|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
30.4.2007 12:59:08   
suky
Se opravičujem za pravopisne napake....se mi je mudilouser posted image

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
2.5.2007 21:34:34   
Bonnie_RR
Joj, sem na hitro pokukala na RR in vidim, da smo lezemo na drugo stran, zato samo par besed, da obstanemo na 1. strani...

Midva z dragim sva bila danes v shopingu v Avstriji in sva se domov vrnila s precej "lažjo" denarnico.user posted image No, pa saj že dolgo nisva nič nakupovala in sva si zato spet malo privoščila...user posted image   Nik je bil medtem pri mojih in je bilo vse ok.

Včeraj smo šli pa z mojimi na izlet na Obalo, tokrat peš iz Bernardina do Pirana in nazaj. Je bilo prav fajn...user posted image

Mi je kar malo žal, da je praznikov že konec, ker se moram jutri spet spravit za knjige, saj me 25. maja že čaka dvojček (izpit)...

No, toliko danes, več pa drugič...

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.5.2007 22:23:13 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
2.5.2007 21:46:37   
Eviii
evo še mene samo na hitro.
včeraj smo se na hitro vidli s sazi in levom. dejan in lev sta prav prijetna fantiča. lev je šibal naokoli ko nor in enkrat celo poskusu skočit v vodo kar na glavco user posted image ... dejan je pa levu ukradu flaško in je ni spustu iz rok kar zlepa. drugače pa flašk niti ne pogleda... pa oba sta se spuščala po toboganu in sta ob tem neizmerno uživala. in smejčkala sta se tudi na vsa usta.
če še katera zaide na naš konec, bom prou vesela srečanja z vami. dejan bi rad spoznal vse virtualne kolege user posted image .
možek zdej gleda tekmo (se je okoli sedmih vrnu s potovanja po italiji - je lahko 3 dni igral golf ko nor, čeprou je danes začelo lit in so mogli prekinit in it domov), jst se bom pa počasi spravla spat. dejan je pa že od sedmih v globokem spancu. upam, da bo zdržal do jutra. po novem namreč spimo do 3.52 vsako noč. potem se zbudi, ga malo objamem in zaspi nazaj do šestih. danes je potegnu celo do osmih.
no, tolko od mene za zdej. se oglasim še kaj kmalu. lepo se imejte user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
2.5.2007 22:21:55   
Kami
'čer punce!
Sem mislila, da ne bom nobenega posta gor našla in da ste se vse razbežale!user posted image  Lepo, da tudi v teh prostih dneh mislite na naše "društvo".

Nam so se prazniki začeli katastrofalno. Z Liamom sva v četrtek pristala na Metelkovi, tam pa pol ljubljane, dobesedno. Vse bolano! user posted image  Liam je imel spet! vnetje ušes in tudi streptokok (bakterijo) v grlu. Novi antibiotiki, seveda. Tisti in naslednji dan je bil bogi, v soboto pa boljši. Tako smo v nedeljo vseeno šli v Gardaland. Fanta sta pot odlično prestala. Spala 2 uri, pol smo naredil mal pavze, pa še uro vožnje pa smo bili tam. Spali smo v Peschieri v enem hotelu. Naslednji dan smo se skupaj z miljonom Italjanov zbasali v Gardaland. Me gužba niti ni tako motila, ker nas so tako zanimale manj nagužvane atrakcije, primerne za  manjše otroke. Ful se jima je dogajalo! user posted image  Evan je bil tako crknjen da je v vsem šundru in kričanju 2 uri spal v vozičku (ponavadi sploh ne zaspi). Pol pa večerjica pa nina nana.
Drug dan smo šli na safari v Park Natura viva. 1 uro pa pol smo čakali za notri, Evan je vmes spal, z Liamom sva se sprehajala. Notri se voziš 2 uri čisto zraven živali. Evanu se je dogajlo, ko je žirafa skoraj polizala njegovo šipo. Je kričal od navdušenja, da sem mislila, da ga bo konec. user posted image  Po safariju smo šli še v "hodeči" del tega ZOO parka, kjer imajo tudi super igrala, tako da sta se še tam izmučila, pa vse koze sta prebožala, ki so mimo prišle. user posted image  Potem pa na večerjo pa nazaj v Lj.
Imam pa eno hecno anekdoto z vožnje nazaj. Evan je čisto usekan na žoge. G&ga, g&ga, g&ga kamorkoli gremo. In se vozimo včeraj nazaj in je bila polna luna (ali pa zelo blizu). In začne skakat v stolčku in kazat čez okno "g&ga, g&ga". Smo rabil  mal cajta, da smo pogruntal, da je mislil, da je luna žoga. user posted image  Smo se še danes režali na ta račun. Liam je kljub bolezni potovanje super prenašal. Se mu vidi sicer, da je bolj utrujen in bled, ampak mislim, da bi bil še bolj bolan, če bi ostali doma (od nesreče user posted image ). Jutri ga peljem k njegovi na kontrolo in upam, da bo imela čas za en temeljit pogovor o tem, kaj naj naredim z njegovimi ušesi in silnimi antibiotiki...
No, jutri gre pa mož tako v službo, jaz pa bom sama z obema... V petek in soboto pa šola, tako da prazniki so za nas praktično mimo. user posted image

