|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
12.2.2009 8:09:27   
Februarka08
Jaka in Janez vse najboljše za vajin 1. rojstni dan!!! user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
12.2.2009 8:12:48   
Februarka08
Jutro.

Noč standardna, jaz sem spet spala malo skoraj ničuser posted image Larisa je že med knjigamiuser posted image jaz se pa še mal prebujam... V glavnem danes je moj zadnji dan dopustauser posted image user posted image kam je šlo vse tko hitro... jaz bi šla kar še 1x nazaj v porodnišnico po mojo princesouser posted image

Grem nares zajtrk za naju, vam pa želim lep dan! Pri nas je sončekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1877
12.2.2009 8:12:50   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.
Mi spimo prco rundo. Normalno, če, smo se zbudilo ob 5:30.
Jaz sem se pa zdej stuškala in glavo oprala. Ko se ana zbudi pa šibneva čez mejo neki iskat in pol v Koper.... Tuki pri nas bo res sončekuser posted image user posted image user posted image

Blaža bi te blo full lepo spet videt, ma ne vem če se bova uspeli skupaj najt. Midve z ano bova okoli 11 v kopru.

Mi opa ob 12ih v ZD koper, ki ma matija zobarja. Zdej pa šibam, ki smo že pronti.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
12.2.2009 8:26:58   
pina-1
JAKA IN JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1879
12.2.2009 8:28:49   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro! user posted image  za vse bolančke! Danes imam ta kratko - samo 4 ure (šolske seveda user posted image ), jutri pa informativca, pa grem šele ob 14.30 v službo. Upam, da bo tudi jutri sonček, da greva s Tilnom kaj ven. Se bova mogoče že danes odvozičkala v varstvo, če bo šlo kaj če 0 s stopinjami.

Mala pikica, baje paracetamol pri določenih virozah sploh ne prime. Aljažu še vedno dajem svečke, ker mi sirup zbruha, ampak le voltaren, ker je zanj paracetamol prešibek. Ko je imel vročino skoraj 42, sva ga imela v banji - voda obvezno do vratu. Pripraviš nekje 38 C, nato dolivaš, da pride voda na 33 ali celo 32 C, pa ga imaš notri kar 20 minut. Se dere, ampak nimaš kaj. Potem ga lepo zbrišeš, oblečeš samo v bodi in pokriješ z neko lahko odejo. Pa seveda dodaš svečko ali pa sirup. To pač ponavljaš. Pri nas je delovalo, da smo ga spravili pod 40 C in potem tudi pod 39C. Je pa to ful hudo. Naš takrat blede.

Ojoj Buči vročina 42 mene bi kap zadela. Ja sem ga jaz že tudi kopala, ko je imel tisto hudo angino. Se pa naš ful dere, ko ga kopam ali pa mu devam obkladke, samo nič ne moreš, ker je treba. Ga imam pa tudi jaz pri vročini vedno v eno plast oblačil oblečenega. Pa ima tvoj Aljaž še vedno tako visoke vročine? Moja Lana se sploh ne spomnim, če je imela kdaj čez 39, je pa res, da je bila malo ali skoraj nič bolana. Mogoče kakšna virozica, pa enkrat laringitis.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
12.2.2009 8:29:17   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

no da vam povem--- včeraj me je skoraj infart... ta mesec smo prejeli položnico od upravnika za 266 eur... ogrevanje 185... PA TI NISO NORMALNI...  plače dol, cene gor...

ma kaj za upravnika vse vam za plačat, al za celo leto, al kako to 266e?

pa ogrevanje vam je noro drago. Mi damo skoraj na dva meseca enih 100e, pa mamo vse odprto po hiši in je 21 stopinj povsod na 90m kvadrat.

