petra.horzi
|
čestitke vsem slavljencem! pa vsem za prve korake ali samostojno hojo midva sva še zmeri doma, Jan je dost bolš-mu sam še iz nosa teče, vročine nima, sem pa zato jaz zbolela grlo me boli, glava, ušesa, kašljam... mah sej bo bolš Jan razturava dnevno, tko k skoz, mi je prej dvakrat cel paket čistilnih robčkov vn zvleku. so ležal po celi dnevni, pa sam lulat sm šla kakšne počne ta moj mali-jz se mu sam smejim včeri sva bla spet pri zdravniku, ni dobil antibiotikov k je baje že ful bolš. v čakalnici je pša norel okol celo uro k sva bla tam hranjenje-do zdaj je zmeraj lepo jedu doma, v stolček se lepo usede, brez problemov, sam da vidi hrano, zdej je pa začel vse po vrsti pluvat vn mu dam akrkoli v usta in pol z jezikom vn zrine. mal poje vmes, večinoma pa pluva vn ne vem zakaj to, a je to sam faza al kaj. v vrtcu je skoz ful lepo in velik jedu pomoje je to zato k je zdej doma in ve da se lohk doji, pa noče jest. ne vem... taja27 mene je tud ful skrbel kako bo jedu pa spal v vrtcu, pa sploh ni blo problemov prvič ko je spal tam, je spal 45 min, pol pa zmeri več, tko da zdej spi približno 2uri, za jest pa sploh ni problema, baje zlo velik poje sarazan - pr nas je blo skor isto prvi dan vrtca, sam da sm Jana jz pelala, in da se je pokakal takoj ko sva stopila v vrtec . hvalabogu majo tm že v garderobi previjalne mize, da sm ga lohk preden sva šla v igralnico previla zobki ma jih 6-spodnji in zgornji enki, pa zgornji dvojki. za spodnjimi dvojkami še ni sledu, mu pa rine zgornja 4.ka vn. previjanje- hvalabogu se Jan ful rad previja. in to že od vsega začetka. samo če je kakšna stvar za njim oz. nad njim, pol se obrača ker hoče to vzet. ponavadi mu dam kakšno stvar v roke in je čist priden zna že kr dost stvari povedat oz. pokazat-kako dela račka, kokoška, avto, janova ritka , kje ma jan laske, pa ušesa, pa učke, Damjanu reče tata, reče mama (sam ne vem če men ), pove ko se pokaka-reče kaka, gre iskat stvari za katere mu rečem-avto, knjiga, copati, oči, pokaže kako se telefonira če rečeš halo, ...uglavnem, razume že fuuul, me zmeri znova preseneti kolk že razume sva bla zadnjič v spalnici, pa sm mu za foro rekla naj gre v dnevno pogledat če je oči že prišel domov. se odplazi v dnevno, je bla neki časa tišina in pol primašira nazaj, se vsede in dela z roko ni-ni in se mi smeje zraven, navihanc mali je Jan. vrtec mogoče se čudno sliš ampak jz sm po eni strani komaj čakala da gre v vrtec. ker sva imela doma čez dan take probleme s spanjem, jest ni hotu lih velik, sam dojil bi se itd, ni mi blo nč bed, hvalabogu, mam pa res srečo da je Janova vzojiteljica od mojega svaka punca, in vem da je ful vredu, da zna posrbet za vse in ji čist zaupam, zato pa mi ni blo bed posledično pa tud janu ni blo lih ful hudo it in ostat v vrtcu. zdej že sam stegne roke, ko odprejo vrata. tud če je kakšna druga vzgojiteljica. zdej pa grem, k je moj mali že tečko, k se ne ukvarjam dost z njim-trenutno. me je včeri dvakrat ugriznu k sm pisala LP