Bonnie... kar se kapice tiče, sem jaz tudi čisto nesrečna. Liam je že kot dojenček tako rad nosil kapice in klobučke. Jih imam celo zbirko in še danes se sam vedno spomni, da ima s sabo pokrivalo za glavo. Tudi zelo občutljiv je, če piha (zaradi ušes) in pogosto zahteva trak za ušesa. Evan pa je druga skrajnost. Se mi zdi, da je prebil večino zime brez kape. Na srečo je bila mila. Ampak tale vročina me bolj skrbi. Noben Liamov star klobuček ne pride v poštev, ker niso za privezat. Pod nobeno foro mu ga ne morem nataknit, takoj ga dol flikne. Enako tudi sončna očala, ki jih je Liam nosil od 6. meseca dalje. No, zdaj sem mu na trgu kupila en tak "češki" klobuček za privezat in če mu ga precej na tesno zavežem, mu ga uspem očuvat na glavi nekaj časa. Pa ne za dolgo, si ga že zvleče dol. Katastrofra, skratka. Ne vem kaj bom s tem naredila na morju. Čez 2 tedna gremo že v Turčijo in vem, da bo že vroče, tako da.... user posted image

Nič punce, grem počas na CSI, da vidim koga bojo fental danes...user posted image  Uživajte še v prostih dneh, če si jih boste privoščile, če ne pa tudi brez njih!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
4.5.2007 1:59:11   
petra81
Glih tolk, da nas vrže nazaj na prvo stran!!!

Midve sva pokonci, ker jo zgleda grlo boli, ker jo je kašelj zbudil, pa lačna je po moje bila, ker ni popoldan in zvečer skoraj nič jedla!! Zdej sem ji naredila malo gresa in je vse pojedla!!
Je imela pa čez praznike vročino, zgleda da ji vse štiri 4 hodijo hkrati ven, zdej pa še prehlad!!

Mah upam, da bo kmalu bolje, ker že par dni ne spimo dobro!!

Lahko nočko vsem

Petra in Tami

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
4.5.2007 11:20:26   
tinkatonka
Hoj punce!

Jaz sem zbolela....sem na bolniški - gnojna angina. Mi je dohtar napisal ospen pa sem dobila izpuščaje, očitno sem alergična na Penicilin, ker se je to že večkrat zgodilo po Ospenu, zdaj jemljem drug antibiotik. Ponoči sem non stop objemala školjko, zeblo me je, vročina čez 39. Anej se je zbudil in je hotel mamico, jaz sem sla pa rajsi ven iz sobe na kavč v dnevno, ker nisme bila sposobna ga crklat, pa še nalezem ga lahko. Pa je ful ful jokal in se mi je kr srce trgalo in ko se je že umiril sem spet zakašljala in on spet v jok.  No ko sem potem enkrat ob 4h prišla v sobo, sta pa oba tako lepo spala na naši postelji. Danes že ves dan ležim, Anej je v vrtcu.

Šibam spet vodoravno, ker sem izčrpana.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
4.5.2007 22:09:35   
sazi
Čer,

se po malo daljšem odmoru spet malo javim. Ste bile kar pridne te dni in sem si morala kar čas vzeti, da sem vse prebrala.
Mi smo del praznikov (5 dni) preživeli v Izoli. Bilo je prav lušno. Fino je, ko vse odklopiš in večino časa zabušavaš. Tako se niti nismo tako zelo sekirali zaradi spet slabega spanja našega škrata - res menjava okolja in pa prenosna postelja GRRRRR. In potem ga je treba non stop guncat - tudi po 5x ponoči in to ni dovolj 20 minut - tudi po celo uro ga je treba, tako da potem sploh ne veš več, katera mišica te boli. In za povrh se potem tega guncanja tako navadi, da sva imela zdaj doma oba večera polno problemov, uspavati ga, ker sva vztrajala brez guncanja. Pa saj v Izoli bi ga najraje pustila, da malo joka in obupa (saj verjetno bi, ker res izsiljuje in ne potrebuje tistega guncanja), ampak blok je takooo strašno slabo zvočno izoliran, da se vse sliši po celem bloku in potem bi zbudil cel blok... Upam, da se bo enkrat navadil.

Pa seveda smo se dobili z Eviii. Res da bolj na kratko, ampak je bilo lušno. Sva se že en dan prej zmenili in bi nam zagotovo uspelo za daljše druženje, pa nas je presentil dež in od srečanja ni bilo nič. Dejan je pravi cukrček in tak lepotec. Kar naprej čeblja in se lepo smeje, pa z modrimi okicami tako lepo okoli gleda. Pa če mu mama pomaga že prav lepo hodi naokrog. Pa kje je našel uro 3:52? Upam, da je s spanjem bolje.

Eviii, hvala za vabilo, pares mi je žal, da nismo utegnili (oprosti, ker nisem poklicala). Sta prijatelja ostala do srede zvečer, mi smo pa v četrtek dopoldne odšli v LJ. Ko bomo spet sami kaj dol, se pa zagotovo spet oglasim in z veseljem pridem pogledat v sv. Peter.

Lev je nor na vodo. Že lani na jadranu je bilo podobno, le da je bil takrat še "statičen" in nam ni delal problemov. Gre kot robot. Ga daš na tla, se usmeri proti vodi in šiba.  Ga ujameš, obrneš v dugo smer, se spet usmeri proti vodi in šiba. Kar s pomola dol bi se vrgel.

