajla hvala bogu ni. Drugače smo po starem - 2 zoba, hodit še noče, rada sklada kocke in dela stolpe, se vozi s poganjalcem, razstavlja sestavljanko...

V soboto bomo povabili sorodnike na 1. RD. Torta bo Tweety.

Drugače pa sem sama v redu, nosečnost poteka v redu, slabosti so minile (upam), dojim pa še, Ajla se tako rada doji, pa je ne vem odvadit. V službo ne grem, za zdaj sem si zrihtala bolniško, ker bi bila drugače brezposelna.

Lepo se imejte, pozdravite se bolančki.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
31.1.2007 9:30:58   
petra.horzi
user posted image user posted image čestitke vsem slavljencem!user posted image

user posted image pa vsem za prve korake ali samostojno hojouser posted image

midva sva še zmeri doma, Jan je dost bolš-mu sam še iz nosa teče, vročine nima, sem pa zato jaz zbolela
grlo me boli, glava, ušesa, kašljam...
mah sej bo bolš

Jan razturava dnevno, tko k skoz, mi je prej dvakrat cel paket čistilnih robčkov vn zvleku. so ležal po celi dnevni, pa sam lulat sm šlauser posted image user posted image
kakšne počne ta moj mali-jz se mu sam smejimuser posted image
včeri sva bla spet pri zdravniku, ni dobil antibiotikov k je baje že ful bolš. v čakalnici je pša norel okol celo uro k sva bla tam

hranjenje-do zdaj je zmeraj lepo jedu doma, v stolček se lepo usede, brez problemov, sam da vidi hrano, zdej je pa začel vse po vrsti pluvat vn
mu dam akrkoli v usta in pol z jezikom vn zrine. mal poje vmes, večinoma pa pluva vn
ne vem zakaj to, a je to sam faza al kaj.
v vrtcu je skoz ful lepo in velik jedu
pomoje je to zato k je zdej doma in ve da se lohk doji, pa noče jest. ne vem...

taja27 mene je tud ful skrbel kako bo jedu pa spal v vrtcu, pa sploh ni blo problemov
prvič ko je spal tam, je spal 45 min, pol pa zmeri več, tko da zdej spi približno 2uri, za jest pa sploh ni problema, baje zlo velik poje

sarazan - pr nas je blo skor isto prvi dan vrtca, sam da sm Jana jz pelala, in da se je pokakal takoj ko sva stopila v vrtecuser posted image . hvalabogu majo tm že v garderobi previjalne mize, da sm ga lohk preden sva šla v igralnico previlauser posted image

zobki ma jih 6-spodnji in zgornji enki, pa zgornji dvojki. za spodnjimi dvojkami še ni sledu, mu pa rine zgornja 4.ka vn.

previjanje- hvalabogu se Jan ful rad previja. in to že od vsega začetka. samo če je kakšna stvar za njim oz. nad njim, pol se obrača ker hoče to vzet. ponavadi mu dam kakšno stvar v roke in je čist priden

zna že kr dost stvari povedat oz. pokazat-kako dela račka, kokoška, avto, janova ritkauser posted image , kje ma jan laske, pa ušesa, pa učke, Damjanu reče tata, reče mama (sam ne vem če menuser posted image ), pove ko se pokaka-reče kaka,
gre iskat stvari za katere mu rečem-avto, knjiga, copati, oči, pokaže kako se telefonira če rečeš halo, ...uglavnem, razume že fuuul, me zmeri znova preseneti kolk že razume
sva bla zadnjič v spalnici, pa sm mu za foro rekla naj gre v dnevno pogledat če je oči že prišel domov. se odplazi v dnevno, je bla neki časa tišina in pol primašira nazaj, se vsede in dela z roko ni-ni in se mi smeje zraven, navihanc mali je Jan.