na kaj pa kurite

upravnik izstavi račun za skupne stroške: voda, elektrika (skupna), čiščenje, kidanje, OGREVANJE,...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
12.2.2009 8:30:12   
mala_pikica
DRAGI JAKA in JANEZ VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN 1. ROJSTNI DAN, LEPO PRAZNUJTAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
12.2.2009 8:37:49   
Blacky*
user posted image user posted image user posted image Jaka in Janez vse najboljše user posted image user posted image user posted image

mamicama pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1883
12.2.2009 8:39:56   
misar
še jaz zaželim našima slavljencema prekrasen 1. rojstni dan!
Vse najboljše!
user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
12.2.2009 8:40:37   
srečka nosečka
jutro, user posted image

da vas še tukaj malo pozdravim. user posted image
Kje je recesija in manj dela????user posted image  Mene zasipavajo z vseh strani, tako da nimam čas nič za nazaj prebrat in komentirat. user posted image

Vsem, ki so že upihnili prvo svečko in tistim, ko jo bodo danes pa želim vse naj, naj, naj najboljše.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vsi zdravi.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1885
12.2.2009 8:41:47   
misar
user posted image

JANUARSKI FEBRUARČKI:

16. Vrtnica, Janez user posted image
16. Srečka nosečka, Lana user posted image
30. Bamby, Anaja user posted image
31. mala_pikica,Luka user posted image

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:

01. Bugi, Luka in Miha user posted image
02. Blacky*, Val user posted image
03. Itata, Jakob user posted image
03. Blaža, Blaž user posted image
04. Ella79, Zoja user posted image
04. kati kati, Maj user posted image
04. Misar, Lana user posted image
05. Mbee, Ema user posted image
06. Lillchy123, Luka user posted image
07. Anandrej, Sebastian user posted image
07. Marusah, Lovro user posted image
07. Mesečnica, Luna user posted image
07. Maja 80, Tija user posted image
07. Lara76, Naja user posted image
07. Listek, David user posted image
08. Brina 2006, Tomaž  user posted image
09. Buči, Tilen
user posted image
09. nizy, Azra user posted image
10. Bajsa, Zala user posted image
12. Janey, Jaka user posted image
12. MetiLu, Janez user posted image
13. Neni13, Mark
14. pina-1, Ana

14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid

15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai

19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj

24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKA FEBRUARČICA:

6. Elma, Elma

user posted image  

mogla sem popravit mal naš seznam saj jutri praznuje Mark tudi svoj 1. rojstni dan user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1886
12.2.2009 8:55:54   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Cestitke Janezu in Jaki od Stipićććććeeeeeevvvvvvv user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
12.2.2009 8:57:08   
itata
VSE NAJ NAJ JANEZ IN JAKAuser posted image user posted image user posted image  PA DA BOSTA ČIMBOLJ PRIDNA, MAMICE STA PA ITAK ŽEuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
12.2.2009 9:04:16   
Stipe air force
Jutroooooo iz fuzbalske drzave Belgije, ki je vceraj premagala "Slovasko" 2:0.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Soncno je in koncno z malo manj vetra, tako da bo to dan za sprehod s Carico.... user posted image   user posted image   user posted image

Februarka... konc dopusta, bos ze zdrzala naslednjih pet let user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Pina... kako to "grem cez mejo", Trieste je je vedno bil nas slovenaćki, mogoć user posted image  user posted image

Blaza... ful ti zavidam vozickanje po Capodistriji... koj zamenam z Brusljem user posted image  user posted image

Malckom, k' so bolni, zelim cimprejsnje okrevanje.... user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
12.2.2009 9:08:03   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Jutroooooo iz fuzbalske drzave Belgije, ki je vceraj premagala "Slovasko" 2:0.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Soncno je in koncno z malo manj vetra, tako da bo to dan za sprehod s Carico.... user posted image   user posted image   user posted image

Februarka... konc dopusta, bos ze zdrzala naslednjih pet let user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Pina... kako to "grem cez mejo", Trieste je je vedno bil nas slovenaćki, mogoć user posted image  user posted image

Blaza... ful ti zavidam vozickanje po Capodistriji... koj zamenam z Brusljem user posted image  user posted image

Malckom, k' so bolni, zelim cimprejsnje okrevanje.... user posted image

Stipe tako se reče. Greva pogledat k sosedom, kaj kej nudijo... Pa pinou so bonbončki zmanjkali, pa še malenkosti za  sobotno praznovanje.
Škoda ker ste tako daleč, bi mi bloprov lepo če bi prišli k nam v sobotouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
12.2.2009 9:24:39   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, zaenkrat v EU ne mislim pošiljat prošenj, sem pa našla krasen video, kako se je treba na razgovoru obnašat, oblečt.....