Lev počasi napreduje. Zdaj je že skoraj ves čas na nogicah (ko smo notri), zunaj pa šiba po vseh 4ih - v enem tednu je čevlje znucal tako, da ima luknjo na prstu. Ampak stoji pa še ne brez opore. Mora biti kar naslonjen in potem ves čas popravlja nogice. Se mi pa zdi, da jih že malo lepše postavlja. V kratkem imamo cepljenje, RA in fizioterapijo, pa mi bodo vse tri strokovnjakinje že kaj povedale.

Pokrivala - tudi pri nas vse takoj leti z glave. Sem mu kupila tako kapo s šildom in še zadaj z zaščito za vrat (res vse tanko in lahko), ampak leti dol. Moram našiti trakce. Lani so pomagali, bomo videli, kako bo letos.

Služba - ja, se mi začne v ponedeljek. Si kar ne predstavljam. Mi prav nič časa ne ostaja, tako da ne vem, od kje naj vzamem 7-8 ur. Ne bit hude, ker jamram, ker vem, da je marsikateri še veliko težje, pa vse zmorete. Mene morijo moji stari grehi, ki so se mi nakopičili, čas pa neusmiljeno teče. Če slaba 2 tedna imam izpit in ogromno za preštudirat, jaz bi pa raje razmišljala  tem, kje naj bo kaka stena v hiši, pa kje napeljave in tuhtat o razporeditvah, da se počasi lahko prične z delom....

Kami, upam, da že kaj bolje spite in da je Liam ozdravel popolnoma. Lepo, da ste se imeli super v Gardalandu. Kar podvig takole z otročki. Jaz si ne predstavljam kam z Levom takole - ga imam še čisto "razvajenega" glede hrane. Še vedno ne poje čisto nič, če ni toplo, pa če je na smrt lačen. Za znoret. No, bo že enkrat.

Tinkatonka, želim ti čimhitrejše okrevanje. Za začetek pošiljam en koš E-vitaminčkov. Kako napreduje hiška? Ste zrihtali parket? Kar se pa odsotnosti tiče - prepričana sem, da tvoj čas, ko se res posvetiš Aneju šteje zelo veliko. Seveda so včasih užaljeni, če te malo dlje ni in podobno, ker bi bil itak najraje kar ves čas s tabo, ampak da bi pa tu ostale kake hude zamere in globoke rane, pa močno dvomim. Saj si vsak dan z njim. Pa četudi boš šla na kratko v tujino, boš kmalu nazaj. Jaz se vedno sparšujem, kakšne mame so razne zvezdnice, ki toliko govorijo okrog otrok, potem jih pa sploh ni doma in jim otroke vzgajajo varuške. Dokler se po službi vrneš in se mu posvetiš, se ti res ni treba sekirat, čeprav verjamem, da boli, ko "pokasiraš" kak užaljen pogled in podobno. Držim pesti za službo za nedoločen čas. Sama sem jo čakala 2 leti.

Umivanje zob - pri nas smo kar dosledni. Se razburja, ampak jih je treba zdrgniti.

Pitje in hrana- Lev po novem pije samo vodo in končno spet normalno kaka. Prej je imel spet tako "razmazano" blato in je bilo to očitno od tisto malega soka (npr 30 ml soka in 100 ml vode). Zdaj prav lepo pije vodo. Plenice so ves čas polne in pogosteje ga moram previjet, ker je drugače moker. Pri nas pa kar nekako velja, da se vsi držijo dogovorov. Je vsem jasno, da gre za Levovo dobro in vsi se zavedajo, da bi bila midva zeeeeloooo huda. Tudi varuška me "uboga" - res zlata gospa.  V Frutkih je sladkor in to gor tudi piše. Res je veliko stvari sladkanih, zato smo mi kar pri vodi, če pa bi mu že dala kaj drugega, bi pa naredila čaj (ala šipek, bebe, sadni...)

sladkarije - hja, Lev ima svoje piškote. Od Medexa brez jajc in mleka. Takoj ga zmaže. Očitno so mu res všeč. Drugih stvari mu zaenkrat ne dajem. Moram počasi uvesti jajca in mleko, ampak še čakam na posvetovalnico in cepljenje, če res ne bo nobene reakcije - res upam. Drugače je pa tako, da mi je jasno, da če jaz kaj jem v njegovi prisotnosti, da si to zaželi. Zato pazim, da ne jem stvari, ki mu jih potem ne morem ponuditi. Večinoma mi uspeva.

Petra81, hvala za razlago kukavice. Je še nisem slišala, ampak imam VEDNO prazno denarnico, razen, o se v začetku meseca odpravim k varuški, je denarnica za kratek čas napolnjena.

Voziček - pred odhodom v Izolo sem šla kupit eno marelo. Super poceni vozek. Vprašanje je le, kako dolgo bo zdržal. Zaenkrat lepo služi svojemu namenu. Ima strehico, varovalo spredaj in sremenjliv naklon hrbtišča, pa še dokaj mali in lahek je, torej zadosti vsem mojim zahtevam. Je bil nujno potreben, ker smo na morje vlekli voziček in tricikel, pa je že tako prtljažnik poln - pa še prenosna postelja in kup prtljage in hrane...