vrtec mogoče se čudno sliš ampak jz sm po eni strani komaj čakala da gre v vrtec. ker sva imela doma čez dan take probleme s spanjem, jest ni hotu lih velik, sam dojil bi se itd,
ni mi blo nč bed, hvalabogu, mam pa res srečo da je Janova vzojiteljica od mojega svaka punca, in vem da je ful vredu, da zna posrbet za vse in ji čist zaupam, zato pa mi ni blo beduser posted image
posledično pa tud janu ni blo lih ful hudo it in ostat v vrtcu. zdej že sam stegne roke, ko odprejo vrata. tud če je kakšna druga vzgojiteljica.

zdej pa grem, k je moj mali že tečko, k se ne ukvarjam dost z njim-trenutno. me je včeri dvakrat ugriznu k sm pisala
LP

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
31.1.2007 10:24:23   
zmajči25
Da se še jaz na brzino oglasim...
Bolančki - Sem se glih včeraj dopoldne hvalila taji27, kako moja še ni bila nikoli bolana (razen 6.bolezni) in mi popoldne zakuha na 39 st. Tudi čez noč ni bilo nič boljše, ji dam svečko, pa vročina pade, čez dve ali tri urce pa spet enako kot prej. Če ji ne bo boljše, bom klicala pediatrinjo, čeprav pravijo da prve tri dni vročine ni treba it k zdravniku. Čeprav mi ni najbolj jasno zakaj bi jo matrala s tako visoko vročino tri dni user posted image
Čestitke Niku, ki je shodil user posted image  user posted image  user posted image  - bravo tudi od nas!

Voziček -  tudi jaz bi imela Zappa (sedaj imamo Buzza), ker mi je res lep za ga videt. Mi je pa smotano, da se mu ne da znižat naklona pa naslonjala za roke tudi nima. Se mi zdi en velik minus. Sem pa na BC strani videla, da ima Romer tudi en voziček (Verve se mu reče), ko je Zappu full podoben pa se mu naklon da znižat, pa oporo za roke ima. Bi ga morala it v Ljubljano bolj pobliže pogledat. Nimajo pa tako lepih barv, kot je Zapp, je samo v črni ali v črno/rdeči kombinaciji. Se moramo še odločit kako in kaj, čeprav moj mož dobi ošpice vsakič, ko mu omenim temo voziček, saj smo že dva kupili pa še tretjega bi rada... Jah, kaj čemo, ko pa sem malček mahnjena na vozičke.

Petra81 - sem videla, da rabiš kode 1001 cvet. Jih imam dve viška pa ti jih rade volje odstopim. Javi mi naslov na ZS.

Zdej pa res grem, je user posted image  že sitna.

Neposredna povezava do sporočila: 2056
31.1.2007 11:42:58   
tinkatonka

HOJ!

LevČESTITKE za 1.ROJSTNI DAN!user posted image user posted image user posted image
Nik…čestitke za prve korake. user posted image user posted image user posted image

Za nama je drugi dan v vrtcu. Anej je bil čisto drugačen. Že ko je prišel je takoj posegel po igračah. Ker so ravno telovadili, se jim je pridružil. No ob tem, da je mene ves čas držal za kavbojke. No potem so jedli frutke in nato me je vzgojiteljica poslala ven. Sem bila v garderobi, brala pravilnik, ogledovala druge otroke v drugih igralnicah čez vrata, vglavnem sem se mogla zamotit tistih 10 min. In ker je bil tudi v garderobi hrup (otroci iz druge skupine so se oblačili, da gredo ven), nisem imela niti časa za solze, neg.razmišljanje itd. In na koncu se je izkazalo, da je Anej en pogumen fantič. Ni nič jokal, pa še ko je ena punčka zajokala, jo je samo grdo pogledal, vzgojiteljica ga je vzela v naročje in je bil OK. Torej drugi dan je že boljši od prvega. Jutri bom igralnico zapustila za pol ure. Sem si pa že zoorganizirala en opravek, tako da ne bom mogla niti premišljevat preveč o tem, če Anej kaj joka. V Bizovik pa nisva šla, ker od tistega lepega vremena, ki so ga obljubili ni nič.