Bamby, brez zamere, ampak če nisi opazila, živiš v EU user posted image  To ni vzorec prošnje, ki se jo v EU pošilja, ampak je enotni "evropski" CV user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
12.2.2009 9:31:46   
MetiLu
Dan!
Hitro javljanje iz službe, dokler sem še sama user posted image

Punce hvala za čestitkice user posted image  res je leto hitro minilo, jaz pa obujam spomine user posted image  danes je res krasen dan in točno tak dan je bil, ko sva se pred enim letom peljala po Zaloški v P user posted image  no, takle čas sem že kar precej dihala, pa še cel dan je bil pred mano user posted image  user posted image

Popoldan gremo pa skupaj na kosilo, žurka bo pa za vikend user posted image

Blacky, a te kej potolaži, da sva midva za mesec januar dobila položnico samo za ogrevanje!!! 197€ user posted image user posted image user posted image  kje so še ostali stroški user posted image  

zdej pa moram it user posted image  mi je mal škoda, ker na šihtu ne morem tle čebljat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1892
12.2.2009 9:47:48   
Marusah
Ker se bolj poredko javljam najprej vse najboljše vsem februarčkom - tistim, ki so že pihali 1. svečko in tudi tistim, ki jo še bojo !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo eno zabavo s prijateljčki že imeli prejšnji vikend, ta vikend pa praznujemo še z babicama, dedkom, teto, stricem, sestrično, bratrancem....uh, spet bo polna hiša ;)))))

Lep sonček dan....

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
12.2.2009 9:55:03   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Ker se bolj poredko javljam najprej vse najboljše vsem februarčkom - tistim, ki so že pihali 1. svečko in tudi tistim, ki jo še bojo !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo eno zabavo s prijateljčki že imeli prejšnji vikend, ta vikend pa praznujemo še z babicama, dedkom, teto, stricem, sestrično, bratrancem....uh, spet bo polna hiša ;)))))

Lep sonček dan....

Ojla soseda user posted image

Lepo praznovanje čez vikend vam želim. user posted image
Tisto skupinsko pa je bilo prva liga. Jaz sem kar za to, da to postane tradicionalno.

Aja še to: račun prosim user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
12.2.2009 10:00:08   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Hitro javljanje iz službe, dokler sem še sama user posted image

Punce hvala za čestitkice user posted image  res je leto hitro minilo, jaz pa obujam spomine user posted image  danes je res krasen dan in točno tak dan je bil, ko sva se pred enim letom peljala po Zaloški v P user posted image  no, takle čas sem že kar precej dihala, pa še cel dan je bil pred mano user posted image  user posted image

Popoldan gremo pa skupaj na kosilo, žurka bo pa za vikend user posted image

Blacky, a te kej potolaži, da sva midva za mesec januar dobila položnico samo za ogrevanje!!! 197€ user posted image user posted image user posted image  kje so še ostali stroški user posted image  

zdej pa moram it user posted image  mi je mal škoda, ker na šihtu ne morem tle čebljat ...

saj vem, da je večinoma tako... jezi me samo ker vsi imajo polna usta kako je treba šparat, pa nižat plače...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
12.2.2009 10:23:35   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Jutro!

Moram se zopet potožitiuser posted image user posted image , Luka je včeraj poleg bronhitisa dobil še visoko vročino in ima zraven še virozo. Joj, joj kam to pelje moj mali je kar nonstop v eno bolan. najbolj zoperna pa mi je vročina, včeraj mu po Paracetamolu sploh ni padla in sem mu od pol sedmih zvečer in pol enajstih davala obkladke na glavo in nogice in se trudila, da mu vročina ni narasla čez 39.5. Ali ima še katera takšne izkušnje s paracetamolom, Lukcu drži le eni dve uri in nič več. Sem mu potem dala kar Voltaren no ta je držal 4 ure, pa zdaj zjutraj zopet paracetamoluser posted image .