Srečanje - sem za ponovitev, le da imam izpit 16. in do takrat me ne bo, če se dobite. Kdaj pozneje sem pa takoj ZA.

Danes smo bili v City Parku - katastrofa. Povsod je puščala streha in po vseh stenah je teklo. So odkrivali, ker širijo objekt in jim tale dež ni prišel ob nič kaj pravem času. Res je bilo vse zmedeno. Sva šla z možem v Palmersa - zapravit bone, ki mi jih je kupil za najino obletnico (ljubezni, ne poroke - ta še pride ampak je ne praznujeva prav na veliko).

Zdaj pa letim. Sem že čisto predolga. Če ste prebrale do sem - les lepo, da se vam da prebijati se skozi moje nakladanje.

Lahko noč vsem in lep vikend. Moj zadnji pred ponovno službo, ampak bom že. Res me čaka vse samo lepo, če bi imela pa še staro službo, bi se pa danes jokat začela in sploh ne bi nehala....

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
5.5.2007 10:14:58   
Bonnie_RR
Hoj!user posted image

Res ful na hitro...

Nik je bil včeraj pri frizerki in ima zdej prav lepo frizurco.user posted image Mu je samo malo skrajšala laske po vrhu. Je pa zgledalo tako, da je dala pred njega razne krtače, potem ga je pa med njegovim "strokovnim pregledovanjem in komentiranjem" le-teh ostrigla.user posted image

No, zgleda, da bom morala že zaključit, ker mi Nik sploh ne dovoli več tipkat in mi skoz odmika roko...user posted image

Se še kaj oglasim...

Lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
5.5.2007 23:47:55   
lolipop
Živjo!

Tudi jaz na hitro. Lan je končno zaspal, ob 23 uri.user posted image  Drugače je šel v posteljo ob devetih, se zbujal in norel. Mislim, da so spet njegovi zobje.user posted image  

Držite mi prosim pesti, da ne se ne bo ponoči zbujal. Je lubek na kvadrat, sam jaz bi vseeno spala.user posted image

Lahko noč.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.5.2007 12:39:06   
natalia
zdravo,

jaz tudi na kratko:

- 3 kotniki so zunaj, in ena spodnja trojka se že nakazuje. torej, 12 zobkov!
- besedni zaklad: trator (traktor) mami le( mama poglej), toto kapo, brrrr, nuna (luna), marš (ne vem od koduser posted image ), kika (naša psica nikita),deda, babi, in ostali nejasni zvoki user posted image
-danes ali jutri gre spet pod škarje user posted image če se ne bo drla spet kot jesihar...
- smo šli na menjavo plenic junior od 15-25 kguser posted image
- kupit smo mogli nove čevlje štev.25!!!

spimo o.k. (upam, da se mi ne zareče), ubadamo pa se trenutno s trmo, cviljenjem, ipiko in marsičem...

upam, da ste vse kolikotoliko o.k. in vaši malčki tudi.

mi mamo ful dela na hiši, pa mi zmanjkuje časaaaa...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.5.2007 21:17:43   
Kami
'čer,
pri nas nič posebno novega. Maledva sta preživela 24 ur brez naju, ker sem imela jaz v petek in soboto šolo in sem jih kar v Brežice peljala. Noben nič kompliciral, tudi Evan ne. V bistvu je užival 100 na uro v svojem raziskovanju. Edino odšla sem bolj na skrivaj, ker bi se valjda drl, če bi me videl odhajati (ampak to se mi dogaja tudi doma).
Z možem pa sva si privoščila v petek po šoli še kratek šoping in večerjo. Men je prav pasalo. Sicer sem mulca pogrešala v soboto, ko sva se vozila ponje, ampak do takrat pa prav nič. O ti ti mami! user posted image
Sicer pa se v glavi nekako pripravljam na tale maj in junij. Moža večinoma ne bo doma, ker ima cel kup službenih poti. Mene pa čaka 5 izpitov user posted image , sicer zadnjih 5 pa kaj bi bilo dobro tudi še za diplomo narest.... Pa naslednji četrtek grem z mulcema za en teden v Turčijo... tudi v zvezi s tem me marsikaj skrbi, predvsem to, kako bom sama oba obvladovala glede na Evanovo navitost....

Spanje.... pri nas bistveno bistveno bolje. Od kar sem se odločila, da ga pustim dreti se (to bo zdaj kakih 10 ali 14 dni) je res nastopila ful izboljšava. Zdaj ponoči ne dobi nič flaške (prej je zdonkal tudi po 2x mleko in 2x čaj, da sem ga morala še previjat ponoči) pa je ravno tako ok. Se zgodi, da začne jokat in ga še naprej pustim ne da bi ga šla pogledat. Jok traja od 30 sekund do 5ih minut, nikoli več kot toliko in potem zaspi naprej. Od prejšnjega zbujanja na vsako uro se zdaj zbudi povprečno 2x na noč. Upam, da sčasoma še to ne bo več počel.

Zobje... smo še kar na sedmih zobkih in novih ni na vidiku. Upam, da mu ne bojo vsi v Turčiji ven pogledal. user posted image

Sazi: vse lepo v službi in novi vlogi. Upam, da se čimprej navadite na nov ritem.

