|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
19.6.2008 13:29:22   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

bejbe, zdaj sem brala malo za nazaj - in berem od zvezdice post, ko je pisala o velikosti svojih fižolčkov - itak da me je takoj zaskrbelo - ko sem bila jaz na uz na GK10.6. (punkcija je bila 5.5., ET 10.5) je bil moj fižplček velik 8mm. Zvezdica pa piše o centimetru in pol, pa še dva sta.  Po tistem našem kalkulatorju (saj je prav, da vtipkaš datum punkcije????) sem danes noseča 8t3d. 

Lubica moja, nč se ne sekiraj!!!! Je rekla moj G da sta oba kar velika, ker tudi mi2 z mojim nisvaglih micenauser posted image . Sem po porodu zgubila cel cm in pol ampak še vedno imam 1,70m.  Glej mal heca. Ampak če ti pomaga tole, da sem se jast rodila z osmimi meseci in bila velika 57 cm.... Halo, najgrši otrok v porodnišnici... pa v inkubatorju sem bila 10 dni... pravi mami, da so bili tako drobižki zraven mene, krajši tudi po 12 cm.... Tako, da se ne sekiraj. Tole sem ti malo za hec morala povedat ampak res nismo vsi isti, eni rastemo hitrej eni kasnej. Moj liam se ni videl skor do 8 tedna. Pol pa tak fantek, tako da SLABE STRAN!!!! To ukazujem. .  Sama veš kak sranje sem dajala skozi  s temi izcedki, pa sam skrbi so me bile. Pa ste me spodbujale in glej, sva pikca rasteta v meni.Zato misli kako v tebi raste novo življenje, vsak dan je večji, in če ga pitamo s slbimi mislimi ne bo rastel!

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
19.6.2008 13:35:50   
Zvezdica
Hedi, kar se malih grehov tiče ob kavi sem jast tudi v prvi nosečnosti goljufala, ker je moja zdravnica rekla, da je bolje nehat, ma če maš zarad tega težave, postopoma. Ker načeloma otrok čuti vse. In ker sta tvoj dva v fazi, ko se morate vsi dobro počutiti, torej....

Kar se pa trepetanja tiče, če bi bila jaz zarodek, bi se odločila da ostanem pri tebi hedi, ali kajsici, ali gigi, miški, pikovitki, ledenki, arnejči, sapi, dajziki, gretki  ma pri katerikoli, da ne naštevam tukaj, ker ste take rožice, vsaka zase je nekaj posebnega in vsak PAMETEN zarodek hoče imet tako mamico!!! Tako, da tiste, ki grejete povejte tem malim pikam, da ste pač nekaj posebnega in stvar rešena.

i belive i can fly....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
19.6.2008 13:37:59   
Zvezdica
Sonček, še to, jast sem noseča 8t, 4 dni, tako sta mi zračunala in reš in moj G, pa sem imela ET 5 dni pred tabo. Ne vem  kako si računaš. Ma daj si odtipkaj zadnji dan M, pa bo prav prišlo ven. Kaj pa vem...

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
19.6.2008 13:42:54   
julija30
Zorica jutri te čaka samo krvni test in potem predstavitev rezultatov, se pa boš kar načakala. Nas je bilo v ponedeljek kar veliko, kri nam je sestra Marija vzela nekako ob 9, čeprav smo bile naročene ob pol, je imela sestra M še nekaj za opravit, pa je ni bilo v svojem prostoru pravi čas.
Ko prideš daš kartico, da ti napišejo napotnica, potem te sestra pikne, in kri odneseš v laboratorij - sama.
Sestra M ti tudi pove, kdaj prideš nazaj na pogovor. Nam so rekli ob enih, torej je bilo kar veliko časa na razpolago, da smo malo klepetale, pile soka,...
Na razgovoru ti povedo da si noseča ali pa ne, ti pa potem vprašaj kolika je vrednost hormona, ker to sami ne povedo.
Držim pesti za jutri

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
19.6.2008 13:43:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

STOPKA padla!!!!
Jaz preživela, sodelavka je bila moja doktorica, jaz nisem imela poguma...user posted image user posted image

OKtavija, bravo za stopko, v petek pa akcijauser posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
19.6.2008 13:43:50   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

evo mene samo na hitro.. mamo 8 celic  BRAVO mismis

sem imela pa full veilko srečo, da sem bila zadnja na vrsti, ker vsem ki so bile pred mano je punkcijo delal Zorn, ker je bil dr.D zaseden. Ko sem bila pa jaz na vrsti, je bil pa ravno prost, tako da mi je seveda on delal punkcijo.