Nič šibam še kaj naredit,dokler mi Anje spi. Pa da ne prismodim spet kosila zaradi RR-ja. user posted image

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
31.1.2007 15:35:18   
Eviii
čaw, punce in user posted image .
najprej naj voščim sari, taji, galu, levu in janu za prvo svečko user posted image user posted image user posted image . kr neki se vas je že nabralo.

user posted image

pa seveda nej čestitam vsem otročkom za očitne napredke v vsem tem času. pri nas še nič ne kaže na to, da bo dejan kej kmalu shodu. dviga se že ob vsem mogočem, ampak to še ni to. pa sej imamo še čas...
no, jst sm tudi uspešno prestala prvi dan v službi. v pondeljek sm bla v ljubljani. dejan zjutri ni niti trznu, ko sm ga pustila mami. je samo vzel igračke in se začel igrat... pa tudi pogrešal me ni kej preveč. sm pa imela probleme na poti domov. namreč, moje joške so ble trde ko kamen. sm mogla prit domov in najprej eno, pol pa še drugo, uturit dejanu v usta. sej ni, da se je upiral... no, včiri in danes pa delam od doma. sicer sm v izoli, kjer dejana čuva mama, jst pa lahko kej nardim. in sm kr uspešna in učinkovita. sicer me dejan zavoha in izsili joško... jutri grem pa spet v ljubljano delat. imam ene sestanke in se morem še pripravit malo.
dejan ene dva dni non stop ponavlja mam-mam... pa ne vem, al misli mene, al ma kej drugega za bregom. sm pa seveda čisto ponosna in v devetih nebesih, ko to slišim. najprej sm mislila, da se mi samo zdi, pol sm pa ugotovila, da postaja vse bolj očitno.
moja dieta napreduje super. pridno zgubljam kilograme in hlače so mi vse bolj prou. majce še ne, ker mam še vedno malo prevelike joške user posted image ...
čez 3 tedne pridejo k nam na obisk en možev brat s familjo. in gremo 21. februarja skupi v milano gledat tekmo inter-valencia. sm včiri rabla 5 ur, da sm po netu našla 6 kart za na tekmo. no, danes sm pa našla še letalske karte in hotel v milanu. ko bojo tle, bojo pa itak pr nas.
ko ste pisale o vrtcih, se mi je kr srce paralo. k sreči dejana lahko čuva mama, pa še tako službo mam, da lahko od doma delam in malo dejana spremljam. ko rabim mir, to povem, in ga mama pelje vn. drugače ga pa malo pogledam vsake tolko, da vidim, kaj počne moj škratek.
kot vidim, je kr neki spet bolančkov. dejte se kmalu pozdravit.
no, zdej sm se pa malo razpisala user posted image ... lep dan vam želim.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
31.1.2007 20:26:19   
ninaki
Hej punce,

za menoj je prvi dan uvajanja. Je bilo OK, le ko sem prisla ponj, je malo zajokal. Je pa, seveda, drugace, kot uvajanje v vrtcu, saj Eneja cuva stara mama.  Jaz sem sla vmes po opravkih in obletala skoraj celo Lj.

Cestitke Galu in Levu za prvi rojstni dan!!!!! Pa Niku za samostojne korake!!!!

V Bizovik ne prideva, saj bo Enej v varstvu. Jaz pa urejam kar se se urejati da, ker pol, ko bom v sluzbi, se mi ne bo dalo letati po mestu.

Mirno noc in lepe sanje,

Nina

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
31.1.2007 20:46:45   
natalia
slavljenčki čestitke in dobro torto!! tudi mi bomo kmalu....IIII dni še...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
31.1.2007 21:10:16   
lolipop
Sem si ravno lase umila, da bom čista.user posted image

Se mi zdi, da moj mali že čist uživa. Ko sem ga danes prišla iskat, me še pogledal ni. Vsi so bili bolj zanimivi. Do trenutka, ko se je spomnil, da bi se pa mogoče pojoškal. Še dobro, ker sem imela že prav velike airbag-e. Seveda ni potem nič več jedel. Malo je še zadremal, ker on je pač utrujen. user posted image  In to mami v naročju.