Uživajte v prihajajočem tednu in se kaj beremo!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.5.2007 21:26:01   
natalia
če vam je vas vabim v album Eve in naše psičke! user posted image

uživajte!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
7.5.2007 7:55:03   
tinkatonka
Hojla punce!

Pozdrav iz kje že…ja itak da iz službe. Sicer se nisem popolnoma zdrava, samo kupi »nujnih« papirjev se pa nabirajo na mizi.  

Gradnja…ma je tako fino ko vidiš kako se počasi ustvarja pravcati domek. Mizo sva kupila prejšnji ponedeljek (hvala Petra81 za nasvet), sva jo pa kupila kar v Lj. Je velika steklena miza z 4 res debelimi kromiranimi nogami. Je bila pa ful poceni in upam samo da ne bo počila ta prvič ko bom položila krožnike gor. Sicer smo mel pa kr nekaj komplikacij z vhodnimi vrati, ki so zvita in jih bomo reklamirali. No pa vseeno smo jih morali dat ven in spet naštimat notr, da se bodo lahko v veži vsaj ploščice položile. Pa se je vse skupaj spet premaknilo za slab mesec. Upam da bo šlo zdaj kaj hitreje.

Klepetulje…vidim da so nekateri vaši frajerčki in frajle že prave klepetulje. No moj raziskovalec je pa svoj besedni zaklad začel bogatiti šele pred kratkim. Zdaj je vse »TO« in ti mu moraš potem povedat na kaj je pokazal in če mu je beseda všeč ti še 5 pokaže »to, to« in mu moraš 5× ponovit. Pa vsa vozila na 4 kolesih so zakon, kr dihat neha če mimo pride traktor al pa avtobus, očitov kombi je pa tko in tko čist zakon. Pa sili za volan in potem premakne vse ročice od brisalcev, smernikov,….Vglavnem vedno bolj je lušten.

Sazi…uspešen »začetek« službe.

Kami….upam da boste v Turčiji preživeli lep dopust. Si pa pogumna, da greš sama z dvema otrokoma.  No sicer pa če te ubogata in ne bežita stran od tebe je vse OK. Bolj so tisti otroci problem, ki se zanalašč skrivajo pred starši potem se pa izgubijo.

Natalia…vaša punca je pa ogromna. 25???? To pa je noga.

Pokrivala….pri nas lepo ostane na glavi. Če ga pa moti, mu je vroče, ali kaj, pa vrže dol. Ampak mu zaradi sonca dam nazaj hitro gor. Sončnih očal ne prenese, zato mora imet kapico s šiltom, da lahko vsaj gleda na soncu, ker je ful fotosenzibilen (po očitu).

Zdaj pa šibam delat. Sem ful utrujena tako da bo bolj počasi, ampak ni vrag da danes ne spucam tega kupčka pred sabo.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
7.5.2007 9:05:15   
Bonnie_RR
Dobro jutro še z moje strani! user posted image

Mah sem že od 6h pokonci.user posted image Sta šla moja fanta potem ob pol 7h od doma (Nik v vrtec, dragi v službo), js sem pa rekla, da ne bom šla nazaj v posteljo, ampak bom nekaj pojedla, potem pa za knjige. Ma ziher!user posted image Že 2 uri sedim za računalnikom! user posted image Potem sem si pa rekla, da če sem tako dolgo "luftala", bom pa še čas za en kratek post našla...user posted image

No, vikend je minil bolj mirno in zaspano. Čist po vremenu...user posted image V soboto smo bili kar doma. No, bolje rečena, midva z Nikom, ker je dragi dopoldne delal, popoldne je šel pa kolegu nekaj pri škarpi pomagat in sva bila tako cel dan bolj ko ne sama. Nama je bilo na trenutke kar malo dolgčas, ker nisva šla nič ven. Včeraj smo šli pa kolegom na obisk in se je Nik malo igral s punčkama 2,5m in pol meseca starejšima od njega. Na začetku je bil bolj miren in se je kar malo zase držal, potem se je pa hitro opogumil in pokazal, da je ful živahen. Nekaj časa so se igrali, nekaj časa prepirali in tud tepliuser posted image , potem spet igrali... Na splošno smo pa vsi precej uživali.user posted image No, ko smo prišli domov in sem slekla svojega "pujska", nisem nič kaj uživala...user posted image

natalia... Tvoja Eva je pa res ful "velika". Mi smo še kar pri 9kg (ko je imel drisko, je padel spet na 9kg, imel je pa že pol kg večuser posted image ), za velikost pa ne vem. Ga morava enkrat zmeriti, ker me res zanima. Copatke in čeveljčke imamo pa 20 oz. ene tud 21.

