Bonnie_RR
|
Hello, I`m back! Pred nekaj urami smo prišli domov, nasmučani in spočiti. Ta teden nam je služilo vse - vreme, ni bilo pretirane gužve, super smuka..., samo zdravje je bilo bolj kilavo. Od vseh sem bila samo js tista, ki ni ali zbolela ali bila poškodovana. Najprej je zbolela moja mami, potem moja sestra, vmes se je ati poškodoval (sta z Juretom norela po progi, da bi se ja lahko še 2x dol peljala pred koncem, pa se je pred njim pojavil en smučar in je pri tem, ko se mu je izogibal, padel in se mu je palca mal čudno zavila pod njim in je imel palec res grozno zatečen, pa rebra so ga ful bolela... ampak vse to ga ni ustavilo pri tem, da kakšen dan ne bi smučal), no potem je dobil vročino še Nik in zraven je začel še kašljat, včeraj je pa še Jureta ful glava bolela in sploh ni smučal. Ampak kljub temu, da se tole bolj klavrno sliši, smo se imeli prav fajn. Smo malo kombinirali in se izmenjavali na smučišču in je bilo ok. Nik je pa itak užival 100 na uro. Najraje bi se kar skoz po snegu valjal in se afnal... Čestitke vsem slavljenčkom za 1. RD! sistematski pregled... Imamo v ponedeljek. Ker je bil bolan in še kašlja, 100% ne bo cepljen. Fluorovih tabletk mi še noben ni omenil - zobarja pa še tud nismo imeli. Bomo videli, kaj bojo rekli v ponedeljek... lapčkanje, objemanje... Nik se do pred kratkim ful ni maral cartat, zdej se pa že kakšen teden, dva ful carta. Kar pride, pa se nasloni nate, pa se stisne k tebi... Ful lep občutek! Lupčka da pa zeeeeeeeeeelo redko. Kot bi ga bilo sram. Kar stran pogleda, ko mu rečem, da bi imela lupčka. zobki... Jih ni in ni. Novih namreč. Še kar imamo samo spodnja dva... samostojno hranjenje... Zna že kar lepo sam jest, s tem, da mu moram pomagat pri polnjenju žlice. Drugače pa kar gre. Ne dela pa problemov, če mu včasih tud kar sama dam jest (npr. na poti, če nismo doma...). pitje... Zdej, ko je bil bolan, smo ga dobesedno filali s čajem in na splošno s tekočino. In zdej ful bolj pije kot sicer. Prav začne tečnarit, če vidi flaško ali kozarček in bi on pil. Ti ful kaže in razlaga zraven (v svojem jeziku ) kaj bi rad... telefoniranje... Mobiteli mu niti niso več zanimivi. Je že zelo kmalu dobil kar dva svoja mobitela - igrači, ki sta kot pravi (Jure dela na Mobitelu) in jih sploh ne šmirgla več. Ne igrač ne pravih. Ful pa uživa, če mu daš telefon na uho in mu kdo kaj razlaga na drugi strani. To začne pa čvekat ko prava čvekica... faks... Uh, raje sploh ne pomislim, kaj vse me čaka v naslednjih dneh. Napisat moram poročilo o glavni obravnavi, učit se moram začet za en kolokvij + za vse ostale izpite, na predavanja in vaje moram it... Skratka, jutri začnem! vrtec... Upam, da ste se že vsi lepo navadili. Naš Nik gre v vrtec z aprilom. Lev... Čestitke za napredek! Le tako naprej! drugi otroci... Nik je čist nor na otroke! Kjerkoli kakšnega zagleda, kar sili tja in se smeji. Tud igra se lepo z njimi. Zadnjič enkrat sta se celo popoldne igrala s tamalo od kolegov (2,5m starejša od Nika) in sta bila prav lušna. Nik se je samo na začetku moral malo navadit, da ga ona kdaj pa kdaj tud malo "udari" in ne samo lupčka, boža in objema. Najprej se je parkrat prav užaljeno zjokal, potem pa tega sploh ni več opazil in sta se ful lepo skupaj igrala. Bomo pa videli, kako bo v vrtcu. Js mislim, da mu bo tam super in bo maksimalno užival. Tud z drugimi otroci mislim, da se bo lepo ujel. Vsaj tako se zdaj obnaša... Bomo videli, kako bo. trgovine z igračami... Joj, danes je bil čist bogi, ko smo šli nazaj grede malo v šoping in smo šli tud v eno ful veliko trgovino z igračami. Madona, kako so se mu svetile oči! Sploh ni vedel, katero igračko bi pogledal, katerega pliškota bi imel... Se je kar stiskal pliškotom in smo imeli kar problem ven pridet... tujci... Nik gre k vsakomur in to zna bit včasih kar velik problem. Se mu lahko eden samo malo začne dobrikat in kar gre k njemu. Nima čist nobenega strahu pred tujci. Če osebo poznaš, še gre, drugače pa moram bit včasih kar pozorna in mu preprečit tavanje sem in tja (sploh zdaj, ko hodi...). spanje... Spi samo še 1x na dan po 1-2 uri. tečnoba... Je zelo redka, ko pa do nje pride, jo je zelo težko prenašat... No, zdej sem spisala cel roman... Bo pa treba počasi spat, zato vam zaželim samo še LAHKO NOČ!