Njegov "kompanjon" ga kliče Lani. Hodi za njim in govori: Lani, Lani. Poleg mama, ati, babi, teta, še Lani. Moj pa: jodl,jodl, jodl.user posted image  

Previjanje: za znoret. Če bi bil enkrat pri miru, bi bila prav srečna. Nič ne pomaga. Ko je odvit, se hopla preobrne in odšpancira. Mislim, da bo poleti prav užival, ko bo nagec. Razmišljam, da bi nabavila še Racmanke. Ko se spomnim lanskih 40 stopinj, ko je moj mali revež švical v Pamperskah in dobil izpuščaje. Sicer je pa še časa dovolj, ene pet mesecev. user posted image

Voziček - moj Buzz mi še dobro služi. Zdaj je malo na dopustu, ker ima varuška svojega. Ga bom za vikend malo naokoli peljala, da "amortitiziram" zimsko vrečo.

Gal, čestitke za 1. rojstni dan!

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
31.1.2007 21:14:15   
Kami
Čestitke vsem slavljenčkom in slavljenkam! Tole so res pomembni dnevi za njih. Prve žurke, prvi koraki, prva odrezanost od mame. Dobro nazdravljajte, imate čemu! user posted image user posted image

Zdravje... trkam na les. Viroza kaj je to? Liam je sicer prišel iz Brežic s čist zabasanim nosom, ker pravi, da mu ga babi ni znala dobro sprati, ampak smo mu ga dans pospešeno spiral in upam, da smo ga rešili.

Hrbet... me pa trga. Imam vse zatrdeno. Morm jutri klicat mojega fiziterapevta, da me spet mal porihta. Dobro, da nisem v službi. Tele štenge me bojo ubile. Evan se mi zdi ultra težek v vseh teh cunjah, pa čeprav je drobižek. Komaj čakam, da bo znal sam v tretji štuk in dol prit.user posted image

Vrtci... dobro vam grem, dojenčki. Še mame se morajo v roke vzet, pa bo! user posted image  Tista s Saro pa je odlična! Jaz imam mojega ful rada, ampak sem kar vesela, ko mu kateri od mulcev kakšno tako zagode. Da vsaj mal proba!

Sračkanje... mi je prav fajn, da imava z Evanom kmalu (12.2.) tisti pregled pri enem letu, pa cepljenje. Moj fantič namreč kaka tud po 5x dnevno in men se zdi to res čudno. user posted image  Dans celo 6x. Sicer to ne pomeni,da je vedno ultra polna plenica, ampak vseeno. Spomnim se, da je Liam začel kakat 1x dnevno že tam nekje pri 6ih, 7ih mesecih, ko je imel gosto hrano. Tale naš sračko pa je res en velik sračko. Ni čudno, da se ne redi! user posted image

Fax... ta vikend imam spet predavanja. Zdele se mi pa res že malo vleče. Komaj čakam, da splavam ven, ampak kaj ko je še diploma pred mano. Jao jao, pa že zdele me hrbet boli...user posted image

Bodte pridne, uživite v mirnih kavah v službah in svojih otročkih doma!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.2.2007 8:59:08   
tinkatonka
Po 2 dneh vrtca, je Anej zvečer zakuhal z visoko vročino.user posted image user posted image

Katastrofa!

tina

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.2.2007 10:27:07   
Bonnie_RR
Zdravo!user posted image

Zadnje dni mi kar zmanjkuje časa za kaj napisat, preberem vas pa sproti...