Mi je bilo pa včeraj ful smešno, ko je Nik zgledal kot kak piščanček proti puncama. Rokice 1x manjše, glavico pol manjšo... Po velikosti so bili kar izenačeni, samo drugače...

sazi... Želim ti uspešen začetek službe. user posted image

Tinkatonka... Fajn, da napredujete s hišo.user posted image Pa upam, da ti dan hitro mine in da se čim prej do konca pozdraviš. user posted image

Kami... Sva nekje na istem glede maja in junija. Js imam zdej 25. maja dvojčka, 15. junija pa še trojčka.user posted image Raje ne komentiram, ker bom slabe volje, ker se zdajle še ne učim.user posted image
Fajn se imejte v Turčiji!user posted image

govor... Zdej je začel s TO (in s prstom pokaže), pa od prej še MAMA, ATA, DEDA, TETA, BRRRM (avto), OV OV (kuža), NE, včasih še JA (zadnje dni pa tud odkimava, če česa noče ali prikima - samo to pa bolj redko). Drugače pa v svojem jeziku takšne besede govori, da se prav čudim, kako mu uspe. Najtežje črke (b,g,d...) skupaj izgovarja in zraven še z rokami ponazarja, ko ti kaj razlaga. user posted image U glavnem, ful je smešen!user posted image

spimo... Fajn.user posted image

No, zdej pa res grem, ker se bom drugače poleti tolkla po glavi...user posted image

Lep začetek tedna!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
7.5.2007 11:32:49   
sarazan
Hej mamice!

Zobki... imamo 2 novi štirici. Je ponoči jokala za umret, ko so predrle dlesni. Pa sploh nisem vedela, kaj je. Sem mislila, da sanja.

Kahlica... v soboto je naredila prvo lužico user posted image . Vsak večer pred kopanjem gre na kahlico. Sem uvedla tak ritual. Največkrat niti noče sedet gor, ampak bo že. Ravno danes sem v vrtcu videla, da starejši že hodijo po zajtrku na kahlico. Upam, da bo kmalu posnemala.

Pokrivala... Pri nas je glede tega kar ok. Brez problema ima rutko ali klobuček, razen, če je zaspana in hoče "vrteti med prsti" lase. Potem vse potegne dol.

Govor... tudi naša tamala je huda klepetulja. Skoraj vsako besedo ponavlja (seveda določene črke izpušča, ampak se razume, kaj je rekla). Oponaša večino domačih živali, če ji rečeš npr. kako reče petelinček, Sara reče ki-ki-ki. Črko r še ne zna. Reče še tuki (tukaj), tam, to, ne, ja, še, mami, oci (oči), ata, a-mi (ko je lačna), pa-pa, ... Razume pa čisto vse.

Spanje... kakor kakšno noč. Nekaj noči smo prespali, se pa še vstajam tudi po 5x na noč.

Mere... naša Sara se je pa kar lepo poredila po zadnji bolezni. Zdaj ima že nekje 9,8 kg. Velika je nekje 80 cm, nogico ima pa 19. Natalia, tvoja Eva je pa že res punca in pol.

Sazi... Upam, da uživaš 1. dan v novi službi.

Jaz sem pa ta teden doma. Pišem članek za doktorat, ker v službi sploh ne najdem časa. Pa še star dopust moram pokuriti. Upam, da bom pridna. Glede na to, da sem zdele na RR, ne kaže najbolj dobro user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2540
8.5.2007 21:07:53   
Bonnie_RR
Čer! user posted image

Čist nič niste zgovorne...user posted image

No, Nik je danes končno lahko sprobal svoj nov peskovnik in je bil čist navdušen.user posted image Ga sploh nisem mogla v hišo spravit...user posted image Pa hiška mu je tud ful fajn, gre rad noter in se igra. Največja faca je pa, ko odpre okno in pokuka ven.user posted image

kahlica... Zadnjič sva mu kupila takšno v obliki wc-ja in ki poje. Na kahli je do zdaj sedel 2x. 1. pol minute, potem mi je pobegnil, 2. pa sva se prav pripravila in v kopalnici celo uro sedela na kahli, js sem ga pa na vse kriplje animirala, da ni mislil na pobeg.user posted image Pa točno sem vedela, da je njegov čas za lulanje in tud kakanje, zato sem upala, da bo kaj. Ker (pre)dolgo ni bilo nič, sva kar oba obupala in je z nago ritko odhitel k atiju v dnevno. Tam je pa počepnil in se v 2 sekundah najprej polulal, potem pa še pokakal.user posted image Sej nisem vedela, ali nej se smejem ali jočem.user posted image Pa tolk dolg sva vztrajala...

Mah, sej vem, da se bo to še večkrat zgodilo...

sarazan... Upam, da si napisala fajn članek.user posted image

No, mene pa zdej knjige čakajo...user posted image

Pa lahko noč vsem!user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
9.5.2007 8:30:12   
lolipop
Dobro jutro!

Zdaj pa malo na daljše, če mi bo uspelo.user posted image

Kahlica - Sem mu potem kupila kar eno navadno. Najprej se moram prepričati, če jo bo sploh hotel uporabljati. Ko sem mu jo prinesla, si jo je najprej podrobno ogledal, potem pa je dal noter nogo.user posted image  Do zdaj je na njej sedel samo enkrat, pa še takrat se je nekaj razburjal. Sem jo raje dala na hodnik, da počaka boljše čase.

Zobki - Lepo napredujemo. Če bi jih še znali uporabljati, bi bilo super. Tako mu je treba hrano še vedno rezati na čim manjše koščke. To sem ugotovila, ko sem mu dajala meso. Lepo je odpiral usta in mlaskal, ko je napolnil ustal, pa je vse samo ven pljunil.
Se vrnem.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

Neposredna povezava do sporočila: 2542
9.5.2007 12:58:39   
lolipop
Nadaljujem.