In veste kaj zmenila sva se, da mi v torek on naredi tudi ET, kljub temu da je na dopustu.
Tako da v torek zjutraj prišibam ob 7. uri in mi moj dr. D naredi otroke, potem gre pa dečko na dopust.

Zdaj pa rečte, če nisem faca...Zgleda, da sva si mi2 z dr. D nekje v vesolju vseeno namenjenauser posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa malo na balkon počivat in lovit brown boju, pa se tipkamo kasneje

MISMIS priden!!!!!!<Dobro pridelal user posted image user posted image user posted image user posted image

No, če bo pa dr. D delal otroke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
19.6.2008 13:43:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Zvezdica jaz še danes nisem šla na krvni test, čeprav mi je točno 14dni po ET, ker so mi na on list, ki sem ga dobila napisali, naj pridem 20.06. 14dan pa naj sama naredim test user posted image No saj ni važno, jaz se testa seveda ne branim.Spet se je pokazal zelo lepi +, tako da se mi zdi skoraj nemogoče da bi jutri pokazalo kaj drugega.

Mislim, da so proizvajalci CBja zadovoljni, k so toliko testkov prodali, pa še rezultati taki kot korajo biti!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image sem zeloooo vesela zate!!!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
19.6.2008 13:46:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

STOPKA padla!!!!
Jaz preživela, sodelavka je bila moja doktorica, jaz nisem imela poguma...user posted image user posted image

Bravo...uh zdaj se res velik dogajauser posted image user posted image user posted image

Aja, kajsica... itak da ti je ratalo in user posted image ne bo vsaj eno leto!!!!!!

i belive i can fly....

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
19.6.2008 13:48:11   
mismis
Zvezdica in Gretka,

hvala za lepe želje

Zdej me malo matra, kako je naš Žižek opravil

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
19.6.2008 13:49:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Danajšnje akterke navijam za vas, lepe pike na UZ, Mismis tebi pa kvalitetne celice!

Seveda tudi vsem ostalim vse dobro in lepo.

Pija, a danes pade virtualna dekliščina.
Jaz mam že Heineken na hladnem, ker danes ga pa lahko

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
19.6.2008 13:50:14   
Zvezdica
zvezdica, najprej spi e3 dni k polh, pol pa celo strano popišeuser posted image user posted image user posted image

Gretkauser posted image . imaš dr. požlepovo? Uh... sej vem, da je stručko, ona je mene reševala decembra.
držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

Ja sej res, kdaj je mela Gigi G?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 19.6.2008 13:51:40 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
19.6.2008 13:52:49   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

zvezdica, najprej spi e3 dni k polh, pol pa celo strano popišeuser posted image user posted image user posted image

Gretkauser posted image . imaš dr. požlepovo? Uh... sej vem, da je stručko, ona je mene reševala decembra.
držim pesti zate user posted image user posted image user posted image

Ja sej res, kdaj je mela Gigi G?

mislim, da ma naš Žižek danes dva G, najprej dr. V potem pa še svojega

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
19.6.2008 13:52:53   
ledenka
ste pa napisale user posted image  sploh ne vem, kdaj bom vse prebrala user posted image  

vsekakor, čestitke vsem kokoškam, držim pesti za vse UZje, pa transferje in neboleče punkcije, pa naj se ves pridelek oplodi. in seveda za pluske user posted image user posted image user posted image  za vse trepetalke!

grem dalje na sestanek user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
19.6.2008 14:32:01   
gigi1
Ojla punčke

Najprej moja kokoška Miška user posted image  user posted image  user posted image . Jupiii!!! Tole je pa skor za celo fuzbalsko ekipo! Boš pa mela pingvinčkov! ne bod9o vedli kam z nimi user posted image
Sej itak,l da nisem dvomila. Čisto resno kako je bilo????
Zorica, ti si pa res popravila finančni rezultat CBja user posted image . Ma, itak da je. Sej to vemo že 1 teden. Jutri pa končno krvni pade.

Hedi, Kašji vidim, da je vse pod kontrolo.

Sončica ne komplicirat glede velikosti, k sploh ne veš kolk je user posted image  velika.

Abrica vidim, da si danes OK.