Odkar je Nik odkril, da se tud samostojno po 2 nogah da kam priti, ga je skoraj nemogoče ustavit. Sem mislila, da gre to bolj počasi, pa sem se zelo motila. Odkar je shodil, se sprehaja sam po celem stanovanju. Pri tem si včasih naloži še kakšno prtljagouser posted image in potem caplja kot kakšna račka...user posted image Ga je res užitek gledat, ko je tako ponosen nase, ko pride sam, brez pomoči, na cilj...user posted image

bolančki... Joj, eni ste pa res bogi!user posted image Upam, da boste kmalu bolje, mi pa, da ostanemo zdravi še naprej. user posted image

Lev... Čestitke za 1. RD! user posted image user posted image user posted image

previjanje...
Nik je bil eno obdobje precej nemogoč na previjalni in sem zraven skoraj vse živce in energijo izgubila. Zdaj je pa ok, mu dam kakšno stvar v roko, ali pa se malo pohecava, požgečkava in zapojeva, pa je previt.

moj dragi in previjanje...
To se pri nas bolj redko dogaja. Če me ni doma ali pa če se mi ga ljubi prepričevat (kar se mi zelo redko). Če se le da, se temu izogne. Če ga pa previje in je pokakan, pa potem še najmanj 1 uro poslušam, kako je bil pokakan. Da tako ni bil še nikoli!user posted image user posted image user posted image Eh...user posted image

voziček... Imamo Hocotovega in smo zadovoljni. Menjava vozička ni v planu, naš Nik bo kar tega dodobra izkoristil...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.2.2007 13:08:07   
tinkatonka
HOJ!

No da napišem malo več...

Včeraj je Anej popodlne zakuhal. Sploh ne vem kdaj, saj sva bila včeraj popoldne še zunaj, ko pa sva prišla noter sem opazila, da je nekam topel. No čez kako uro je bil že vroč  in je bila temp. že 38,5. Zvečer pred spanjem je temp. narasla že čez 39 zato sem dala svečko, ob 2h zjutraj pa že žličko Calpola ker je spet zakuhal. Zdaj spi in mislim da ga spet bolj kuha, dopoldne pa ni imel več kot 38,3. Kaj je zdej spet to z vročino se mi ne sanja.user posted image

mož in previjanje....ja ga previje sem ter tja kdaj (redko), pa tud kakec je že previjal. Sicer naredi vse da ne, samo ko mu rečem, kako nesramno od njega, da pusti sinka, da sedi v kakcu (če jaz ravno kaj delam), ga gre hitro previt, ker on pa res ne bo mučil svojega sinka. user posted image

eviii..super za dober štart v službi. user posted image

sazi...sem zadnjič pozabila napisat, da vse ČESTITKE Levu za napredek. Zdaj najbrž zelo uživa, ko se sam usede in je lahko bolj "svoboden". Ni vrag da se ne bo kmalu postavil na nogice. Ponavadi gre potem kar hitro, ko enkrat osvojijo kašno veščino. Upam da se bo tudi Levu zdaj "odprlo".

Šibam "pošlatat" Aneja, da ni spet zakuhal tja čez 39. Mi je pa fajn, ker se zna že prešvicat. Ponoči sem ga 2× preoblačila, ker se je prešvical.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.2.2007 13:51:36   
marty5
Pozdravljene,

najprej seveda čestitke Galu in Levu za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

In seveda hura za Nika in njegove prve korake oz. kot berem za že pravo hojo user posted image .

Jernej je še kar zelo pazljiv, stoji sam tudi po več minut in se prav ne more odločit, če se spustit ali ne user posted image . Prav smešen je - stoji in tuhta "Hm, naj grem ali ne? To je zdaj vprašanje...."user posted image user posted image user posted image

Drugače vse po starem - ven nam hodita tako spodnje 4. kot tudi 3. - cel žur. Sicer še dobro spimo - ene 2× na noč vstanemo, ampak se ne pritožujem.