Pitje - jaz mu ne dajem nobenih sokov, čajev in podobnega cukrastega suser posted image . Voda je pri nas super in dokler bo tako bo pil vodo iz pipe. Tudi varuški sem zabičala, da naj Lanu daje piti vodo. Če me uboga pa ne vem.

Umivanje zob - ne vidim tragedije, če kakšen večer preskočiva (ne me kregat Bonnie!user posted image ) Ponavadi takrat, ko pridemo pozno zvečer domov in mi zaspi že v avtu. Običajno pa je Lan tisti, ki mi ne pusti, da bi pozabila na obvezno večerno ščetkanje zob. Ko se greva z Lanom preobleč v pijamo, sam steguje roke po zobni ščetki. Dam gor malo paste, mu zdrgnem zobke kolikor gre, potem pa mu pustim, da vlači ščetko po ustih.
Sicer pa je treba otroke zgodaj učiti umivanja zob, ker zobarji so dragi.user posted image

Ignoriranje - obvezno vsak dan, ko ga pridem iskat. Še posebej če je že sit in ne rabi joškice v trenutku. Vsi so bolj zanimivi od mene. No, včeraj me je celo ugriznil v ramo, ko sem ga dajala v sedež. Varuško in ostale otroke pa non stop objema in lupčka. Bonnie, nisi edina, da veš!

Kapica - ima klobuček za privezat in ta zdrži na glavi kar dolgo. Zgleda pa v njemu kot ena punčka.user posted image  Kapico s ščitnikom in "pregrinjalom" zadaj za vrat (moj brat pravi, da zgleda kot pravi legionar) tolerira natanko minuto.

Čestitke mamicam za uspehe na poklicnem področju in otročkom za vse zobke, besede in vsako prespano noč, ki jo naklonijo svojim utrujenim mamicam.

LP,
še ena utrujena (in obgrižena) mamica

< Sporočilo je popravil lolipop -- 9.5.2007 13:08:47 >

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
9.5.2007 21:09:36   
Kami
Ma, punce, men se res ne da tele diplomske pisat po celodnevnem norenju..... user posted image  Sam kdaj jo pa bom...user posted image
Ne vem, grem odpret, da vidim, če bom kaj skupaj spravila. Kaj bi dala, da bi že bila za mano....
Uživajte...

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
10.5.2007 11:18:34   
sazi
Dan,

bom bolj kratka, ker me res "baše" cajt.
Pišem iz službe, kejr so delvni pogoji res super in šefa zeloooo razumevajoča. V stari službi bi se mi zmešalo.
Danes sva bila z Levom v RA. Je dr opazila precejšenj napredek, ga je pa še vedno potrebno popravljati, ker nogico obrača zelo narobe, pa še je "puklst" in tudi rokic ne obrača na ven. Skratka nič posebno zaskrbljujočega, ga bomo že spravili na "prava pota". Pa tudi sestra je bila spet tako zelo prijazna. Prav lepo je priti nekam, kjer je tako prijetno vzdušje in nič negativnega v zraku. P aše lepo je, ko vejo, kdo je otroček, se ga spomnijo.... kajne, Tinkatonka?

v ponedeljek je bil Lev cepljen. Brez posebne reakcije, tako da verjetno res ni alergičen na jajca. Je bil pa pester in naporen dan. Začelo se je z nočnim zbujanjem, potem zgodnjim vstajanjem, pregledom pri zdravniku, cepljenjem, odhodom k varuški, potem pa 1. v službo. Pri varuški Lev cel dan ni nič spal (pa drugače je tam že spal) in je bila popoldne cela drama. No, je te dni že bolje.
Pri 15. mesecih ima Lev 82 cm in 9460g, obseg glave pa 46 - res ima majhno glavo, ampak jo imava tudi midva z možem.

Se ne oglašam kaj dosti, ker me preganja izpit, ki ga imam čez 1 teden, pa mi gre zaenkrat bolj slabo. Vam kaj več napišem takrat.

Kami, upam, da si uspela narediti kaj z diplomo.

Pa vsem hvala za lepe želje ob 1. dnevu službe.

Žal ne morem odgovarjati na vse teme in še nakladati. Če ne prej, se vam oglasim čez dober teden.

LP in lep dan

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
10.5.2007 20:00:49   
taja27
tudi jaz bom bolj hitra ... končno mi je ratalo malo pokukati na RR.

na morju smo se imeli super, domov smo prišli v nedeljo. Ava je končno nehala kašlat. zgleda, da ji je tole morje res pomagalo. uživala je pa 100 na uro, sploh če je prišla do kakšne vode. preoblačla sem jo pa vsaj 5x na dan.

končno je Ava v vrtcu in jaz v službi. upam, da bo trajalo. ( 1 mesec - dva dni vrtca, 2 mesec- 3 dni vrtca, jutri gre že četrtič v tem mescu - torej napredujemo). smo pa vseeno dobili napotnico za pulmologa in gremo verjetno konec leta, ker je zelo dolga čakalna doba.

najina obletnica ... jutri imava z možekom 5 obletnico najine poroke (skupaj sva že 12 let). sva se dogovorila, da si bova podarila za obletnico malo boljši dopust v začetku julija. komaj čakam, čeprav res ne vem, če se bom kdaj znebila straha pred letenjem. najboljše, da se 'zadanem', lubi pa naj ima Avo cel let user posted image .

vas preberem kasneje ...