Listek sem zasledila, da ste že doma, res sem vesela za vas. Zdaj pa se lepo cartajte in pozdravite.

grem še malo za nazaj prebrati, se vsaj malo sprostimuser posted image

Lukcu tud paracetamol za vročino sploh ne prime. Ko je bla enkrat  kriza in mu tudi s kopanjem nismo mogli zbit vročine pod 39,5 sem ga peljala k dežurnemu P in je dobu Voltaren. je pa takrat zelo pomembno, d a mu hladiš glavico.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1896
12.2.2009 10:35:08   
lillchy123

Punce zlate ste. Vsaka po svoje pripomore, da se v glavi rojevajo nove zamisli.

dolenjka, zaenkrat v EU ne mislim pošiljat prošenj, sem pa našla krasen video, kako se je treba na razgovoru obnašat, oblečt.....

lilči, ker praviš da si delala v kadrovski, potem imaš res veliko izkušenj na tem področju. Kako napisana prošnja bi te zainteresirala, če kandidat nima izkušenj, ima pa veliko volje in zagnanosti in ne dvomi v to, da dela ne bi uspešno opravljal? Namig prosim!

bamby,  takšna prošnja kot sem ti že napisala. dej mi pošlji na mail, kakšno imaš, pa napiši mi, za kakšno delovno mesto in v kakšnem pojetju gre.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
12.2.2009 10:37:55   
lillchy123

A veš, da sem pred leti v LJ tudi jaz naletela na to vprašanje in me je gospod vprašal, ko sem bila že na poti ven" pa še to, kakšno plačo pa pričakujete?" Takrat sem bila čisto nepripravljena na razgovor in me je vsako vprašanje spravilo v zadrego. Po moje sem ob tem sploh ustrelila kozla.

Sicer je pa tako, če rečeš realno od-do, ne moreš nič narobe rečt, če te o tem vprašajo. Itak se odločijo po svoje. Sem pa v današnji študiji razbrala, da delodajalec pričakuje od kandidata, da se pogovorita tudi o plači. No, potem pa bodi pameten kaj komu ugaja user posted image user posted image user posted image

lilči, kaj bi ti rekla na to?jat, pol bejži stran!

definitivno se na razgovoru zmeniš tudi za plačo in običajno te delodajalec vpraša kakšna imaš pričakovanja. če se delodajalec o tem spoh ne misli pogovar pol bejži stran!
bom pol še par stvari napisala, se je Luka zbudu-

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
12.2.2009 11:12:05   
Bajsa
Daaan!

Moja pikica je dons zbolela user posted image . Ma vročino, je že svečko dobila, sumim sucer zobke, ker se takooo slini, da je ko polž slinar user posted image . Od 4 naprej ni spala nč, je pa ob 7 vstala, pojedla zajtrk, ko sem vidla, da ima vročino, sva ostale doma, tko da je še en dan vrtca zamudila, pol je šla pa od 8 do 9 nazaj spat. In kaj dela zdej....spet spi user posted image Sm ji dala kr eno svečko, je imela vročine 38.7, upam, da bo kej pomagal.
Dons sem bla na zavodu na nekem brezveznem info sestanku, kjer so nam skor eno uro tumbal kaj dela zavod, kakšne so njihove dolžnosti, kakšne so naše. Halooooo! Sej to smo si vse lahko že v brošuri, k smo jo dobil, ko smo se na zavod prjavli, prebral. Kr neki! Je pa žalostno, da je bilo večina starejših od 40 let, celo okol 50 let stari so bli, kje bojo taki najdli službo??? Za njih je še težje po moje user posted image
Tko zdej grem pa mal zribat in stanovanje pospravit...  Lep sončen dan vsem skupaj!!!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
12.2.2009 11:15:34   
nizy
JANEZ IN JAKA VS ENAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICAM PA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?