Jaz se počasi spet navajm na službo - zdaj, ko delam še 4 ure je mega. Zelo razmišljam o 7urnem delavniku. Končala bi ob 15ih, pri plači pa se tudi ne bi hudo poznalo. Samo je treba videt, kako bodo nad tem navdušeni v službi user posted image .
Otroci so otroci tako malo časa.....

Anej - čim prej se pozdravi user posted image

Previjanje - moj mož redno previja, vsaj 1× dnevno. je pa to zdaj cel podvig, ker ima Jernej cele akrobacije med previjanjem user posted image .

Vsi, ki se navajate na varstvo - srečno in čim manj bolečo "ločitev".

Jernej ne da miru, tako da moram zaključit.

Lep preostanek dneva!

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.2.2007 14:34:40   
sazi
Dan,

Lev po napornem dnevu (in kot zadnje dni tudi naporni noči) spi svoj dnevni spanček - upam, da bo traaaaajalo.
Hvala vsem za čestitke. Včeraj smo praznovali. Smo se dobili kar pri starših doma, kjer je dovolj prostora. Lev je bil sicer malo siten, ker ravno včreja čez dan skoraj ni nič spal (40 min v avtu) in ga je bilo potrebno ves čas nekaj ujčkat, okrog nosit... Potem se jepa unesel in so bili vsi trie otroci (še nečak in nečakinja) tako pridni. Sploh, ko je Lev odprl darila (smo pomagali, seveda) in so bile na voljo nove, zanimive igrače.

Za torto je imel pikapolonico - jo ima že od rojstva vedno v bližini in tudi na eni slikici jih vedno posebej poišče in s prstkom poboža. Torta je bila dobra in lepa, ampak jesti je pa ni hotel (itak). Bom čez kak dan dala gor kako slikico - bom napisala, ko se spravim. Pa svečka mi je bila zanimiva in jo je hotel z rokicami ugasnit, potem mu je pa ati pomagal upihniti jo.

Danes sva bila 2 uri pri varuški in je bilo kar v redu. Najprej je sicer silil k meni v naročje, potem se je pa začel igari, pa gospa ga je malo odpeljala v kuhinjo in se je kar vživel. Me skrbi, kako bo s hrano in spanjem, ker imam s tem že sama doma ogoooooomno težav, amapk se bo že nekako rešilo. Glede hrane. Prej sem mu dala za jest in je hrano odklanjal - obračal glavo stran, začel jokat... Potem sem ga nekako pomirila in pooizkusila znova. In tako nekajkrat. Vsakič se je končalo z jokom (sem pa vedela, da je zagotovo lačen). In potem v ne vem katerem poizkusu je začel odpirati ustka in pojedel VSE. Jaz ga ne razumem. In vedno se takole pregovarjava, Lev joka, potem ga pa kar naenkat prime in začne jest (ali pa tudi ne). Nikoli ne vem, kako dolgo vztrajat. Včasih hrana postane mrzla in mi je jasno, da potem pa res ne mara več jest. Jaz bom doktorirala iz hranjenja našega škrata.

Joj, novi bolančki med februarčki. Očitno si kar tule na RR izmenjujemo viruse. Želim, da čimprej ozdravite. Nam gre že precej na bolje.

Bravo Nik za samostojne korake.

Spanje - kaj je že to? Že 10 dni nisem niti približno normalno spala. Lev se non stop zbuja. Zdaj ima novo foro. Se zbudi na krbtu in kriči, priletm pogledat kaj je, ga obrnem na trebuh, on se mi pa smeje. In to večkrat na noč. Če ga pustim, spleza na rob postelje, se dvigne na kolena ob ograjci in tuuuuuuli dokler ga ne pridem nazaj uspavat. Sama sem tako uničena od vsega tega (pa itak imam že težave s spanjem in me vse moti), da med dvema njegovima rogoviljenjema sploh ne utegnem zaspati. Zadnje dni spim edino nekje od 2h-4ih in od 7ih-9ih.