Zvezdica ti pa tudi, če tolk klofkaš. Ahm jst sem mela 5kg, moja mami pa 155cm. Me je boga 2 dni rojevala. Dans sem pa prav en drobižek...torej, vse skupi je čist brezpredmetno.

Moram še vse za nazaj prebrat zato oprostite, če sem kakšno zmagovalko spustila user posted image

No jaz sem od mojega G. Me sploh ni hotel nič gledat...je rekel da 2x v enem dnevu se pa res ne spodobi, da bi po men šarli in da je itaq moj dr.V tak stručko, da bo vse njemu prepustil.
Verjetno, da je tista krvavitev posledica stresa in da ni dobro na pogrebe hodit po takihle posegih... Da pa to ni čist noramalno in je prav, da me dr. V. pregleda.
Je reku, da naj se pri njemu oglasim čez 14 dni po nov bris, ker zdej tud to nima smisla, pa napotnico, pa vse kar bo dr.V. rekel da še rabim. v glavnem danes še vedno samo rjavi izcedki.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
19.6.2008 14:34:03   
sapi
No včeraj smo malo praznovali saj je kolega dobil punčko, sva prišla domov šele ob 1h ... zjutraj pa auf in foliklčke merit ...

gigi naj bo res dobra stvar ...
pikovit isto velja zate ... pa sem opravila ... 
grethy uh ne me kregat to mi je v naravi user posted image  ...
zvezdica ja jaz tudi ... vendar sem sedaj že dosti bolje sem poslušala nasvete in bila pridna pa je šlo mimo ... pa ti že kaj bolje ... oo pa svoji pikici si videla, ti je bilo toplo pri srčku a ne ...
WP kar je dobro je dobro ... važno, da si se je znebila in sedaj v miru uživaš svoje življenje, ti pa verjamem, da ti ni bilo lahko ...
Abra, M.L.B.K., dajamaja, mala81 hvala ravno sem spet doma, je že mimo, čez dva dni sem spet na GK, da foliklčki še malo zrastejo ...
netka super dober rezultat, koliko folikolov so ti pa nazadnje našli ...
mismis super za foliklčke, imaš pa res srečo, sta si z dr.D-jem usojena ... pa uspešno na Et-ju v torek ...
kajsica si pridna in ne delaš testka ... si pa na dobri poti ... a vidim še eno nosečko user posted image  ..
oktavija super za stopko ... dobra je tvoja sodelavka ..

Pa še poročilo ... na UZ je bil dr.Z s svojim povšterčkom, imam dva folikla na levi; 14,15 in enega na desni; 15 ... jaz sem bila čisto zadovoljna, presenetil me je pa dr. Z, ki je komentiral, a samo tole je po menopurju tako, da me je malo iz tira spravil. Sem mu hotela reči, da tudi, če jih je malo bodo pa borci, če bodo po mami, pa sem se v jezik ugriznila. Torej v soboto imam spet UZ pa bomo videli ...

sapi

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
19.6.2008 14:38:21   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 19.06.
Sapi - UZ
Orto2 - UZ
Gita14 - UZ
mismis - punkcija

Petek, 20.06.
Oktavija - IUI
Netka34 - UZ
Mlinčka - punkcija

Sobota, 21.06.
Sapi - UZ

Torek, 24.06.
mismis - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Petek, 20.06.
Abra - UZ

Četrtek, 26.06.
Mačka27 - UZ

Ponedeljek, 30.06.
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Sreda, 02.07.
Zvezdica - UZ

Četrtek, 03.07.
Tadeja81 - pregled

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image
user posted image  Gigi user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Zorica greje   user posted image user posted image    - TEST 20.06.2008
Marjetka Cvetka  greje user posted image user posted image - TEST 21.06.2008
Kajsica  greje  user posted image user posted image - TEST 26.06.2008
Hedviga  greje   user posted image user posted image - TEST 30.06.2008
mala81  greje   user posted image - TEST 01.07.2008
Linda25  greje user posted image user posted image - TEST 02.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Zorica (1. IVF, dr. Vlaisavljevič, ET 05.06.)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • Kajsica (1.IVF;LJ, ET 11.06.)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, ET 07.06.)
  • Linda25 (ICSI LJ, ET 17.06.)
  • Orto2 (2. IVF, dr. Drobnič)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Hedviga (IVF/ICSI, dr. Drobnič, ET 15.06.)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se moži )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image , Pija76

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

user posted image  Leisha79 (LJ)

user posted image Julija30 (MB)

user posted image Zorica (MB)

user posted image Rubin (MB)

user posted image Mačka27 (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.6.2008 14:39:03 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
19.6.2008 14:40:19   
gigi1
Oktavija user posted image  user posted image  user posted image  za stopko in dobro sodelavko.