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.5.2007 20:55:51   
lolipop
Da se pohvalim:
prvič smo lulali v kahlico in bili čisto navdušeni.user posted image
Še prej smo se pa dvakrat na tla.user posted image

Lep vikend!

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.5.2007 21:45:33   
taja27
user posted image  za Lana in njegovga lulija.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
12.5.2007 11:08:03   
Bonnie_RR
Tako zelo na hitro, da povem par besed. Nik je pred nekaj minutami v stolčku zaspal, js morem pa ta čas izkoristit za učenje...

Dan se je začel prav katastrofalno in prav filing sem imela, da bom danes čist ob živce. In res. Zjutraj je Nik vklopil budnico že pred šesto, še preden je Juretu budilka zvonila (dela dopoldne). In to je bila taka budnica, da je skoz jokal in vreščal. Še preden sem vstala, sem dobila glavobol.user posted image
Potem pa skoz neko jokanje, pa stokanje, tuljenje, nagajanje... Zdej ne vem točno ali je vzrok v vremenu ali pa v zobkih (skoz si je namreč roke v usta tiščal in tulil zraven). Po 2 urah sem že komaj čakala kdaj bo čas za spanje...user posted image
Mi je pa ves ta čas po malem nagajal in počel stvari, za katere ZELO dobro ve, da jih ne sme. Hodil je v kuhinjo odpirat regale, hodil je po sedežni in plezal na okensko polico, s težkimi predmeti tolkel po regalu v dnevni in po tleh, odpiral predale s perilom in ga ene 10x pol ven zmetal... Pa 100x rečeš NE, ne smeš, ajs... pa ne zaleže nič. Smeji se mi in dela isto naprej. Ga odtraniš, pa je čez 2 sekundi spet nazaj.user posted image user posted image user posted image Za popuser posted image ! Prej mi je pa plafon dvignil, ko je iz mize v jedilnici vrgel po tleh rožo v večjem teglcu (pa je bila malo od sredine, še zdaleč ne na robu!). Sem pucala pol ure, pa še opažam, da je ostalo zemlje po tleh.user posted image Pa 2 minuti nazaj sem jo še zalila, da sem imela potem še mokro po tleh. Aaaaaaaaaa!user posted image Priznam, da sem mu dala eno po riti.user posted image Potem sem ga pa v stolček popakirala in ga pustila čist pri miru. Najprej je nekaj jokal, potem me opazoval, ko sem sesala, ko sem mu šla pa sadno kašico naredit, mi je pa zaspal. Zaspal tako, da je smrčal zraven.user posted image Sem ga kar v posteljico nesla in zdej spi. Upam, da se NASPI (zjutraj se mu je prav videlo, da mu je še manjkalo spanca) in bo potem spet dobre volje kot po navadi...

Drugače pa sta mu včeraj in predvčerajšnjim (vsak dan eden) pokukala 2 zobka na plano in ima sedaj že 7 zobkov! user posted image Dobil je spodnji dvojki in ima zdaj 4 zobke spodaj in 3 zgoraj (desna zg. dvojka se namreč še kar muči in sta jo vmes prehiteli spodnji). user posted image

Vrtca se je že fajn navadil. Včasih za nekaj sekund zajoka, ko ga oddaš, včasih še tega ni. Pa drugi otroci ga imajo tud radi in vedno, ko pride, priletijo k njemu, ko gre, se pa poslavljajo in si mahajo...user posted image Ful lepo.user posted image

Lan... Čestitke za 1. lulaje v kahlico! user posted image user posted image user posted image

Taja... Čestitke za obletnico! user posted image user posted image user posted image

Sazi... Good luck na izpitu!user posted image

Toliko... Šibam knjigam naproti...user posted image

Lep vikend!user posted image

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
13.5.2007 22:18:02   
petra81
Samo toliko v vednost, če se kateri da, lahko pogleda Tamin album Eno leto naprej, sem dala nekaj slikic, čeprav še vedno piše napaka, moraš kliknit gor, da se ti poveča, potem pa še enkrat da ti jo sploh pokaže! Mal sem zakomplicirala, ker še vedno niso odpravili napake v albumih, no vsaj v mojem ne!! Moram pa še dat kake novejše, pa se mi jih ne da trenutno skenirat! Bom sporočila, ko se mi bo dalo!!

Drguače smo zdej kolikor tolikor v redu, Tami je imela teden in pol boleče grlo oz prehlad in je ubožica tako malo pojedla, pa komaj se je po tisti driski pozdravila, pa spet!! No sej zdej že par dni spet lepo lepo je!!

Je pa ratala še večji cuker kot je bila!! Govori non stop, zadnje dni je osvojila besedo punca za tiste punčke igrače in vsi otroci so tudi punce!! Tolk je smešna, ko kakšnemu fantku pravi punca!!! Ima pa ogromen besednjak in res ful govori, pa razume vse, če ji povem tako kot bi povedala odraslemu!

No, grem zdej, k me glava boli, sem vas prišla samo pozdravit in povabit k ogledu moje princeske!!

Upam, da ste vsi zdravi!!

Petra

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?