Se je Lev zbudil po 40ih minutah, pa sem ga uspela uspavati nazaj. Ne vem, zakaj se tako pogosto zbuja, zaspati pa nazaj ne zna brez pomoči - spet nekaj, česar bo pri varuški težko deležen, saj ne bo imela časa ga uspavati nazaj.

No, letim kaj skuhat, da se prej ne zbudi.

Lep dan vsem.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.2.2007 19:23:36   
sazi
Včerajšnji dan in današnja noč sta me tako uničila, da mi možgani sploh ne delajo. Kaj želim povedat? Da sem včeraj pozabila voščiti še user posted image user posted image user posted image Janu (trdozimc) vse najboljše za 1. svečko!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
1.2.2007 19:38:58   
tinkatonka
JAN (trdozimc) malo z zamudo pa vseeno iz srca

VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

No pa da povem še kako je pri nas. Sem mu popoldne nalimala urinsko vrečko in potem ko se je polulal, smo šli hitro v laboratorij, dat še kri. Izvid kaže nato, da ni bakterija (JUHUHUHU), ampak, da gre za virozo. Anej je res pogumen fantek. Ves čas vročine se smeje, edino kar želi je, da se crklaš z njim, kar pa seveda mami, očetu, in babici ter dedku sploh ni težko in ga non-stop kdo crkla. Ko se pa pocrkla gre pa hitro v akcijo spet kake pol ure. V tem času razmeče celo hišo in potem se spet začne crklat, ker je utrujen od razmetavanja.

Mirno noč vam želim in srčno upam da bo tudi naša taka.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
1.2.2007 20:19:43   
ninaki
Hej punce,

cestitke Janu za prvo svecko!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Pa cestitke Levu za samostojno sedenje!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se Anej cim prej pozdravi!

Enej je bil danes drugi dan v varstvu. Vse je bilo OK. Edino, kar opazam je, da je pol doma ZELO tecen in samo neki cmerka. Najbrz se mora tudi on navaditi na tole spremembo.

Je pa Enej tudi tak hecen, ko hodi. Roke da gor, pol pa ravnotezje drzi pa raca naokoli user posted image

Uzivajte,

Nina

Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.2.2007 9:01:53   
petra.horzi
pozdravljene
kot zgleda sem danes prvauser posted image

midva sva še vedno doma, čeprov je Jan že zdrav
sem rekla da je bolš da ostaneva par dni več doma, kot pa da v ponedeljek spet zboli
tud men kr paše, da sva spet cel dan skupi doma, je podobno kot med porodniškouser posted image
sem si naredila prej karamelnop mleko, ker me boli grlo in sm ga dala Janu za probat-mu je fuul všeč, bi ga kr pil, sam mu ga ne dam velik, k je sam sladkor

previjanje-damjan ga previje 1xna dan, al pa ne, pa ni važno a je pokakan al sam polulan
ponavadi ko mu ga jz prinesem, da mam mal miru, ga sam od sebe tud previje
enkrat me je pa tolk ustrašu, in to ko je bil Jan bolan za novo leto, ker nism vedla da ga je previl, sm ga hotla jz, pa je bla čist suha plenička-sm že mislila da Jan 4ure ni nč lulal!pol mi jer pa povedal damjan da ga je previl in se mi je kr kamen od srca odvaliluser posted image

aja, čestitke soimenjaku od mojga sinauser posted image  za prvo svečko user posted image user posted image  čeprav malo z zamudo

hoja - Jan je čist navdušen, ko naredi par korakov sam, ker smo vsi veseli in pol se kr še enkrat spusti zanalaščuser posted image  vsak dan večkrat se spusti in vedno več korakov naredi, tko da še mal...