Sapi pri men so prvič samo enega vidli 12mm, na konc jih je bilo pa 9. Pa tud menopur...
Mislim ata Z. je pa tolk netakten kot ata R.
Nč se ne sekiraj sej bojo še zrasli user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
19.6.2008 14:42:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Čakam na tvoje izčrpnoooo poročilo! Danes je pa Blanč doma. Se vidimo popoldne.

Ok se vidimo ... ti kr ulet ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
19.6.2008 14:43:16   
mismis
Sapi,

tudi meni so na UZ videli samo 7 foliklov, ampak moraš upoštevati, da majhnih ne štejejo.

Danes sem imela na punkciji 8 celic, pa če upoštevamo, da je možno, da vsi folikli niso polni, to pomeni, da so morali uni majhni v dveh dneh še full zrastli.

Ti samo zaupaj vase in vsak dan en pirček po bo...

se opravičujem za tipkarske napake, ampak sem v vodoravnem položaju

< Sporočilo je popravil mismis -- 19.6.2008 14:45:14 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
19.6.2008 14:44:58   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sapi,

tudi meni so na UZ videli samo 7 foliklov, ampak moraš upoštevati, da majhnih ne štejejo.

Danes sem imela na punkciji 8 celic, pa če upoštevamo, da je možno, da vsi folikli niso polni, to pomeni, da so morali uni majhni v dveh dneh še full zrasti.

Ti samo zaupaj vase in vsak dan en pirček po bo...

Sapi popravljam. Na koncu je bilo 9 celic. Foliklov pa 10 big+10small

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
19.6.2008 14:46:13   
mismis
Žižek

potem je  vse ok pri tebi?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
19.6.2008 14:56:44   
sapi
Jaz sem bila čisto zadovoljna ... meni je samo važno, da imam na koncu vsaj eno pikico, katera bo prišla k meni ... drugič bom komentarje kar izključila iz mojega slušnega območja user posted image  ...

mismis kako pa tvoje počutje, je bil dr. D nežen s tabo ...
gigi pa ti kako si ...

sapi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
19.6.2008 15:00:29   
gigi1
Abra a vi ste tud tehnofreaki? Pri meni ni moj, sem kar jst user posted image

Gretka a je prva špika padla? user posted image  user posted image  user posted image  Majo nove iglce a ne? To je tist, k sem js neki zadnjič vidla, ko sem šla na krvodajalsko. Men so ble pa tol fensi user posted image .
A sr. Blanka je bla pa na konc vseen medena? Ah...kaj naj ti rečem... js pa k en kengurujček skačem okol s torbo polno papirjev (pol pa itak nč ne najdem user posted image )

Blanč dej ti tole frizurco mal bolj podrobno opiš! Saj veš Žiži-Cime. Men je treba vse 2 x povedat user posted image  user posted image  user posted image

Miška še zmeri ne vem, ker me sploh ni pregledal. Zdej so me pa iz ambulante klical, če lahk pridem dr.Vja prej pogledat ob 16.40. Seveda sem z veseljem privolila user posted image
Ti pa že enkrat povedi kako se bilo v resnici. Vem, dr.D...ampak a je bolelo?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
19.6.2008 15:02:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Jaz sem bila čisto zadovoljna ... meni je samo važno, da imam na koncu vsaj eno pikico, katera bo prišla k meni ... drugič bom komentarje kar izključila iz mojega slušnega območja user posted image  ...

mismis kako pa tvoje počutje, je bil dr. D nežen s tabo ...
gigi pa ti kako si ...

sapi

Sapi jest sem perfetno, takoj po punkciji me je malo bolelo, sedaj sem pa super. Lahko bi šla maraton teči, ampak bom zaradi preventive danes kar na kavču.
O komentarjih imaš pa prav, izklopi jih

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
19.6.2008 15:02:53   
gigi1
Sapi kaj pa vem. Še vedno me špika, pa izcedek...sam ni več panike. Bom vidla, kaj bo dr. V. rekel.
Pa ti? Sem brala, da se ti je izboljšalo user posted image . Sej veš, kaj sem ti rekla. Do je vse dobro!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?