tok je smešn, ko ga vprašaš kako dela janova ritka in se napenja in spušča took smešne zvoke z usti, da se mu zmeri smejim in pol se on men smeji
najlepš mi je pa ko mi da sam od sebe lupčka. to pa najraj dela, vsem bi dal lupčka, sam mu ne pustim zmeri, ker bi bil pol res skoz bolanuser posted image

voziček-to je pa pri nas pestro- najprej sem imela unega od paketa, potem sem ene štiri mesece nazaj kupila rabljenega trikolesnika od chiccota, je bil fuul dober, jan je bil tud zelo rad v njem, potem so mi ga pa UKRADLI!!!!! iz zaklenjenega bloka ekrat ponoči med nedeljo in ponedeljkom, dober mesec nazaj
tok sm bla jezna in žalostna!
pol mi je pa en sosed reku, da je slišal da so mi ga ukradli, da pa ima on en voziček v kleti ki ga ne rabi in mi ga lahko da. uglavnem, voziček je skoraj nov, na štirih kolesih, ki so prov terenska-skor 10cm so široka. ful je dober!!je pa ena firma neki na f.. k še nism slišala zanjo
user posted image user posted image user posted image  za mojga sosedauser posted image
zdej se pa jan spet rad vozi v vozičku, ker v unem starem od paketa sploh ni hotu bit več

zdej mi je Jan lih prinesu copatek, ker se mu je szul in je hotel da mu ga nazaj obujemuser posted image
tok so pametni ti otroci, mene vsak dan preseneča, vas pa pomoje tudi

cepljenje -Jan je bil ceplen že 17.11., ko je bil star še manj kot 11 mesecev, ker je šel 4.12. že v vrtes
reakcije ni imel in sploh je zelo dobro prenesel, saj niti zajokal ni. tudi zadnjič ko sop mu vzeli kri, ni niti trznil.res je pogumen ta moj maliuser posted image

zdej pa morem it k je že zaspan spet
lp

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
   [Brisano sporočilo]
2.2.2007 13:14:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
2.2.2007 14:00:32   
lolipop
Naši dojenčki so postali oz. postajajo otoci. user posted image user posted image
Mislim, da je tole temo odprla naša tajnica Evii, zato mislim, da naj tudi ona odloča, kako in kaj.

LP

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.2.2007 15:16:39   
natalia
evii, odpri temoooooo......
vfc
nbhxvvvvvvvvvvvv

to vmes vam je še eva nekaj napisala.

< Sporočilo je popravil nalin -- 2.2.2007 15:27:46 >

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.2.2007 16:06:29   
tinkatonka
Zivjo punce!

Tema...jaz sem zato, da se odpre nova tema.

zdravje pri nas....ta moj Anej je pravi mali "čudežni " deček. Včeraj ko sva šla z možem spat, ni imel več vročine in tudi danes je nima več. user posted image Danes je že ultra naspidiran in mi je prej ob 15h šele prvič šel spat, pa sva vstala že ob pol osmih zjutraj.

spanje...ja še vedno ne prespimo vseh noči. Seveda je imela tukaj prste vmes tudi viroza prejšnji teden, uvajanje v vrtec in zdajšnja "kratka" virozica.

Zapp...sem ga kupila in je tko lep. user posted image  Živo oranžne barve ( z možem sva nora na oranžno barvo) in Anej se v njem super počuti. Pa tud vozit ga je enkratno.  

Jutri...je napovedan sonček, če se ne motim. Mož bo delal do poznih večernih ur, starša gresta nekam na izlet, jaz bom pa doma sama samcata.user posted image Včasih mi gre to tok na jetra, ampak kaj čem. Si moram dan potem tako zoorganizirat, da nama je z Anejem fajn. Bom šla najbrž kam v park ali pa v brunarico, kjer bodo tudi drugi otroci, da Aneju malo popestrim dan. Tuhtam pa tudi o tem, da bi šla v lepem vremenu v ZOO. No bom vidla kako bom razpoložena jaz in kako Anej. A imate še kakšne ideje za izlet (kam naj grem sama z Anejem).

Toliko za zdaj...

TIna

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?